![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: LRP, Iwostin, Oriflame, Avon i inne...
Nie obraź się, ale to mi się w ogóle nie opłaca.
![]() Little Black Dress po 50, Fire me up 44 zł, a krem-żel 20, CAŁY tonik 11.. Za sam jedwab też dałam 10 zł w SuperPharmie.. Wychodzi, że za 100 ml Ziaja Pro (a jeszcze bym musiała być może pojemniczki kupić...) dałabym kosmetyki za ok. 85 zł. ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Mogę oddać Little White Dress + mydło owca (ja też lubię owce ;p) + próbkę Kylie za to co mi proponujesz, czyli tę część toniku + kremo-żel matujący+ Ziaja Pro. Tym jesteś zainteresowana? ![]() też miałam na myśli white, wybacz, pomyłka. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Dokładnie tak. ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2009-08-25 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie: - Little White Dress - mydło owca - próbka Kylie Minogue - Sexy darling EDT, 2 ml. Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-08-25 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: LRP, Iwostin, Oriflame, Avon...pielęgnacja, kolorówka i inne...
14. kolczyki fioletowe I am (NOWE, nigdy nie noszone)
15. kolczyki turkusowe I am (NOWE, nigdy nie noszone) 9. bransoleta turkusowa z masy perłowej, (NOWA, nigdy nie noszona) ORIFLAME Pure Skin błyskawicznie działający krem przeciw wypryskom 30 ml - tubka (zostało 99%) - ORIFLAME Pure Skin żel wysuszający wypryski 15 ml - tubka(zostało 98%) - AQUOLINA Bagno Doccia Fragranza żel pod prysznic czekoladowy (20ml) x 2 saszetki = 40ml - Schwarzkopf Palette Color Creme Farba do włosów N2 ciemny brąz (NOWA, nie używana) - AVON Clearskin Szybko działający żel myjący przeciw wypryskom 125 cos u mnie?
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-08-28 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
BAN stały
|
ok
![]() w takim razie szminka rimmel + cień bourjois za brevoxyl + gdybys mogla mi dorzucic AQUOLINA Bagno Doccia Fragranza żel pod prysznic czekoladowy (20ml) x 2 saszetki = 40ml ![]() mam nadzieje, ze nie przeszkadza Ci ze w cieniu jest urwany taki maly klipsik ten na ktory zamyka sie cien i przez sa trudnosci z jego domknieciem? a znalazlabys cos jeszcze za ten zel avon clearskin? ![]() PS. Podaj mi prosze date waznosci brevoxylu. ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- sakh, uppss, przepraszam Cie ale zajrzalam teraz na apteke internetowa i widze cene brevoxylu - 19 zł... tak wiec za brevoxyl nie oplaca mi sie oddac cienia burżujka (cena sklepowa (35zł) -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=209 i szminki (18zł).... przepraszam, ale dopeiro teraz sie zorientowalam. moze cien za brevoxyl + probki aquoliny + zel avon i wybierzesz sobie jeszcze cos zamiast szmineczki? Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-28 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Cos za:
- AVON Solutions a.m. Total Radiance Krem na dzień "Źródło Energii" SPF 15, 50ml - L'Oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry 75 ml - AVON Clearskin Szybko działający żel myjący przeciw wypryskom 125ml - BIELENDA Bio Plantacja Aloes roślinny balsam do ust (zostało 95%) - Bielenda Afrodyzjak balsam do ciała piżmo&jaśmin (max.10ml) - Oriflame Milk&Honey balsam do rąk mleko&miód (max.10ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
hm to może:
- Cień do powiek INGLOT Sprint odcień 87 - niebieski; kilka razy delikatnie maźnięty ?? z tym bourjois 55 za moje: brevoxyl + probki aquoliny + zel avon OK ![]() czyli ja usuwam z listy cienie - inglot i bourjois jako wymienione z Toba. poprosze Cie o podanie adresu na PW ![]() a w zamian brevoxyl + zel avon + probki aquoliny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno jestem bardzo zainteresowana odsypkami minerałów ![]() Na pewno się wymienimy ![]() Odpiszę Ci, gdy już się zastanowię ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS: odsypki robię w woreczkach strunowych jakby co ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-01 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
wstępnie interesowało by mnie :
-La Roche-Posay Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej (2ml) x 2 saszetki = 4ml - ORIFLAME Optimals Radiance Energy Fluid rozświetlający z witaminą C (1,5ml) x 1 saszetka (fluid bezbarwny tylko odbijając światło od pigmentów rozświetla cerę, wiem bo mam taki ) - ORIFLAME Optimals Radiance Energy Krem rozświetlający z witaminą C (1,5ml) x 1 saszetka MINCER Anti allergique Krem nawilżający z filtrem UVA/UVB do cery z problemami naczynkowymi (2ml) x 1 saszetka - MINCER Anti allergique Krem ujędrniający multiwitaminowy cera wrażliwa, skłonna do alergii (2ml) x 1 saszetka - La Roche-Posay Toleriane Podkład korygujący 13 (1ml) x 1 saszetka -La Roche-Posay Toleriane krem ochronny (2ml) x 1 saszetka -DAX Perfecta No Problem Killer Antytrądzikowy żel do mycia twarzy z mikrogranulkami for lady (3ml) x 2 saszetki = 6ml z tym,że puder bambusowy już nieaktualny
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje : - Pomadka Avon w sztyfcie o diamentowym połysku, w kolorze brzoskwiniowym - Cienie do powiek w kolorze cappucino & różu - Beżowy cień Butterfly - Cień do powiek Cantare turkusowy - Błękitny cień Manhattan nr 19 Iceland Blue - odlewka L de Lolita EDP 1ml - Cień Essence Glam Rock nr 01 Metal Babe - Błękitny, podwójny cień Ruby Rose - Cień Manhattan nr 13 Apricot - Cień turkusowy Miss Sporty Fabolous nr.023 Milan Design na Twoje : odsypki Everyday Minerals różu mineralnego: 1ml nick nack, soft touch, best friends, podkładów : Olive Fair, Light Olive, Sweet Almond odsypka 5ml Mineral Wear Matte Finishing Veil Translucent ORIFLAME Beauty Pojedynczy cień do powiek Essentials 2g - kolor: LATTE (delikatny ciepły brąz) ( 100%, tylko przetestowany na życzenie wiżażanki ) Ziaja Pro Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja 10 ml Ziaja Pro Maska Ściągająca z glinką zieloną (max.10ml) ORIFLAME Optimals Balance Mattifying Fluid SPF 8 Matujący fluid/krem z filtrem SPF 8, 75ml (NOWY, 100%, nie używany, fabrycznie zaklejony taśmą, jest bezbarwny) AVON Clearskin Oczyszczający żel myjący przeciw wągrom 125ml (NOWY 100% nie używany) odlewka MaxMara 1 ml ?? ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Szukasz minerałów
![]() ![]() ![]() u Ciebie zainteresował mnie ORIFLAME Optimals Balance Mattifying Fluid SPF 8 Matujący fluid/krem z filtrem SPF 8, 75ml (NOWY, 100%, nie używany, fabrycznie zaklejony taśmą, jest bezbarwny) daj znać ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-09-05 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- niestety nic |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
- SORAYA MAKE-UP Podkład antybakteryjny 30ml - kolor: jasny beż 01 (zostało 97%)
- AVON Solutions a.m. rozjaśniający przebarwienia krem na dzień SPF 20, 50ml (NOWY 100%, nie używany ) + do którejś rzeczy chciałabym jeszcze - Wibo Lovely eyeliner 02 Konturówka do oczu - kolor czarny (użyta 2 razy, zostało 95%) więc pomyśl, moze jeszcze cos u mnie wybierzesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Niestety już go nie ma, było na niego dużo chętnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
te cienie wygladaja tak
![]() ![]() Czyli dla Ciebie tonik + cienie ![]() a dla mnie podkład soraya + kredka , a moglabys dorzucic do tego - ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor natural beige (3ml) x 1 saszetka i bylabym w 100 % zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje mi taka wymiana ![]() A gdybym dorzuciła 50's Glam to czy zamieniłabyś się na fluid Ori ? ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
14. kolczyki fioletowe I am (NOWE, nigdy nie noszone) rezerwacja dla mucia18
15. kolczyki turkusowe I am (NOWE, nigdy nie noszone) rezerwacja dla mucia18 9. bransoleta turkusowa z masy perłowej, (NOWA, nigdy nie noszona) rezerwacja dla mucia18 - AVON Clearskin Szybko działający żel myjący przeciw wypryskom 125ml (NOWY,100% nie używany, na zdjęciu widać one tak fabrycznie nie do końca pełne w tubce robią ;P oddaje, bo mam ich cały zapas ;P ) rezerwacja dla mucia18 - koraliki szklane fioletowo-białe z lekką poświatą różu (to te mieniące się jak diamenciki ) oczywiście okrągłe kulki - ORIFLAME Giordani Gold Rozświetlający korektor Giordani Gold 1,7 ml - kolor sand (sprawdzony tylko odcień, zostało 99% bo jest z pędzelkiem i trochę zostaje na nim) Schwarzkopf Palette Color Creme Farba do włosów N2 ciemny brąz moge za to oddac: - 18.Cienie loreal - Color Appeal Trio Pro Star Secrets - 5.CIEN THE BODY SHOP -cienie avon color trend krem vollare
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.