|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało studentki :)
Cytat:
a podaj swoje wymiary jeśli możesz
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
8 minute abs 8 minute legs 8 minute arms 8 minute stretch na pewno o nich już coś tam słyszałaś, to ćwiczenia modelujące poszczególne części ciała filmiki można łatwo znaleźć w necie i ćwiczyć z takim seksownym panem
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
A ja już nie wiem co mam robić :-/ Mam 170 cm wzrostu ważę 54 kg moje wymiary mniej więcej to 88-74-90, chłopak ciągle wyrywa mi jedzenie i nie pozwala jeść, w każdych dzinsach twierdzi, ze mam gruby tyłek ( a wszystkie koleżanki zazdroszczą i mówią, ze malutki i że super) ale to jeszcze nic najgorszy brzuszek, ciągle sterczy fałdka, próbowałam już przeróżnych ćwiczeń, ale nic nie pomaga, z wago spadam a brzuszek pozostaje...
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
No to ładnie Ci chłopak mówi
A co do tego brzuszka to może musisz więcej poćwiczyć albo jakieś inne ćwiczenia, więcej serii, sama musisz pomyśleć. Ale ja już sobie wyobrażam tą fałdkę moja koleżanka ma wzrost mniej więcej taki jak ja a waży coś k. 45kg i mówi, że jest gruba z Tobą pewnie też tak jest tylko sobie wmawiasz a wymiary masz śliczne i jest czego zazdrościć
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za miłe słowo :-* Czasem coś miłego usłyszy się od kogoś obcego, a ukochana osoba cały czas krytykuje... ehhh Ci faceci...:-/
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma się czym przejmować i w ogóle nie zwracaj uwagi na jego słowa, a jak będzie jedzonko zabierał to klapsa w tyłek( pewnie duuuużo większy niż Twój
) i będzie spokój
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
no to radzę prędko nadrobić zaległości
![]() a wydawało mi się, że pół wizażu ćwiczy ośmiominutówki ![]() ja też będę, tylko niech się sesja skończy... już mam pościągane na kompa, nawet czasami sobie je obejrzę... tak, wiem wiem, od oglądania nie schudnę
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
A jak długo trzeba ćwiczyć te 8-minutówki, żeby było widać pierwsze efekty?
bardzo niecierpliwa jestem
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwsze efekty da się odczuć już następnego dnia - zakwasy
ja tego nigdy nie ćwiczyłam, więc nie wiem do końca, ale dziewczyny mówią że już po tygodniu. a konkretnie postępy objawiają się: - ujędrnieniem ciała - wymodelowaniem poszczególnych jego części - uwidocznieniem mięśni (delikatnym).
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
to tutaj wklejam jeden - ten akurat jest na pupę
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Wypróbowałam dzisiaj ćwiczonka na pupę i nogi i boję się jutra
ale naprawdę są fajne i też polecam przy moich tak bardzo się nie męczyłam jak przy tych i czuje, że mięśnie pracują a jak fajnie się czułam po tak leciutko i w ogóle nie myślałam o jedzeniu
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
no WiuNia ja Ci się wcale nie dziwie
sama właśnie wypróbowałam te ćwiczenia na pupę i przyznam się że chyba jednak wolę bieganie bo to jakoś nie dla mnie
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?Co do brzuszka. Nie zredukujesz od ćwiczeń na tą partię, a od aerobów - czyli ogolnego wysiłku tlenowego jak rower/skakanka/bieganie.
*www.pajacyk.pl - Zaaapraszamy **Nie wiesz jak trenować? Jeść? Lub jakie Suplementy stosować? Napisz na Priv, z chęcią Pomogę. ***"...I pamiętaj, żałuj tylko tego, czego nie zrobiłeś, bo wszystko może być ukryte właśnie w tej jednej szansie" |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny chyba widzę pierwsze efekty!!
Bardzo się ucieszyłam więc chciałam się z kimś podzielić ![]() Bo w zeszłym roku kupiłam sobie spodnie Top Secret rozmiar S (piszę gdzie je kupiłam, żebyście wiedziały, że to wcale nie jest mały rozmiar w tym sklepie.. tam są jakieś zaniżone rozmiary chyba.. bo ja nigdy raczej nie mieszczę się w S ani XS a tam owszem... dlatego tak lubię ten sklep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() strasznie się cieszę! szkoda, że na buzi nic nie schodzi tak szybko bo wydaje mi się, że wyglądam jak balon :P:P:Ppozdrawiam wszystkich!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to gratulacje oby tak dalej |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Ja się chętnie przyłącze jeśli można
![]() Również od października zaczynam studia jak dobrze pójdzie. 160 cm-54 kg Masakra jakaś przez nauke do matury przytyłam 3 kg. Jednak teraz jest motywacja i planuje pożegnać 5 kg. Od jutra: -Posiłki: 5 razy dziennie -Ostatni o 19 -Zero słodyczy, lodów chipsów, fast foodów -1200 kcal -1,5 wody z cytryną plus zakup czerwonej herbaty -Ćwiczenia (Callanetics-5 razy w tygodniu, Sobota-8 Minute Legs) Dziś już tak zgrzeszyłam jedząc czekolade, no ale za późno trafiłam na ten wątek. Za to była godzina Callanetics i 300 podskoków na skakance. |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Trening gimnastyczny, która zmusza mięśnie do pracy (również te, które są głęboko ukryte i leniwe). Callanetics jest bezpieczny, dlatego mogą ćwiczyć go nawet osoby osiemdziesięcioletnie.
Na początku ciężko zrobić wszystkie ćwiczenia, jednak z biegiem nabiera się wprawy. Efekty znalezione na zagranicznych forach ![]() http://media.photobucket.com/image/c...oto/8hours.gif Edytowane przez daqa90_ Czas edycji: 2009-06-23 o 20:00 |
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie czy może da się wrzucić godzinny film do Internetu, pokazałabym Wam te ćwiczenia.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Próbowałam wrzucić na you tube ale nie dało rady
Wiem, że właśnie tam idzie zobaczyć te ćwiczenie jednak są podzielone na 2 minuty. Jeśli jednak jesteście chętne to idzie ściągnąć. Program Ares: Wpisujemy Callanetics i wyskakuje lista polecam Callanetics z Callan. Jeśli podrzucicie inny sposób na wrzucenie do Internetu to spróbuje :P A jak dziś idzie drogie Panie ? |
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

mnie sie wydaje że te 58kg byłoby w normie,pozdrawiam 
a podaj swoje wymiary jeśli możesz

masz jeszcze jakiś pomysł na tego typu fajne kawałki do tańczenia z lustrem?
a wymiary masz śliczne i jest czego zazdrościć

bo to jakoś nie dla mnie