![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia.
Jak mogłam zapomnieć- też widziałam i miałam okazję porozmawiać z Darią Widawską
![]() Jest to przeeeeeeeesympatyczna osoba, miła, rozmowna, z poczuciem humoru ![]()
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Dot.: W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdażyło się też przy okazji festiwalu w Sopocie dostrzec Oceane, Afromental, Magdę Mołek, Ewe Bem, Oliwiera Janiaka, Dode z Nergalem no sporo tego. I potwierdzam co wiekszośc tu już mowila doda na żywo malusieńka sie wydaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Ja czym najabrdziej sie szczyce:
-zobaczenie z bliska calej angielskiej rodziny krolweskiej (wg mnie to prawda ,ze Królowa jest bardzo zimnaaaa)... -wiele razy probowalam sie zakradnac na plan ostaniej czesci Harrego Pottera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj zazdroszcze!!! to musi byc niesamowite uczucie widziec krolowa ... ![]() a widzialas aktorow z HP? ;d czy tylko elementy scenografii ?:P
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
A ja miałam przyjemność spotkać Roberta Makłowicza w tesco, stał za mną w kolejce i kupował śmietanę. Pierwsze wrażenie "o kurde jaki on mały
![]() W Krakowie Alicję Bachledę Córuś, taka sympatyczna, zwyczajna dziewczyna. I często widuję jednego gościa z kabaretu Chatelet. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
NO niestety nie widzialam aktorow Harrego Pottera-ochrona szczelnie wszyskto zabezpieczala...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
a ja jak byłam na obozie sportowym w Spale (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszyscy przystojni :P i kulturalni ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam któregoś z Mroczków na światłach na Jerozolimskich (jeździ BMW 5)
![]() Liszowską i Egurrole w Arkadii, wielka z niej babka a z niego mały knypek i dj Hazela nad morzem w dyskotece
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014 ![]() ![]() ![]() nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych ![]() Edytowane przez Paulinka675 Czas edycji: 2009-12-04 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Vip nie vip ale się przydał,bo mi drzwi przytrzymywał jak z wózkiem wjeżdżałam
Kojarzy ktoś ? ![]() http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20080508221859 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
B.często widuję vipy z racji mojej pracy, pokrótce o niektórych>
- Szapołowska - zawsze zadbana, zakręcona trochę, roztrzepana - Weronika Rosati - drobniutka, bardzo cicha, grzeczna - Marcin Hakiel - niziutki, bynajmniej nie bije od niego ciepło ![]() - aktor grajacy Pawicę - mocno zakręcony, nie zawsze najprzyjemniejszy :-/ - Justyna Steczkowska - b.grzeczna, dosyc mocno wymalowana, zgrabna, zawsze modnie ubrana - Kinga Rusin i W.Marczak Pazura - obie z jednego worka, panie z pretensjami i fochami, w tv sztuczne w porównaniu z tym co na zywo, malo kultury osobistej :-/ - Cezary Pazura - w tv zdaje się byc wyzszy, b. miły, zabawny, z "gestem" -Wilczak - małomówny, zachowuje dystans -Borowski - zwykły facet, grzeczny - J. Pochanke - b.miła, kulturalna, zawsze w okularach przeciwslon. niezaleznie od pogody i mocno wyperfumowana - Magda Mołek - wysoka, cicha i zawsze miła Jak mi się coś przypomni dopiszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Trent Reznor [NIN] - niski, kostropaty, podtatusiały, z lekkim brzuszkiem
![]() Jego narzeczona, dość ponoć sławna, malutka, szczuplutka laleczka Barbie. Dave Navarro, niski, w zaroście i czapce prawie nie do rozpoznania, sympatyczny, ale całą ekipę żeńską obcinał wzrokiem z góry na dół ![]() Peaches - normalna babka, na początku nikt nie skojarzył nawet, że to ona ![]() Radiohead, upierdliwi, tyle powiem ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
jeszcze miałam okazję widzieć Huberta Urbańskiego z młodziutką (
![]() Jest WYYYYYYYYYYSOKI!!!!!!!! ma z dwa metry wzrostu! szok, byłam pewna, że to drobny, niski facet ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Dużo bardzo osób na koncertach( Ira, Kombii, Beata Kozidrak, Feel, The Jet Set, Zakopower, Piasek itp...) ale chyba nie o to chodzi.
Przypadkowo na ulicy w Iwoniczu spotkalam Zbigniewaz Buczkowskiego (niezbyt miłe wrażenie) a jeszcze w czasach podstawówki w Zakopanym Boczka z Kiepskich ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agacik91 Czas edycji: 2009-12-05 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
też widziałam urbańskiego , w warszawie. nie zauważyłam, żeby był sczególnie wysoki.
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Wypowiadałam się już kiedyś w podobnym wątku, ale pozwolę sobie jeszcze raz
![]() - większość tancerzy z Tańca z Gwiazdami (m.in Rafał Maserak, Robert Kochanek, Krzysztof Hulboj, Żora Korolyov, Marek Fiksa, Steffano Terazzino) w Akademii Tańca w Warszawie ![]() ![]() - Kinga Rusin (nagranie YCD) - sztuczna do granic możliwości - Michał Piróg (jw.) - niski, o dziwo cichy i niepozorny - Augustin Egurolla (jw.) - niski, pulchny, dosyć przyjazny - Weronika Marszczuk (jw. i nie tylko) - zawsze perfekcyjna, elegancka, z dystansem podchodziła do ludzi, ale była uprzejma - Cezary Pazura (przyjaźniłam się z jego córką) - niższy niż w telewizji, na co dzień poważniejszy, ma dużo do powiedzenia na każdy temat - Edyta Zając (jw.) - zwykła, niezbyt inteligenta dziewczyna, ale starała się być miła - Kuba Wojewódzki (spotkany na wakacjach) - niski, głośny, dowcipny. Ogólnie gi lubię więc zrobił na mnie dobre wrażenie ![]() - Doda (Bordo ul.Chmielna) - szczuplejsza i wyższa niż w telewizji, mocno pachnąca perfumami - Kuba Wesołowski (jw.) - zwyczajny chłopak - Joasia Jabłczyńska (BUW) - niska, zgrabna dziewczyna, fajnie ubrana - Anna Mucha (ul.Chmielna) - zwyczajna dziewczyna - Joanna Liszowska (CH Arkadia) - kobietą powiększona - Justna Steczkowska (CH Złote Tarasy) - nizutka, filigranowa kobieta o nienagannym makijażu. Bardzo elegancko ubrana. - Tomasz Jacyków (jw.) - arogancki, obleśny facet patrzący na wszystkich z góry i robiący wokół sobie dużo zamieszania
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
A ja widziałam jeszcze papieża na dniach młodzieży w Kolonii.
To też się liczy? No i mogę dodać, że Piotr Rubik i Agata Paskudzka brali ślub w mojej parafii. ![]()
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
A ja miała odmienne wrażenie jak ją zobaczyłam na żywo. Ma bardzo zbite uda i wydała mi się troszkę grubsza. Generalnie zgrabna dziewczyna, ale w TV robi lepsze wrażenie wizualne niż na żywo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
oo no i Piróg!
szłam obok niego na Krakowskim ECCO Walkathonie w zeszłym roku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy w pogoni i nie wiem czy to VIPy
![]() - Robert Maklowicz - malutki, pulchniutki, ale sprawia sympatyczne wrazenie - Artur Rojek - spotkany w Ikei pare lat temu, nie zapamietalam nic szczegolnego ![]() - Adam Nowak ('Raz, Dwa, Trzy') - wysoooki - Grzegorz Turnau - odwiedzil swoja wlasna knajpke w Krakowie - Prowincje ![]() - Mateusz Ziółko ('Mam talent') - facet wprost powala uroda i urokiem osobistym. Naprawde niezle ciacho ![]() - Jan Maria Rokita - dokladnie taki jak w TV, wlacznie z obowiazkowym kapeluszem ![]() - Steffan Muller - w TV wydawal mi sie duzo nizszy i brzydszy ![]() - Edward Lubaszenko - poznalam po niiiiiskim, charakterystycznym glosie ![]() ![]() - Krzysztof i Piotr Cugowscy - Piotr przystojny jak w TV ![]() - Bogdan Brzyski (ks. Adam z 'Plebanii' ![]() - Krzysztof Penderecki - mialam przyjemnosc wspolpracowac, wrazen odnosnie niektorych zachowan maestro moze nie bede tu opisywac ![]() - Boguslaw Kaczynski - dumny jak paw i nadety dokladnie jak w TV ![]() - Czeslaw - ten, ktory spiewa ![]() - Joanna Jablczynska - 100 lat temu ![]() - Katarzyna Skrzynecka - rowniez widziana jakies 100 lat temu wiec nic nie pamietam ![]() - tancerze z YCD - Kamil Guzy (znalam go kiedys, 'chodzil' z moja kolezanka za szczeniaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - aktorzy z 'Brzyduli' - na zlocie fanow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Marek Borowski - panoszyl sie niedaleko mojej szkoly kiedys w ramach kampanii, opowiadal bzdury jak to politycy lubia ![]() - Bronislaw Komorowski - byl w mojej szkole na calej pogadance o naprawde-nie-pamietam-czym ![]() ![]() Natomiast moj tata pracuje w TV wiec zna troche slawnych osob (badz poznal przelotnie) - wszystkich nazwisk nie chce mi sie wymieniac ![]() Joanne Liszowska (podobno bardzo kulturalna i mila, z daleka wola dzien dobry ekipie ![]() Zbigniewa Wodeckiego (mowi ze super facet, absolutnie normalny i na luzie), Igora Kryszylowicza (sama mialabym ochote go spotkac bo bardzo mi sie podoba ![]() ![]() Kamila Durczoka i jego zone, rowniez dziennikarke, oraz Anne Popek - gdyz wszyscy wymienieni poza Lisza i Wodeckim, wywodza sie z tej lokalnej TV, gdzie wlasnie pracuje moj ojciec. Znal tez Anne Jantar, podobno b. pozytywna osoba. A brat, rowniez pracujacy w TV, czesto staje oko w oko ![]() ![]() ![]() ![]() No i na uczelni zdarza mi sie potykac o dosc znanych i cenionych muzykow ![]() ![]() ![]() Ups, chyba sie rozpisalam troszke :O ![]()
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2009-12-06 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Ostatnio widziałam sashe stunin w galerii krakowskiej.
wydawala sie niemiła, zbyt pewna siebie..szła z podniesioną głową, na nikogo nie zwracała uwagi, nie zatrzymywała się, gdy ktoś poprosił ją o autograf..
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w Złotych Tarasach widziałam Muńka Staszczyka. Poznałam tylko i wyłącznie po głosie, bo akurat rozmawiał przez telefon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
ja widziałam Maryle Rodowicz -duza babka
liroya -niski,dobrze zbudowany. i goscia z na wspólnej ,nie pamietam nazwiska [ten ,który ma córke serialowa Gosie i Ole] ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
jakiś czas temu miałam przyjemność poznać Roberta Korzeniowskiego, bardzo sympatyczny był
![]() przez ostatnie 2 lata bez przerwy widywałam Żanetę Majcher z YCD, bo chodziła do mojej szkoły. Równa z niej babka, nie gwiadorzy tak jak niektórzy po tym programie ![]() ![]() ahhh i kilka razy miałam przyjemność (również na szkolnym korytarzu) wpaść na Rafała Inglota-perkusistę z Pectusa ![]() ![]() szkoda, że tak rzadko odwiedza swoją byłą szkołę kiedyś tatusiek mojej przyjaciółki wiózł autokarem reprezentacje siatkarzy i powiedział nam o tym dopiero po fakcie ![]() ![]() taka okazja przeszła przed nosem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.