![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chrzest w co sie ubrać???
Gratuluję!
Moim zdaniem jakaś sukienka coś w stylu tym co poleciła "SOCKI", albo spódnica, na to jakiś płaszczyk. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Ja za 2 tygodnie zostane mama chrzestną
![]() Strój juz gotowy: biała bluzka z długim rekawem, spódnica ołówkowa ciemny granat w prązki + marynarka lub płaszczyk w zalezności od pogody i szpilki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
2 sukienka proponowana przez SOCKI - bardzo fajna
![]() jeśli nie sukienka to albo elegancka spódnica + jakaś fajna koszula (może jakaś z żabotem) albo długie spodnie w kant ![]() a do kościoła wiadomo płaszczyk + chusta bo już będzie chłodno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze ktoś ma jakieś propozycje ??
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Chrzciny
Doradzicie w co się ubrać na chrzciny mam być chrzesną mam 16 lat chrzciny planowane są w kwietniu ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Chrzciny! pomocy!
Cześć wszystkim. Mam problem w co się ubrać na chrzciny. Gdyby to był chrzest kogoś mi bliskiego np. córki siostry czy brata czy kogokolwiek to założyłabym białą bluzkę i spódnicę z wysokim stanem. Ale jestem zaproszona na chrzest kuzynka mojego chłopaka. Tak więc nie wiem czy taki strój jest odpowiedni dla osoby która znają z imprezy od urodzin dziadka czy spotkania na grillu. Mam 4 koszule. Jedna biała z krótkim rękawkiem, 2 biała z 3/4 rękawkiem, 3 różowa z długim rękawkiem, 4 w pionowe paski błękitu niebieskiego beżowego i brązowego 3/4 rękawek. A może zwykłą białą bluzkę z krótkim rękawkiem. bo to przecież lato. A co ze spódnica. jakaś czarna. czy jeansowa może być. a może sukienka. Poradzie! A chrzest jest za tydzień.!
Nie mogę wstawić zdjęć bo nie mam aparatu. Chyba że z Telefonu ale to kiepska jakość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chrzciny! pomocy!
A czemu nie mozesz zalozyc tego co zalozylas bys na chrzest kogos z twojej rodziny ?
ubieramy sie stosownie do okazji a nie pokrewieństwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chrzciny! pomocy!
Cytat:
![]() a poza tym, zapraszam na wątek zbiorczy - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=412936&page=3
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Chrzciny
Hej, W lipcu idę na chrzciny,impreza będzie w restauracji i niewiem jak sie ubrać. W sukience napewno będę się czuła źle,mam okropne łydki,pajączki i na dodatek po depilacji zostają mi takie czarne kropki także bez rajstop nie założę sukienki. Wypada założyć np.rurki i jakąś tunikę? Dodam,że idę jako zwykły gość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Chrzciny braciszka.
Witam, zakładam ten wątek ponieważ nie mogłam tu takiego znaleźć, a poza tym wątpię, żeby jakiś podobny tu istniał
![]() Chodzi o to, że 6 listopada mam chrzciny 8-miesięcznego braciszka i .. nie mam pojęcia w co się ubrać. Mam 18 lat więc nie ubiorę się "jak stara baba"(bez urazy ![]() ![]() Rok temu we wrześniu też miałam chrzciny braciszka(teraz już prawie dwuletniego) ale tak się ubrałam, że jak potem patrzyłam na zdjęcia to nie wiedziałam gdzie się schować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chrzciny braciszka.
może jakaś ładna sukienka + rajstopy w odcieniu skóry + buty na obcasie + jakiś żakiet ?
![]() ![]() a dopisując dla urody się cierpi nie ważne czy za zimno czy za gorąco , urok bycia kobietą
If the food don't kill ya , the service will. Edytowane przez onanowaa Czas edycji: 2011-09-22 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Albo jakaś spódniczka z wyższym i marynarka z wywiniętymi rękawami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
sukienka, zakiet, botki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Właśnie skłaniam się ku botkom i marynarce, tylko, że raczej nie sukienka, ostatnio miałam jakąś na sobie pewnie parę lat temu, no i w wakacje, ale to do kostek - w stylu hippie
![]() No i w samym żakiecie pewnie będzie mi zimno w listopadzie, płaszcza żadnego nie mam, jedynie sportowy kurtko-płaszcz(nie wiem czy istnieje taka nazwa, ja tak na to mówię ![]() ![]() Edytowane przez Tills Czas edycji: 2011-09-22 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
No właśnie, ruski materiałowe z podwyższonym stanem i marynarka, taka optymalna opcja moim zdaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Wg mnie - albo sukienka, albo spódnica + marynarka, buty na obcasie, rajstopy odpowiedniej grubości i jakiś płaszcz na to
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Chrzest!!!
Witam
![]() Jest zimno, śnieg sypie, mróz trzaska - czyli zima. A tu już całkiem niedługo mam zostać matką chrzestną. Jak się ubrać na taką uroczystość? ![]() ![]() ![]() Na razie z szafy wygrzebałam: - szarą spódnicę z czarnym wzorkiem (całkiem fajna tylko butów do niej nie mam) - czarną spódnicę ołówkową (z tendencją do wędrowania w górę, ale buty do niej mam ![]() - marynarkę tradycyjnie czarną Czyli strój na pogrzeb jest. Ale na chrzciny? Jaką bluzkę założyć, żeby to nie wyglądało zbyt pogrzebowo? ![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chrzest!!!
w święta Bożego Narodzenia byłam matką chrzestną na sobie miałam prosta czarną spódnice, ciemną szarą bluzkę koszulową z żabocikiem, czarną marynarkę, grafitowe rajstopy, na to miałam czarny dwurzędowy płaszcz i musztardowy komin, na nogach ciemno brązowe kozaki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chrzest!!!
dzięki za podpowiedź
![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Chrzciny wiosną
Dziewczyny,
Na początku kwietnia wybieram się na chrzciny i mam problem ze strojem. Co ubrać, żeby było elegancko, ale nie zbyt no i żeby strój był odpowiedni na tę okazję? Chciałabym kupić coś co w innym zestawieniu adawałoby się także do noszenia na co dzień. Macie jakieś pomysły?
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chrzciny wiosną
Cytat:
![]() osobiscie mysle o rozkloszowanej sukience i marynarce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
![]()
witam
Brakuje mi na forum zbiorczego wątku na temat strojów odpowiednich na uroczystość chrzcin. Co wypada założyć? A czego absolutnie nie? Może macie jakieś propozycje albo zdjęcia jak byłyście ubrane? ![]() Zapraszam do dyskusji. Wklejam zdjęcie spódnicy jaką mam w szafie, uważacie, że "wypada" ją założyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chrzciny-zbiorczy
Ja na chrzcinach jak byłam matką chrzestna byłam ubrana w ( w grudniu): czarna prostą spódniczkę, szarą bluzke koszulową z żabotem, czarną marynarkę, grafitowe grube rajstopy, brązowe kozaczki , czarny płaszczyk i musztardowy komin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Komplikatorka
|
Tak jak do kościoła czyli nie przesadzać z długością spódnicy/sukienki (mini za pupe to przesada
![]() ![]()
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
co myslicie o spodnicy z 1 posta?
dzieki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Komplikatorka
|
Jest ok
![]()
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Ja mam w maju chrzciny(jako gość) i chcę iść w takiej sukience myślę ,że jak na taka uroczystość też będzie ok http://moda.allegro.pl/sukienka-tuni...221375222.html
A spódniczka bardzo mi się podoba , bardzo ladna jest.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Sukienka bardzo ładna Blueroses, a w jakim kolorze wybierasz?
![]() Edytowane przez masaki Czas edycji: 2012-03-23 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.