|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zonaty kochanek
Cytat:
-to nie przejdzie, nie tu. ![]() Cytat:
|
|
|
|
#92 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Macie prawo oceniać, ale w wątku, który dotyczy ocenianego przez Was tematu. Nie w wątku, w którym autorka zadaje pytanie. Tak mówią ogólnie przyjęte zasady netykiety. Takie zachowanie nazywa się offtopicowaniem. Cytat:
Nie wiemy jakie naprawdę były motywy autorki wątku i być może się nie dowiemy. Niemniej jednak zadała ona pytanie, na które oczekuje odpowiedzi. A od oceny zachowania kochanek i mężczyzn, którzy kochanki mają powinien zostać założony osobny wątek, skoro tak duża liczba osób wyraża swoje zdanie na ten temat. Cytat:
Edytowane przez joplin Czas edycji: 2009-06-13 o 13:55 |
||||
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;12738398]A Twoim zdaniem facet jest niewinny?!
![]() Nie każdy mając okazję kradnie... Nie chciałabym faceta (chłopaka, męża - obojętne), który mnie zdradzi "bo miał okazję". [/QUOTE] Dokładnie, zgadzam się w 100%. Wg mnie ważne jest, żeby mieć faceta , który nie zdradza, pomimo, że ma okazję, bo po świecie chodzą te wstrętne kochanki ![]() Po co mi taki faceta, który będzie mi wierny, tylko wtedy kiedy nigdy w życiu nie przydarzy mu się okazja do zdrady, żadna nie będzie za nim latać. Natomiast odnośnie pytania autorki wątku, jeżeli facet ci obiecał, że się rozwiedzie a teraz jedzie z rodzinką na wakacje tzn, że owa żona nic o tym rozwodzie najprawdopodobniej nie wie.
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2009-06-13 o 13:52 |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
To było co prawda niegrzeczne z Twojej strony, ale nie będę już nic więcej mówić na ten temat. A tak na pożegnanie: kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ich udziały są fifty-fifty (a nie jak ktoś tu napisał 40/60)
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odp. tylko na pytania sprawi się wrażenie, że popiera się tego typu sytuacje, dlatego w tego typu wątkach rozszerza się wypowiedź.
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Konto usunięte
|
Odpowiedź na pytanie autorki za:
Cytat:
A teraz co do 40:60... Oboje rozbijają rodzinę, tu ich wina jest równa. TYLKO mężczyzna łamie przysięgę małżeńską i TYLKO mężczyzna oszukuje żonę. Chyba, że kochanką ją zna i zachowuje się jak gdyby nic - wtedy jest równie dwulicowa jak mąż. Dlatego jego wina jest niezaprzeczalnie większa. Po przemyśleniu wydaję mi się, że nawet 30:70 "na korzyść" męża. Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2009-06-13 o 14:05 |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Dobre Teraz bedziemy liczyc ile winy ma facet a ile babeczka, śmiechu warte... To w jaki sposób dochodzi do romansów zalezy od osobowości dwóch stron...albo mężczyzna ma takie potrzeby, jest zakłamanym "erotomanem" który potrzebuje co rusz innej partnerki w celu podniesienia swojej samooceny- często zdarza się, że poznając kobiete oszukuje ją, że jest stanu wolnego...prawada wychodzi na jaw, gdy owa biedaczka wpadnie na całego...i tu ewidentna wina jest mężczyzny, są tez sytuacje, gdy kobieta jest perfidna, wyrachowana i bez żadnego skrępowania plluje na żonatego mężczyne, oplatając go jak bluszcz- takie kobiety najchętneij bym wystrzelała i moim zdaniem nalezy takich w życiu unikać... I jeszcze- kochający, szczery mężczyzna, który w związku jest równiez partnerem i przyjacielem nie wplącze się w romans, nie zareaguje na kuszenie takiej amatorki wrażeń Wybaczcie ale chciałąm sie wypowiedzieć na ten temat...co do autorki watku prawda jest taka, żę większosć romansow (statystycznie) kończy sie rzuceniem kochanki i powrotem na łono rodziny natomiast ajk sytuacja wyglada u Ciebie...wiesz tylko ty, my nie znamy Twojego partnera ani waszym relacji.
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszą opcją dla Autorki wątku byłoby wycofanie się z tego chorego układu, ale... no właśnie - zawsze będzie jakieś 'ale'...
świata to nie naprawi. nie sprawi także, że wszyscy niewierni mężczyźni i podłe kochanki znikną z powierzchni ziemi... takie życie. prawdę mówiąc osobiście nikomu nie współczuję... no może żonie, bo pewnie tkwi w błogiej nieświadomości i właśnie urabia się po łokcie lepiąc 'kochanemu mężowi' pierogi. |
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że akurat w tym przypadku można odpowiedzieć bez sprawiania wrażenia, że popiera się takie sytuacje, a jednocześnie z kulturą i bez oceny takiego zachowania. Wystarczy spojrzeć na odpowiedzi niektórych osób, które zrobiły to bez rozszerzania swojej wypowiedzi.
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
noo, a życie nie jest czarno-białe i ile romansów tyle historii na podstawie, których doszło do zdrad...
spox, odniosłam inne wrażenie.
|
|
|
#105 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Tak jestem bez winy,mam szacunek do siebie do innych w porównaniu do tych kobiet.Powtarzam się,ale czasami trzeba. ![]() Niewiem czy bardziej śmieszne,czy żałosne jest bronienie,zrozumienie dla kochanek.
|
||
|
|
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nuż za dzień, tydzień, miesiąc przytrafi wam się romans życia, kto to wie...
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ręczyłabym za innych na Twoim miejscu. Słyszałaś o obłudzie, dwulicowości, hipokryzji, że jedno się myśli, a drugie mówi, a trzecie robi? ![]() Forum, papier i gąbka przyjmią wszystko.
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Nie obraź się, jesteś następną naiwną, którą znalazł. Jak nie ty, to znajdzie inna. A żony i tak nie zostawi. Chyba, że zona wniesie pozew o rozwód. Tak czy siak z Tobą nie będzie na dłuższą metę.
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, buzujące hormony,ale nie trzeba myśleć macica (czy główka) tylko używać rozumu i umieć zrezygnować. |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie uważam siebie za osobę obłudną, dwulicową, nie uważam też, żebym była hipokrytką. Nie myślę jednego, nie mówię drugiego i nie robię trzeciego Mówię, co myślę, robię też, co myślę, co uważam za stosowne, zgodnie ze sobą. Znam siebie samą i mam swoje zasady, więc niczego mi nie wmówisz
|
|
|
|
|
|
#117 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się to w życiu bardzo sprawdza. Jak jeszcze to, że niestety nie zawsze można mieć to, co by się chciało. Cytat:
Nie każdy oszukuje i kłamie. Naprawdę.
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-06-13 o 15:19 Powód: literówki |
||||
|
|
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą, nawet jeśli odpowiedź na pytanie autorki będzie wyglądała tak, jakby popierało się takie zachowanie, to co z tego? . Mam się bać, że ktoś mnie zaatakuje lub wyśmieje, bo wydaje mu się, że mam taki pogląd, a nie inny? Nic nikomu do tego. Autorka zadaje pytanie więc oczekuje odpowiedzi i tylko o tym powinien być wątek.
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Śmieszne..po raz kolejny spotykam sie z czyms takim na wizazu....
A co jeśli nie masz pojecia, że owymężczyzna ma żonę?? I spotykacie sie kilka miesięcy, jestes totalnie, nieprzytomnie zakochana i nagle trach- wychodzi że jesteś nikim innym jak- potepiana tu przez wszystkich KOCHANKA..i co wtedy kochane?? naciskacie guziczek w głowie z napisem- nie kochac i idziecie dalej...bo przecież jesteście wartościowe itp..sorry nie chce byc ironiczna ale to jest życie, nie bajka...jasne, że każda chce sie cenić i za nic w świecie nie chce byc ta druga...ale sa dwie strony medalu, zawsze
|
|
#120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Trza być twardym, nie mientkim
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-06-13 o 15:31 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

-to nie przejdzie, nie tu. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)