Wakacje z (wkrótce?) by³ym ch³opakiem? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-07-28, 23:14   #91
Fresa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 228
Dot.: Wakacje z (wkrótce?) by³ym ch³opakiem?

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Poka¿ wiadomo¶æ
oj, mylisz siê Freso

No na pewno och³on±³, przemy¶la³ sprawê. Tylko ju¿ trochê za pó¼no.
Mo¿e i siê mylê, ale przez 2 tygodnie sporo wody w Wi¶le up³ynie

Fresa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 23:43   #92
agnes188
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 678

wiem ze z moim charaktere,m i bylym chlopakiem na ktorym do tej pory mi zalezy pojechalabym ..ale wiem ze to bylby najgorszy pomysl mojego zyciai wspomnienia ktorych nie chciaalabym pamietac bo pozniej przykro mi byloby wspominac ostatnie chwile z bylym chlopakiem

agnes188 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-29, 09:00   #93
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

Wiadomo¶ci: 7 439
GG do Eva ID

Cytat:
No na pewno och³on±³, przemy¶la³ sprawê. Tylko ju¿ trochê za pó¼no.
Arrabbiata, nie bierz tego za czepianie siê s³ówek, ale to "trochê" robi furtkê.... ma znaczenie i to bardzo du¿e, to znaczy, ¿e jeszcze nie wszystkie drzwi zamkniête, wiem to z w³asnego (no i nie tylko) do¶wiadczenia.

Zwróæ uwagê na takie s³owa daj±ce w domy¶le nadziejê, jeszcze ich u¿ywasz w stosunku do niego.

Mo¿e siê pogodzicie jeszcze, to nie by³oby a¿ tak tragiczne zwa¿ywszy na to, ¿e Ty ju¿ siê nie gniewasz na niego, jeste¶ z³a, ¿e to tak siê skoñczy³o, ale nie masz si³y siê gniewaæ, to nie w Twojej naturze, wolisz za³atwiæ sprawê z klas± i na poziomie.... niepotrzebnie z³o¿y³a¶ t± propozycje wspólnego wyjazdu, to by³o chwytanie siê brzytwy.

Teraz, albo z nim pojedziesz i siê pogodzicie, albo kompletnie zerwiesz.... ale na to drugie nie jeste¶ jeszcze gotowa.

Aby zerwaæ zupe³nie, musia³aby¶ wy¶miaæ go i powiedzieæ, ¿e pomys³ o wspólnym wyje¼dzie by³ ¿artem i kpin± z niego.... nie jeste¶ w stanie tego zrobiæ a ja Ciê nie namawiam, to by go zabola³o.... a Ty wci±¿ my¶lisz o jego uczuciach bardziej ni¿ o swoich, t³umaczysz go i starasz sie zrozumieæ jego postepowanie.... gdy co¶ siê koñczy, nie ma znaczenia dla nas co my¶li druga strona i jakie ma odczucia, gdy co¶ siê koñczy, my¶li siê o sobie, przede wszystkim o sobie i swoim szczê¶ciu.

Jakkolwiek post±pisz, bardzo dobrze przemy¶l to pod wzglêdem Twojego dobra.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, ¿e Jestem Chrze¶cijank±

55 kg
Eva ID jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-29, 09:27   #94
arrabbiata
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 742

Cytat:
Napisane przez Eva ID Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e siê pogodzicie jeszcze, to nie by³oby a¿ tak tragiczne zwa¿ywszy na to, ¿e Ty ju¿ siê nie gniewasz na niego, jeste¶ z³a, ¿e to tak siê skoñczy³o, ale nie masz si³y siê gniewaæ, to nie w Twojej naturze, wolisz za³atwiæ sprawê z klas± i na poziomie.... niepotrzebnie z³o¿y³a¶ t± propozycje wspólnego wyjazdu, to by³o chwytanie siê brzytwy.
Ale¿ my jeste¶my pogodzeni Jedynie nie jeste¶my ze sob±. Ca³a z³o¶æ przesz³a, owszem, ale, tak jak pisa³am ju¿ w 1 po¶cie, zwi±zek sensu dalszego nie ma. Ja od partnera oczekujê przede wszystkim szacunku, tutaj go ju¿ niestety nie ma i zapewne nie bêdzie przy pierwszej lepszej k³ótni.
Niepotrzebnie mówi³am o wspólnym wyje¼dzie...no mo¿e i racja, ale to wszystko by³o tak na ¶wie¿o, w sumie nie bardzo do mnie wtedy dotar³o, ¿e ju¿ ze sob± nie jeste¶my. Mimo, ¿e to ja zerwa³am. Wszystko tak nagle runê³o.
Ale zauwa¿, ¿e nie b³aga³am go o powrót, jedynie zaproponowa³am wakacje w relacjach kole¿eñskich, to ¿adna abstrakcja.

Cytat:
Teraz, albo z nim pojedziesz i siê pogodzicie, albo kompletnie zerwiesz.... ale na to drugie nie jeste¶ jeszcze gotowa.
Ja siê ju¿ pogodzi³am z my¶l±, ¿e nie jeste¶my razem i nie wrócimy do siebie. Tak w 80%. Nie rozpaczam, nie mam my¶li o powrocie. Trochê mi szkoda i ¿al, ale swoje ju¿ przebola³am i jest coraz lepiej.

My¶laæ tak na trze¼wo, to tydzieñ pod palmami jednak nie jest warty powrotu do tego wszystkiego, sklejania tego, co tak naprawdê juz nigdy nie bedzie takie samo...
arrabbiata jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-29, 09:37   #95
studi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 336

Cytat:
My¶laæ tak na trze¼wo, to tydzieñ pod palmami jednak nie jest warty powrotu do tego wszystkiego, sklejania tego, co tak naprawdê juz nigdy nie bedzie takie samo...
Bardzo m±dre s³owaCieszê siê,¿e wszytsko przemy¶la³a¶
Stary 2009-08-03, 18:47   #96
arrabbiata
Zadomowienie

Dziewczyny,
w³a¶nie wróci³am z biura podró¿y Wycieczka przepisana, ex jedzie z koleg±, to ju¿ pewne
To by³a chyba najtrudniejsza decyzja w moim ¿yciu, te zerwanie i rezygnacja z wakacji ale chyba te¿ najm±drzejsza.

Jestem z siebie dumna, bo od soboty mia³am straszny kryzys i ¶wita³y mi my¶li o tym, ¿e mo¿e jednak... ale nie pêk³am. Mam takie chwile zw±tpienia co jaki¶ czas...
Ex jeszcze przed biurem zapyta³, czy jestem tego pewna, odpowiedzia³am, ¿e TAK, jestem Pó¼niej powiedzia³, ¿e liczy³ z ca³ego serca na to, ¿e siê rozmy¶lê, pojadê z nim i bêdzie happy end No niestety...

Dalej chodzê i p³aczê i zapijam smutki Ale kiedy¶ bêdzie lepiej na pewno, musi byæ...

Cieszê siê bardzo, ¿e zapyta³am tutaj was o zdanie i skutecznie mi odradzi³y¶cie to, inaczej pewnie bym post±pi³a odwrotnie. Dziêkujê
Stary 2009-08-03, 20:08   #97
katiusha
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 180

Gratulujê
I trzymam kciuki za szybki powrót dobrego humoru.

Pozatym ja na Twoim miejscu poszuka³abym last minute, za 2500z³ na bank znajdziesz ciekaw± ofertê, sama wykupi³am raz wycieczkê na 2 dni przed odlotem i by³o super
katiusha jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-08-03, 20:42   #98
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

Wiadomo¶ci: 7 439
GG do Eva ID

Cytat:
Dziewczyny,
w³a¶nie wróci³am z biura podró¿y Wycieczka przepisana, ex jedzie z koleg±, to ju¿ pewne
To by³a chyba najtrudniejsza decyzja w moim ¿yciu, te zerwanie i rezygnacja z wakacji ale chyba te¿ najm±drzejsza.

Jestem z siebie dumna, bo od soboty mia³am straszny kryzys i ¶wita³y mi my¶li o tym, ¿e mo¿e jednak... ale nie pêk³am. Mam takie chwile zw±tpienia co jaki¶ czas...
Ex jeszcze przed biurem zapyta³, czy jestem tego pewna, odpowiedzia³am, ¿e TAK, jestem Pó¼niej powiedzia³, ¿e liczy³ z ca³ego serca na to, ¿e siê rozmy¶lê, pojadê z nim i bêdzie happy end No niestety...

Dalej chodzê i p³aczê i zapijam smutki Ale kiedy¶ bêdzie lepiej na pewno, musi byæ...

Cieszê siê bardzo, ¿e zapyta³am tutaj was o zdanie i skutecznie mi odradzi³y¶cie to, inaczej pewnie bym post±pi³a odwrotnie. Dziêkujê

Arrabbiata trzymaj siê nie na darmo masz taki nick, no nie na darmo !!!

Je¶li macie jeszcze kiedykolwiek byæ jeszcze razem, to bêdziecie, je¶li jednak to nie on jest Tobie pisany, to zrobi³a¶ dla siebie najlepsz± rzecz jaka mog³a¶.

Mnie pomaga³o s³uchanie AC/DC, Judas Priest lub SOAD.... bierz sie w gar¶æ i koñcz p³akaæ, ka¿da Twoja ³za jest zbyt cenna aby je tak marnowaæ !!!

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, ¿e Jestem Chrze¶cijank±

55 kg
Eva ID jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-08-03, 21:25   #99
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katiusha Poka¿ wiadomo¶æ
Gratulujê
I trzymam kciuki za szybki powrót dobrego humoru.

Pozatym ja na Twoim miejscu poszuka³abym last minute, za 2500z³ na bank znajdziesz ciekaw± ofertê, sama wykupi³am raz wycieczkê na 2 dni przed odlotem i by³o super
Dziêkujê
Na razie jeszcze o tym nie my¶lê, gdzie¶ pewnie siê wybiorê, ale na razie nie mam do tego g³owy jeszcze

Cytat:
Arrabbiata trzymaj siê nie na darmo masz taki nick, no nie na darmo !!!

Je¶li macie jeszcze kiedykolwiek byæ jeszcze razem, to bêdziecie, je¶li jednak to nie on jest Tobie pisany, to zrobi³a¶ dla siebie najlepsz± rzecz jaka mog³a¶.

Mnie pomaga³o s³uchanie AC/DC, Judas Priest lub SOAD.... bierz sie w gar¶æ i koñcz p³akaæ, ka¿da Twoja ³za jest zbyt cenna aby je tak marnowaæ !!!

Dziêkujê Evo, pomog³a¶ mi tutaj bardzo
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.