Starania o dziecko - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 17:42   #91
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Starania o dziecko

Eniggma gratuluję podwójnego szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!! Swietna wiadomość jakei to musi być niesamowite uczucie dowiedzieć się, że będzie aż dwoje

Asiulap a dziękuję czuję się świetnie chociaż coraz bardziej ciążowo Rośnie brzusio jest widoczna ciąża hehe o biuście nie wspominając:P Odczułam to kupując sukienkę, mój rozmiar w biuście za mały był

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 20:09   #92
gwiazda666
Raczkowanie

Enigma,kurcze WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!Tr zymamy kcuki!!!!!!
Puma,idziemy prawie leb w leb,ja @mialam 4 sierpnia, takze tescik planuje zrobic 1 wrzesnia-
miejmy nadzieje ,ze razem nanm sie uda
buzka dla was wszystkich
gwiazda666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 23:59   #93
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Jejku, dziewczyny, ale się rozpisałyście

Gwiazda, idziemy równiutko, ja też powinnam mieć @ 3 wrzreśnia. Ja robię teścik 2 września, a Ty? ostatnią @ miałm 6 sierpnia.

Bela, ja licze owulke od pierwszego dnia @ +14 dni.

Asiulap, ja też już sobiewkręcam, że żyłki, zmęczenie( bo coś ostatnio źle sypiam), a w niedzelę jak byliśmy oglądać meble, to musiałam wyjść bo ten zapach by mnie wykończył, no w każdym razie, nie ma to jak sobie coś wmówić

Sanderinka ja też jestem po tabletkach i też mam nadzieję że łatwiej pójdzie

Samanthhha mocno trzymaj kciuki.
no niestety tez po tabsach to byla masakra i gdyby nie fakt ze mi lekarz kazal w zyciu bym nie brala tego g*** do ust

Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
CZESC dziewczynki Przeczytałam własnie ten wątek od deski do deski ( całe szczeście ze nie jest jeszcze taki dłuuugi) i chętnie sie do was przyłącze. Ja z mężuśkiem staramy sie juz od kwietnia.... i nic i nic cały czas.... dzis mój 22 dc były staranka na chłopczyka bo to by było nasze pierwsze dzidzi wiec chce mu dać synka choć córcia tez nie bedzie zła chcioałabym już zrobić teścik choc @ ma przyjśc dopiero 2 września.... ale niemoge się juz doczekać.... najgrosze to czekanie!! aha dziwne od 18dc do 21 dc bardzo mnie bolały piersi i brzuch.... miałam nadziejje ze to obiawy zafasolkowania ale to chyba za wczesnie.... jejku jak ja bym chciała jak eniggma być już mamą.... GRATULUJE eniggma!!!!

a witamy my dopiero zaczynamy sie starac jak sobie pojdzie ta wredna @

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
aj.
zawdzoniłam do lekarza żeby się umówic na jutro bo już sie nie mogłam doczekac
a ten mi mówi że ma okienko za godzina i zebym zaraz przyszła
no i poleciałam szybciutko.
ciąza potwierdzona, macina lekko powiekszona
i miałam usg chociaz myslalam że jeszce nic nie zobacze a tu jednak kolejny szok
DWA śliczne pęcherzyki juz widać małe zarodki
ale się ciesze. dostałam witaminki i nastepna wizyta za 4 tygdonie.

z obliczeń lekarza wynika że to 4 tydzień
a termin 1.05.2010
ciesze się strasznie

jej gratuluje podwójnie no no a podobno po tabletkach sa mnogie to moze u kogos rodziny byly blizniaki ?? ja to bardzo chce dzidzi ale jakby od razu dwie to mialabym niezlego stracha (ale pewnie tylko przez jakis czas) ale jeszcze raz gratuluje i uwazaj na siebie a jak samopoczucie ?? i jak przyja Tz ??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 05:28   #94
bela14
Rozeznanie

o rany eniggma-GRATULACJE podwójnego szczęścia.
jesteś szczęściarą za pierwszym razem i odrazu dwójka.
napisz jak TŻ -wie już.
a ja wciąż czekam.
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 06:23   #95
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazda666 Pokaż wiadomość
Enigma,kurcze WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!Tr zymamy kcuki!!!!!!
Puma,idziemy prawie leb w leb,ja @mialam 4 sierpnia, takze tescik planuje zrobic 1 wrzesnia-
miejmy nadzieje ,ze razem nanm sie uda
buzka dla was wszystkich

Dołanczam do Was moje drogie. ja @ miałam 5go sierpnia teraz ma przyjsc 2go ale mam nadzieje ze jej nie bedzie! ale chyba bede w sobote z rana robić teścik tzn 29 lub w ndz 30 bo w ndz obchodzimy z mężem rocznice ślubu i chciałabym mu zrobić niespodziankę....
macocha19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 06:49   #96
eniggma
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość

jej gratuluje podwójnie no no a podobno po tabletkach sa mnogie to moze u kogos rodziny byly blizniaki ?? ja to bardzo chce dzidzi ale jakby od razu dwie to mialabym niezlego stracha (ale pewnie tylko przez jakis czas) ale jeszcze raz gratuluje i uwazaj na siebie a jak samopoczucie ?? i jak przyja Tz ??
moja prababcia miała blizniaki .
ale ja się nie spodziewałam że będe miała. ciesz się ogromnie w sumie to jeszce w szoku jestem.
czuje sie w miare dobrze. jakiś powazniejszy objawów nie mam . ale brzuszek już nie boli tylko teraz piersi

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Dołanczam do Was moje drogie. ja @ miałam 5go sierpnia teraz ma przyjsc 2go ale mam nadzieje ze jej nie bedzie! ale chyba bede w sobote z rana robić teścik tzn 29 lub w ndz 30 bo w ndz obchodzimy z mężem rocznice ślubu i chciałabym mu zrobić niespodziankę....
oby wyszły dwie kreseczki tego życze:kci uki:

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
o rany eniggma-GRATULACJE podwójnego szczęścia.
jesteś szczęściarą za pierwszym razem i odrazu dwójka.
napisz jak TŻ -wie już.
a ja wciąż czekam.
jeszce nie wiem. nie wiem jak mu to powiedziec. czy tak wprost czy jakos uroczyście.
chyba kupie dwie pary bucików i zapakuje razem ze zdjeciem usg
co o tym sądzicie??
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 07:31   #97
asiulap24
Raczkowanie

Cytat:
moja prababcia miała blizniaki .
ale ja się nie spodziewałam że będe miała. ciesz się ogromnie w sumie to jeszce w szoku jestem.
czuje sie w miare dobrze. jakiś powazniejszy objawów nie mam . ale brzuszek już nie boli tylko teraz piersi

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

oby wyszły dwie kreseczki tego życze:kci uki:

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

jeszce nie wiem. nie wiem jak mu to powiedziec. czy tak wprost czy jakos uroczyście.
chyba kupie dwie pary bucików i zapakuje razem ze zdjeciem usg
co o tym sądzicie??
No eniggma gratuluję z calego serducha. Aż dwoje, świetnie zostałaś wynagrodzona podwójnie za ten okres oczekiwania. Powodzonka.
Masz dobry pomusł z tymi bucikami. Czekamy na wieści o reakcji tz.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
macocha trzymamy kciuki

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
no niestety tez po tabsach to byla masakra i gdyby nie fakt ze mi lekarz kazal w zyciu bym nie brala tego g*** do ust

a witamy my dopiero zaczynamy sie starac jak sobie pojdzie ta wredna @

sanderinka kochanie to nie prawda że po tabsach sa ciąże mnogie. Może się tak zdarzyć ale potrzebne są do tego inne uwarunkowania genetyczne. Mnogie ciąże są bardzo prawdobodobne po tabletkach na wywołanie owulacji. Nie wiem jak one się nazywają ale są często mylone z tabl anty. Moja siostra starała się dwa lata o dzidzię więc o zajściu wiem sporo. Życzę ci szybkiego zafasolkowania

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
asiulap -chodzilo mi o termin następnej @ której mamy nadzieję nie ujrzeć
umnie to 11września.więc testowanko 12wrz.ale pewnie tyle nie wytrzymam.
bo ostatnią miałam 15sierp.
fajnie by było jakbyśmy razem zafasolkowały bo
ciąża by byla niemal w tych samych dniach i można się uwagami dzielić.
pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki.
bela termin @ to ok 10 do 12 września. Mam nadzieję że jej nie będzie.
Nie powiem ci tak dokładnie bo po odstawieniu różnie to może być. To wszystko zależy od organizmu.
Masz rację że fajnie by byłoby razem zafasolkować mogłybyśmy wspierać się na wzajem

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Ja wczoraj byłam u dentysty na wyrwaniu zęba. Koszmar.
Całą noc nie spałam. Boli jak nie wiem co, bo mam szwy założone.
Wogóle wczoraj nie miałam nawet ochoty włąćzać komputera i dziś od samego rana nadrabiam zaległóści.
Trzymajcie się. Pa.:cmo k:
asiulap24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 07:36   #98
zebra666
Zakorzenienie

Asiulap nie zazdroszcze oby szybko się goiło
Eniggma daj znać jak już Tż się dowier Ciekawa jestem jego reakcji i czy od razu załapie o co chodzi

Stary 2009-08-27, 07:40   #99
eniggma
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Asiulap nie zazdroszcze oby szybko się goiło
Eniggma daj znać jak już Tż się dowier Ciekawa jestem jego reakcji i czy od razu załapie o co chodzi
niby na usg widać dwa fasolki ale moze sie na tym nie znać
w sumie teraz to sie jakos boje
Stary 2009-08-27, 07:47   #100
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Nie amsz czego!!! Napewno się ucieszy ajk wyjdzie z szoku haha Musisz powiedzieć jak najszybciej żeby podwujnie o Ciebie dbał:P

Stary 2009-08-27, 07:53   #101
eniggma
BAN stały

Cytat:
Nie amsz czego!!! Napewno się ucieszy ajk wyjdzie z szoku haha Musisz powiedzieć jak najszybciej żeby podwujnie o Ciebie dbał:P
napewno sie uczieszy . bo on chciała bardziej niz ja .
ja wolałam studia jeszce dokonczyć. no ale wyszło tak jak wyszło i jest cudownie
boje sie w sumie tego jak poradze sobie z dwójką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-27, 08:10   #102
zebra666
Zakorzenienie

Kochana masz tyle czasu do tego momentu w sam raz... na zbieranie porad, czytanie czasopism mnie one bardzo pomagają sprawiają, że mniej się boję Zawsze tutaj zasięgnies zporady w każdej sytuacji... Napewno rodzinka będzie chciała pomóc Myślę, że koro ludzie dają radę przy 6ścio raczkach, Ty też dasz radę z dwójką a jak będą większe... więcej czasu na wszytsko bo będą się razem bawić i zajmować też sobą Dostrzegaj pozytywne strony.. na mamusiach marcowo kwietniowych jest również kobietka oczekująca dwójki zajrzyj tam A inna już posiadająca dwójkę służy chętnie radą

Stary 2009-08-27, 08:18   #103
eniggma
BAN stały

Cytat:
Kochana masz tyle czasu do tego momentu w sam raz... na zbieranie porad, czytanie czasopism mnie one bardzo pomagają sprawiają, że mniej się boję Zawsze tutaj zasięgnies zporady w każdej sytuacji... Napewno rodzinka będzie chciała pomóc Myślę, że koro ludzie dają radę przy 6ścio raczkach, Ty też dasz radę z dwójką a jak będą większe... więcej czasu na wszytsko bo będą się razem bawić i zajmować też sobą Dostrzegaj pozytywne strony.. na mamusiach marcowo kwietniowych jest również kobietka oczekująca dwójki zajrzyj tam A inna już posiadająca dwójkę służy chętnie radą
dziękuje
jestes cudowna
Stary 2009-08-27, 09:18   #104
agnieszka1980
Raczkowanie

Smile Dot.: Starania o dziecko

Cytat:
aj.
zawdzoniłam do lekarza żeby się umówic na jutro bo już sie nie mogłam doczekac
a ten mi mówi że ma okienko za godzina i zebym zaraz przyszła
no i poleciałam szybciutko.
ciąza potwierdzona, macina lekko powiekszona
i miałam usg chociaz myslalam że jeszce nic nie zobacze a tu jednak kolejny szok
DWA śliczne pęcherzyki juz widać małe zarodki
ale się ciesze. dostałam witaminki i nastepna wizyta za 4 tygdonie.

z obliczeń lekarza wynika że to 4 tydzień
a termin 1.05.2010
ciesze się strasznie
Super,gratulacje
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 10:13   #105
zebra666
Zakorzenienie

Eniggma nie ma za co Poprostu wiem, że Wam obu będzie milej przejść przez ten okres razem a jeszcze mając za doradcę kogoś kto juz posiada bliźnięta Napewno rozwieją się Twoje wątpliwości...

Stary 2009-08-27, 10:37   #106
macocha19
Raczkowanie

Co tam u Was? Jak samopoczucie? Mnie pobolewa brzuch, w nocy tez mnie bolał, ale to może tylko tak przed @ ...... Poza tym 0 obiawów. Dobrze bo nie chce mieć po az kolejny urojoną ciąże.... W sobotę zrobię test -moze macie jakis dobry, sprawdzony?? Ja zawsze kupowałam bobtest ale ost słyszłam ze mała skuteczność.... A Wy jak sie czujecie?? napiszcie coś bo cisza i sie nudze....
Stary 2009-08-27, 11:20   #107
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Co tam u Was? Jak samopoczucie? Mnie pobolewa brzuch, w nocy tez mnie bolał, ale to może tylko tak przed @ ...... Poza tym 0 obiawów. Dobrze bo nie chce mieć po az kolejny urojoną ciąże.... W sobotę zrobię test -moze macie jakis dobry, sprawdzony?? Ja zawsze kupowałam bobtest ale ost słyszłam ze mała skuteczność.... A Wy jak sie czujecie?? napiszcie coś bo cisza i sie nudze....
Myślę, że w tycg czasach wszystkie testy są na tyle czułe, że jeżeli pokażą ciążę to ona jest Ja robiłam pink tets, top test i as 1000 czy jakos tak... wszytskie tanie i wszystkie prawde pokazały

Stary 2009-08-27, 12:03   #108
Puma13
Zadomowienie

Eniggma, gratuluję podwójnego szczęścia Super pomysł z bucikami, daj znać jak tz zareagował.
Macocha ja kupowałam pre-test ( chyba tak się nazywa) ok 10 zł i skuteczny. Ja chcę zrobić test w swoje urodziny, może zrobię sobie prezent
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 12:34   #109
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
Eniggma, gratuluję podwójnego szczęścia Super pomysł z bucikami, daj znać jak tz zareagował.
Macocha ja kupowałam pre-test ( chyba tak się nazywa) ok 10 zł i skuteczny. Ja chcę zrobić test w swoje urodziny, może zrobię sobie prezent

Ehh to bys miała cuudowny prezent oby kochana, oby trzymam kciuki za nas obie ja tylko byle do soboty a jak sie wkurze to pojde na krew jutro.... chyba nie trzeba miec skierowania?? dobija mnie to czekanie..........

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-27, 12:38   #110
Puma13
Zadomowienie

A jakie badanie krwi trzeba zrobić?, taką podstawową morfologię, czy co? I jak wczesną ciąże można wykryć?
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 13:02   #111
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Przedwczoraj bylam na badaniu krwi. Wyszlo mi podwyzszone OB, powiedzieli ze to moze byc ciaza. Wczoraj zrobilam znowu zeby sprawdzic jeszcze HCG. Wyniku nie widzialam ale przez telefon dowiedzialam sie ze OB skoczylo jeszcze mocniej, niestety HCG raczej w normie. @ mi sie spoznia. Ostatnia @ byla w lipcu. Pod koniec. Mam nadzieje, ze jeszcze sie uda...

Puma13 - Podstawowa morfologia i wystarczy powiedziec ze jeszcze na ciaze, oni beda wiedziec co zrobic

Edytowane przez xxSHINeexx
Czas edycji: 2009-08-27 o 13:04
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 13:23   #112
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
A jakie badanie krwi trzeba zrobić?, taką podstawową morfologię, czy co? I jak wczesną ciąże można wykryć?

Chyba juz 7 dniową ciążę wykrywa i napewno jest o wiele bardziej skuteczniejszy niz domowe teściki.... a nie wie ktoś czy trzeba skierowanie??
Stary 2009-08-27, 13:32   #113
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba juz 7 dniową ciążę wykrywa i napewno jest o wiele bardziej skuteczniejszy niz domowe teściki.... a nie wie ktoś czy trzeba skierowanie??
nie trzeba skierowania, mozna odplatnie. Co do kosztu to nie wiem.
Rowniez slyszalam, ze wykrywa nawet 7 dniowa ciaze. ale nie zawsze tak jest.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 14:07   #114
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
nie bój sie bedzie dobrze jak niektorzy sobie radza tak jak pisala zebra z 6scio to ty sob ie napewno poradzisz z 2

Cytat:

ponoc najlepsze sa te z krwi jej ja dopiero testowa sie moge pod koniec wrezsnia

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-08-27, 14:16   #115
macocha19
Raczkowanie

ponoc najlepsze sa te z krwi jej ja dopiero testowa sie moge pod koniec wrezsnia [/QUOTE]

Cierpliwości i NADZIEJII!!! wiem ze łatwo sie mówi ale nic innegoi nam nie pozostaje...... a szkoda
Stary 2009-08-27, 14:57   #116
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
ponoc najlepsze sa te z krwi jej ja dopiero testowa sie moge pod koniec wrezsnia
Cierpliwości i NADZIEJII!!! wiem ze łatwo sie mówi ale nic innegoi nam nie pozostaje...... a szkoda [/QUOTE]

no to czekanie jest najgorsze a ty tez sie intensywnie starasz ?? bo jakos nie doczytalam ja mialam mala przerwe na starankach ale juz moge zaczynac oby sie w tym cyklu udalo kazdy kolejny tes skonczony na jednej kresce mnie doluje

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-08-27, 18:15   #117
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
Cierpliwości i NADZIEJII!!! wiem ze łatwo sie mówi ale nic innegoi nam nie pozostaje...... a szkoda

no to czekanie jest najgorsze a ty tez sie intensywnie starasz ?? bo jakos nie doczytalam ja mialam mala przerwe na starankach ale juz moge zaczynac oby sie w tym cyklu udalo kazdy kolejny tes skonczony na jednej kresce mnie doluje [/QUOTE]

no tak staramy sie juz od kwietnia br. i nic... w tym miesiacu po raz pierwszy zastosowałam testy na owulke i jak tylko pojawiły sie dwie krechy to odrazu zabrałam sie z mężem do dzieła.... ciekawe co z tego bedzie.... choć mam przeczucia ze znowu nic... mam dostac @ 2go wrzesnia a zadnych obiawów.... jednyne co to brzuch mnie pobolewa.... ale to chyba za mało jakby miałaby to być ciąża... Rozumiem Cie doskonale jakie to uczucie czekac tak długo na spozniajaca sie
@ a potem zobaczyc jedną kreche.... dlatego ja jutro ide na krew przynajmiej zadnej krechy nie zobacze pozdrowionka
Stary 2009-08-28, 00:04   #118
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:

no tak staramy sie juz od kwietnia br. i nic... w tym miesiacu po raz pierwszy zastosowałam testy na owulke i jak tylko pojawiły sie dwie krechy to odrazu zabrałam sie z mężem do dzieła.... ciekawe co z tego bedzie.... choć mam przeczucia ze znowu nic... mam dostac @ 2go wrzesnia a zadnych obiawów.... jednyne co to brzuch mnie pobolewa.... ale to chyba za mało jakby miałaby to być ciąża... Rozumiem Cie doskonale jakie to uczucie czekac tak długo na spozniajaca sie
@ a potem zobaczyc jedną kreche.... dlatego ja jutro ide na krew przynajmiej zadnej krechy nie zobacze pozdrowionka
no to ja trzymam za test my mielismy przerwe musialam brac tabletki i moze teraz sie uda jutro ide do lekarza boje sie ze powie mi cos czego nie chce wiedziec choc wlasciwie ide po skierowanie na usg zobaczyc czy jajniki mniejsze bo ostatnio byly 2 razy za duze cz cos takiego martwie sie zeby to nie bylo PCOS bo juz bym sie chyba zalamala calkowicie zreszta juz sie martwie ze to TO bo dla mnie to brzmi jak "nigdy nie bedziesz miec malenstwa" czytalam o tym na necie i nie fajnie by sie zapowiadalo oj nie wiem czy bym miala tyle siely to sie podobno leczy latami i to z roznymi skutkami a facet zamiast pocieszacz i wspierac poszedl spac zalamka

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-08-28, 06:15   #119
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
no to ja trzymam za test my mielismy przerwe musialam brac tabletki i moze teraz sie uda jutro ide do lekarza boje sie ze powie mi cos czego nie chce wiedziec choc wlasciwie ide po skierowanie na usg zobaczyc czy jajniki mniejsze bo ostatnio byly 2 razy za duze cz cos takiego martwie sie zeby to nie bylo PCOS bo juz bym sie chyba zalamala calkowicie zreszta juz sie martwie ze to TO bo dla mnie to brzmi jak "nigdy nie bedziesz miec malenstwa" czytalam o tym na necie i nie fajnie by sie zapowiadalo oj nie wiem czy bym miala tyle siely to sie podobno leczy latami i to z roznymi skutkami a facet zamiast pocieszacz i wspierac poszedl spac zalamka
Sanderinka nie załamuj sie napewno bedzoe dobrze. Wierze w Ciebie! Przeczytałam troszke o tej chorobie na necie i wiele dziewcząt pisze ze jednak można zachodzic w ciąże! Tzn zalezy od tego jak zaawansowana jets choroba ale srednio to rok leczenia. To i tak pocieszne do tego jak inne wiedza ze nie ma zadnych szans..... Ale ja za Ciebie trzymamm kciuki i wierze w Ciebie! a facetem sie nie martw - pomyśl ze moze jemu tez jest ciężko z tego powodu i wie ze nie jest Ci wstanie pomóc bo sam ma problem a woli Cie jescze nie dołowac bardziej , gdybys miała zauwazyc ze jemu tez jest smutno... bedzie dobrze wierze w to bardzo mocno kochana i daj znaac co u lekarza sie doweiedziałas.
Stary 2009-08-28, 08:01   #120
zebra666
Zakorzenienie

Sanderinka trzymam mocno musi być dobrze
Macocha i za Twój teścik również

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości