|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zonaty kochanek
Powiedzcie co o tym myslicie. Zonaty mezczyzna,ktory zapewnia ze sie rozwiedzie jedzie z zona i dziecmi na wakacje,czy to normalne?
Ponizej przedstawiam historie romansu,w skrocie. Wszystko zaczęlo sie ok 16 miesięcy temu,wtedy trafilam do oddzialu firmy w ktorej pracuje do teraz i wtedy tez zacąl interesowac sie mna ON,zonaty mezczyzna ojciec dwojki nastoletnich dzieci. Byl wytrwaly,przynosil ciasteczka robil kawe,zawsze pomocny,uczynny i wkoncu dalam sie skusic na kawe w kawiarni.Po jakims czasie hotel,wspanialy seks i zapewnienia i z jego i mojej strony ze to tylko ma byc przyjemnosc bez milosci. Na poczatku uwazalam taki uklad za swietne rozwiazanie,ja mialam corke z poprzedniego,burzliwego zwiazku,i swiety spokoj,a dobry seks mial byc tylko milym przerywnikiem w codziennosci.Niestety stalo sie inaczej zakochalam sie wnim on we mnie podobno tez i tu zaczyna sie problem. Zaczynam sie wykanczac psychicznie,opsesyjne mysli o nim,czy zadzwoni,czy traktuje mnie powaznie o czym mnie ciagle zapewnia? Wiem ze nawet jesli mialby sie rozwiesc to i tak dluga droga przed nami,a ja juz sie wypalam od srodka.Dlatego postanowilam,ze poprosze o mozliwie najszybsze przeniesienie do innego oddzialu i sprobuje zapomniec o nim,moze jak go nie bede codziennie widywala,bedzie mi latwiej zapomniec? Prosze o kontakt dziewczyne ktora przezywala takie same dylematy,jak rozwiazala te sprawe,jestem z Bydgoszczy. Edytowane przez misia1211 Czas edycji: 2009-06-13 o 16:10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zonaty kochanek
He he no tak, to normalne i zwykle tak własnie zonaci mówią kobietkom, które chca zaliczyc. Proponuje poczekac do wakacji, w koncu niedługo, nie?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że normalne dopóki nie złoży papierów rozwodowych moze sobie mówić a robić swoje. Ten typ tak ma a naiwne kobietki wierzą.
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Prowokacja tak marna, że... żal.pl
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dopóki bedzie rozmawiał o tym jedynie z kochanka a nie z żoną, nie złoży pozwu i się nie rozwiedzie - to będzie to jak najbardziej normalne, ze jedzie na wakacje z rodziną. Nienormalne jest to, ze kochanka mu wierzy.
EDIT: Autorko to co napisałaś w blogu, lepiej wklej tutaj, szybciej ktoś Ci odpowie
Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-06-13 o 09:58 |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
A żona to pewnie jedza z ktora jest ze wzgledu na dzieci?;>
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku dziewczyny nie przesadzajcie. nie rozumiem tego podejscia ze jak dziewczyna spotyka sie z zonatym to od razu lafirynda itp itd. to raczej facet palant!!! dlaczego to dziewczyna jest winna??! przeciez jest wolna! oczywiste jest ze facet sie nie rozwiedzie tylko tak mowi zeby 'zaliczyc' wiadomo o co chodzi. ale jesli dziewczynie spotkania daja przyjemnosc to dlaczego nie??? tylko mi nie mowcie ze jak to mozna komus malzenstwo rozwalac bo to pol prawdy - to facet rozwala swoje malzenstwo spotykajac sie z kochanka. a dopoki kochanka nie zajdzie w ciaze albo sie powaznie nie zakocha to fjuuu niech sie spotykaja. laseczki troche wyluzujcie.
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, biedne te kochanki , nic tylko im współczuć (sorry, ale żadna mądra kobieta nie wdaje się w romans z żonatym facetem
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Wina lezy po obu stronach. Facet nie powinien zdradzać żony, kobieta nie powinna wiązać się z żonatym facetem.
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Nie,to nie jest normalne facet jest gowienko wart,bo po pierwsze jest żonaty,dzieciaty a o drugie niewierny swojej żonie,którą zdradza z kochanicą-->tfuuu.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki ma sens związek z kłamca? bo powiedzmy sobie szczerze taki facet nim jest, bo oszukuje swoją żonę, dzieci a potem kochankę ...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Facet swoją drogą.
Nie wiem, jak musi być zdesperowana kobieta, żeby spotykać się z żonatym... żaden wolny jej nie chce?
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadna mądra, szanujaca sie kobieta nie czepia sie zonatego. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to jest dobre ![]()
Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2009-06-13 o 10:42 |
|
|
|
|
|
#18 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dokładnie,zgadzam się.
|
||||
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, one tylko walczą o swoje szczęście
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciekawa jestem tylko, czy gdyby miały męża, tudzież stałego partnera STANU WOLNEGO, to też by były takie wyrozumiałe: a niech spotyka się z kochanką i dopóki ta kochanka nie zajdzie w ciążę ani się w nim poważnie nie zakocha, to jest wszystko w porządku... ![]()
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ps: jakie szczęście rujnuje? Skoro mąż ma kochankę to oznacza, że od dawna w jego małżeństwie szczęścia nie ma |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Facet najpewniej nie ma zamiaru sie rozwiesc. Opowiada Tobie bajki a pozniej wraca do domu i zachowuje sie przed zona jak by nigdy nic sie nie stalo.
Twoje zycie i nie mnie je osadzac ale facet wpuszcza Cie w maliny i nie liczylabym na to ze sie rozwiedzie. Co do dziewczyn, ktore chcialy by zbluzgac autorke. To tylko ona jest temu wszystkiemu winna? Jak owy zonaty pan by nie chcial to napewno by sie z nia nie spotykal. A ze chce miec kochanke to jak nie autorke to inna by sobie znalazl. Myslicie ze jak ona by z nim nie poszla to dal by spokoj? Wolne zarty, szukalby dalej i tyle. |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#27 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby każda z nas była na tyle mądra, żeby się w takie "związki" nie pchać, to nie miałby czego szukać i nie znalazłby sobie innej, ale niestety, wiele kobiet myśli tak jak Wy i jest to jedną z przyczyn rozpadających się związków
![]() doloresd - nie wiem, co Cię tak bawi? Tak - kochanka pcha się z buciorami w cudze życie. I nikt nie napisał tutaj, że JEST TO TYLKO I WYŁĄCZNIE JEJ WINA. |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mają niskie poczucie wartości, bo zamiast poszukać sobie wolnego biorą ochłapy. Zreszta jakie ochłapy, takie, że jak jedna ich nie weźmie to weźmie inna. Też mi poczucie wartości. Edytowane przez Marbella85 Czas edycji: 2009-06-13 o 11:30 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

, biedne te kochanki 

Dokładnie,zgadzam się.