|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Chętnie się pozbędę ;-) ZAPRASZAM !!!
cos u mnie za:
(oddam duuuzo) - Guerlain meteorites - puder w kulkach - miniatura (pochodzi ze świeżo zakupionego zestawu), poj.8g, kolor 02 pink fresh NOWE tusz Max Factor 2000 calorie, czarny, poj.9 ml, jedynie przetestowany NOWY David Schickler - Pacałunki na Manhattanie str. 255, rok wyd. 2002, stan bdb - Dorothy & Thomas Hoobler - Zaginięcia (fakty czy fikcja) str. 180, rok wyd. 1993, - Raymond Moody - Refleksje nad życiem po życiu str. 127, rok wyd. 1992, stan db - Raymond Moody - Życie przed życiem
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś za - Guerlain meteorites - puder w kulkach - miniatura
Miałam sporo dokładek
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
.domi i kolciag nie widzę nic dla siebie pomimo dokładek
, ale będę nadal śledzić Wasze wątki
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Justyd.. co zainteresuje Cie za:
EFFACLAR H kojąca pianka oczyszczająca- 150 ml, data ważności 02.2010 Guerlain meteorites - puder w kulkach - miniatura (pochodzi ze świeżo zakupionego zestawu), poj.8g, kolor 02 pink fresh NOWE Lirene - peeling enzymatyczny do cery wrażliwej,poj.wyjściowa 75 ml -pozostała ponad połowa Avene Antirougeurs -emulsion legere, dwie nowe nie otwierane tubki po 5 ml=10 ml - Neoderma - Rebalancing Cream -nieotwierane 5 ml, krem do cery tłustej i mieszanej - Neoderma - Blue Blood Gel- nieotwierane 5ml, krem nawilżający na podrażnienia, poparzenia słoneczne, do każdego rodzaju skóry - SVR Rubialine - żel micelarny do demakijażu - tubka 15 ml - SVR provegol - płyn micelarny 10 ml NOWY |
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za roz w kulkach? baardzo mi zalezy,prosze odpisz nawed jak niczego nie znajdziesz
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Interesują mnie :tusz Max Factor 2000 calorie, czarny, poj.9 ml, przetestowany NOWY - L'oreal professionnel -volume extreme - odżywka w sprayu bez spłukiwania, 125 ml, raz użyta - do jakiego typu włosów ?? Avene - Cold Cream-do suchej/bardzo suchej i wrażliwej skóry, 40 ml. Zapraszam do obu wątków ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-02 o 21:46 |
|
|
|
#103 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpowiem jeszcze dziś p.s. Z innej bajki - z Twojego podpisu dowiedziałam się o Adzie/Madzi.a. Teraz i ja jestem wśród Was i cieszę się niezmiernie że jest nas coraz więcej ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...a wracajac do wymiany to jesli cos Cie zainteresuje- glownie za meteorki, to czekam na wiadomosc |
|
|
|
|
#105 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo chętnie wymieniłabym się z Tobą, dlatego też będę do Ciebie systematycznie zaglądać. Może coś mi się odmieni, a może coś dołożysz i akurat wpadnie mi w oko ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
) przyda się do torebki Aha jeeszcze odnośnie bazy - dawno ją otworzyłaś? Wszystko z nią o.k? Cóż zatem życzysz sobie wziąść ode mnie za te dwie rzeczy? |
||
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Alez nie ma sprawy, zawsze warto popytać Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze zdecyduj sama co tez mozesz oddac za Pupe + kliniczka Kliniczka kupilam i otworzylam kilka miesiecy temu, chyba poczatkiem Nowego Roku 09- to byl czas gdyz namietnie testowalam wszystkie bazy jednak jest dla mnie zbyt jasny wiec nie moge go uzywac. Wszystko z nim w porzadku i jest praktycznie pelniutki, bezzapachowy i nie zmienil swoich wlasciwosci |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobają mi się jeszcze Lancome Juicy Gelee ,ale obawiam się że nie miałabym cierpliwości babrać się palcami ![]() Chyba, że... byś dorzuciła za próbki ![]() Decyduj ostatecznie co i jak to może udałoby mi się jeszcze dziś nadać przesyłkę |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buuuziaki |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
-borghese -lacalut -svr płyn micelarny, hydracidC 2x, xerialine -tusz MF -pomadka clinique -baza EL Edytowane przez aniaz84 Czas edycji: 2009-09-03 o 21:15 |
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Justyd,
Wlasnie szybciutko zrobilam przeglad i poczytalam o Twoich skarbach. Niestety z tego co sie dowiedzialam peeling enzymatyczny lirene nie sprawdzi sie na mojej skorze ale spodobal mi sie spray L'oreal professionnel -volume extreme.. Co powiesz o takiej wymianie??? Pozdrawiam Cie cieplutko Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-09-04 o 11:07 |
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście może tak być |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o probeczki to wciaz podoba mi sie to samo tylko zmienie troszke kolejnosc: - Neoderma - Rebalancing Cream -nieotwierane 5 ml, krem do cery tłustej i mieszanej - SVR Rubialine - żel micelarny do demakijażu - tubka 15 ml - SVR provegol - płyn micelarny 10 ml NOWY - Neoderma - Blue Blood Gel- nieotwierane 5ml, krem nawilżający na podrażnienia, poparzenia słoneczne, do każdego rodzaju skóry Avene Antirougeurs -emulsion legere, dwie nowe nie otwierane tubki po 5 ml=10 ml Pozdrawiam Cie cieplutko i odpisze najszybciej jak tylko bede mogla |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

, ale będę nadal śledzić Wasze wątki

Bardzo chętnie wymieniłabym się z Tobą, dlatego też będę do Ciebie systematycznie zaglądać. Może coś mi się odmieni, a może coś dołożysz i akurat wpadnie mi w oko 
) przyda się do torebki