![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny z Irlandii, cz. 2
WOW!!!!MAMY 2GA CZESC!!!!
![]() Nie no koniecznie trzeba sie nam spotkac i to opic!!!! ![]() I dlaczego jestesmy Dziewczyny a nie Dziewczynki ![]() Wiec lasencje dajcie znac jak juz ustalicie konkretna date,miejsce i godzine,a noz mi sie uda ![]() Wiecie co ja nie wiedzialam ze dzis jest sobota....masakra....jako s strasznie szybko mi ten tyzien zlecial ![]() Dzis po pracy pojechalismy z naszym psiakiem do Bray ,ale byl happy nawet do wody za pilka wchodzil ![]() A wy gdzie sie podziewacie ?Jak spedzacie wieczorek? Ja niedawno weszlam do domu. A teraz popijam bacardi rum z cola ![]()
#92 |
Zakorzenienie
|
Hej!!!!!
A mi jakos szybko ten dzionek zleciał... Jestem troche padnieta... Alan cos ostatnio marudny.. ![]() No i noszę go tak całymi dniami na rękach ![]() w nocy sie też budzi... A już było tak pieknie... Spał całymi nocami... aha.. zrobiłam ten sernik od Ebook już nawet napoczęłam i se przypomniałam ze mam zrobic fotke wiec zrobiłam napoczęty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Kellysss !!!
Fajnie ze jestes bo ju z myslalam ze nikt tu nie zaglada...
#94 |
Raczkowanie
|
od ABooka :P musze powiedziec ze wyglada apetycznie ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja jestem
![]() ![]() Kellysss przepiekne to ciasto-jak Ty ładnie dekorujesz ![]() ![]() Martiryb miłego wieczoru w pracy ![]() Kasia, dla towarzystwa siegne sobie po Bacardi Lemon z colą- Marysia, nie martw sie, jeszcze dużo zostało i czeka na Ciebie ![]() Tak kochana-mam nadzieje ze spotkamy sie next piatek-pracujesz wtedy..? A gdzie- to sie jeszcze ustali.. ![]() A gdzie reszta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz ide lulu ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() no własnie gdzie reszta....? Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2009-06-13 o 23:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wybaczcie,ze ja tak z doskoku i to jeszcze z problemem,ale do kogo mam sie zwrocic jak nie do was
![]() Natan 9 dni temu byl szczepiony na mmr i hib wczoraj w nocy mi zagoraczkowal dalam mu nurofen i po jakims czasie mu zeszla temp,mial bardzo wysoka stracil tez od wczoraj apetyt dzis rano obudzil sie bez temp i caly dzien tez nie mial,ale dawalam mu co 4 godz Calpol,byl marudny,ciagle na raczkach chcial byc ale o 22 przyjmujac dawke kolejna Calpolu zagoraczkowal znow i to wysoko dodam wam,ze dawno nie zagladalam mu w buziunie tzn nigdy nie patrzylam mu na tyly dziąsel i dzis ku mojemu zdziwieniu zauwazylam,ze ida ma 5-tki :ico_szoking: tak tak,dobrze czytacie 5-tki i to 4 na raz,u gory sie juz przebily a na dole widac je tuz pod dziaselkiem nie wiem jak to mozliwe,ale sprawdzalam 3 razy miedzy jego gornymi 4 -zabkami (jedynkami i dwojkami) jest odstep na 2 zeby i to spory,wiec nie moge sie mylic a wiem,ze 5-tki wychodza na 2,3 latka nie wiem teraz,czy ta goraczka to powiklania poszczpienne,bo pielegniarka mowila,ze moga wystapic do 10 dni po czy to wina zebow,czy to i to naraz ![]() tak mi go szkoda,nie wiem co teraz temp nie chce spasc a nie moge dac mu nic w przeciagu krotszym niz 4 godz zalamana jestem do tego mam doly ostatnio,dlatego mnie nie ma wybaczcie mi i dziekuje za rady wasze itd pewnie nie ma was i juz nikt nie zajrzy a ja sie tak strasznie martwie ![]()
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak to nie zadziała to moze przejedzcie sie do szpitala na pogotowie... Ja to bym pewnie juz dawno pojechała bo jak małemu cos jest nie tak to strasznie to przezywam i boje sie o niego .... Ty pewnie tez.... biedny Natanek...tak mi go szkoda i Ty tez biedulka... wyobrazam sobie jak sie martwisz... Mam nadzieje ze mu przejdzie ta paskudna goraczka... buziaki dla was ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
kochana nie wiem co Ci radzic.. ale moge poszukac na "mamie z klasa", tak jest masa porad.. Podpisuje sie w sumie z tym co Kellysss napisala..
daj znac jak sie maly czuje jutro.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Boziu Emilko ja tez doradzic nie umiem;(((
bidulek;( Moze faktycznie to i zabki i wszystko na raz?
#101 |
Raczkowanie
|
Witam o poranku ja tylko na chwilkę bo uciekamy autko oglądać
Emalio- nie przejmuj się tym, że ząbki nie wychodzą "w kolejności" tak wcale nie musi być, mojemu Kubusiowi i córeczce koleżanki także szły różnie... Co do gorączki to dobrze robisz, że podajesz lek co 4 godziny nawet, gdy chwilowo gorączka nie występuje ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Dodam, że gdyby to miało być poszczepienne to prócz gorączki pojawiłoby się zaczerwienienie lub opuchlizna w miejscu szczepienia i często wysypka. Wiem, ze łatwo mówić ale będzie dobrze!!! Całuski dla Natanka ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- eechhhh i jeszcze zapomniałam- jeśli chcesz mogę Ci wysłać owe czopki w przeciągu najbliższej godzinki to jutro byłyby u Ciebie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Milkuś - mam nadzieje ,ze poradziłas sobie jakos z tą Becherówką (my wiemy o co chodzi ![]() ![]() Kaca zaleczyła "Kubusiem" bo nic innego w domu nie mialam i o dziwo skutecznie ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Biedny Natanek...mam nadzieje ze dzi juz lepiej.
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Pewnie,ze sie nalezy
![]() ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
ZAKOCHAŁAM SIĘ
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ale miałam wczoraj miły wieczór/noc w pracy ![]() ![]() miłego dzionka dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mario, a to jakas okazja jest ![]() ![]() Martiryb, co sie stalo...? pewnie sie upili i zaczepiali, ew. nie chcieli opuscic lokalu...? skąd ja to znam... ![]() Casanovy od 7 boleści po paru piwach... ![]() Emilka, jak Natan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no niestety Casanovy.. co drugi, no może co trzeci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuje.... ![]() ![]() Nie nadaje sie do takiej pracy-a ich komplementy tanie to naprawde mogą sobie w d.. wsadzić. Ale wiem ze są laski ktore to.. lubia... ![]() ![]() ![]() Trzymaj sie jakoś-i nie daj się, żaden facet nie ma prawa sie tak zachowywać!! Pogadaj z ochrona.. albo unikaj tych stolików.. A co do pytań o chlopaka, ja sobie poprostu zrobiłam taka plakietke, jak np w hotelach, z imieniem, z napisem "i DO hv a bf!!" i na ich pytania bez słowa pokazywałam.. naprawde żal mi tych ludzi.. Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2009-06-14 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() unikać stolików nie mogę, bo pracuję za barem.. ![]() ogólnie nie jest źle, ale czasami mam ochotę wyjść stamtąd i nie wrócić.. większość, to stali bywalcy, których znam i oni nie wkurzają juz tak jak Ci 'nowi'.. staram sie to olewać i nie przejmować.. niech sobie patrzą, jak mają ochotę ![]() a co do tej plakietki, to świetny pomysł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
witam laseczki
![]() ![]() wrocilam wypoczeta z poloni ![]() ![]() lot w tamta strone oki ale powrotny spedzilam w ubikacji bo wymiotowalam bo byly turbulencje a nigdy wczesniej nie mialam mdlosci to chyba przez ciaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
hej kochane wy moje
dziekuje za rady itd jak i wielka troske - buziaki ogromne za to dla was! Natanek w ciagu dnia ma sie lepiej ale w nocy nachodzi mu temp i ciezko ja zbic,meczy sie,poplakuje,kreci sie niemilosiernie juz 2 noc zarwana jest i chodze jak zoombe oby mu jak najszybciej wyszly,biedne te maluszki,ze tak cierpiec musza dzis zagladalam mu do dziubka i nie myle sie,wychodza mu 4 na raz i to piatki dwie u gory sa juz przebite przez dziaselka,ale 2 na dole sa tuz pod nim i one chyba daja mu popalic ogolnie to jego temp ciala jest troszke wyzsza niz normalnie,ale mysle,ze to wlasnie za ich sprawa Ania mama Buddy mam Viburcol,pare czopkow,dalam mu kiedys 2 razy,jak wychodzily te jego pierwsze zabki,wczoraj zaaplikowalam mu zamiast Calpolu czopek dla dzieci Efferalgan ,kiedys w Pl kupilam moze mu na noc tym razem dam ten Viburcol,ale dziekuje ci kochana Marys hehe no tak Beherovka no coz,nie ma i nie bedzie dopoki sie do Polanda po jakis zapas nie pojedzie ![]() dobrze,ze kacyk nei meczyl dlugo ![]() martiryb to jestes piekna kobieta skoro masz takie branie ![]() ![]() na pewno jest to uciazliwe,choc mnie osobiscie jak i na pewno nie jednej tzw. `pani domu` brakuje tego typu zachowan do dowartosciowania sie dzis w planie grill u znajomych,czekamy jak Natanek wstanie z popoludniowej drzemki a wy co kochane porabiacie? no i co ze spotkankiem? pisac mi kto chetny na 100% Madzia,Marys to na bank ![]() a reszta ?Aniu ciebie juz nie bedzie prawda? a Kellysss i kolezanka z Bray elcia ?no i A Booka??konkretnie pisac tutaj co i jak! ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- elcia hej wlasnie myslalam o tobie ![]() jak tam rodzinka na wiadomosc -piszi a i wspolczuje mdlosci i wymiotow ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- ok nie ma was to ja juz sie zbieram,bo slysze maluszka milej niedzielki kochane sciskam was moooocno!
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
ja się przed nim broniłam bardzo długo, bo zazwyczaj ignoruje wszystko co było "nominowane", "okrzyknięte hitem" itp.. ale wczoraj mając do wyboru Crank 2 lub Slumdoga wybraliśmy ten drugi.. i naprawde.... tak mi sie podobał
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może to kwestia moich nowych staników, tzn nowego rozmiaru moich staników ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- macanie - czytaj czasem klepnięcie w tyłek ![]() szarpanie - jak jest duzo ludzi i niestety czas oczekiwania na drinka jest trochę dłuższy niz by mogli sobie zamarzyć.. i jak np obsługuje kogos obok lub przechodzę, to zdarzaja się tacy spragnieni, że np złapią mnie za rękę albo lekko poszarpują.. nienawidze tego.. takiego delikwenta nie obsługuję wcale.. i już się nauczyli, że tak się nie robi ![]() Edytowane przez martiryb Czas edycji: 2009-06-14 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powinnaś sobie na to pozwalać, ew. poprosic Tżta/szefa o pomoc. Ciekawe czy jakby poszli do urzędu czy do banku to by tez tak się zachowywali.. Alkohol nie jest wytłumaczeniem. Chamstwo i prostactwo i tyle! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez martiryb Czas edycji: 2009-06-14 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
![]() no rzeczywiscie... skoro Ci to nie przeszkadza-to nie ma sie o co martwić zatem... |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szanuję się i wyznaczam sobie pewne granice, poza które ktoś 'obcy' nie ma wstępu.. na samym początku niektórzy tego nie wiedzieli.. niestety niektóre kobiety są jakie są i faceci często generalizują.. jednak poznali już mnie na tyle dobrze, że wiedzą co mnie bawi, a co już wkur.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy sie cieszyli ![]() ![]() ![]() ale wypoczelam sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.