![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: 9-15 kg mniej - mam nadzieję że znajdą się chętni :)
haha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczorajszy dzien byl naprawde udany... do czasu. Na poczatku sniadanie- lodowka byla pusta wiec zjadlam tylko kanapke razowego chleba z maslem i plasterkiem ogorka. A potem zaraz na silownie, na 2 godziny. Z tego co pokazywaly maszyny stracilam jakies 350kcal. ![]() Pozniej w domu dalej nie bylo wiele, bo mama na zakupy miala jechac pozniej, wiec na taki niby obiad zjadlam 2 grzanki z maslem. Pozniej pojechalam z mama i siostra na zakupy i wrocilismy, mama zrobila spaghetti. ![]() Na kolacje o 18 zjadlam jogurt truskawkowy light- okolo 90kcal. Pilam duzo wody i w ogole wszystko spoko ![]() Okolo 21-22 tata wrocil z pracy z czekoladowymi jajkami (55kcal jedna). I niestety, skusilam sie na dwie. ![]() ![]() Licze, ze dzisiaj bedzie lepiej, jak do tej pory- 2 kromki razowego chleba, z maslem i szynka z indyka. I mala porcja spaghetii. Oraz woda. Mam nadzieje, ze taki kryzys mnie dzisiaj nie dopadnie. ![]() 3majcie sie kochane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak poza tym to czesc ![]() Nie bylo mnie bo zalatana bylam kupnem samochodu. Zla jestem bo w korkach stalismy 3 godziny w obie strony ![]() ![]() Z dieta u mnie ok. Wczoraj silownia, spalilam 350 kcal. A dzis zjadlam na sniadanie jajko na miekko i kromke chleba, pozniej na powieczorek niestety wafelka (90kacl), bo nie mialam duzego wyboru w trasie ![]() ![]() Trzymajcie sie, i opierajcie weekendowym pokusom ![]() KasiaMaja bede tesknic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Hej baby a wy co porabiacie? Spowiadac sie tu coscie dzis jadly i cwiczyly ![]() Ja nie cwiczylam bo bylam zalatana ![]() A poza tym mam pokuse bo tz kupil wodke jakas tropikalna niebieska na oblanie nowego auta z rodzicami i mnie kusza imprezka, a ja nie moge ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-08-01 o 19:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja przez cały dzień zjadłam :
ŚNIADANIE: musli II śniadanie : kawa z drożdżówką z makiem ![]() ![]() ![]() Obiad kalafior + żółta fasolka Kolacja : serek wiejski z ananasem I z 4 km spacerku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
ja dziś zjadłam
![]() 1) dwie kanapki z szynką z indyka + 2 pomidory 2) talerz zupy pomidoworej 3) małego kotleta mielonego 4) jabłko + duuuużo wody bo gorąco dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
ja kolację jem około 19 i potem już nic. i weszło mi w nawyk nie jedzenie słodyczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Hej a ja też moge się przyłączyć?
zrzucam juz jakiś czas max waga 78 poprzednie wakacje 74 od 72(czerwiec) tak bardziej uwazam i dietuje się a obecnie wciąż w trakcie odchudzania udało mi się 66 ![]() dąże do 57 ![]() wiek 23 waga 66 wzrost 168 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Dalej trzymam się diety.
![]() ![]() uwieżcie że z wami dużo prościej.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj:
- sok, 3 kanapki na białym pieczywie (nie miałam innego) z polędwiczką, pomidorem, szczypiorkiem, jajkiem i liściem sałaty - 3 cukierki (buławki), arbuz - był grill - jedna kiełbaska, 3 karkówki ... ehh No i waga dzisiaj rano pokazała o 1kg więcej ![]() Dzisiaj nie mogę się ruszać, bo mnie po wczorajszym dniu strasznie nogi bolą... więc będę trzymała dzisiaj dietę, nawet podchodzącą w bardziej w głodówkę. Może się pooopalam ![]()
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Hej a ja też moge się przyłączyć?
zrzucam juz jakiś czas max waga 78 poprzednie wakacje 74 od 72(czerwiec) tak bardziej uwazam i dietuje się a obecnie wciąż w trakcie odchudzania udało mi się 66 ![]() dąże do 57 ![]() wiek 23 waga 66 wzrost 168[/QUOTE] Gratuluje Ci, bardzo ładnie, 12 kilo, super. Chciałabym być taka wytrwała i mam nadzieje ze tym razem sie uda. Poradź coś, powiedz jak Ci sie to udalo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja też sie skusiłam wczoraj na karkówkę :P dzięki bogu 1 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ahhh takiej to dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Sniadanko 3 kromeczki wasy z bialym serkiem i pomidorem + kawa z mlekiem
2 sniadanko salatka z awokado,jajkiem i pomidorkiem bez skory i odrobina majonezu ![]() Na obiad chyba brazowy ryz,kawalek mieska i warzywka! Wiecie ja juz nie wiem co jest?? Dieta,cwiczenia,spacery a waga 3 tyg ani drgnie,czy to normalne??? Przeciez jak sie sprzata,gotuje,zajmuje dzieckie, to tez sie spala tluszczyk,prawda?? Wiadomo,ze nie tyle co na silowni,ale zawsze to ruch! Codziennie 1-2 godz spacerku z Toska 8 min legs & arm............. i duuuuupa!!!Co robie nie tak???
![]() |
#105 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
mam nadzieje, że nie jest za późno żeby się jeszcze przyłączyć
![]() zaczne od tego, że mam chyba większy problem niż wy, bo : 1. nigdy na diecie nie wytrzymałam dłuzej niz 3 dni ![]() 2. moja dieta taka na codzien= totalnie niezdrowe jedzenie! nie jem jajek (od 6 roku życia- po prostu niecierpie smaku jajka), mięso tak zadko jak tylko mogę, prawie 0 warzyw i owoców ![]() głównie żółty ser ![]() dlatego bardzo potrzebuję waszego wsparcia ![]() mam 178 cm wzrostu i ważę 74 kg ![]() chciałabym schudnąć 2 rozmiary czyli myślę ok 10 kg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
witam nowe uczestniczki ''biegu do lekkości''
![]() Ja do tej pory zjadłam dwie kanapki z szynką z indyka i pomidorem, dwie kromki Wasy i dużo wody z cytryną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Moja mamcia jak na złość upiekła ciasto.. i to jeszcze moje ulubione
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Tindomerel- spojrzałam na Twoj podpis i jestem w szoku! bez podkładu
![]() ![]() a na objadek zjadłam z 3 ziemniaczki, próbowałam troche piersi z kurczaka (w samej mące) i troszke mizerii z śmietaną 12% ![]() i popijam to dużą ilością wody myślę o kolacji ![]() może sałata z pomidorem... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() A żeby nie było off topu to dodam, że już jestem po ćwiczonkach i czuje się tak, że jutro raczej spasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
A mnie dzisiaj boli glowa, wiec spasuje z cwiczeniami!! Ale jedzonko tak jak pisalam wczesniej,teraz wcinam Activie a na kolacje 2 jajka na miekko!!
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Jestem na tym forum ale ono mnie pomału dobija.
Z tego co czytam, to tylko ja jem 5 regularnych, pełnowartościowych posiłków. Dlaczego? Czy jedyna metoda na schudnięcie to ograniczanie potrznych organizmowi skladnikow? Śniadanie; 3 lyki platkow owsianych 2 lyzki otrębow, pol opakowania jogurtu light jogobella 2 sniadanie; 3 wafle ryzowe z serkiem obiad; 3 wielkie lyzki kaszy gryczanej, pol talerza surowki z roznych warzyw, 150 gram duszonej piersi z kurczaka podwieczorek; wafle ryzowe 3+ 50 gram twarogu z pestkami dyni kolacja; jajecznica z 2 bialek i calego jajka. Jestem zdezorientowana, bo nie wiem dlaczego praktycznie nikt nie chwali sie zdrowym odzywianiem tylko cieszy z nic nie jedzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
a ja sie dzisiaj zważyłam bo wczoraj nie miałam jak i... szok! 74kg! czyli schudłam jednak trochę od czerwca (wtedy ostatni raz miałam dostępn do wagi ale dzisiaj kupiłam nową) tylko nie wiem kiedy;D oby tak dalej
![]() ![]() ![]() Edytowane przez megggg Czas edycji: 2009-08-02 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dlatego tez juz nic nie pisze gdy po raz kolejny czytam, ze ktos zjadl pol kotleta i prawie placze z tego powodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
ja tam staram się przede wszystkim nie dojadać, bo to był do tej pory mój największy grzech i nie jeść słodyczy, ale np obiad- normalnie, i nie pół kotleta tylko jednak cały;P i duuuuuuużo ruchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
jesli mozna sie jeszcze dopisac to poprosze: 158cm i 54kg, cel-44kg
czekam az przysla mi rowerek stacjonarny, ktory dzis zamowilam i mam nadzieje, ze to on bedzie takim moim pierwszym krokiem w strone zrzucenia zbednych kg. aha, od jutra zaczynam a6w, bo ostatnio zakonczylam na 10 dniu, bo wyjechalam na wczasy. dzis wrocilam i musze jakos spalic te kalorie, ktore tam zezarlam ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
No i dzień rozpoczęty tak jak należy. Wstała - poszłam biegać (30miut)
![]() ![]() Rozpoczął się nowy tydzień, nowego miesiąca, więc to dodatkowa mobilizacja ![]() ![]()
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1354965 2]
dlatego tez juz nic nie pisze gdy po raz kolejny czytam, ze ktos zjadl pol kotleta i prawie placze z tego powodu.[/QUOTE] Cytat:
![]() Moona, gdzie napisalam, że placze z powodu zjedzenia polowy kotleta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
~Waga poszla w gore!!!!!!!! Mimo stalej diety!!! 73kg!! Na sniadanie omlet bialkowy z otrebami i zielona herbata!
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
i
![]() ![]() wzrost 176cm cel I - 78 ----> basencel II - 70 ![]() cel III- 65 ![]() Edytowane przez Naaadia Czas edycji: 2009-10-19 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
A chodzisz spac o 20-21???? Woda to nie posilek,trzeba zjesc kolacje,bo spowolnisz metabolizm i Twoje plywanie na marne!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.