![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni wątek wymiankowy! Mega ciuchy i dodatki; od xs-l ! Zapraszam ! -> marko
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
![]()
Może za te rurki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1247348739 albo jakieś inne zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post13449302
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni wątek wymiankowy! Mega ciuchy i dodatki; od xs-l ! Zapraszam ! -> marko
oolesia nie dajez znaku życia i nie wiem co z wymianka?
jesli zrezygnowałaś to mi chociaż napisz, a jeśli nie pasuje Ci ona to napisz co Ci dorzucic? Mam już długo zarezerwowane ciuszki dla Ciebie, ale nie wiem co dalej... Ty mi z kolei nie zarezerowalaś nic. ![]() czekam na jakis odzew. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
#96 |
Zakorzenienie
|
Możesz mi dorzucić za spodnie :
Błyszczyk; kolor; ciemna czerwień; z drobinkami połyskującymi Tusz do rzęs; profesjonalny stylista bardzo dobry; z korektorem;-) jest więcej niż 3/4 ;-) i tyle wystarczy, bo nieopłacalna dla Ciebie byłaby ta wymiana ![]() ![]() *OK, ja sie nie gniewam za zwłoke, tylko wolałam się upewnić na czym stoję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
![]() znajdziesz coś u mnie za Grzybek Sweterek H&M? ![]() przeszukaj moje wszystkie dokładki! zapraszam na stronę 1,3,7 ![]()
#100 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.