![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwne zwyczaje mojej dziewczyny - też tak macie??
Cytat:
odjechalam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Sama sobie bym nie wycisnęła nawet - przecież nie powinno się tego robić. Są bardziej higieniczne środki.
Na szczęście ani ja ani facet nie mamy takich problemów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
co do depilacji to hmmm.... nie widzę w tym nic dziwnego. Sama ostatnio proszę by mąż mi przejechał depilatorem po łydkach bo mi jest trudno. I nie uważam by było to coś obrzydliwego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Wpadł mi taki koncept do głowy...jeżeli twoja dziewczyna (kieruję to do autora wątku jak i do każdego mężczyzny, który czuje się napastowany
![]() http://www.lilgames.com/acne_zit_popper_game.shtml Wilk syty, owca cała. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez patbar Czas edycji: 2009-06-22 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A odnośnie problemu przedstawionego w pierwszym poście, to jeśli ktoś sobie czegoś nie życzy, to nawet, jeśli dla innych jest to coś cudownego, nie powinno się mu tego narzucać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
nie jak bys chciała wiedziec to nawet nie przebywam w toalecie jak on sie załatwia mylisz pewne pojecia ale smiej sie śmiej mam nadzieje ze życie nie spłata Ci takie figla i ty w przyszłosci nie bedziesz musiała tego robić swojemu TZ chodzi mi o podcieraniu pupki
![]()
![]() |
#101 |
Dolce vita
|
Ojj ja nie nalezę do grona wyciskających....nawet na odwrót, jak mi sie trafi jakas krostka to mój Tż zaraz ją wyciska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodziło pewnie raczej o to "jak się kogoś kocha to nic nie brzydzi".. Dla mnie wyciskanie pryszczy i podcieranie ma podobny stopień obrzydliwości ![]()
"It's a fun show if you haven't seen it. I can't understand what the devil he's saying, but you know, there's a lot of movement, and it's bright and colorful, it keeps my attention." ![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2009-06-22 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
osobiście uważam, że jest ot obżydliwe
![]() ![]() Za to mogę dodać do tego wątku "o dziwactwach..." , a właściwie lekko go zmienić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Dziewczyny jeśli już musicie, czy też lubicie to robić, to błagam, przynajmniej nie przy ludziach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Kilka razy wyciskałam mojemu TŻ pryszcza jakiegoś, ale to dlatego, że on nie ma trądzikowej cery, ja tak rzadko kiedy mu coś wyskoczy i nie potrafi tego sam zrobić. ale przed tem prowadzę cały rytuał, przmywam czymś biorę chusteczkę czy papier toaletowy żeby było higieniczniej itd. W życiu bym nie zrobiła tego publicznie i nie mam jakiejś manii czy coś. Po prostu "pomogę od czasu do czasu" Mnie to raczej nie brzydzi. Coś za coś skoro jego nie brzydzi moja pryszczata morda którą całuje itp.
Poznałam raz parę, w której dziewczyna wyciskała pryszcze publicznie chłopakowi i to na oczach nowo poznanych ludzi. On się czasem odganiał, a ona: "jeszcze tu! jeszcze tu!" To jest przesada totalna. Są po prostu pewne rzeczy których nie powinno się robić publicznie. Takie to "barokowe" kiedy srali i jedli jednocześnie a kobiety nosiły na szyi młoteczki do zabijania wszy nie uważacie? A taka mania wyciskania też nie jest normalna. To nie jest zabawa przecież czy coś. Edytowane przez zuykas Czas edycji: 2009-06-23 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
BAN stały
|
Nie przypominam sobie,abym wyciskała obecnemu tż-towi pryszcze,raczej nie.Za to byłemu owszem na plecach,ba nawet gdy widział włosek na klacie kazal sobie wyrywać.
![]() ![]() A co do depilacji,mi raz tż pomagał ogolić kawałek nogi,bo niemogłam sięgnąć.A co tam,zdradze też,że zdarza mu się pomagać mi w prostowaniu włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
hehehe ja tez potrafie sie za to smiertelnie obrazic
![]() ![]()
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Dla mnie to jedna z barier nie do przekroczenia w związku.
Rozumiem, jeśli dwoje ludzi się kocha, ale to już raczej należy do higienicznych obowiązków każdego z nich... ale osobno. W każdym razie- co kto lubi. Ja bym na miejscu autora wątku zaopatrzyła się w jakieś kosmetyki mające na celu zniwelowanie problemu i najzwyczajniej w świecie delikatnie zasugerowała partnerce, by przestała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Ten wątek jest coraz lepszy, nie potrafię sobie nawet takiej sceny wyobrazić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Faktycznie obrzydliwie sie o tym czyta ;] Pilam koktajl z truskawek i stracilam ochote na niego hehe. Mnie wyciskanie pryszczy brzydzi, aczkolwiek zdarza sie ze jak zauwaze cos na pleckach TZ i wiem ze przeciez sam sobie rak nie wykreci do tylu i nie da rady to mu oczyszcze a potem zdezynfekuje, brzydzi mnie to owszem ale z drugiej strony jak widze jakas diode to mna szarpie i musze cos z tym zrobic... zwykle i tak TZ sie buntuje i sie nie daje bo jak to faceci, jest wrazliwy na bol.
![]() |
#112 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie sądzę, żeby to porównanie było nietrafione- dla jednego obrzydliwe będzie zmienianie pieluch, dla kogoś innego wyciskanie syfów swojemu tż. To, że ciebie brzydzi to drugie, nie znaczy, że wszyscy mają odruch wymiotny na samą myśl o tym. Przecież nie będę nikogo przekonywać, że to nic takiego, bo przecież normalne, że może to brzydzić Zresztą, nie zamierzam się kłócić o to- ciebie to brzydzi, mnie nie i tyle w temacie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eee przy ludziach to już przegięcie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ohydne.... Bleee... W życiu nie ruszyłabym żadnej krostki mojego TŻ
![]()
blog KOSMETYCZNY : www.independentwoman92.bl ogspot.com blog KSIĄŻKOWY : www.modliszkakulturalnie. blogspot.com ![]() Edytowane przez zafascynowana1 Czas edycji: 2009-06-23 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Moja mama wyciskała mojemu tacie okropne wągry więc od dziecka byłam oswojona z takim widokiem. Czasem było komicznie - tata krzyczał, uciekał a ona go goniła po domu jak szalona... Ostatnimi czasy mój tato daje sobie robić maseczki oczyszczające i chyba mama go mniej masakruje. Nie mieszkam z nimi, więc tego nie widzę.
Powiem szczerze, że ja się nie brzydzę wyciskać komuś. Wyciskałam mamie np. z karku wągra (no bo trudno żeby sobie sama na karku to zrobiła) czy mojej babci, bo ona po prostu już na tyle nie widzi, a nie chce ich mieć i mnie o to prosi. Ja o swoją twarz dbam sama i nie potrzebuję pomocy. TŻ-towi nie wyciskam, ponieważ on się na to nie zgadza więc chodzi sobie z syfami, trudno i tak go kocham mimo, ze mnie to obrzydza. Tak właśnie, w opozycji do tego co tu piszecie mnie nie obrzydza fakt wyciskania tylko fakt posiadania takiego syfstwa na twarzy... Oczywiście park, szkoła, autobus to nie są miejsca na wyciskanie pryszczy, tak samo jak nie są to dobre miejsca na golenie nóg czy mycie tyłka, to oczywiste i dziwi mnie, że ludzie tego nie wiedzą, to już po prostu brak kultury taki sam, jak sikanie w pierwszej lepszej bramie wejściowej "bo ja muszę" ![]() Oczywiście fajniej by było jakby wszystkie te osoby chodziły do kosmetyczki, ale co jeśli nie chcą pójść? Ja mojego TŻ-ta prosiłam przez ponad rok żeby poszedł i i tak nie był ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2009-06-23 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
LUDZIE !!! A CZY WY I WASI KREWNI I ZNAJOMI KRÓLIKA NIE MOŻECIE IŚĆ W TYM CELU DO KOSMETYCZKI ????!!!!
![]() ![]() A jak TŻ nie chce iść, to niech sobie sam pryszcze wyciska, rączki mu chyba nie odpadną ? A jak mu to nie przeszkadza, cóż...taki "urok". Widać lubi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() widocznie ja jestem mniej brzydliwa i mój partner też, nie wahałabym się poprosić go np. by mnie ogolił gdybym była w ciąży i jechalibyśmy do szpitala. Wolałabym by zrobił to ona niż pielęgniarka. Sine ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-06-23 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja robie to mojemu chlopakowi, ale ja jestem kosmetyczka
![]() ![]() Ogolnie nie widze w tym nic obrzydliwego - oczywiscie w miejscach publicznych to dla mnie juz przegiecie ![]() Natomiast chlopaka to tez nie odrzuca widocznie, skoro sam mi czasem (higienicznie!) cos pomoze usunac np.z plecow. Ufff jak dobrze ze sie tak dobralismy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie ;p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Mojemu partnerowi ktorego znalam cale zycie wyciskalam ale jemu nie pozwolilam sobie wyciskac
![]() Nie bylo tez dziwne przebywanie w toalecie wspolnie czy golenie nog przy nim. Ale z obecnym partnerem tego nie robie.Nie znioslabym gdyby widzial jak sie depiluje czy cos sobie wyciskam. On sie zreszta tez krepuje jak mialabym wejsc do toalety jak z niej korzysta wiec to szanuje i tego nie robie.A wagry mu nie wyskakuja wiec nie ma tego problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.