![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
jezu, ja się załamię, nie było mnie tylko tydzień a czytam już półtorej godziny
![]() ![]() ![]() zazdroszczę wam spotkania, strrrrasznie zazdroszczę. uwielbiam babskie pogaduchy, a już o minerałach to w ogóle ![]() ![]() WI jutro sprawdzę kiedy dokładnie zamawiałam b&e (jakoś początek czerwca to był chyba) fajnie widzieć znowu Atojkę ![]() ![]() adusiadu - zmroziło mnie normalnie jak przeczytałam, trzymam kciuki i przesyłam mnóstwo dobrej energii i wiary ![]() i jeszcze tak ogólnie do zakompleksionych babeczek (hmmm... w sumie każda z nas ma sobie coś do zarzucenia, ale jednej to wpadnie do głowy i wypadnie, a druga przez to nie może na siebie patrzeć w lustrze), no więc, posłuchajcie dziateczki mojej historii ![]() dawno, dawno temu, za górami, za lasami ... byłam śliczną, szczupłą laseczką (mam zdjęcia, jakby co mogę udowodnić naocznie ![]() po kilku latach, gdy wyglądam jak totalny pasztet (20 kilo na plusie, włosy do kitu, oczy jeszcze mniejsze bo patrz punkt 1., syfków akurat nie, bo wiadomo - BU, ZSK, Mazidła itepe itede ![]() ![]() a co się zmieniło? (poza kg ![]() otóż zmieniło się lustro. po prostu - przeglądam się w oczach innego faceta ![]() ![]() zakochany (tfu, tfu, na psa urok), przystojny (sio, baby! ![]() a żeby było ciekawiej - gdy sobie tak porównuję niezobowiązująco - to właśnie ten poprzedni był pasztetem co nie miara ![]() i w sumie nie wiem jaki jest morał tej historii? czy to zależy od faceta? czy może od wewnętrznego spojrzenia na siebie samą? bo po paru latach i kg, to mi już lotto czy się podobam czy nie - bo jak nie pasuje to wynocha ![]() no. i zamiast odsypiać podróż, to ja się znowu głupotami zajmuję ![]() całusy dla wszystkich ![]() aaaa - może jeszcze tylko dodam co mówię tym, którzy się martwią, że latem jestem taka blada "a co Ty taka bledziutka, wszystko dobrze?" "a nie byłaś jeszcze na wakacjach?" - "a wszystko dobrze, dziękuję, byłam, ale nie lubię wyglądać jakbym z sianokosów wróciła" ![]() trochę z grubej rury, ale działa ![]() howg! Edytowane przez AnkaFranka Czas edycji: 2009-08-05 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Nie ogarniam
![]() Foxxxy dzwoniłam od TŻa bo się skomplikowało wszystko trochę... Siostro- dlaczego nie w weekend? ![]() Z malutkim kotem jest tak dużo do roboty... Już zapomniałam jak to jest mieć małego kota. Okupkała mi cały kocyk w transporterku na koniec puszczając pawia z ostatniego śmieciowego posiłku ![]() ![]() Nie mam siły pisać PW nawet więc wielka prośba tutaj! Ilonko- podaj mi proszę swój adres na PW bo jednak nie doszukałam się go ![]() ![]() Rozi- ile kosztuje ten pokoik? Na PW będę w stanie odpisać jutro rano w pracy. Z góry dziękuję za wyrozumiałość. |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Foxxxy spróbuj proszę wrzucić zdjęcie malucha na komputer i prześlij mi mailem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Organizatorka
|
WII zasnęłam i teraz się obudziłam, a telefon był wyciszony, babska mnie dziś psychicznie wykończyły
![]() Możesz zadzwonić jeszcze teraz...o ile nie śpisz. To fajnie, że się wszyscy kwalifikują do zamówień, w sumie czemu nie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
![]()
#98 |
Organizatorka
|
Sama się jeszcze śmieje, z tego Co Pranko napisała wczoraj, a potem powtórzyłam jeszcze WI nt. Idiotów. Czyli, że idioci sprowadzą Cię do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem, że też się Lis dał naciągnąć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agusia_1 w sobote mamy zamiar z WI coś upichcić wg zaleceń mistrzyni ![]() ![]() ![]() Frantic i Rozi muszą obiecać, że nigdy nie zostaną zgrzybiałymi, oschłymi, cierpkimi eko-moderatorkami(bo na zielono) i już będę żyć spokojnie do końca tego podforum i jeden dzień dłużej ![]() AnkaFranka na spotkaniu nasze "bo za czasów komunizmu to..." koleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi też w domu mówią, że jestem blada ![]() ![]() ![]() Los Editos: 1) Ostatnio widziałam na Empiku napis "Szkolos Los Powrotos" => Czyżby mnie ktoś podczytywał ![]() ![]() ![]() Pitu Pitu: 2) Guziki Guziki Guziki w koszuli... Najpierw ja sama - zauważyłam, ze nawet w koszuli L, guziki w obrębie Los Kuleczkos mają silną skłonność do odchyłów w strone rozpięte... Potem WI, mimo iż Los Kuleczkos nieco mniejsze - (lecz co nie miara urocze i przyodziane w piękne los panachos) Jej guziki skazane są na taką samą egzystencje... Jakby tego było mało Pani w metrze mając zapiętą koszule po szyje, na Los Kuleczkos miała dwa luźno latające guziole i czarny stanik wydobywający się ku radości zadziornych guzików i zapewne otaczających panów. Ach te rozbestiowne guziki... Czy to wina los kuleczkos czy może firm odzieżowych a może to wszystko guzik prawda ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-08-05 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
![]() Cytat:
w woli ścisłości UCZESTNICZKA zamówienia ponadto widze, że dalej nie możesz znieść sprawy z modowym- trudno- to nie moja sprawa, proszę Cię jednak o ograniczenie komentarzy na ten temat. to zaczyna się robić niesmaczne.
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Lisek, ja Ci dam wyzywanie nas od grzybów !
![]() ![]() btw. temat miał być skończony...eh. Jest późno, dzień był długi, czas spa.c Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-08-05 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Jutro zadzwonię z pracy
![]() W załączniku zdjęcie malucha przed złapaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Słodki i jaki biedny- chudzinka taka, że aż strach dotykać
![]() 1 raz kąpałam kota... Nie mogłam wytrzymać jak się wytarzał we własnej kupce ![]() Idę ogarniać te futrzaki bo moja już na klamkę od drzwi z łazienki skacze żeby ofukać małego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem osobny wątki dla organizatorki jest lepszym rozwiązaniem bo wszystkie świeżynki na forum (takie jak ja) dużo szybciej będą mogły podjąć decyzję z kim chcą zamawiać. Ja na początku miałam pewne obawy
![]() ![]() Moniczko, faa, coldold z Wami zamawiałałam moje pierwsze minerały i uważam że jesteście super i mam nadzieję na przyszłe wspólne zamówienia z Wami ![]() poza tym uważam że punkt 10 regulaminu jest nieprecyzyjny bo kto i wg jakich kryteriów będzie oceniał "ważność" powodu? Lepiej będzie jeśli napiszemy, że prosimy o przemyślane decyzje i że w przypadku wystąpienia 2/3/5 (?) sytuacji z brakiem kontaktu/brakiem wpłaty/wycofaniem w ostatnij chwili zamawiające będą na czymś w rodzaju "czarnej listy" i Organizatorki będą mogły odmówić przyjęcia do kolejnego zamówienia bez podawania przyczyn. nie wiem czy ma to sens czy tylko się czepiam ![]() mały OT (o ile to możliwe na plotkowym ![]() Edytowane przez Krystle Carrington Czas edycji: 2009-08-05 o 23:45 Powód: "mowa" nie "moda" :) |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Organizatorka
|
WI - przepraszam, ale zasnęłam i kotka nie umieściłam
![]() Forgive me ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a ja tak z innej beczki - właśnie dostałam od mojego TŻ depilator Brauna.
![]() I kompletnie nie wiem, jak się tego używa ![]() Jest niby jakaś instrukcja, ale może macie jakieś praktyczne porady dotyczące korzystania z tego typu narzędzia tortur? ![]()
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-08-05 o 23:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() BTW osobiście jestem przeciwna pomysłowi z własnym wątkiem dla każdej organizatorki, według mnie będzie bałagan, ale zobaczymy co wyjdzie w praniu (wybacz Pranie ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
tak, generalnie tez uważam ze wątki dla danej fimy będa lepsze. A może dla danego zamówienia? Potem będzie spadać w dół...no nie wiem sama, chyba czas spać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chlaśnij se znieczulacza i weż ze sobą papier toaletowy ze dwie trzy rolki do ocierania łez!!! a tak poważnie po umyciu jak dobrze podeschniesz za jakiesik pół godzinki tylko niczym sie nie kremuj, albo przed myciem, jak nie masz natłuszczającej się skóry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
|
Cytat:
![]() ja w czasie depilacji czuje tylko delikatne mrowienie- żadnego bólu tez mam Brauna ![]()
![]() |
#112 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No a tak serio to załączasz sprzęt, wsadzasz sobie czyste skarpety (chyba, że wolisz ze znieczuleniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
ja też na początku byłam za firmami ale jak przemyślałam to wyszło mi że wątki dla organizatorek są lepsze bo... zazwyczaj pamiętam z kim zamawiam i widząc na wątku organizatorki nowe posty mogę zajrzeć i sprawdzić co się dzieje. Na wątku firmy może być jednocześnie prowadzonych kilka zamówień i i tym samym ruch większy przez co jakaś ważna informacja może umknąć. A co do zgłaszania nowych zamówień to myślę, że świetnie sprawdziłby się wątek taki jak z promocjami (podwieszony na górze strony)
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyślałam najpierw o osobach, które przychodzą tutaj pierwszy raz, nie znają organizatorek i generalnie obojętne jest im z kim będą składać zamówienie. Mogło by im być ciężko znaleźć aktualnie organizowane zamówienie z jakiejś konkretnej firmy i musiały by przeszukać wątki wszystkich organizatorek. Jak zerkną do aktualnie organizowanych zamówień, to już sobie z pewnością poradzą. ![]() Ale to wszystko będzie miało sens jedynie wtedy, jak wprowadzą nam podforum zakupowe. ![]()
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2009-08-06 o 00:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Organizatorka
|
A ja tu z innej beczki
![]() ![]() Co myślicie o takim fryzie ![]() ![]() ![]() Pani Carrington jak się Kuchnia sprawuje ? |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za rady
![]() Jak już będę po ![]() ![]()
#117 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Organizatorka
|
No Ty Naughty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Krystle i Foxxxy - byłyście już na rolkach? Ja już 3 razy a Wy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podobasz jako mała słodka blondi (wszyscy wiedzą że z pazurem a ja nie to się dowiedzą ![]() ![]() dziewczęta, nie wiem czy widziałyście co Wujek Samo Zło powiedział na temat forum mineralnego, myślę że warto zerknać KLIK. no to utrzymujemy impet, jak się ktoś jeszcze nie wpisał smarować z dobrymi argumentami! ![]() ![]() Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-08-06 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.