![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 228
|
Dot.: Wakacje z (wkrótce?) by³ym ch³opakiem?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 678
|
wiem ze z moim charaktere,m i bylym chlopakiem na ktorym do tej pory mi zalezy pojechalabym ..ale wiem ze to bylby najgorszy pomysl mojego zyciai wspomnienia ktorych nie chciaalabym pamietac bo pozniej przykro mi byloby wspominac ostatnie chwile z bylym chlopakiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Zwróæ uwagê na takie s³owa daj±ce w domy¶le nadziejê, jeszcze ich u¿ywasz w stosunku do niego. Mo¿e siê pogodzicie jeszcze, to nie by³oby a¿ tak tragiczne zwa¿ywszy na to, ¿e Ty ju¿ siê nie gniewasz na niego, jeste¶ z³a, ¿e to tak siê skoñczy³o, ale nie masz si³y siê gniewaæ, to nie w Twojej naturze, wolisz za³atwiæ sprawê z klas± i na poziomie.... niepotrzebnie z³o¿y³a¶ t± propozycje wspólnego wyjazdu, to by³o chwytanie siê brzytwy. Teraz, albo z nim pojedziesz i siê pogodzicie, albo kompletnie zerwiesz.... ale na to drugie nie jeste¶ jeszcze gotowa. Aby zerwaæ zupe³nie, musia³aby¶ wy¶miaæ go i powiedzieæ, ¿e pomys³ o wspólnym wyje¼dzie by³ ¿artem i kpin± z niego.... nie jeste¶ w stanie tego zrobiæ a ja Ciê nie namawiam, to by go zabola³o.... a Ty wci±¿ my¶lisz o jego uczuciach bardziej ni¿ o swoich, t³umaczysz go i starasz sie zrozumieæ jego postepowanie.... gdy co¶ siê koñczy, nie ma znaczenia dla nas co my¶li druga strona i jakie ma odczucia, gdy co¶ siê koñczy, my¶li siê o sobie, przede wszystkim o sobie i swoim szczê¶ciu. Jakkolwiek post±pisz, bardzo dobrze przemy¶l to pod wzglêdem Twojego dobra.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 742
|
Cytat:
![]() Niepotrzebnie mówi³am o wspólnym wyje¼dzie...no mo¿e i racja, ale to wszystko by³o tak na ¶wie¿o, w sumie nie bardzo do mnie wtedy dotar³o, ¿e ju¿ ze sob± nie jeste¶my. Mimo, ¿e to ja zerwa³am. Wszystko tak nagle runê³o. Ale zauwa¿, ¿e nie b³aga³am go o powrót, jedynie zaproponowa³am wakacje w relacjach kole¿eñskich, to ¿adna abstrakcja. Cytat:
My¶laæ tak na trze¼wo, to tydzieñ pod palmami jednak nie jest warty powrotu do tego wszystkiego, sklejania tego, co tak naprawdê juz nigdy nie bedzie takie samo... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 336
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
w³a¶nie wróci³am z biura podró¿y ![]() ![]() To by³a chyba najtrudniejsza decyzja w moim ¿yciu, te zerwanie i rezygnacja z wakacji ale chyba te¿ najm±drzejsza. Jestem z siebie dumna, bo od soboty mia³am straszny kryzys i ¶wita³y mi my¶li o tym, ¿e mo¿e jednak... ale nie pêk³am. Mam takie chwile zw±tpienia co jaki¶ czas... Ex jeszcze przed biurem zapyta³, czy jestem tego pewna, odpowiedzia³am, ¿e TAK, jestem ![]() ![]() Dalej chodzê i p³aczê i zapijam smutki ![]() Cieszê siê bardzo, ¿e zapyta³am tutaj was o zdanie i skutecznie mi odradzi³y¶cie to, inaczej pewnie bym post±pi³a odwrotnie. Dziêkujê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 180
|
Gratulujê
![]() I trzymam kciuki za szybki powrót dobrego humoru. Pozatym ja na Twoim miejscu poszuka³abym last minute, za 2500z³ na bank znajdziesz ciekaw± ofertê, sama wykupi³am raz wycieczkê na 2 dni przed odlotem i by³o super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Arrabbiata ![]() ![]() Je¶li macie jeszcze kiedykolwiek byæ jeszcze razem, to bêdziecie, je¶li jednak to nie on jest Tobie pisany, to zrobi³a¶ dla siebie najlepsz± rzecz jaka mog³a¶. Mnie pomaga³o s³uchanie AC/DC, Judas Priest lub SOAD.... bierz sie w gar¶æ i koñcz p³akaæ, ka¿da Twoja ³za jest zbyt cenna aby je tak marnowaæ !!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na razie jeszcze o tym nie my¶lê, gdzie¶ pewnie siê wybiorê, ale na razie nie mam do tego g³owy jeszcze Cytat:
Dziêkujê Evo, pomog³a¶ mi tutaj bardzo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.