W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 19:21   #91
kusia20
Raczkowanie

Dot.: W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia.

Jak mogłam zapomnieć- też widziałam i miałam okazję porozmawiać z Darią Widawską

Jest to przeeeeeeeesympatyczna osoba, miła, rozmowna, z poczuciem humoru

kusia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 19:42   #92
201604250957
Konto usunięte

Dot.: W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia.

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Dlaczego w pogoni ?
W pogoni nikogo znanego nie spotkałam, ale zupełnie przypadkiem tydzień temu leciałam do Zurichu razem z P. Danutą Stenką. Uderzyło mnie to, że w ogóle nie miała makijżu - ZERO. Wydała mi się zwyczajna, miła, sympatyczna...wyglądała na zmęczoną. Jest też bardzo szczuplutka.
ooo jak miło chętnie bym ją spotkała na żywo, to moja ulubiona polska aktorka
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 19:59   #93
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Spotkałam kiedyś Anię Przybylską. Moja siostra ją zauważyła na plaży w Sopocie. Podeszłyśmy dostałyśmy autograf i mam fajną fotkę . Sympatyczna była.
Jak byłam mała jechałam kiedyś z siostrą i mamą pociągiem. Obie z siostrą miałyśmy wrażenie, że w przedziale siedzi z nami Norbi. Mama nie wierzyła.
Widziałam też kiedyś w Sopocie Mariusza Czerkawskiego. Był kilka metrów ode mnie. Też w Sopocie mijałam się z Liroy'em na ulicy.
Jak byłam mała to do mojego kościoła przyjechała Eleni.
I jeszcze jedno wspomnienie z wakacji mijałyśmy się z Drozdą na ulicy. Był bardzo sympatyczny.
Nie będę wymieniała już piosenkarzy na których koncertach byłam. Zaznaczę tylko, że Ira wypadli bardzo na plus.
Liroya bardzo często w trójmieście można spotkać. Jakiś tydzień temu może półtora spotkałam go na ul. Mariackiej jak spacerował z Krochmalską i córeczką. Wrażenie fajnej rodzinki sprawiali jak tłumaczyli Małej Historie tej ulicy

Zdażyło się też przy okazji festiwalu w Sopocie dostrzec Oceane, Afromental, Magdę Mołek, Ewe Bem, Oliwiera Janiaka, Dode z Nergalem no sporo tego. I potwierdzam co wiekszośc tu już mowila doda na żywo malusieńka sie wydaje
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 20:43   #94
Dojota
Rozeznanie

Ja czym najabrdziej sie szczyce:
-zobaczenie z bliska calej angielskiej rodziny krolweskiej (wg mnie to prawda ,ze Królowa jest bardzo zimnaaaa)...
-wiele razy probowalam sie zakradnac na plan ostaniej czesci Harrego Pottera robili go w parku w mojej bylej wiosce (jak mieszkalam w uk).Niesety za dazdym razem widzialam jak zwijali kamery i pelno sztuczengo sniegu wszedzie
Dojota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-01, 12:42   #95
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojota Pokaż wiadomość
Ja czym najabrdziej sie szczyce:
-zobaczenie z bliska calej angielskiej rodziny krolweskiej (wg mnie to prawda ,ze Królowa jest bardzo zimnaaaa)...
-wiele razy probowalam sie zakradnac na plan ostaniej czesci Harrego Pottera robili go w parku w mojej bylej wiosce (jak mieszkalam w uk).Niesety za dazdym razem widzialam jak zwijali kamery i pelno sztuczengo sniegu wszedzie

Oj zazdroszcze!!!

to musi byc niesamowite uczucie widziec krolowa ...

a widzialas aktorow z HP? ;d czy tylko elementy scenografii ?:P

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-01, 13:26   #96
201706190936
Konto usunięte

A ja miałam przyjemność spotkać Roberta Makłowicza w tesco, stał za mną w kolejce i kupował śmietanę. Pierwsze wrażenie "o kurde jaki on mały", sympatyczny gość.

W Krakowie Alicję Bachledę Córuś, taka sympatyczna, zwyczajna dziewczyna.

I często widuję jednego gościa z kabaretu Chatelet.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 18:50   #97
Dojota
Rozeznanie

NO niestety nie widzialam aktorow Harrego Pottera-ochrona szczelnie wszyskto zabezpieczala...
Dojota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 19:26   #98
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

a ja jak byłam na obozie sportowym w Spale ( ) mieszkałam w hotelu w sąsiedztwie reprezentacji Polski Siatkarzy! mam zdjęcia ze wszystkimi z kadry z roku 2006, są słodcy Najbardziej sympatyczny wydawał mi się Grucha i Pliński, śmiesznie zachowywał się Ignaczak (jak wariat) ^^ no i Lozano! niziutki, kochany, przesympatyczny, tyle że nie umie mówić po angielsku. w ząb Wlazły także bardzo miły, choć przez nas nie zdążył na podwieczorek Ale widziałam w kawiarni, że gdy "oblazły go" jakieś dzieciaczki, miał z nimi kapitalny kontakt. Winiarski nieśmiały albo zmęczony był. Zagumny...cichy.

wszyscy przystojni :P i kulturalni

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 21:12   #99
Paulinka675
Zakorzenienie

ja widziałam któregoś z Mroczków na światłach na Jerozolimskich (jeździ BMW 5)
Liszowską i Egurrole w Arkadii, wielka z niej babka a z niego mały knypek
i dj Hazela nad morzem w dyskotece

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych

Edytowane przez Paulinka675
Czas edycji: 2009-12-04 o 21:14
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 21:21   #100
201710120930
Konto usunięte

Vip nie vip ale się przydał,bo mi drzwi przytrzymywał jak z wózkiem wjeżdżałam
Kojarzy ktoś ?
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20080508221859
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 21:49   #101
żurawinka
Zakorzenienie

B.często widuję vipy z racji mojej pracy, pokrótce o niektórych>
- Szapołowska - zawsze zadbana, zakręcona trochę, roztrzepana
- Weronika Rosati - drobniutka, bardzo cicha, grzeczna
- Marcin Hakiel - niziutki, bynajmniej nie bije od niego ciepło
- aktor grajacy Pawicę - mocno zakręcony, nie zawsze najprzyjemniejszy :-/
- Justyna Steczkowska - b.grzeczna, dosyc mocno wymalowana, zgrabna, zawsze modnie ubrana
- Kinga Rusin i W.Marczak Pazura - obie z jednego worka, panie z pretensjami i fochami, w tv sztuczne w porównaniu z tym co na zywo, malo kultury osobistej :-/
- Cezary Pazura - w tv zdaje się byc wyzszy, b. miły, zabawny, z "gestem"
-Wilczak - małomówny, zachowuje dystans
-Borowski - zwykły facet, grzeczny
- J. Pochanke - b.miła, kulturalna, zawsze w okularach przeciwslon. niezaleznie od pogody i mocno wyperfumowana
- Magda Mołek - wysoka, cicha i zawsze miła
Jak mi się coś przypomni dopiszę.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 23:08   #102
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Trent Reznor [NIN] - niski, kostropaty, podtatusiały, z lekkim brzuszkiem
Jego narzeczona, dość ponoć sławna, malutka, szczuplutka laleczka Barbie.

Dave Navarro, niski, w zaroście i czapce prawie nie do rozpoznania, sympatyczny, ale całą ekipę żeńską obcinał wzrokiem z góry na dół

Peaches - normalna babka, na początku nikt nie skojarzył nawet, że to ona Sympatyczna, prawiła komplementy za fryzury, stroje, etc.

Radiohead, upierdliwi, tyle powiem

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-05, 07:45   #103
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

jeszcze miałam okazję widzieć Huberta Urbańskiego z młodziutką ( ) dziewczyną/żoną/narzeczoną (myślałam, że to córka, siostra wyprowadziła mnie z błędu) na krakowskim kazimierzu.
Jest WYYYYYYYYYYSOKI!!!!!!!! ma z dwa metry wzrostu! szok, byłam pewna, że to drobny, niski facet bardzo siwy i ubrany jak bezdomny, w jakieś łachmany.

Stary 2009-12-05, 10:07   #104
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
jeszcze miałam okazję widzieć Huberta Urbańskiego z młodziutką ( ) dziewczyną/żoną/narzeczoną (myślałam, że to córka, siostra wyprowadziła mnie z błędu) na krakowskim kazimierzu.
Jest WYYYYYYYYYYSOKI!!!!!!!! ma z dwa metry wzrostu! szok, byłam pewna, że to drobny, niski facet bardzo siwy i ubrany jak bezdomny, w jakieś łachmany.
oo to mnie zaskoczylas tez zawsze myslalam, ze jest raczej niski :P

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-05, 12:22   #105
agacik91
Raczkowanie

Dużo bardzo osób na koncertach( Ira, Kombii, Beata Kozidrak, Feel, The Jet Set, Zakopower, Piasek itp...) ale chyba nie o to chodzi.

Przypadkowo na ulicy w Iwoniczu spotkalam Zbigniewaz Buczkowskiego (niezbyt miłe wrażenie) a jeszcze w czasach podstawówki w Zakopanym Boczka z Kiepskich Tu bardzo miłe wrażenie, z anielska cierpliwością podpisywał sie wszystkim na plecaczkach chociaż był z kimś na urlopieAaa i widziałam większośc naszych siatkarek z reprezentacji, miałam okazję rozmawiać z Anią Baranska bardzo miła kobieta

Edytowane przez agacik91
Czas edycji: 2009-12-05 o 12:27
agacik91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-05, 12:27   #106
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
oo to mnie zaskoczylas tez zawsze myslalam, ze jest raczej niski :P
też widziałam urbańskiego , w warszawie. nie zauważyłam, żeby był sczególnie wysoki.
Stary 2009-12-05, 12:49   #107
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cathas Pokaż wiadomość
Trent Reznor [NIN] - niski, kostropaty, podtatusiały, z lekkim brzuszkiem
Jego narzeczona, dość ponoć sławna, malutka, szczuplutka laleczka Barbie.

Dave Navarro, niski, w zaroście i czapce prawie nie do rozpoznania, sympatyczny, ale całą ekipę żeńską obcinał wzrokiem z góry na dół

Peaches - normalna babka, na początku nikt nie skojarzył nawet, że to ona Sympatyczna, prawiła komplementy za fryzury, stroje, etc.

Radiohead, upierdliwi, tyle powiem
Zazdroszcze. Gdybym go zobaczyla od razu spytalabym o autograf.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-05, 13:50   #108
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Zazdroszcze. Gdybym go zobaczyla od razu spytalabym o autograf.
no ja niestety byłam wtedy w pracy i nie wolo nam było prosić o autografy, etc.

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-05, 14:00   #109
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Wypowiadałam się już kiedyś w podobnym wątku, ale pozwolę sobie jeszcze raz

- większość tancerzy z Tańca z Gwiazdami (m.in Rafał Maserak, Robert Kochanek, Krzysztof Hulboj, Żora Korolyov, Marek Fiksa, Steffano Terazzino) w Akademii Tańca w Warszawie Prawie wszyscy prócz Krszysia Hulboja i Staffano na żywo są wyźsi i lepiej zbudowani niż wydają się w telewizji. Poza tym bardzo zadbani, pachnący i ładnie ubrani mężczyźni - miło się na nich patrzy

- Kinga Rusin (nagranie YCD) - sztuczna do granic możliwości

- Michał Piróg (jw.) - niski, o dziwo cichy i niepozorny
- Augustin Egurolla (jw.) - niski, pulchny, dosyć przyjazny
- Weronika Marszczuk (jw. i nie tylko) - zawsze perfekcyjna, elegancka, z dystansem podchodziła do ludzi, ale była uprzejma
- Cezary Pazura (przyjaźniłam się z jego córką) - niższy niż w telewizji, na co dzień poważniejszy, ma dużo do powiedzenia na każdy temat
- Edyta Zając (jw.) - zwykła, niezbyt inteligenta dziewczyna, ale starała się być miła
- Kuba Wojewódzki (spotkany na wakacjach) - niski, głośny, dowcipny. Ogólnie gi lubię więc zrobił na mnie dobre wrażenie
- Doda (Bordo ul.Chmielna) - szczuplejsza i wyższa niż w telewizji, mocno pachnąca perfumami
- Kuba Wesołowski (jw.) - zwyczajny chłopak
- Joasia Jabłczyńska (BUW) - niska, zgrabna dziewczyna, fajnie ubrana
- Anna Mucha (ul.Chmielna) - zwyczajna dziewczyna
- Joanna Liszowska (CH Arkadia) - kobietą powiększona
- Justna Steczkowska (CH Złote Tarasy) - nizutka, filigranowa kobieta o nienagannym makijażu. Bardzo elegancko ubrana.
- Tomasz Jacyków (jw.) - arogancki, obleśny facet patrzący na wszystkich z góry i robiący wokół sobie dużo zamieszania

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-05, 14:09   #110
Kirsti
Rozeznanie

A ja widziałam jeszcze papieża na dniach młodzieży w Kolonii.
To też się liczy?
No i mogę dodać, że Piotr Rubik i Agata Paskudzka brali ślub w mojej parafii.
Stary 2009-12-05, 14:26   #111
molka11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

- Doda (Bordo ul.Chmielna) - szczuplejsza i wyższa niż w telewizji, mocno pachnąca perfumami
A ja miała odmienne wrażenie jak ją zobaczyłam na żywo. Ma bardzo zbite uda i wydała mi się troszkę grubsza. Generalnie zgrabna dziewczyna, ale w TV robi lepsze wrażenie wizualne niż na żywo.

molka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-05, 15:43   #112
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

oo no i Piróg!
szłam obok niego na Krakowskim ECCO Walkathonie w zeszłym roku sympatyczny, rozmawiał na luzie z tym, kto akurat do niego podszedł, fajny facet. Bardzo niski, niższy ode mnie.

Stary 2009-12-06, 01:41   #113
magd00sinek
Zakorzenienie

Nie wiem czy w pogoni i nie wiem czy to VIPy ale pare slawnych osob zdarzylo mi sie spotkac, wiec podziele sie wrazeniami. Przewaznie w Krakowie.

- Robert Maklowicz - malutki, pulchniutki, ale sprawia sympatyczne wrazenie

- Artur Rojek - spotkany w Ikei pare lat temu, nie zapamietalam nic szczegolnego

- Adam Nowak ('Raz, Dwa, Trzy') - wysoooki

- Grzegorz Turnau - odwiedzil swoja wlasna knajpke w Krakowie - Prowincje

- Mateusz Ziółko ('Mam talent') - facet wprost powala uroda i urokiem osobistym. Naprawde niezle ciacho

- Jan Maria Rokita - dokladnie taki jak w TV, wlacznie z obowiazkowym kapeluszem

- Steffan Muller - w TV wydawal mi sie duzo nizszy i brzydszy na zywo wyglada calkiem calkiem

- Edward Lubaszenko - poznalam po niiiiiskim, charakterystycznym glosie siedzial w ogrodku przy Lozy na krakowskim rynku, bardzo elegancki pan

- Krzysztof i Piotr Cugowscy - Piotr przystojny jak w TV

- Bogdan Brzyski (ks. Adam z 'Plebanii' ) - spotkalam go 3 razy na tej samej ulicy w ciagu ostatnich paru tygodni - wyglada lepiej niz w TV

- Krzysztof Penderecki - mialam przyjemnosc wspolpracowac, wrazen odnosnie niektorych zachowan maestro moze nie bede tu opisywac ale to czlowiek - posag, bardzo powsciagliwy i milczacy, o wiecznie powaznej minie

- Boguslaw Kaczynski - dumny jak paw i nadety dokladnie jak w TV

- Czeslaw - ten, ktory spiewa

- Joanna Jablczynska - 100 lat temu grala w filmie kreconym nieopodal osrodka, w ktorym bylam na koloniach

- Katarzyna Skrzynecka - rowniez widziana jakies 100 lat temu wiec nic nie pamietam na wakacjach

- tancerze z YCD - Kamil Guzy (znalam go kiedys, 'chodzil' z moja kolezanka za szczeniaka ) Roksi, Aneta jakas tam z dlugimi wlosami, Basia i Lukasz, para Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Ada blondynka Tomek z ostatniej edycji, Maria Forys i ktos tam jeszcze. No i moj znajomy spotyka sie z Magda Gora (bodajze z I edycji, miala wtedy chlopaka Mariusza )

- aktorzy z 'Brzyduli' - na zlocie fanow laskawie wpuszczono mnie do namiotow z 'gwiazdami' wiec pozamienialam z nimi pare zdan - Filip Bobek Malgorzata Socha, Marek Wlodarczyk, Maja Hirsch, Dorota Pomykala (to ciocia mojego kolegi swoja droga) i inni - wrazenia pozytywne w kazdym przypadku wszyscy byli mili, otwarci i tak ladni jak w TV (zwlaszcza Filip )

- Marek Borowski - panoszyl sie niedaleko mojej szkoly kiedys w ramach kampanii, opowiadal bzdury jak to politycy lubia

- Bronislaw Komorowski - byl w mojej szkole na calej pogadance o naprawde-nie-pamietam-czym na ktora spoznil sie jakies 1,5 h - to co mowil nie podobalo mi sie, ale sposob bycia ma hm bardzo dyplomatyczny i kulturalny

Natomiast moj tata pracuje w TV wiec zna troche slawnych osob (badz poznal przelotnie) - wszystkich nazwisk nie chce mi sie wymieniac ale m. in.:
Joanne Liszowska (podobno bardzo kulturalna i mila, z daleka wola dzien dobry ekipie zadne muszki w nosie),
Zbigniewa Wodeckiego (mowi ze super facet, absolutnie normalny i na luzie),
Igora Kryszylowicza (sama mialabym ochote go spotkac bo bardzo mi sie podoba ) Magde Piekorz (fajna, skromna babka),
Kamila Durczoka i jego zone, rowniez dziennikarke, oraz
Anne Popek - gdyz wszyscy wymienieni poza Lisza i Wodeckim, wywodza sie z tej lokalnej TV, gdzie wlasnie pracuje moj ojciec.
Znal tez Anne Jantar, podobno b. pozytywna osoba. A brat, rowniez pracujacy w TV, czesto staje oko w oko z Lechem Kaczynskim, Leszkiem Millerem, Donaldem Tuskiem, Jerzym Buzkiem, Walesa tez sie przewinal. Kaczynski podobno zawsze w obstawie jakichs 100 goryli niby oczywiste, ale widok ponoc zabawny, biorac pod uwage gabaryty samego zainteresowanego No, a Liszy matka naucza na mojej uczelni ale nie pytalam, czy to prawda ze corka za maz wychodzi i takie tam Pudelkowe rewelacje ;D

No i na uczelni zdarza mi sie potykac o dosc znanych i cenionych muzykow np. Kaje Danczowska. Widzialam tez z bliska sklad Pearl Jamu i Linkin Parku na koncercie No i Monike Brodke - znaja ja moi koledzy, mowia ze sodowa odbila totalnie a chlopak z mojej bylej szkoly gra w zespole Afromental.

Ups, chyba sie rozpisalam troszke :O

Edytowane przez magd00sinek
Czas edycji: 2009-12-06 o 13:54
magd00sinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-06, 12:00   #114
paulinkaa_nh92
Rozeznanie

Ostatnio widziałam sashe stunin w galerii krakowskiej.
wydawala sie niemiła, zbyt pewna siebie..szła z podniesioną głową, na nikogo nie zwracała uwagi, nie zatrzymywała się, gdy ktoś poprosił ją o autograf..
I'm makin' love"
paulinkaa_nh92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-06, 13:06   #115
sydunia
Zakorzenienie

Ostatnio w Złotych Tarasach widziałam Muńka Staszczyka. Poznałam tylko i wyłącznie po głosie, bo akurat rozmawiał przez telefon Miał dość mocno siwe włosy, niczym się nie wyróżniał
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 17:59   #116
fonefa
Raczkowanie

GG do fonefa

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Ostatnio w Złotych Tarasach widziałam Muńka Staszczyka. Poznałam tylko i wyłącznie po głosie, bo akurat rozmawiał przez telefon Miał dość mocno siwe włosy, niczym się nie wyróżniał
ja go widzialam u nas w szkole i mam autografy calego T LOVE
ukochane IV LO
fonefa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 18:22   #117
krolowaa
Zadomowienie

GG do krolowaa

ja widziałam Maryle Rodowicz -duza babka
liroya -niski,dobrze zbudowany.
i goscia z na wspólnej ,nie pamietam nazwiska [ten ,który ma córke serialowa Gosie i Ole] przystojny ,wydawał sie sympatyczny ...był sam

http://otworz-oczy.org/?page=1
krolowaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 15:31   #118
Ania002
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magd00sinek Pokaż wiadomość
a chlopak z mojej bylej szkoly gra w zespole Afromental.
A który?
Ania002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 17:05   #119
amavi
Raczkowanie

jakiś czas temu miałam przyjemność poznać Roberta Korzeniowskiego, bardzo sympatyczny był

przez ostatnie 2 lata bez przerwy widywałam Żanetę Majcher z YCD, bo chodziła do mojej szkoły. Równa z niej babka, nie gwiadorzy tak jak niektórzy po tym programie a idąc któregoś dnia po korytarzu nawet nie zauważyłam, że obok idzie Żaneta z Arturem Cieciórskim, dopiero kumpela musiała mnie uświadomić

ahhh i kilka razy miałam przyjemność (również na szkolnym korytarzu) wpaść na Rafała Inglota-perkusistę z Pectusa
szkoda, że tak rzadko odwiedza swoją byłą szkołę

kiedyś tatusiek mojej przyjaciółki wiózł autokarem reprezentacje siatkarzy i powiedział nam o tym dopiero po fakcie przeważnie jak gdzieś w trasy jeździł i miałyśmy wolne to się nas pytał i ewentualnie nas zabierał, a tym razem podobno "zapomniał"
taka okazja przeszła przed nosem
amavi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości