Żonaty, kocha nas obie - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-16, 12:05   #91
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei
Dot.: Żonaty, kocha nas obie

Chora sytuacja, jak mozna byc tak falszywym .

Skad ta pewnosc ze nie sypiaja? Pytalas jego zony?

Schemat az przykro, jak mozna tak dac sie wkrecic .

Az mi zal tamtej kobiety. Mam nadzieje ze sie dowie, kopnie w dupe dziada i znajdzie sobie prawdziwego faceta.
A ty bedziesz miala swojego misiaczka, az pewnego dnia zauwazysz ze coraz dluzej siedzi wieczorami 'w pracy' - ten typ tak ma.
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 12:19   #92
wiewioora83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karotka2 Pokaż wiadomość
Co do sypiania, on powiedział, że nie planuje teraz dziecka, a poza tym to nie jest możliwe, bo ze sobą nie sypiają.
A Ty znowu z tym tekstem, że nie sypiają... Niby dlaczego świeżo upieczeni małżonkowie mieliby ze sobą nie sypiać? Naprawdę jesteś az tak naiwna i w to wierzysz Nie sypia z nią, bo chce dochować Tobie - kochance wierności? No proszę Cię...
wiewioora83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 12:23   #93
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Co do ślubu, odbył się. Byłam nawet zaproszona...

Przepraszam, tu już nie wyrobiłam...

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
No nie rozumiesz, że nawet w dniu slubu chciał mieć miłość swojego życia w zasięgu wzroku?
Ach, no faktycznie... Jaka ja durna. To aż taka miłość, że te parę godzin nie mógł bez niej wytrzymać. W końcu spędzają ze sobą niemal całą dobę, więc i tego dnia bardzo chciał mieć kochanie obok... To logiczne.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez wiewioora83 Pokaż wiadomość
A Ty znowu z tym tekstem, że nie sypiają... Niby dlaczego świeżo upieczeni małżonkowie mieliby ze sobą nie sypiać? Naprawdę jesteś az tak naiwna i w to wierzysz Nie sypia z nią, bo chce dochować Tobie - kochance wierności? No proszę Cię...
Jeśli dziewczyna zniosła ślub faceta, który "ją kocha" bo on biedny nie umiał się wycofać i nadal czeka aż odejdzie od żony (chociaż nie odszedł od narzeczonej), tzn. że tak, jest właśnie aż tak naiwna.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 13:06   #94
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Ona wyczuwa, pyta, on ucina temat. Powiedział, ze na razie nie zdecyduje sie na dziecko, zeby nie komplikowac jeszcze bardziej sytuacji.
To się szykuj, kup może jakieś galotki dzieciece, bo w odwietki do nich zapewne pojdziesz, tak rozumiesz z delegacją z pracy...

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
No nie rozumiesz, że nawet w dniu slubu chciał mieć miłość swojego życia w zasięgu wzroku?
Albo tą ukochana miłość trochę potorturować. On przed ołtarzem/kierownikiem usc myślący o podwiazkach swojej żony i nocy poslubnej...

Ona powinna przyjść, popłakać się, podbudować jego ego, tak żeby potem mógl żonie przez wiele godzin zapewnić świetna zabawę na weselu, super zdjęcia, noc poślubna z fajerwerkami

Bo jakoś nie unieważnili małżeństwa, czyli skonsumowali, no ale zapewne ze soba nie sypiają

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 13:39   #95
new woman in town
Zakorzenienie

moze lepszy od wizazu byłby jakis portal z zakleciami,czarna magią - tam na pewno uzyskałaby autorka profesjonalna porade na meczacy ja problem
new woman in town jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 13:44   #96
rybkie
Rozeznanie

szugarbejb a ja tak czekalam na cos ostrzejszego
zazwyczaj nie udzielam sie za duzo ale tutaj az mnie palce swedza aby napisac zenuaaa!!!!
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 13:52   #97
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
To się szykuj, kup może jakieś galotki dzieciece, bo w odwietki do nich zapewne pojdziesz, tak rozumiesz z delegacją z pracy...
Ja tam obstawiam, że chrzestną zostanie...

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 13:52   #98
Luba
Zakorzenienie

no ja wierze, że szugarbejb się jeszcze rozkręci
a przecież jest tu wiele dobrych haseł, na dzis to mój ulubiony watek

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 14:23   #99
dennyrose
Zadomowienie

Cytat:
No cóż, wszystkim bardzo dziękuję za odpowiedzi. Pewnie macie dziewczyny rację, ale ja go zbyt kocham by to wszystko tak oceniać. Ja poprostu za badzo wierzę ludziom.... tak czy owak postawię mu ultimatum, choć na pewno zrobi tak jak mówicie. Ja się tylko zastanawiam po co to wszystko? Po co tak kłamać? A najgorsze w tym wszystkim jest to, że jesteśmy poza wszystkim swoimi najlepszymi przyjaciółmi
Nazywasz najlepszym przyjacielem osobę która Cie perfidnie okłamuje i krzywdzi

Cytat:
Napisane przez tacyta Pokaż wiadomość
Żona najprawdopodobniej nic nie podejrzewa, ponieważ facet wciska jej kit że wyrabia "nadgodziny" a potem wbrew temu co mówi autorce postu, żeby jej zamydlić oczy, a w nocy nie stroni od obowiązków małżeńskich. Jakoś trudno mi wybrazic sobie 4 miesięczne małżeństwo, które nie uprawia seksu Poza tym tamta biedna kobieta pewnie nie przypuszcza, że wyszła za drania, który zdradza ją już świeżo po ślubie.
Niestety dizęki pewnemu typowi łatwowiernych kobiet wielu facetów jest w komfotowej sytuacji, ze mogą mieć ciastko i zjeść ciastko
Przed ślubem, po ślubie, w trakcie tez pewnie chciał (i wiemy juz po co zaprosił kochankę na ślub patrz: cytat poniżej)

Cytat:
Amy, dziękuję za wsparcie, widzę że jesteś podobna do mnie - choć mi się wydaje, że i tak nie jestem idealistką. On tak właśnie twierdzi, że kocha mnie do szaleństwa i że nikogo tak wcześniej nie kochał. Co do ślubu, odbył się. Byłam nawet zaproszona, ale oczywiście nie poszłam. Powiedziałam mu dziś, że ma czas do końca stycznia, żeby ostatecznie podjąć decyzję.
Co do sypiania, on powiedział, że nie planuje teraz dziecka, a poza tym to nie jest możliwe, bo ze sobą nie sypiają.
O kur.... no komedia

Mam tylko nadzieję że żona sie dowie o całej sprawie i będzie na tyle mądra aby kopnać faceta w d.... i wywalić go z domu na zbity pysk, a Ty autorko watku będziesz na tyle mądra aby zrobic to samo kiedy przybiegnie do Ciebie z wypchanymi walizkami (twierdząc oczywiście że podjął decyzję i dobrowolnie odszedł od żony).
dennyrose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 14:29   #100
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Amy, dziękuję za wsparcie, widzę że jesteś podobna do mnie - choć mi się wydaje, że i tak nie jestem idealistką. On tak właśnie twierdzi, że kocha mnie do szaleństwa i że nikogo tak wcześniej nie kochał. Co do ślubu, odbył się. Byłam nawet zaproszona, ale oczywiście nie poszłam. Powiedziałam mu dziś, że ma czas do końca stycznia, żeby ostatecznie podjąć decyzję.
Trzeba było isc, moze by Ci kurtyna z oczu spadła widząc szczesie młodej pary, które czynnie rozwalasz. Albo w decydujacym momencie "kto zna powód(...) niech przemowi teraz lub zamilknie na wieki" trzeba było wrzasnąc mój ci on, moja połowka pomaranczy
Cytat:
Napisane przez tacyta Pokaż wiadomość
Rzeczywiście dowiódł, jak Cię kocha do szaleństwa żeniąc się z inną (choć miał dość czasu żeby zamknąć poprzedni związek i związać się z "miłością życia" czyli z Tobą) i jeszcze zapraszając Cię na wesele To zaproszenie to byl naprawde uroczy gest z jego strony świadczący o jego wrażliwości, zdolnościach empatycznych i liczeniu się z Twoimi uczuciami... A ty nadal twierdzisz, że to chodzący ideał . Aż strach się bać...
Ha ha ha no nie da sie ujac tego inaczej. W sumie mnie ten watek i naiwnosc co niektórych bawi, nawet nie licze, ze autorka zauwazy to, co jest oczywiste.
Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość

troche krótki czas mu dałaś - do stycznia 2015 było by w sam raz
tez o tym pomyslałam.
Autorko, widzisz jak traktuje osobe, która kocha i wybrał sobie jako zyciowego partnera. Na jakiej podstawie uwazasz, ze Ciebie potraktuje lepiej, skoro wieloletnia partnerke, z która go łaczy o niebo wiecej niz z Toba traktuje w ten sposob>? Uwazasz sie za lepsza od niej? Zejdz na ziemie.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 14:45   #101
szugarbejb
Zakorzenienie

Czuję się zaszczUcona, ale niestety widzicie moje Drogie Dziatki, co ja mam pod avatarem, 3 łobuzerskie punkciki A Hultaj mi kazała uważać, więc wiecie

Nie no, na nic ostrzejszego to się nie nadaje, mnie się płakać chce, jak to czytam Naprawdę też się skłaniam ku prowokacji, bo chyba nikt nie jest aż tak ... no ... naiwny

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.

Edytowane przez szugarbejb
Czas edycji: 2009-11-16 o 14:46
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 15:23   #102
kuzyneczka
Raczkowanie

Cytat:

Ale zdajesz sobie sprawe, ze klamie prawda??
Jestes niewyobrazalnie naiwna-nie mam zludzen ze pojdziesz po rozum do glowy bo juz na to za pozno, hormony szaleja i euforia Cie zaslepia. Pamietaj tylko o jednym -takie historie ZAWSZE koncza sie zle.
kuzyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 15:28   #103
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Czuję się zaszczUcona, ale niestety widzicie moje Drogie Dziatki, co ja mam pod avatarem, 3 łobuzerskie punkciki A Hultaj mi kazała uważać, więc wiecie
hehe....mnie też Hultajka zwykle do porządku przywołuje W aksamitnej rękawicy (bokserskiej)

EDIT:

Ja cieeee....szugar, punkty Ci zanikają. Już masz tylko dwa ! Dawaj, nadrabiaj !

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Naprawdę też się skłaniam ku prowokacji, bo chyba nikt nie jest aż tak ... no ... naiwny
No właśnie, nie ? Kurde, trudno uwierzyć, że tak ciężkie frajerki chodzą po matuli Ziemi

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-11-16 o 15:44
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 15:33   #104
Luba
Zakorzenienie

szugar, sine, wzruszacie mnie tą swoją wiarą w człowieka
ja uwierzę w każdą głupotę szczególnie jesli mamy zestaw: kobita i wielka miłość. To po prostu patrzysz a tu przechodzi ludzkie pojęcie

Stary 2009-11-16, 15:40   #105
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
szugar, sine, wzruszacie mnie tą swoją wiarą w człowieka
Młodość, naiwność

Cytat:
ja uwierzę w każdą głupotę szczególnie jesli mamy zestaw: kobita i wielka miłość. To po prostu patrzysz a tu przechodzi ludzkie pojęcie
Oj, przechodzi...po prostu czasem normalnie witki opadają.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-11-16 o 15:42
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 15:44   #106
agnes188
Zakorzenienie

bez komentarza na zachowanie twoje ze spotykasz sie z zonatym mezczyzna. i jego..brak slow ze sa tacy ludzie...

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 15:46   #107
Klarissa
Zakorzenienie

Przeczytałam tytuł i pomyślałam sobie "no tak, kolejny człowiek o wielkim sercu co to zmieści w nim wszystko - i żonę, i kochankę". Historia jakich setki, więc ciężko coś oryginalnego poradzić, najlepiej po prostu zabrać tyłek w troki i powiedzieć temu panu "pa pa" bo doczytałam, że jeszcze dzieci nie planuje i dlatego z żoną nie sypia, ale co autorko wątku zrobisz, jak te dzieci planować zaczną? Pomijam już całą kwestię moralnej oceny twojego postępowania bo mówiąc szczerze ręce mi opadają i czasem tak sobie myślę, że może los powinien się odwrócić i wtedy niektóre kobiety zrozumiały by... Ale - nie, są takie co nie zrozumiały by. Niestety.
Stary 2009-11-16, 15:50   #108
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Młodość, naiwność
Jeszcze Was życie nauczy, oj nauczy <kiwa głową>

Stary 2009-11-16, 16:05   #109
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
<tup, tup, tup, ....tup, tup>

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 16:37   #110
_vixen_
Zakorzenienie

Na pewno się rozwiedzie i oświadczy zaraz Tobie. W ogóle to ja na Twoim miejscu zaczęłabym już pisać na forum "Ślubnym" w wątku "Panny młode 2011".
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 16:50   #111
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Na pewno się rozwiedzie i oświadczy zaraz Tobie. W ogóle to ja na Twoim miejscu zaczęłabym już pisać na forum "Ślubnym" w wątku "Panny młode 2011".
Ta,niech lepiej już slub powoli zacznie planować jak dziewczyny nie z 2011 ale z 2012 i będą żyć długooo i szczęśliwie.
O święta naiwności,jakie to niekóre dziewczęta są naiwne i wierzą w to w co im ich kochanek mówi.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 16:57   #112
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ta,niech lepiej już slub powoli zacznie planować jak dziewczyny nie z 2011 ale z 2012 i będą żyć długooo i szczęśliwie.
Aż sprawdziłam na forum ślubnym i faktycznie jest długi wątek o ślubie w 2012, bo nie mogłam uwierzyć...Boże, czy te ludzie to już naprawdę nie mają w życiu co robić, tylko 3 lata z życia wokół ślubu się kręcić będą Już nawet torty wybierają...
Ale jak najbardziej, może autorka wątku do nich dołączy.

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2009-11-16 o 16:59
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 16:57   #113
Marseille
Rozeznanie

Kochane uwierzcie, ze istnieja takie ,,naiwne'' znam jedna ktora akceptuje wyskoki swojego meza jak to ona okresla ''pogubil sie''.

Wiec, sie nie zdziwie jesli historia ta owa jest prawdziwa.

No co, az zal...

Nie kocha cie autorko, i smiem twierdzic ze zony tez nie, ale mu fajne atrakcje w pracy, po i w domu.
Stary 2009-11-16, 18:38   #114
amy7
Zadomowienie

Karotko- jeśli jakoś Cię wsparłam swoimi słowami to dobrze
Czy jesteśmy podobne to nie wiem , wiem na pewno, że ja nigdy bym nie mogła być tą drugą, od razu by było wóz albo przewóz ..

A znając siebie to na pewno bym się wycofała bo wyrzuty sumienia by mnie zamęczyły . Ja jestem bardzo kategoryczna w tych sprawach a czyjś mąż to dla mnie aseksualny obiekt.

Mimo to nie dzielę ludzi na złych i dobrych , nie szydzę , nie ironizuję i nie zamierzam nikogo zmieszać z błotem a już na pewno nie Ciebie bo cierpisz i lekko Ci nie jest.
Uważam, że bardzo słusznie postąpiłaś stawiając sprawę jasno i konkretnie. Możesz myśleć , ze jeżeli to jego uczucie jest silne, prawdziwe i szczere to rozstanie się z żoną ( która teraz nota bene krzywdzi) i będzie z Tobą. Jeśli on zdecyduje się zostać z żoną to masz jasną sytuację- pożegnać się i poczekać na swojego mężczyznę , dla którego będziesz przyjaciółką, kochanką, zoną, partnerką a przede wszystkim będziesz JEDYNĄ.

TRZYMAJ SIĘ

Edytowane przez amy7
Czas edycji: 2009-11-16 o 19:31
amy7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 19:41   #115
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Amy7 ja sie tylko zastanawiam, czy byłabys równie tolerancyjna na miejscu zony takiego faceta. Albo np za 20 lat, majac dzieci, kiedy bedziesz starsza, maz bedzie Cie robił w konia z inną, w zwiazku z czym beda cierpiały Twoje dzieci, pytajac czemu tatus tak długo pracuje. Ciekawe, co powiesz w takiej sytuacji i czy bedziesz przytakiwac takiej kobiecie.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 20:05   #116
maedle
Rozeznanie

Tak czytam i czytam co autorka napisala i przysiegam, nie mialam pojecia, ze istnieje naiwnosc na taka skale...
Szczegolnie uparte trzymanie sie tekstu "oni nie sypiaja ze soba" (bo oczywiscie misiu tak mowi, a misu nie umialby mnie oklamac, toz to taki prawdomowny, szczery, idealny facet)

Choc z drugiej strony, skoro niektorzy tak lubia zyc zludzeniami, chowajac godnosc gdzies na dnie szafy to pozostaje mi tylko zyczyc szczescia...

"Czytanie książek wymaga odwagi.
Siły woli, odporności psychicznej
oraz umiejętności jednoczesnego
kąpania się, czytania i picia
w ten sposób, by nie oblać się wrzątkiem."
S.K
maedle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 21:12   #117
amy7
Zadomowienie

Gwiazdeczko - nie toleruję czegoś takiego. Nigdy bym nie weszła w taką sytuację. Nie wyobrażam sobie wchodzić między dwoje ludzi po ślubie. Dla mnie facet, który ma dziewczynę, narzeczoną czy żonę jest po prostu zajęty i koniec , kropka, nie interesowałam się nigdy takimi . Rozumiem jednak,ze można być z kimś a zakochać się w innej osobie i mieć dylemat.
Gdybym była zdradzaną, oszukiwaną żoną to bym wolała, żeby ten pseudo mąż mnie opuścił niż tak krzywdził. Niestety nie każdy facet ma jaja, żeby być uczciwym wobec siebie i innych... a szkoda .
Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 21:19   #118
Dociakowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amy7 Pokaż wiadomość
nie toleruję czegoś takiego. Nigdy bym nie weszła w taką sytuację. Nie wyobrażam sobie wchodzić między dwoje ludzi po ślubie. Dla mnie facet, który ma dziewczynę, narzeczoną czy żonę jest po prostu zajęty i koniec , kropka, nie interesowałam się nigdy takimi . Rozumiem jednak,ze można być z kimś a zakochać się w innej osobie i mieć dylemat.
Gdybym była zdradzaną, oszukiwaną żoną to bym wolała, żeby ten pseudo mąż mnie opuścił niż tak krzywdził. Niestety nie każdy facet ma jaja, żeby być uczciwym wobec siebie i innych... a szkoda .
Pozdrawiam

Amen Siostro

->
76,6....30.07->72,7......65,5kg.. .60
Dociakowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 21:24   #119
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Aż sprawdziłam na forum ślubnym i faktycznie jest długi wątek o ślubie w 2012, bo nie mogłam uwierzyć...Boże, czy te ludzie to już naprawdę nie mają w życiu co robić, tylko 3 lata z życia wokół ślubu się kręcić będą Już nawet torty wybierają...
Ale jak najbardziej, może autorka wątku do nich dołączy.
Ciekawe czy tych dziewcząt chłopcy wiedzą że one planują z nimi sluby na 2012 bo niektóre to jeszcze nienarzeczone No,ale to temat na inny wątek.

Cytat:
Napisane przez amy7 Pokaż wiadomość
Gwiazdeczko - nie toleruję czegoś takiego. Nigdy bym nie weszła w taką sytuację. Nie wyobrażam sobie wchodzić między dwoje ludzi po ślubie. Dla mnie facet, który ma dziewczynę, narzeczoną czy żonę jest po prostu zajęty i koniec , kropka, nie interesowałam się nigdy takimi . Rozumiem jednak,ze można być z kimś a zakochać się w innej osobie i mieć dylemat.
Pozdrawiam
Zgadzam się.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 21:41   #120
amy7
Zadomowienie

Dociakowa - Siostro masz kwiatuszka albo lepiej dwa Oooo i madmuazelle ze mna w jednej bandzie to i dla Ciebie też te kwiatki
Dobrej nocki dziewuszki

Edytowane przez amy7
Czas edycji: 2009-11-16 o 21:44
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości