|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2009 ruszaja na podbój męskich serc czyli spamerskie WieśParty część
A ja wlasnie wstawilam pranie
jakis typ mial te same plany ale moj powod byl lepszy Brak skarpetek---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Uff mam prawie dwie godziny dla siebie:P Zanim pranie sie upierze:P Musialam uprac zeby mniej do domu wziasc A nie chce by moje smierdzace skarpetki lezaly przez weekend w szafie.. DObra biore sie za pisanie notatek
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2009 ruszaja na podbój męskich serc czyli spamerskie WieśParty część
haha, ja też zawsze sobie przypominam w ostatniej chwili oskarpetkach i gorączkowo poszukuję jakiejś pary w czeluściach szuflady. Kiedyś na kolonii chodziłam nawet przez to w skarpetach kolegi, wyobraźcie sobie minę mojej mamy jak je odkryła w moim bagażu
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja jeszcze mam z dwie pary
Ale wolalam uprac zeby wysuszyc i w piatek przed wyjsciem na zajecia sie spakowac i miec spokoj Zeby tylko wrocic wzasc torbe i isc
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Ja co tydzień wożę pranie do domku...
![]() Oglądałyście V for Vendetta? Ja uwielbiam... Remember, remember the 5th of November... Wachowscy są wariatami... : # W rzymskim systemie liczbowym numer 5 oznacza się jako V. # Tytuł filmu, V jak Vendetta, zawiera 5 sylab. # Imię Evey skada się z liter: e (piąta litera alfabetu), v (rzymska cyfra 5, także piąta od końca litera współczesnego alfabetu łacińskiego) oraz y (25 litera alfabetu, iloczyn dwóch piątek) # Zniszczeniu Parlamentu i budynku Old Bailey towarzyszą fajerwerki formujące się w konfigurację czerwonego V wpisanego w okrąg. # Do tańca z Evey, V wybiera piątą piosenkę ze swej szafy grającej. # W karcerze Larkhill, pokój V ma numer 5 – 101 w systemie binarnym (pokój 101 pełni ważną funkcję w powieści Orwella Rok 1984). [da, da, pamiętam xD] W szklarni, w czasie konfrontacji między V i Creedy'im, w tle słychać V symfonię Beethovena. Charakterystyczny motyw losu (4 pierwsze nuty) w zapisie rytmicznym – "… _" pokrywa się z literą V w alfabecie Morse'a. # Przed walką Creedy rzuca Kanclerza Sutlera pod stopy V. Jego czoło krwawi, a rana ma kształt "V". # Czyszcząc lustro w Galerii Cieni, Evey odkrywa na nim napis: "Vi Veri Veniversum Vivus Vici", co oznacza: Mocą prawdy, za życia zdobyłem wszechświat. # Gdy Evey zjawia się u V przed 5 listopada, ma na sobie top wycięty w serek (dekolt o kształcie V). # Gdy Evey je u V tosty z jajkiem, mówi mu, że w dzieciństwie grała Violę w "Wieczorze Trzech Króli". # V, na samym początku filmu robi nożem znak V – niczym Zorro. Imię Zorro ma 5 liter. Zanudzam, ale oni są psychiczni, żeby to wszystko wymyślić...
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalam taki ladny post i mi wizaz padl
Ja wole teraz poprac zeby na weekend tylko reczniki i dzisny wziasc Pozatym do torby lapka biore jeszcze.. Jakos sie boje go zostawic w akademiku
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lapcia nie zostawiam, ale teraz wymysliłam patent, że będę go u ciotki w Wawie zostawiać, bo mój jest z tych ciężkich
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam linke wiec mogla bym w lozku zostawic.. Ale jakos nie czula bym sie pewnie
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Ale mam glupia prace domowa z angielskiego A ja nie umim mowic po angielskiemu
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
ja już zapomniałam angielskiego, bo nie mam w tym roku lektoratów.
dobranoc dziewuszki, jutro cały dzień w szkole
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam jutro od 9 do 12 30
Potem ksero, i rosman no i ksiazke do angola musze zakupic ) No i sobie posprzatac juz Zeby w piatek z czystym sumieniem jechac do mamusi
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro mam na 8 gre na instrumencie i potem o 10:10 mam dermatologa i o 12:45 dopiero zajecia moja ukochana psychologia z ukochana Alinka
![]() a mam nadzieje ze w tej mojej przerwie miedzy 11 a 12:09 zdaze zrobic prace domowa z psychiki ![]() w piatek w koncu bede miala normalny ladny portfel iii chustkę ![]() ![]()
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez musze kupic portfel
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Pranie uprane pachnieee Teraz biore sie za angielski
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14852408]dzięki (albo przez
) Szar Jarosław K. kojarzy mi się już Jarosławem Kuźniarem, albo bardziej z jego głosem *to love tyczy się głosu, żeby znów nie było, że mi się każdy podoba, który się tylko rusza ![]() [/QUOTE] Ja go nie znam I tak wyszło że podoba Ci się wszystko co jest facetem ![]() Cytat:
właśnie robię coś głupiego, ale nie powiem Wam co, choćbyście mnie kołem łamały ) no i teraz macie zagwostkę ![]() dobranoc ![]() a i jeszcze jedno: kto pokazał piosenkę incubus-love hurts? należy się bo nie może się ode mnie odczepić ta piosenka...a właśnie, piosenka na dziś to rammstein-stirb nicht vor mir, ale musicie same sobie poszukać bo chamy zmniejszyli mi transfer danych w iplusie w związku z tym, net śmiga mi z prędkością ślimaka wyścigowego, więc przyjdę aż w sobotę jak będę w domku. To pa
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
zuza i kaktus bo wiecie pieniadze sie nas nie trzymaja bo nasze portfele sa brzydkie, stare, wytarte/przetarte i dlatego nie maja ochoty przebywac przy nas
dlatego trzeba im sprawic nowy domek ![]() csi do mnie mowia zebym je obejrzaa ale ja bede twarda i ide spac wiec mowie wszystkim dobranoc
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
My ze współlokatorką w pokoju i łącznością z TŻ przez gadu ryjemy się. Oto obecny powód naszego rycia się :
<gophi> prawda met? <met> co? gdzie? <met> dlaczego jak? <gophi> met, no wlasnie tak <gophi> to taki ptak <gophi> co wchodzi na kanal <gophi> i spiewa sobie tak <gophi> cwir, cwir, cwir, nie jestem wcale swir <gophi> cip, cip, cip, nie jestem zaden vip <gophi> ku, ku, ku, narobie kupe tu <gophi> frr, frr, frr, frune sobie <frr> <gophi> jak dobrze byc barankiem <gophi> i bardzo wczesnym rankiem <gophi> wybiegac na polanke <gophi> i nucic sobie tak <gophi> beee beee beee kopytka niosa mnie! <gophi> bbbeee, bbbeee, bbbeee, jak bardzo zyc sie chce! <gophi> How good to be baranek <gophi> and wake up sobie ranek, <gophi> and running to polanek, <gophi> and singing just like that: <gophi> be be be, kopytka taking me, <gophi> be be be, kopytka taking me. Przepraszam Was, ale no...
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Marta chyba masz racje
DLatego ja czekam na jakies dofinansowania i ide po portfel;D Zreszta 3 listopada mam imieniny wiec moze sie domysla i mi kupia DObra ja uciekam spac Dobranoc
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() melduję się w nowym wątku ja sobie właśnie siedzę na moim kochaniutkim komputerku w domku do niedzieli sobie zrobiłam wolne więc będę mogła z Wami spamować bo niestety wciąż nie dorobiłam się komputera w akademiku a moja współlokatorka broni swojego tak jak bym miała go zepsuć czy coś jej zrobić z nim nie to nie prosić się nie będę przecież xD No dobra w skrócie opisałam swoją obecną sytuację teraz lecę spać xD dobranoc
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Jak to wolneee...?
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() A ja się dziś bycze, bo odwołali mi dwa wykłady i ide tylko na 15 na angielski. Do tego współlokatorka jedzie do domu więc mam dom dla siebie, nareszcieeeeee, jakoś ciężko mi się przestawić że ktoś jest w tym samym pokoju co ja
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
tak zwyczajnie
dzis mam tylko dwa wykłady (wykłady nie są obowiązkowe xD ) a jutro mam jeden i WF więc mogłam sobie pozwolić na krótkie lenistwo Heh... ja liczę, że będę miała wolny pokój za tydzień xD bo moja współlokatorka jedzie do domu (oby tak)
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
I to jest prawdziwy student !
![]()
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Czeeeeść
![]() Ja dziś się właściwie też obijam, mieliśmy rano immatrykulację i do 14 są godziny rektorskie, więc mam dziś tylko ćwiczenia z biochemii o 16.45. Ale strasznie nie chce mi się na nie iść... wiem, leń jestem. Obiecałam sobie, że zacznę się wreszcie uczyć, także biorę się niniejszym za kończenie prezentacji o replikacji DNA Czy u Was na uczelniach też jest taki bajzel jak u nas?? Dziś jak wyczytywali nas po odbiór listów gratulacyjnych, to dwie dziewczyny z naszego roku przeczytali na zdrowiu publicznym, na które owszem, dostały się, ale później z kolejnej listy udało im się na dietetykę
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie...
jutro też mam tylko wykład, nieobowiązkowy... ale lepiej na nim być... jakieś ćwiczenia mają być czy coś inaczej jest jak na roku jest 200 luda a inaczej jak 80 A nie zgadniecie co się stało............... Właścicielka mego mieszkania nie zapłaciła rachunków za gaz z kilku miesięcy (bodajże też za styczeń czy coś....) i nam odcięłi Teraz immartykulacja?
Moje stowarzyszenie "Nutka" Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2009-10-22 o 12:33 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
No teraz, bo WNoZ jest największym wydziałem i nie bardzo mieli nas gdzie pomieścić
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz skonczylam zajecia
Przyszlam cos wszamac a potem ide na miasto![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Mykam na miasto kserowac Do zobaczenia potem
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
jak tu cichooooo
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
pora obiadowa, to i cicho
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jam też prawdziwy student, bo siedzę w domu a powinnam na wykładzie z historii literatury, który prowadzi pan znany w studenckich kręgach (no dobra, tylko w naszej grupie ) jako dr Hałs Cytat:
na to ja że widzę, ale to naprawdę ważna sprawa i mówię o co chodzi, a one że to może zaczekać, a one muszą już iść. i poszły gdzieś z tym ciastem. pomyślałam, że może zaniaosą i przyjdą spowrotem, ale gdzie tam. czekałam 40 min, w końcu przyszła jedna to ją osaczyłam i mówię że chcę załatwić to i to. ona na to żebym przyszła za pół h, spojrzałam na zegarek i mówię, że nza pół godziny to będzie 13. 00 a podobno dziekanat do 13 czynny dla studentów. to ona wzruszyła ramionami i powiedziała że to nie jej problem. normalnie chciałam kobietę udusić ma szczęście że spieszyłam się na zajęcia. pójdę tam jutro i jak nie załatwię tego to chyba im bombę podłożę. ![]() proszę nie mówić przy mnie o obiedzie mi z zamrożonego sosu który dała mamusia zrobiła się zupka i co teraz?a i jeszcze jeden żal muszę wylać. Bo część mojej grupy idzie dzisiaj pić. nie na imprezę czy gdzieś tam, ale pić. bo imprezy są nudne a człowiek nie wielbłąd, pić musi. |
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
P.S. wybaczcie brak polskich znakow, ale klawa mi wariuje.
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
przepraszam za brak odzewu ale mam nawal prac... od studiowania zaczynajac konczac na remoncie mieszkania... niestety nie mialam czasu zeby cos napisac ale podczytywalam jak tylko mialam chwilke.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

jakis typ mial te same plany ale moj powod byl lepszy

Zeby tylko wrocic wzasc torbe i isc

właśnie robię coś głupiego, ale nie powiem Wam co, choćbyście mnie kołem łamały
bo nie może się ode mnie odczepić ta piosenka...
w związku z tym, net śmiga mi z prędkością ślimaka wyścigowego, więc przyjdę aż w sobotę jak będę w domku.
do niedzieli sobie zrobiłam wolne
nie to nie prosić się nie będę przecież xD