![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Watek! Wymienie szybkoperfumy i inne:)
odlewka karmelu z Sephorowowyvh wanilii by mi przypadla do gustu uff pozatym nic nie widze ewentualnie 'Krem Vichy Normaderm na noc raz użyty', moge krem na mleczko wymienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
odlewka - Halle Halle Berry za coś u mnie ?
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
w takim razie przygotuję do wysyłki dla Ciebie:
-Scrub truskawkowy oriflame -Maseczke Sake & Rice avon -Tonik Garniera Active nowy -Platki Garniera Czysta Skóra i wyślę w poniedziałek poleconym priorytetem i czekam na przesyłkę od Ciebie z: -Krem Bielenda kokos nowy -10ml Hypnotic Poison -5ml Kenzo Jungle -5ml Coco Madmoiselle -5ml Miss Dior -10ml Mariah Carey M ![]() pamiętaj tylko by przed 25 listopada doszło ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
troszkę się zastanawiam. bo stunning jest troche drozszy niz avon wiec myslalam ze treselle za stunning a lwoda ittle black dress za dezodorant bedzie rowne cenowo.
ale ty chcialabys jeszcze balsam. owszem gdybys miala demakijaz o pojemnosci jak balsam to zgodzilabym sie na taką wymianke. chetnie doloze ten balsam bo wole wieksze wymianki ale co za niego moglabys oddac? aha, a ten balsam celine jest wymieniony? bo nie zaznaczone jest na poczatku?... a gdybys dorzuciła essensce? z tego co widzialam u mnie kosztowal 8zl. chyba ze masz demakijaz? buziaczki:-*
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za odlewki: -Kylie Minogue Couture -Lolita Fleur Defunde EDP - Halle Halle Berry ewentualnie jeszcze: - Naomi Cat Deluxe(różowe) do 8ml -Lancome So Magic do 10ml -Versace Meduza do 10ml pozdrawiam! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale Niestety nic mnie nie zainteresowało
![]()
![]() |
#99 |
BAN stały
|
witaj
znajdziesz cos u mnie w zamian za: 14)Perfumy Elizabeth Arden Splendor nowe i nieużywane,zafoliowane 30ml 7)Olay complete touch of foundation krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor do jasnej karnacji raz użyty ? poza watkiem mam ode a l'amour, nowe z kartonkiem odpowiedz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Tressele Avon 50ml NOWE ZAFOLIOWANE
U by Ungaro Avon 50ml nowe w folii coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
witaj
![]() na splendor jestem chetna, ale slonika za nie nie oddam niestety.. za kenzo szukam tylko czegos o tej samej pojemnosci i najchetniej z wishlisty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- podoba mi się też odlewka cat deluxe: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Rypko kochana tak jak pisałam wcześniej nie chcę fiolek, nie lubię ich używać, wolę oryginalne flakony, ew. atomki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
wstępnie interesowało by mnie:
-Lancome Miracle -Sephora wanilia i karmel -halle berry pytanie ile mogłabyś i w czym?ja nie posiadam żadnych atomizerków ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- a po ile ml mają te fiolki? masz jakieś foto ? ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- i jak? eszcze mi się podoba =Kokos YR - Truskawka YR - Kiwi YR Wodę Yves Rocher Plaisirs Gruszka z 20ml pozostało 5ml ale to juz chyba bys musiała jeszcze coś dobrać ode mnie?
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832 Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2009-11-19 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie AOH, i może jakaś odlewka?
Poza wątkiem mam wodę toaletową Yves Rocher Mailnkę 20 ml z ubytkiem 1/3, może byłabyś nią zainteresowana?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
o kurcze ale samoopalacz by chciała za cos z pielęgnacji ,zapłaciłam za niego aż 37zł
![]()
![]() |
#111 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pomimo szczerych chęci: tylko wanilia z pomarańczą. Czy możesz powiedzieć ile mogłabyś oddać? W niedzielę popatrzę za tym kasztanem z YR,to jeszcze pogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
![]() Dziękuję za odpowiedź. Oto, co wyszperałam u Ciebie: 14)Perfumy Elizabeth Arden Splendor nowe i nieużywane,zafoliowane 30ml 2)Rozświetlacz do twarzy AOH ESSENCE nowy,nieużywany i nieotwierany Demona wolałabym nie wymieniać na Elizabeth Arden - nie jest to mój wish. Pozostałe kosmetyki chętnie Ci oddam. Może uda się nam zmontować jakąś wymianę ![]() Errata: tusz MF jest już wymieniony. Edytowane przez joann_eve Czas edycji: 2009-11-23 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Rypko,tylko wanilia z pomarańczą;zastanów się,ile możesz mi odlać za tusz
![]() BTW byłam dziś w YR na zakupach (chyba z pół godziny tam spędziłam) i nawet przymierzałam się do zapachu Świąteczny kasztan; ( z myślą o Tobie).On jest jednak jak dla mnie makabrycznie nietrwały!!! Wywietrzał,zanim wyszłam ze sklepu. Ostatecznie wzięłam płyn z tej serii. Miałam -40%,ale to w ogóle nie wchodzi na zniżkę,nie chciałam ryzykować (39 pln za zapach),śliczny,ale gdybym miała go sobie zostawić... nie za bardzo. Jeśli Ci BARDZO zależy,mogę Ci wziąć i jakoś dołączyć do wymiany (dla Ciebie tusz i kasztan),ale nie wiem,co jeszcze miałabyś na wymianę,bo z Twojego wątku,to już nic mi nie przyda się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
dziekuje za linka
![]() wiec najbardziej interesują mnie meteoryty guerlain, pisalas ze masz pomieszane z innymi ale chyba da sie to jakos oddzielic? mam juz meteoryty po prostu chce sobie dosypac ![]() podobaja mi sie tez halle berry, ale nie mam swoich fiolek na odlewki, masz moze jakies? bardzo bym chciala chociaz pare mililitrow w oryginalnym flakonie, ale nie wiem czy tak by Ci odpowiadało. byc moze interesowałaby mnie czekolada bourjois, tylko musiałabym zobaczyc zdj jakie jest zuzycie. nad normaderm musze sie zastanowic czy brac sobie na zapas, bo wlasnie przyjdzie mi w innej wymiance pewnie jutro czy pojutrze, ile ma ml i jaka date waznosci? bo moze jednak zachomikowałabym ![]() masz mozliwosc zrobienia zdjec tych rzeczy? no i jeszcze jedno ![]() odpowiedz u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
Tressele Avon 50ml NOWE ZAFOLIOWANE Krem Garnier Ultra świeżość(zielony) nie otwierany,lekko zniszczony kartonik oddaje gdyż mam dwa
![]() |
#116 |
BAN stały
|
5)Adidas 3 Frozen (różowy)NOWY!!! (już niedostepny w Polsce)
11)Wodę Yves Rocher Plaisirs Gruszka z 20ml pozostało 5ml 14)Perfumy Elizabeth Arden Splendor nowe i nieużywane,zafoliowane 30ml 17)Miniaturka 5ml "Tomorrow"Avon NOWA!!! cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
rypko a co bys powiedziała na odlewkę PS 10ml za:
odlewki Sephorowe wanilie: karmel 5ml mango 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
szkoda że Treselle masz już wymienioną...
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
kurcze szkoda że jakiegoś fajnego podkładu nie masz, poszukuje też lasting performance 101 ivory beige, tak poza tym to niestety nic nie wyszperam bo nie chce brać nic na siłę, szkoda żeby mi dalej zalegało na półkach.
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- a z perfum to raczej nie szukam odlewek, ew resztek ale we flaszkach, najbardziej właśnie na Treselle mi zależy. A tego zapachu którego odlewke proponujesz to nawet nie znam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.