![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: mac,clinique,avene,loreal ,sephora,vichy i inne
Witaj,
pytałaś w moim wątku z butami o kilka rzeczy, buty już są wymienione, pozostałe rzeczy aktualne, u Ciebie interesuje mnie: - odsypka pigmentu Mac Vanilla - cień the body shop - cień collistar - szminka CLARINS ROUGE APPEAL kolor 6 russet bardzo mnie interesuje, tylko napisz czy to ciepły czy chłodny kolor? czy byłabyś nadal zainteresowana jakąś wymianą? Jesli tak proszę odpisz w moim wątku ![]()
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Sorryza zwłokę, jutro dam Ci znać co z tymi pomadkami Clarinsa, bo nigdzie obok mnie nie było kolorówki tej firmy, ani w sephorze, ani w marrionaud
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
A więc tak, z pomadek clarinsa podoba mi sie nr 06 i ta długa 04 i to tyle. Z jakiej firmy jest ta paleta profesjonalnych cieni i co ewentualnie byś za nią chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
5.CIEN THE BODY SHOP
pigment MAC Kitschmas podkład Vichy Dermablend znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Hej Muciu, muszę się zastanowić, czy jeszcze potrzebne mi cienie, bo przez ostatnie dni uzbierałam ich multum
![]() W tej chwili raczej poszukuję perfum... także na razie wstrzymam się z wymianą, jak coś to zaraz się odezwę ![]() pozdrawiam i buziaczki ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
tak przeglądam i przeglądam Twój wątek i w sumie tylko na te dwie pomadki bym się zdecydowała, ale nie mogę Ci oddać za nie wszystkiego, co byś chciała, bo mi się troche nie opłaca... Więc napisz mi może jaka Ty masz propozycję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
wklejam tu, bo nie mogę się doprosić o adres email, a od mojej wysyłki minął juz miesiąc:
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Podoba mi się: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1248182056 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1248182240 (niekoniecznie wszystkie) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1248182752 (ten biały) Zapraszam!
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Muciu, więc tak... Bonda wolę oddać za inne perfumy
![]() A tak, kusi mnie okropnie ta paletka... powiedz mi, jak z jakością cieni ? I czy wymienisz paletkę na te rzeczy które wymieniłaś, bez Bonda ? Mogę jeszcze coś dołożyć.
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
jeden kuferek kosztował 69 zł na allegro, z tym że weź pod uwagę, ile będzie mnie przesyłka kosztować...
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Przykro mi, ale za dużo chcesz. Twoje szminki Clarinsa stoją na truskawie po 58 i 65, a Lancome 66, co daj mniejszą wartość niz same kuferki, a Ty jeszcze chcesz do tego szczoteczkę (59zł), masełko (nowe 65zł, trzeba sobie odliczyć zużycie) i szampony... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
za dwa kuferki, szczoteczke i szampony tak samo te trzy pomadki. Dla mnie nie jest ważne, po ile je kupiłaś, tylko po ile ja je mogę kupić nowe w sklepie... Kuferki kupowałam zimą i nie pamiętam u jakiego sprzedającego już, postaram się je namierzyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za wieeeeeelka palete cieni?
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - 18.Cienie loreal - Color Appeal Trio Pro Star Secrets ![]() - 5.CIEN THE BODY SHOP - 6.COLLISTAR SLICZNY BRĄZIK BRAK APLIKATORA UBYTEK MAX 3% - cien joko ten po lewo na zdjęciu - CIENIE SPEHORA PALETKa 4Ka ta z różem lub ta z brązem - cienie avon color trend roz z białym - 6.krem vollare oriflame uzyty 2 razy na ręce to na czym najbardziej zalezy mi jest pogrubioną czcionką ;P Daj znać czy w zamian za te rzeczy co chciałaś, które mają wartość 110zł (prócz aquoliny bo już nie ma) możesz mi dać to co wymieniłam lub chociaż to: - 18.Cienie loreal - Color Appeal Trio Pro Star Secrets ![]() - 5.CIEN THE BODY SHOP - 6.COLLISTAR SLICZNY BRĄZIK BRAK APLIKATORA UBYTEK MAX 3% - cien joko ten po lewo na zdjęciu - CIENIE SPEHORA PALETKa 4Ka ta z różem lub ta z brązem lub cienie avon color trend roz z białym w sumie to mam na zbyciu trochę różnych kulek fabrykantów do wyrobu biżuterii ;p jeśli przydałyby się Tobie ![]() Czekam na odpowiedź ![]() ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-01 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
zdjecia koralików jest ich tyle ile na zdjeciu, chyba że napisałam obok
![]() - koraliki drewniane zielone (prócz tych na zdjęciach mam ich jeszcze około 30szt) - koraliki drewniane fioletowe (prócz tych na zdjęciach mam ich jeszcze około 30szt) - koraliki drewniane brązowe (prócz tych na zdjęciach mam ich jeszcze około 30szt) - koraliki szklane fioletowo-białe z lekką poświatą różu (to te mieniące się jak diamenciki ![]() ![]() - koraliki mleczne (to te białe, chyba dwardy plastik to jest ala szkło) - koraliki przeźroczyste płaskie koła - koraliki kształtu romba przeźroczyste z kuleczką cyrkonią po środku - koraliki plastikowe twarde malowane na zielono-żółte z czarnymi pręgami - 3 perłowe koraliki z poświatą różu Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-08-28 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
hej
podoba mi sie ten balsam o ktorym wspomnialas- mozesz wskazac ktory to konkretnie ? pozdr ![]()
![]() |
#109 |
BAN stały
|
witaj muciu
![]() nie wiem czy pamietasz, pisalysmy sobie pw bylas zainteresowana u mnie butkami i jakimis kosmetykami. widze ze na wymianke wrocily: MAC Dame Edna Higlight Powder ,,Spectacle!" w opakowaniu z gabeczka.Tylko testowany - jest kartonik 4.CIEN MAC POISON PEN TESTOWANY moze znajdziesz tym razem cos u mnie w zamian? buciki ktorymi bylas zainteresowana wciaz na Ciebie czekaja ![]() PS. Poza tym mialam spora dokladke. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
podoba mi się u Ciebie
2.MAC Dame Edna Higlight Powder ,,Spectacle!" w opakowaniu z gabeczka.Tylko testowany - jest kartonik paletka cieni sephora fiolety i .CIENIE PODWÓJNE LUMENE jeszcze fajna jest ta torebka 1.wielka torba fioletowa z ekoskórki zapinana na zamek w srodkukieszonki-dziurka w poszewce ale do zszycia oddam za coś EXTRA bo jest prze SUPER ale już mi się znudziła - czy na ciuchy się wymieniasz? bo ja nie ale mam sporo modnych do oddania w różnych rozmiarach 36- 48, a nawet więcej. Odezwiej się u mnie jak byłabys zaiteresowana.
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
więc tak spodnie złote są tych atmosphere nie ma dziś je wysyłam i jeszcze nie odznaczyłam w wądku są klapeczki i nie ma kosmetyczki, ale zamiast niej mam poza wądkiem nową czerwoną też rozkładaną tylko trochę większą jak jesteś zainteresowna to napisz wieczorem wyśle zdjęcia wymiary spodni za chwilę napisze a podoba mi się dużo rzeczy ale zwłaszcza profesjonalna paleta cieni wiem że dałaś za nia dużo więc błagam Cię weź wszystko z tego wątku tylko odznacze czego już nie ma.......
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- wymiary spodni: szer w pasie 40 -dł nogawki ( mierzona od kroku) 82 -szer. nogawki 28 cm. napisz czy będą dobre i czy dać zdjęcie kosmetyczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Witam,
13.Avene, Haute Protection Creme Zones Sensibles [High Protection Cream for Sensible Areas] SPF 50 (Wysoka ochrona przeciwsłoneczna - filtr mineralny) 3 TUBKI PO 5ML 14. La Roche Posay, Toleriane, Gel Moussant Adoucissant (Żel do mycia skóry szczególnie wrażliwej) 15ML 15. La Roche Posay, Rosaliac, Gelee Micellaire Demaquillante (Żel micelarny do oczyszczania i demakijażu) 7 SASZETEK PO 7ML Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
jakby cos Ci wpadło w oko, pytaj o szczegóły, wszystko w rozmiarach 42-46. Pozdrawiam
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2009-09-01 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Odpowiadałaby Ci taka wymiana? Za:
13.Avene, Haute Protection Creme Zones Sensibles [High Protection Cream for Sensible Areas] SPF 50 (Wysoka ochrona przeciwsłoneczna - filtr mineralny) 3 TUBKI PO 5ML Proponuję: - MAX FACTOR MASTERPIECE Beyond Lenght- tusz do rzęs z podwójną szczoteczką kolor 150 burning auburn (ciemny bordowy jak na mój gust)- nowy Podobne cenowo. Co Ty na to? ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Co do kremików bez opakowania- to one nie były używane? Do kiedy są ważne? Jeśli nie to ja również jestem chętna na wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
ojej, pewnie bardzo zajęta jesteś
![]() ![]() zarezerwowałam dla Ciebie to co Ci się podobało u mnie. Ja pare postów wyżej napisałam Ci co mi się podoba i czekam na odpowiedź w tej sprawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podoba mi sie paletka sephora i mowilas o jakims balsamie - on jest nadal aktualny ? ![]()
![]() |
#120 |
Lady of Harley-Davidson
|
interesuje mnie old gold, ale interesuje mnie tylko oryginalne opakowanie, nie odsypka. czy masz pewnosc co do oryginalnosci pigmentu? gdzie go kupowalas?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.