|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Ja tez powoli spadam sie kapac i do wyrka
Wlasnie ogladalam porod na tvn style i az sie wzruszylam i poplakalam jak ta kobieta urodzila A jutro ide od rana do siostry bo poprosila mnie czy nie zajme sie maluszkiem zeby oni mogli jechac do Urzedu zarejestrowac mala
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po prysznicu i zmykam do wyrka
![]() Dobranoc
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki Brombi
A cos nam sie Gucia od poludnia nie odzywala chyba jednak szybko sie dzis polozyła DObrej nocki mamuski ja tez zmykam
|
#94 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do Grześka zachowania - to brak mi słów. Normalnie bym chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
WSZYSTKIEGO NAAAJ!!!! MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA, SUPER ŁATWEGO PORODU i ZDROWEJ I WSPANIAŁEJ CÓRECZKI!!!!!!! A TY TAK SIĘ CHWALISZ DYSKRETNIE TYM TORTEM ![]() Cytat:
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mialam isc spac ale jakos mi sie odechcialo za to wzieło mnie znowu na sprzatanie łazienki bo na punkcie czystosci w łazience to ja mam nawalone,musi lśnic wszystko nawet kibelek
![]() Tak wiec bez strat sie oczywiscie nie obyło bo jakas niezdarna ostatnio jestem W pierwszej kolejnosci poszło moje ulubione małe lusterko takze 7 lat nieszczescia przedemna jak to sie mowi ,pozniej jakos zle zlapalam perfum tz i spadl mi na podloge,cale szczescie ze sie nie rozbil bo by mnie chyba wychłostał(jego ulubiony i dopiero co kupiony) no ale perfum prawie caly poza plastikowa nakretka ale gorzej z plytka na podłodze bo spadl mi i zrobil takie bum i plyteczka odprysneła w jednym miejscu,cale szczescie ze prawie za kibelkiem i az tak tego nie widac takze szczescie w nieszczesciu ![]() Bella a Ty widze masz tak jak ja,na poczatku spac moglam caly czas a teraz to tylko siedze po nocach i siedze Ide chyba zaraz spac bo troche sie zmeczylam ta łazienka i moze uda mi sie zasnac
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Zajadam sniadanko i do ginki trzymajcie kciuki żeby wyniki były dobre i z dzidzia okej ...do później papa
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Asic no wiesz jak mozan było mnie dziś wyprzedzić
a maszLucky - WSzystkiego naj - szczęśliwego rozwiązania i dużo radości i miłości przeczytałąm opis porodu - no cóż tak bywa - ale nalezy miec nadzieje, ze nasze będą względne do zniesienia miałam tak durnowaty sen wieczorem, ze szok, wszystkie emocje z dnia mi się złożyły: "bylismy w domu - ja Iza, moi rodzice i ktoś jeszcze, domyślam sie ale nie jestem pewna. Lenka cały czas kopała i wystawiła rączkę, widac ją było tak że mogłam złapać, w pewnym momencie przebiła mi skorę i wytrysneło trochę wód płodowych, TŻ nie było rodzice chcieli ze mną do szpitala ale poszła tylko Mama" i tyle generalnie to mam problem ze snami, zawsze jak snią mi się Rodzice to sie boję że Iza mi będzie chorować, jakoś tak mi sie składa, a teraz Lenka, mam nadzieję, ze to tylko splot głupich wrazeń z dnia poprzedniego i małej nic nie grozi tam gdzie rączka była w snie to mała ma pupinkę i ja wypycha i pod zeberkami ma piętke - wiecznie gorka jest z tą dziura w brzuchu to ja wczoraj stwierdziłam do gina, ze moja skora juz jest na kresie swojej wytrzymałości i mi się rozleci - no takie mam uczucie, a wiadomo o Rodzicach myślę i jeszcze wczoraj była u gina taka młodziutka dziewczynka - moze 17 lat z rodzicami w dobrze zaawansowanej ciąży - może do porodu, i okazało sie, ze nie czuje ruchów, no tak mi było jej szkoda |
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim mamuskom ![]() Jest dobrze tylko przestraszyłam się bardzo tego co wczoraj miałam.A co do Grzeska to nieodzywamy sie do siebie za wczoraj.Boli mnie kręgosłup i troche brzuszek,ale takto jest dobrze.Tylko wstać z łóżka niemogłam
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam mamuski wchodze dzis na forum a tu szok watek zakniety z czesci 3 szukam i szukam na poszekalni a tu ani widu ani slychu 4 czesci dobrze ze mnie cos tknelo i popatrzylam na odchowalnie No i najwazniejsze my dzis z córunia zaczynami 37 tydzien
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2009-10-20 o 08:24 |
||
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło kolejna część
Jadę dziś oblukać MÓJ szpital Zobaczymy co to będzie..Asia za wizytę
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jak ja nie lubie kotów sasiadka z góry ma kilka kotów i przed chwila slyszalam jak cos sie tluklo kolo naszych drzwi, zagladam przez judasza a ta myje podloge kolo nas. Albo jakis jej narobil kolo naszych drzwi albo nie wiem. Ale tak wali teraz, ze bym zabila normlanie. Jestem taka zła, kurde ten smród mi wszedl do mieszkania. W dodatku ona chyba zlapala za klamke...kto jej kaze to rozmazywac, boschee |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Powstałam z martwych
i melduje się w kolejnej części.Dzisiaj udało mi sie przespać prawie całą noc choć nadal czuję się jak dętka. U nas będą 2 imiona Nila Klara (drugie imię to wybór mojej mamy). Cytat:
kciuki zaciśnięte! |
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
kolanosia, 3mam kciuki żeby wszystko było ok!
lucky! wszystkiego co naj naj naaaaaaj !!! a wszytskim innym brzuchatkom dzień dooobryyy
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
Juz po wizycie ...mam malutką anemie ...nie dobór zelaza ,przepisała Mi zelastwo i kazała jesc bułaczki ...następne usg pod koniec listopada ...a termin cc 2 tyg. wcześniej czyli około 10-15 grudzien![]() ------------------------------------------- Dziękuje za kciuki ![]() Domija też nienawidze kotów ...pieski uwielbiam ![]() ------------ My chyba też będziemy dawać 2 imiona ...a jakie nie wiem
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-20 o 09:16 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie
Cytat:
mam długie pierwsze imię + długie nazwisko, a do tego drugie imię, które tylko wywoływało śmiech u znajomych to dla rodziców, którzy mnie tak pokarali ![]() kolanosia - żeby szpital był konieczny na krótko! Cytat:
Mam nadzieję, że mnie ominie takie przeżycie, bo córcia już układa się kanale. chyba, że potem zrobi nam na złość i pójdzie z powrotem do góry! kro wie jaki ma charakterek ![]() lucky - spóźnione życzenia urodzinowe ![]() Cytat:
ja bym się bałapietrusia- gratulacje z 37 tygodnia! Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-10-20 o 09:15 |
|||
|
|
|
#107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdobry Cytat:
żeby było wszystko ok!Cytat:
Lucky najlepsze życzenia przesyłam i ja ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja pomimo ponurej pogody mam zamiar zrobic dzisiaj dużo pozytecznych rzeczy - zobaczymy czy mi się nie odmyśli ![]() Madziu ja też mam czasem takie porąbane sny że nawet jakbym chciała to nie umiem sobie wytłumaczyc dlaczego akurat mi się to sniło ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a czemu termin wcześniejszy? |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....lepiej smakuje burak ugotowany niz w soku![]() Tarasi aNie że wcześniej tylko ja termin ogólny miałam na 27 a ze będe miec cc to 2 standardowo 2 tyg. wczesniej
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-20 o 09:36 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam sms'a od KATEKATEE, ze jej wody odeszly i jedzie do szpitala
Trzymamy kciuki Kate za szybki i w miare bezbolesny poród ![]() A mnie przed chwila nosilo ze zlosci...poszlam zobaczyc na korytarz co ta sasiadka maziala kolo moich drzwi i okazalo sie ze pod wycieraczka jest plama z sikow kota. A ona naokolo namaziala jakims smierdzacym plynem, pewnie sie w tym kapala. Wiec pozmywalam to, wycieraczke wsadzilam do reklamowki i zostawilam tak to na korzytarzu. I teraz ta sasiadka pukala, ze zabrala ta wycieraczke do prania i swoja jakas stara dala, omg |
|
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a te siki - a fee! |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
no to 3 mamy kciuki za Katekatee
![]() ![]() ![]() ło Asica jak Ty to zrobiłaś że zacytowałaś moją wypowiedź jako słowa Tarasi |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katekate jejku jejku ,trzymamy kciuki Kochana za szybki poród ![]() Simpaticajuż poprawiłam .nie wiem jak to zrobiłam
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-20 o 09:37 |
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Katekatee trzymam kciuki! Oby było szybko i bezboleśnie!!!! Elalank, Xpressja, Belladonna, Domi, Assica, Kachulka, i Brombi (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłąm) dziękuję za życzonka zdrówko dla mamuś i maleństw, i życzenia szybkich i bezbolesnych porodów przydadzą się chyba nam wszytkim !!do kogo powinnam wysłać nr tel zeby dostać liste do Was? miłego dnia
|
|
|
|
#115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Noo... dziś sobie pospałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() za Kate.Czyli jednak jej przyspieszanie całkiem wyszło ![]()
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc mamuski
Ja zaraz wybywam z domku,jade przypilnowac malej siopstry bo jada ja zarejestrowac troche mam stresa ale zobaczymy jak bedzie Ojejku to trzymamy kciuki za Kejti A gdzie Brombi?czyzby naprawde sie obrazila i chciala nam pokazac swoja silna wole ze dzis wizazu nie odpali?no jakos nie wierze hihihi ![]() Guciu jak dzis sie czujesz?
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
no to Katekatee oby szybko i na luzie
![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
No to kochane i u nas juz sie zaczyna rozdwajanie na watku ,jak ten czas zleciał
A kejti miala termin zaraz po mnie nawet ,dopiero teraz do mnie zaczyna dochodzic ze TO JUZ NAPRAWDE BLISKO!!!!!!
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Cześc kochane ja właśnie wróciłam od ginka.Mam już skierowanie więc prawdopodobnie mogę już dziś urodzić.Tak jak jednak wychodzi a usg.Dziecko donoszone jest i zaczyna mi pękać skóra na brzuchu.Niemam siły siedziec z nerw jestem zestresowana strasznie chyba dziś ide do szpitala lub jutro ale zobaczę.Wolę iśc dziś.Tam niebędę miała internetu więc czekajcie ażsie sama odezwę.
798-939-194 JAK COŚ TO PISZCIE ALE JA NIEMAM NIC NA KARCIE JAKBY MNIE NIEBYŁO DO WIECZORA NA WIZAŻU.PAPAPA.
|
#120 | ||
|
Zadomowienie
|
My mamy zolciuchny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi gin powiedzial ze dobrze na przyspieszenie skurczy dziala "draznienie sutkow" i zeczywiscie po tym zaczal mi coraz czesciej rzuszek twardniec i skurcze sie pojawiac.. wiec moze to juz nie dlugo.. (oby) ![]() Simpatica ciesze si ze ciasto smakuje wiem ze to ciasto na tym budyniu ciezko jest rozlozyc ale warto sie troche pomeczyc;p![]() Lucky spoznione 100000 lat
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Odezwę sie jak wróce do domku, mam nadzieję, że jeszcze przed porodem sie uda

...do później papa
masz

(tak jakby to bylo wazne conajmniej
)
Zobaczymy co to będzie..
,przepisała Mi zelastwo i kazała jesc bułaczki
...następne usg pod koniec listopada ...a termin cc 2 tyg. wcześniej czyli około 10-15 grudzien
najlepsze życzenia przesyłam i ja