|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: dziwne zwyczaje mojej dziewczyny - też tak macie??
Pamiętam miałam w akademiku taką koleżankę... często jak do niej wpadałam i akurat był u niej jej TŻ , to właśnie TO
robili. Fuj, nie wyobrażam sobie. Gdy widzę u męża coś, co wymaga natychmiastowej interwencji, to po prostu mu o tym mówię. Jego pryszcze więc niech sam wyciska .
|
|
#62 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej zapobiegac niz leczyc. Syfy na plecach to nic innego jak niedbanie o higene tej czesci ciala (wyjatkiem jest dojrzewanie, zaburzenia hormonalne, ale to sie leczy, u dermatologa, androloga, w przypadku kobiet ginekologa, u obu plci mozna endokrynologicznie o ile sa to powazne zmiany hormonalne)... Ja tam wole mu wyszorowac plecy, czy nawet wypellingowac niz wyciskac syfy. Jezeli chodzi o syfki na twarzy: nie mozna nauczyc swojego partnera uzywania odpowiednich kosmetykow? Jedyny moment kiedy na jego plecach przeprowadzam zabiegi pielegnacyjne, to cos z czym sobie nie poradzi sam za cholere - wosk w plastrach. A niestety on nigdy nie dojdzie do etapu "wio idziem do kosmetyczki"
|
|
|
#63 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brudnymi paluchami... Cytat:
![]() Co do pogrubionego: Takie założenia leżą u podstaw scatu i pissu, jedynych z najbardziej odrażających dewiacji seksualnych... Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#64 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to wyciskaniu mówię nie!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(wiem że to nie o to chodzi ale takie porównanie.. ) tak samo jak brzydzi mnie myśl o tym że mogłabym mu wycisnąć wielkiego wulkana na plecach;p czy tam na twarzy ![]() Co innego własna skóra i własne wydzieliny co innego cudze ;p Cytat:
Co do tematu..niektóre dziewczyny są uzależnione od wyciskania siebie na twarzy, może twoja dziewczyna przeniosła to na ciebie? Może to w takim wypadku jest na tle nerwowym? Jeśli tego nie lubisz nie zgadzaj się, w końcu to naruszenie w pewnym sensie twojej intymności.
"It's a fun show if you haven't seen it. I can't understand what the devil he's saying, but you know, there's a lot of movement, and it's bright and colorful, it keeps my attention." ![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2009-06-22 o 16:41 |
|||||
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe jakie są podstawy takich zachowań
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to również jest obrzydliwe. Niech sobie sam wyciska, jak ma, w łazience :P
|
|
#67 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do tematu: ja nikomu pryszczy nie wyciskam, bo nie lubię, jeśli widzę że chłopak coś ma to mówię "wyduś sobie lub zrób coś z tym bo brzydko wygląda" a nie ganiam za nim po całym domu aby wyciskać ale rzeczywiscie znam mnóstwo osób które praktykują takie zwyczaje
|
|
|
#69 |
|
DOMator
|
Nie brzydzi mnie to. Jeśli facetowi nie przeszkadza wyciskanie wągrów to jaki problem? Zdarzało się, ze wyciskałam tż wągry na plecach. Sam nie dałby rady, a ja nie lubię widoku czarnych wągrów. Po wyciśnięciu dezynfekowałam miejsce "tortur" i nakładałam jakiś preparat przeciwtrądzikowy.
Do pryszczy faceta mam takie samo podejście jak do swoich - kiedy zbierze się ropa przeprowadzam akcję wyciśnięcia drania oile sam tego nie zrobi Nie lubię patrzeć przez kilka dni na taki wulkan, podobnie jak na duże wągry.
|
|
|
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Higiena, to nie tylko dbanie o to aby byc czystym, ale tez o oczyszczenie cery m.in. z martwego naskorka, oraz dbanie o cere...
Higiena to tez zaleczenie dolegliwosci dermatologicznej i zapobieganie jej powstawaniu (np. po wyleczeniu lupiezu dobrze jest ciagle stosowac szampon p.lupiezowy... w wiekszosci wypadkow jak go zastapimy jakims innym lupiez powraca... dlatego mimo ze juz lupiez zostal wyleczony u mnie, wole nie zmieniac swojego szamponu, bo podoba mi sie stan skory mojej glowy:P)
|
|
|
#71 |
|
... choć nie Westwood
|
Słyszałam o takich parach, ale ja nigdy nie potrafiłabym wycisnąć pryszcza mojemu TŻowi. Tak, kocham go, ale to nie znaczy, że kocham jego pryszcze.
Br, idę z tego wątku
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
przyznaje ze tez mialam odruch wymiotny, po tych waszych opisach
nie no ja sobie tego nie wyobrazam.. |
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
moze to na zasadzie instynktownego iskania partnera jak w swiecie zwierzat ;d
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
może to jakiś lęk przed uznaniem, że partner jest samodzielną/odrębną jednostką, nad którą nie ma się kontroli?
Bo skoro sika przy zamkniętych drzwiach, to co, sekrety jakieś ma! inaczej zostawiałby otwarte lepiej mieć kontrolę nawet nad jego pryszczami na plecach i opleść się nawzajem jak te dwa bluszcze w toksycznym uścisku. Kto kogo zadusi najpierw
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropne, nawiasem mówiąc. Sam niech sobie wyciska. |
|
|
|
|
|
#76 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wyobrażam sobie robić podobnych czynności mojemu TŻ. Dla mnie to jest obleśne i mimo że czytałam ten wątek z rozbawieniem robiło mi się momentami nie dobrze. Sama sobie też nie wyciskam bo to też jest dla mnie nieestetyczne
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#77 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#78 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie można uznać, że robienie takich rzeczy partnerowi jest mało seksowne
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
Zgaduję...brak kultury i złe wychowanie ?
A może tylko stępiona wrażliwość..Ewentualnie spaczone pojmowanie jedności i bliskości w związku. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-06-22 o 19:08 |
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
hm.. to w takim razie może ja zaproponuję mojemu chłopakowi żeby mi nogi czy okolice bikini wydepilował ? (pryszcze niestety sama sobie wyciskam) może nas to zbliży jeszcze bardziej do siebie^^ skoro mnie kocha to nie powinno to dla niego być problemem
a ja sobie odpocznę trochę
"It's a fun show if you haven't seen it. I can't understand what the devil he's saying, but you know, there's a lot of movement, and it's bright and colorful, it keeps my attention." ![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2009-06-22 o 19:24 |
|
|
|
|
#83 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porównanie nie trafione. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
nie dostrzegsz roznicy miedzy sobą a innym czlowiekiem ,ktory byc moze nie zyczy sobie takiego zachowania ? |
|||
|
|
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Fuj.
O!Przypomniało mi się coś ( Nie czytaj, gdy coś jesz! )Na ławce przed blokiem, dziewczyna wyciskała pryszcze swojemu chłopakowi, a w między czasie jadła chipsy.To mi dopiero zostawiło ślad na psychice
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uprzedzałam!
![]() Ciężko mi powiedzieć Może coś tam jej się liznęło przez przypadek
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Heheh a u mnie w LO była taka parka,że
1. jak było ciepło, to siedzieli na murku przed szkoła, a ona wyciskała jemu pryszcze. 2. jak było zimno, to siedzieli na takiej ławeczce w szkole . Jak ich widziałam, to aż robiło mi się niedobrze ;| |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

robili.
.

Ciekawe, kto będzie zmieniał pieluchy waszym dzieciom, jak tak brzydzicie się wyciskania wągrów. To dopiero.. g-niany temat 
Rany, to jest obleśne, też mam odruch wymiotny jak koleżanka wyżej. Ostatnio jechałam w tramwaju i jakaś kobieta wyciskała coś na nosie swojemu facetowi
Oblecha...
Nijak to tej miłości nie umniejsza...

Higiena to tez zaleczenie dolegliwosci dermatologicznej i zapobieganie jej powstawaniu (np. po wyleczeniu lupiezu dobrze jest ciagle stosowac szampon p.lupiezowy... w wiekszosci wypadkow jak go zastapimy jakims innym lupiez powraca... dlatego mimo ze juz lupiez zostal wyleczony u mnie, wole nie zmieniac swojego szamponu, bo podoba mi sie stan skory mojej glowy:P)

, on też się denerwuje jak mu nie dam wycisnąć, ale na szczęście rzadko mam coś do wyciskania