| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-10-20, 23:23 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | Studentki 2009 ruszaja na podbój męskich serc czyli spamerskie WieśParty część IIIPoruszona niezwykłym zaszczytem jaki mnie kopnął ze strony Zuzy  zakładam niniejszy wątek, będący III już częścią studenckiego spamu poprzednie części: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341999 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366425 Lista naszych drogich studentek borykających się z nauka, dziekanatem i innymi niezrozumiałymi tajnikami życia studenckiego: 19monisia89 - Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie - zarządzanie Adriana Lecouvreur - Uniwersytet Adama Mickiewicza - teatrologia Aga 2890 - Politechnika Gdańska - transport anamoi - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu - finanse i rachunkowość anellka - Wyższa Szkoła Pedagogiczna ZNP w Warszawie - pedagogika przedszkolna z j. angielskim Antentenne - Akademia Górniczo-Hutnicza - socjologia Arissa - Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej - Psychologia kliniczna asik1503 - Politechnika Warszawska - administracja Charmain - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie - europeistyka cherry in bloom - Politechnika Warszawska - inżynieria biomedyczna cikulada - PWSZ w Tarnowie- ekonomia Constanca - Uniwersytet Opolski - prawo Curly Girl - UMK Toruń- historia Czarnula4 - Uniwersytet Szczeciński - europeistyka Dr Cuddy - Politechnika Warszawska - gospodarka przestrzenna ewka_609 - Uniwersytet Wrocławski - filologia angielska Fame - Uniwersytet Jagielloński - geografia, spec. turystyka fiolek7317 - Uniwersytet Szczeciński - finanse i rachunkowość Green Cherrish - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu - ? Kachaa - Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Koninie - filologia angielska kaktus 236 - Uniwersytet Białostocki - filologia polska, filologia angielska kasiao 17 - Uniwersytet Gdański - chemia medyczna kreska90 - Uniwersytet Jagielloński - historia kura25 - Uniwersytet Łódzki - filologia germańska ladylajla - Uniwersytet Łódzki - dziennikarstwo i komunikacja społeczna losux - Uniwersytet Wroclawski - administracja marcia1003 - Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Koninie - zarządzanie Margherita - Akademia Górniczo-Hutnicza - geodezja i kartografia martusia585 - pwsz pedagogika Nealinne - Uniwersytet Szczeciński - filologia romańska nicRu - Akademia Górniczo-Hutnicza - matematyka paulinka 1919 - Politechnika Świętokrzyska - inżynieria środowiska peggy_blue - Uniwersytet Warszawski - prawo pimboLowa - Uniwersytet Gdański - finanse i rachunkowość senira 666 - Akademia Jana Długosza w Częstochowie - politologia serendipity - Uniwersytet Wrocławski - politologia sideritis - Akademia Górniczo-Hutnicza - geodezja i kartografia Sweet Olcia - Wyższa Szkoła Zdrowia, Urody i Edukacji w Poznaniu - kosmetologia sydunia - Politechnika Warszawska - zarządzanie i inżynieria produkcji xXxEmkaxXx - Collegium Medicum w Bydgoszczy - dietetyka Yaza - Uniwersytet Medyczny w Białymstoku - analityka medyczna zakochana w sloncu - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - administracja, spec. systemy bezpieczeństwa publicznego Zuza 229 - Katolicki Uniwersytet Lubelski - politologia (lista wklejona ze starego wątku, będzie jeszcze edytowana, ale jutro z racji że peggy też studentka i musi czasem spać  ) W poprzedniej części na wyżyny spamerskiej sztuki wspięły się: 1. Zuza 229 2. Charmain 3. peggy_blue gratuluję i życzę wszystkim lekkiej ręki przy postowaniu   , zapraszam tez nowe użytkowniczki do uczestnictwa w życiu wątku III wymiar spamu uważam za oficjalnie otwarty!  

__________________ Edytowane przez peggy_blue Czas edycji: 2009-12-22 o 20:24 | 
|     | 
|  2009-10-20, 23:26 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Dot.: Studentki 2009 ruszaja na podbój męskich serc czyli spamerskie WieśParty część

witam   | 
|     | 
|  2009-10-20, 23:29 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Studentki 2009 ruszaja na podbój męskich serc czyli spamerskie WieśParty część

witam w nowym jakze jeszcze gorącym watku   teraz moge spokojnie isc spac  wiec dobranoc wszystkim kolorowych zycze   peggy jestesmy z ciebie dumne   
				__________________ http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty  co raz mniej mnie w 2015 roku !!   Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2009-10-20 o 23:32 | 
|     | 
|  2009-10-20, 23:29 | #4 | 
| Raczkowanie | 

no dziewczyny nieźle się dziś spisałyście    
				__________________ | 
|     | 
|  2009-10-20, 23:29 | #5 | 
				 | 

witam i życzę słodkich snów  zakładanie wątków jest męczące   | 
|     | 
|  2009-10-20, 23:35 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Peggy dziekuje  To jest piekny moment  Niech spam nie zanika   
				__________________ Studentka  Mój Kochany    10 luty 2010 rok "Bo mam Ciebie.."  | 
|     | 
|  2009-10-20, 23:49 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

oł je, wiedziałam że jak przyjdę to będzie trzecia część, jupi     Amen  ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- To chyba teraz trzeba to oblać co?     | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-10-20, 23:51 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Mam nadzieje ze w grudniu bedzie nowa czesc spamu 
				__________________ Studentka  Mój Kochany    10 luty 2010 rok "Bo mam Ciebie.."  | 
|     | 
|  2009-10-20, 23:59 | #9 | 
				 | 

Nikt nie chce ze mną świętować?     ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Heh, chyba razem z Zuzą napisałyśmy posta w tym samym momencie  Zuza, Twoje zdrowie, naczelna spamerko  ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- I zdrowie Peggy-założycielki chwalebnej cz. 3  ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Wiecie, chyba idę spać, nie zdzierżę tej radości  a tak serio, to padam, oglądałam Znaki z dziewczynami i chociaż film ble, to piszczałyśmy na widok Żakina  więc pod wpływem tak wielu zdarzeń mam chyba prawo być zmęczona? ;D dobranoc Spamerki  ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- I uprasza się o dodanie kilku kreatywnych tagów  wszelkie wariacje o ciachach dozwolone   | 
|     | 
|  2009-10-21, 00:02 | #10 | 
| Raczkowanie | 

Witam w nowym wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  !!!!! Dziewczyny I'm proud of ya  Zuza tytuł świetny   | 
|     | 
|  2009-10-21, 00:07 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Dziekuje  No ja jeszcze lukne na stosunki i tez mykam spac  Jutro rano ide do ciucha   
|     | 
|  2009-10-21, 09:03 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: rf / piaseczno 
				 | 

jestem!  buu przeoczyłam otwarcie nowego wątku :/ a niech toooooooo  miłego dnia na uczelniach ^^   
				__________________ Dla takich chwil warto żyć!   04.01.2014r. | 
|     | 
|  2009-10-21, 09:37 | #13 | 
				 | 

hej dziubaski  zwlekłam się nareszcie  powiedzcie mi, czy jest sens porządkować listę i pousuwać te dawno nieaktywne spamerki? bo sporo się ich nazbierało, nie każdy ma czas na wizaz... | 
|     | 
|  2009-10-21, 09:56 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

hej hej witojcie   peggy mi sie wydaje ze chyba jak na razie mozna ta liste zostawic bo wiadomo kazdy ma swoje powroty  aaaa musze sie zaraz na w-f szykowac i sie nie oge zdecydowac jakim autobusem mam pojechac  kurcze zebym ja miala takie problemy tylko jak ten w ogole snil mi sie dzisiaj wizaz ze z tego naszego ciachowego zrobil sie jakis ogolny ze pisali w nim doslownie wszyscy   
				__________________ http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty  co raz mniej mnie w 2015 roku !!   | 
|     | 
|  2009-10-21, 10:31 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

Dobija mnie ta tabelka i podobbne watki  Czarna Zuzia wymiata  Bylam rano w ciuchu ale nic nie kupilam tylko jedna bluzke.. No i oddalam ksiazki na ksero  Z podobnych watkow dobre sa dwa ostatnie:mamusie marcowe kwietniowe i planujemy zajsc w ciaze  Uff przepisuje notatki a tak mi sie nie chce .. W piatek jade do domu to je wezme i sie poucze.. CHociaz nauka w domu jest nie realna   
				__________________ Studentka  Mój Kochany    10 luty 2010 rok "Bo mam Ciebie.."  Edytowane przez Zuza229 Czas edycji: 2009-10-21 o 12:04 | 
|     | 
|  2009-10-21, 13:31 | #16 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

elo elo 3 2 0, Studętki  wczoraj po południu chciałam sobie wejść na naszą II część, ale nie było wątku w subskrybcjach i uznałąm, że bardziej prawdopodobne od założenia 3. części jest to, że nikomu nie chce się pisać, a tu taki zonk  i jo tyż   Cytat: 
  Cytat: 
   no to co, która z nas już planuje potomstwo?  zaraz ruszam na taniec ale mi się nie chceeee  i jeszcze rysunek mi nie idzie jak  ale przynajmniej ćwiczenia z ekologi mamy świetne, niby przygotowujemy i wygłaszamy regeraty, ale jak się okazuje z niepozornych i nudnawych tematów można wyciągnąć coś baaardzo ciekawego  facet jest prawdziwym pasjonatem, widać że zna się i uwielbia to czego nas uczy   | ||
|     | 
|  2009-10-21, 14:37 | #17 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Halo    Fajno, że znowu można pisac od 1 str a nie 12-którejś...  Ja sie tylko przyszłam zameldować i spadam  chyba pójdę spać z TŻ...    i odebrałam prezent z rossmana  Także do później   
				__________________ Moje stowarzyszenie "Nutka" | 
|     | 
|  2009-10-21, 15:35 | #18 | 
				 | 

Aloha   [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14844375]no to co, która z nas już planuje potomstwo?  [/QUOTE] ja, ale za jakieś 5 do 10 lat  poza tym chętnych ni ma, a jak powszechnie wiadomo, do tanga trzeba dwojga  Wiecie, ostatnio jest mi tak dobrze, wesoło, prawie bezstresowo (przeklętą gramatykę ukrywamy w głębinach podświadomości), po prostu dobrze mi się żyje, jak nigdy. co nieco brakuje mi do pełni szczęścia, ale nie można mieć wszystkiego, chociaż by się chciało. ale i tak jest ok. i przez te ok czuję się jakbym zaciągała jakiś "dług", teraz jest mi dobrze, więc boję się że za jakiś czas stanie się coś złego, żeby równowaga została zachowana. wiecie o co chodzi? ehhh, chyba znowu sobie dorabiam filozofię   | 
|     | 
|  2009-10-21, 16:07 | #19 | 
| Raczkowanie | 

helloł   co tam słychać?  ja dziś znów wolne miałam i byłam na zakupach  właściwie to na uczelini ostatnio tydzień temu byłam  a i no właśnie mnie nie ma liście   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-10-21, 16:23 | #20 | 
				 | 

Kto chce być na liście to pisać do  mnie PW!!! a co do nieaktywnych spamerek wymyśliłam, zeby pogrubić te, które spamują na bieżąco, a resztę zostawić, co Wy na to? kaktus, a u mnie taki impas od dłuższego czasu, ani dobrze, ani źle. widziałam dziś cudnego chłopaka na wykładach  z taki to nawet potomstwo mogłabym mieć  . Wydawało mi się, że też się na mnie często patrzył, więc idę grzecznie poczytać ulubiony wpis Wyraka o nadinterpretacji   | 
|     | 
|  2009-10-21, 17:02 | #22 | |
				 | 

Cytat: 
  ja cudnych to widzę kilku codziennie... A jaki wpis Wyraka? to też sobie przeczytam, bo chyba powinnam wrócić do rzeczywistości  ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- I proszę mnie oświecić co za maciek z ss i co za tjeri? ja blondynka, pamiętajcie op tym     | |
|     | 
|  2009-10-21, 17:08 | #23 | |
				 | 

Cytat: 
  https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 i też nie czaję tagów    | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-10-21, 17:08 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

hej hej   gralam dzisiaj w siatke   a na szkoleniu bhp to w ogole facet mowi tak na tescie mozecie sie konsultowac korzystac z notatek  musze popracowac dzisiaj nad moja gra na instrumencie i zrobic prace z psychologii, mam tylko nadzieje ze nie zabraknie mic zasu   
				__________________ http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty  co raz mniej mnie w 2015 roku !!   | 
|     | 
|  2009-10-21, 17:18 | #25 | |
				 | 

Cytat: 
  a Ty wiecznie zapracowana a ja z nudów właśnie paznokcie maluję  ja mam niesamowitego faceta od translatoryki  dał nam przykładowe zdania do przetłumaczenia z ang na polski. jedno z nich brzmiało "feel yourself at home" wszyscy przetłumaczyli to jako czuj się jak u siebie w domu. a facet na to  i zaczął się obmacywać  nikt nie wie o co ch, normalnie konsternacja. a on na to, że feel yourself at home znaczy obmacuj(cie) się u siebie w domu  i że on chciał nas naprowadzić  to nas naprowadził   | |
|     | 
|  2009-10-21, 17:53 | #26 | |
				 | 

Cytat: 
  to fajny pan... my też mamy fajowego wykładowcę od historii polskiej, niby najnudniejszy przedmiot na I roku, a my ciągle rechoczemy   | |
|     | 
|  2009-10-21, 17:56 | #27 | 
				 | 

I fajnie jest    a tekst Wyraka bardzo... budujący    ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- O, w końcu pojawił się tag, który rozumiem i który odzwierciedla także moje uczucia - co na obiad?   | 
|     | 
|  2009-10-21, 18:07 | #28 | 
				 | 

patrzcie, co znalazłam- dla fanek Brzyduli  (niestety nie ma Marka, ale ciacho jest) http://w895.wrzuta.pl/film/67LV6jsYp...arodii_rihanny idę sprzątać pokój i uczyć się- będzie bolało   | 
|     | 
|  2009-10-21, 18:09 | #29 | |||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cytat: 
  czytam go sobie zawsze gdy już mam ochotę pomyśleć, że chyba może jednak ktoś zerknął w stronę mą   Cytat: 
   Cytat: 
  (chyba przesadzam z mr greenem  ) | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.