![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: MAC, lancome, clinique, shiseido i inne:)
za jedne z perfum moglabym wziac http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1255003820 i/lub http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1255007966 chyba ze ci tak nie pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
To mogę oddać paletkę z 4 cieniami + tą z fioletami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
-peeling enzmatyczny Oriflame Radiance Energy Powder Scrub - raz przetestowany - świetne opinie na KWC
-peeling do ciała w tubie z serii Tonique Spa - złuszczający dla gładkiego, smukłego ciała - zostało 50% -nowe sztuczne rzęsy Red Cherry - czarne - 100% human hair -Oliwka Johsons Baby Bedtime - "na dobranoc" - zostało: ponad 50% cos u mnie za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
I jak z naszą wymianą???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wolała jednak to
![]() - Paletka do brwi Essence -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22064 ; 2-3 razy przetestowana - peeling enzmatyczny Oriflame Radiance Energy Powder Scrub - raz przetestowany - świetne opinie na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...zymatyczny.htm - Flos Lek, Seria Do Pielęgnacji Oczu, Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do powiek i pod oczy - zostalo ok 1/2 - apteczny krem nawilżający - robiony - w pudełeczku z apteki wraz ze składem (dobry jest? nowy? jaka jest data ważności) - pędzel do różu (jaka firma?) - raz wypróbowany pędzelek KABUKI Essence - kosmetyki NYX (jakie to są? takie jak w zalączniku?) ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Szkoda, bo na peelingu najbardziej mi zależało ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Bo na myśle chciałabym tylko te rzeczy co wymieniłam (dam za nie jedną paletkę + jeszcze coś, bo za dwie to raczej mi się nie opłaca (a zależy mi na tych Twoich rzeczach ![]() - Paletka do brwi Essence -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22064 ; 2-3 razy przetestowana - apteczny krem nawilżający - robiony - w pudełeczku z apteki wraz ze składem - nowe sztuczne rzęsy Red Cherry - czarne - 100% human hair - zestaw kilkunastu aplikatorków do cieni +pędzel do różu (nowy w folii) puszek do pudru - używane - raz wypróbowany pędzelek KABUKI Essence ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Zużycie kremów to ok 10-15 % każdy Piankę użyłam chyba ze 2 razy ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Muszę najpierw wiedzieć na ile wyceniasz te swoje rzeczy co wybrałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- stanik, lakier SH (+ peeling) - Carmex, miniaturka błyszczyka Biotherm, pędzelek Chantill do cieni (+ pomadka Neutrogena - mam teraz prośbę: zamiast tej pomadki chciałabym przygarnąć acnefan lub dezodorant garnier mineral - może być?) Czy pasuje Ci taka wymiana? Nawet nie zmierzyłam stanika, oddaję, bo kupiłam kilka w zakupowym szale. Noszę 70A i ten wydawał się nieco za duży w miseczkach. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2009-10-21 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie u ciebie cienie clinique
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
coś za:
- Paletka do brwi Essence -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22064 ; 2-3 razy przetestowana - wałki i papiloty do włosów --------- można zdjęcie? ile tego jest? wałki grube czy cienkie? - lokówka Elesko jaka to lokówka? Bo szukam takiej cienkiej okrągłej... mogę foto? ????
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MOZE COS U MNIE ZA:
- NOWY (z folią zabezpieczającą nienaruszoną) antyperspirant Garnier Mineral Invisiclear - "bez białych śladów" - zalotka K'illys - używana, stan db+ - październikowy Joy - apteczny krem nawilżający - robiony - w pudełeczku z apteki wraz ze składem krem matujący do twarzy Essence - NOWY - nowe sztuczne rzęsy Red Cherry - czarne - 100% human hair dwa pędzelki Chantill z naturalnego włosia - do ust i do cieni - zestaw kilkunastu aplikatorków do cieni +pędzel do różu (nowy w folii) puszek do pudru - używane - wałki i papiloty do włosów ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- I JESIO . Biała lakierowana torba w stylu ROCK CHIC kupiona w firmowym butiku (ćwieki, łańcuch)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Czy interesowałaby Cię ewentualnie wymianka:
Kallos, Glossy Olejek regeneracyjny do włosów + peeling enzmatyczny Oriflame Radiance Energy Powder Scrub za John Frieda, Luxurious Volume - Thickening Blow Dry Lotion Spray nadający objętość, podnoszący włosy u nasady. NOWY, 125 ml? ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Pozwól, że się zastanowię i jutro dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
nad bohemią zastanawia się kapryska.
z książek z prawa mam na pewno: prawo rzeczowe prawo karne wstęp do prawoznastwa podstawy prawa dla ekonomistów postępowanie cywilne oprócz tego mam sporo skryptów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Witaj,
chętnie wymienię się za produkty do włosów: Radical- odżywka do włosów wzmacniająco regenerująca, 50/ 100 ml, ważność 01.2010 Seboradin- Lotion, 190/200 ml, ważność 07.2011. Jeśli jesteś zaintersowana, coś sobie wybiorę z Twojej listy (bardziej zależy mi na uporządkowaniu swoich kosmetycznych zasobów;>) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nie mam już pojemniczków na 50 ml szamponu, mogę odlać 20 ml szamponu do loków J. Frieda + nowy spray J. Frieda, unoszący włosy u nasady, jesteś zainteresowana?
![]() Mogę dodatkowo przelać do plastikowej fiolki 12 ml odżywki J. Frieda do włosów kręconych (z tej serii co szampon) ![]() (Lub, jeśli wolisz 20 ml odżywki + 12 ml szamponu, nie ma problemu ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Niestety, wartość sprayu to jakieś 40 zł, do tego balsam Paris Hilton.. 2 praktycznie nowe rzeczy, niczego o tej wartości nie znalazłam ![]() A może masz coś poza wątkiem, może coś z zapachów? ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-10-22 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam czasu jak na razie i szukam kogoś kto się wymieni z tą wadą.
No trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-10-23 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...zymatyczny.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
a ta lokówka to coś takiego? http://www.nokaut.pl/suszarko-lokowk...sko-ct-13.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
Za te rzeczy chciałabym tylko puder sypki albo brązer z wysokiej półki.
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
- NOWY (z folią zabezpieczającą nienaruszoną) antyperspirant Garnier Mineral Invisiclear - "bez białych śladów"
- październikowy Joy to mi się spodobało ![]() Wysłałaś już do mnie pasek? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
to może tą lokówkę za puder sephory? Nowy kosztuje 39zł więc cenowo to by chyba ok było co? Ta lokówka w jakim jest stanie?
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
paletka inglota jest dwa razy droższa od Twojej lokówki. Po za tym jest w rezerwacji.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.