|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
ale obiadki i reszta normalnie. po woli się przywyczajam do odrzucenia pieczywa itp. ![]() przed chwilą wsunełam mandarynke^^: d ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- jakie ćwiczenia polecacie? ![]() boo ja wczoraj od niechcenia zrobiłam 50 przysiadów :d, ale nie wiem czy to jest dobree jak cchę schudnąć. dajcie jakieś efektowane ćwiczenia ![]() z góry dzięki. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
No proszę jak nam od wczoraj wątek rozkwitł.
![]() ![]() Dziś zjedzone rano -kanapka z chl. razowego+plast. sera zółtego + 1 gotowane białko jajka -126 kal. w szkole- to samo co rano tylko przyklapnięte drugą skibą :P ![]() w oczekiwaniu na pociąg - kefirek truskawkowy 0% 450 g =270 kal. (duuużo ale tak go uwielbiam i zawsze mnie do niego ciągnie) w domu bułka cebulowa (pieczywo jasne ehhh :/ powinny byc lanie) 150 kal. i przed chwilą 2 jabułka dośc duże i liczę za oba 300 kalorii gdzieś w ciągu dnia wsunełam 3 cukierki każdy po 46 kal. to jest 138 kal :/ RAZEM wyszło troszki dużo bo ok. 1200 kalorii :/ eh I wiem mój dzisiejszy jadłospis nie bardzo godny polecenia.
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jablka nie maja az tak duzo kcal ![]() ![]() u mnie bardzo ok ![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może i nie najlepszy, ale "nie od razu Rzym wybudowano" ![]() z ćwiczeń - pilates i bieganie. a ja zawalona testami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
moje jabułka 2 waża ponad pół kilo widziałam w sklepie jak kupowałam a w 100 g jest 50 kal : P I wiem ze mój dzisiajszy jadłospis do bani ale wszystko w biegu. :/ Poza tym wiem wiem rano powinno się zjadac więcej ale ja nie mogę rano nigdy nic przełknąc... I brak mi czasu. Ale wiem przydałoby się to zmienic. Najwieksza ochota na jedzenie nachodzi mnie jak przychodzę ze SQL :/ eh ale się staram ogarniac xD
Wiem serek żółty nie najlepszy. Ale tak nie miałam nic innego w lodówce wczoraj i dziś z rana więc nie miałam zbyt dużego wyboru a plasterek serka malutki ale w sumie nie wiem ile kalorii liczyc za taki plasterek cieniutki o wielkosci gdzies dna od szklanki :p liczę 40 kal. a wy? a ile liczycie za mandarynke?
61-48-47-46-45 ![]() To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2009-12-01 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
xxolushiaxx Ja też ćwiczyłam 6 weidera... Przez 21 dni. Ale nie polecam jej. Ona jest głównie na rozbudowanie mięśni, a nie na spalenie tkanki tłuszczowej. Więc mięśnie sie rozbudują, ale... pod tłuszczem
![]() Angela Jak pisałam już wcześniej polecam aeroby ![]() ![]() Widze, ze tylko nie ja się mecze z @ ![]() ![]() ![]() ![]()
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poza tym mam do ciebie pytanie: jak ty sobie mierzysz długość włosów ? linijką ? ![]() agusia ja również mam tą durną małpę ![]() Edytowane przez trucizna007 Czas edycji: 2009-12-01 o 16:34 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj zjadłam rano bułkę ciemną z serkiem:/
potem głodowałam do 15. wieem wiem, beznadziejnie ale mialam trening długo:/i nie było okazji nic kupić :/.. przyszłam do domu i się zaczęło ![]() obiad-makaron z jabłkami prażonymi, trochę wsunęłam nie powiem ![]() jeszcze tostem poprawiłam!! ![]() podwieczorek-2 kanapki z wędliną i papryką, + mandarynka i ćwiartka pomarańczy. i do snu już nic nie jeem ![]() za karę XD |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
trucizna [ fajny nick
![]() ![]()
#101 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() To ja się możne do was przyłącze ![]() Obecnie ważę 64 kg przy wzroście 171 moim celem i marzeniem jest tak 55 kg ![]() ![]() Ale od dzisiaj zaczynam tak jakby od nowa ![]()
#102 |
Zadomowienie
|
Angela Kochana! Nabroiłaś troszke, ale nie martw sie, bo ja też
![]() ![]() ![]()
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
strasznie nabroiłam^^ coś postaram się zjeść ![]() a co polecasz mi na śniadanie żeby mnie zaspokoiło porządnie do obiadu, a nie utuczyło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Na sniadanie najlepiej zjeśc troche weglowodanow, żeby dały "kopa" na cały dzień
![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam dodac... A propos tego, co napisałas " ...żeby zaspokoiło mnie do obiadu" . Nie , nie, nie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2009-12-01 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() na śniadania np. museli. i posiłki co 3h ![]() ogólnie prawidłowy posiłek wygląda tak: białko+warzywa+zdrowe tłuszcze / białko+węglowodany+warzyw a Edytowane przez trucizna007 Czas edycji: 2009-12-01 o 16:55 Powód: poprawa |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę zacząć jeść porządne śniadania^^ moje śniadania to albo kanapka[przeważnie nie cała;d-spieszę się do sql] albo nic. zrobiłaś mi okropną ochotę na serek wiejski <3, a ile on ma ok kcal? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Witam, właśnie 3 tygodnie temu skończyłam stosowanie Fast Slim New Generation i nie schudłam ani kilograma, choć stosowałam się ściśle do wskazówek producenta i nawet w tym czasie ograniczyłam słodycze do zera!!! Piłam też dużo wody i herbatek.Waga stała w miejscu. Wtedy to zdecydowałam, że skorzystam z gwarancji odzyskania pieniędzy i wysłałam priorytetem poleconym paragon oraz prośbę o zwrot pieniędzy za tabletki. List po kilku dniach wrócił do mnie z adnotacją Poczty Polskiej, że adresat jest nieznany. Wtedy wysłałam reklamację jeszcze raz na drugi adres(również w Ostródzie), który widniał na paragonie. I czekałam cierpliwie, aż do dziś, kiedy to dostałam zwrot mojego listu z adnotacją, że list nie został odebrany. Na podany numer telefonu też dzwoniłam i nikt nie odpowiada. Wniosek jeden: tabletki to chińszczyzna (rzeczywiście na opakowaniu pisze: WYPRODUKOWANO W CHINACH) nic nie warty szajs a kasy nie odzyskacie. To jedno wielkie kłamstwo. Zdecydowałam się napisać o tym, żeby przestrzec wszystkie puszyste osoby, które szukają ratunku w "cudownych" lekach. Szkoda tej stówy, nie zamawiajcie tych tabletek. A jakby kto pytał o wielkość kapsułki ... wielkie, że ciężko przełknąć.
Chyba wystarczy tych faktów... pozdrawiam wszystkich *Anet P.S. podać dalej, żeby przestrzec jak największą ilość osób i uciąć biznes tym nagiągaczom |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
A to różnie bywa, ale ok. 97 kcal/100g
#109 |
Zakorzenienie
|
ćwiczyłyście coś dzisiaj
Edytowane przez trucizna007 Czas edycji: 2009-12-01 o 16:57 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
ale cię zamęczam^^, ale twoje rady są interesujące ;*! xD
a sądzisz że bułka grahamka ciemna w miarę duża wystarczy na drugie śniadanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
PRZESTROGA!!!Witam, właśnie 3 tygodnie temu skończyłam stosowanie Fast Slim New Generation i nie schudłam ani kilograma, choć stosowałam się ściśle do wskazówek producenta i nawet w tym czasie ograniczyłam słodycze do zera!!! Piłam też dużo wody i herbatek.Waga stała w miejscu. Wtedy to zdecydowałam, że skorzystam z gwarancji odzyskania pieniędzy i wysłałam priorytetem poleconym paragon oraz prośbę o zwrot pieniędzy za tabletki. List po kilku dniach wrócił do mnie z adnotacją Poczty Polskiej, że adresat jest nieznany. Wtedy wysłałam reklamację jeszcze raz na drugi adres(również w Ostródzie), który widniał na paragonie. I czekałam cierpliwie, aż do dziś, kiedy to dostałam zwrot mojego listu z adnotacją, że list nie został odebrany. Na podany numer telefonu też dzwoniłam i nikt nie odpowiada. Wniosek jeden: tabletki to chińszczyzna (rzeczywiście na opakowaniu pisze: WYPRODUKOWANO W CHINACH) nic nie warty szajs a kasy nie odzyskacie. To jedno wielkie kłamstwo. Zdecydowałam się napisać o tym, żeby przestrzec wszystkie puszyste osoby, które szukają ratunku w "cudownych" lekach. Szkoda tej stówy, nie zamawiajcie tych tabletek. A jakby kto pytał o wielkość kapsułki ... wielkie, że ciężko przełknąć.
Chyba wystarczy tych faktów... pozdrawiam wszystkich *Anet P.S. podać dalej, żeby przestrzec jak największą ilość osób i uciąć biznes tym nagiągaczom!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
a ja mam problem z obiadami...
nie przepadam za mięsem, a ryb nie chce mi się przyrządzać...co mogę zjeść w porze obiadowej żeby było niskokalorycznie i zdrowo? mogą być jajka na twardo lub serek wiejski plus owoce i warzywa? ![]()
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam, niestety;/ a ryby to już wgl kocham ![]() może warto się poświęcić i przyrządzić sobie zdrową rybkę? pomyśl że jeśli ją będziesz przyrządzała zrzucisz kilka kcal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy dobrze, ale nawet sprawia mi to przyjemność :p
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
to i ja sie dopisze ;D odkąd przeprowadziłam się na studia strasznie sie spasłam xD trzeba wrócić do formy z wakacji xD hehe ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo może bym skorzystała^^ a i dziewczynki jak trzymacie nogę na nogę założoną- to radzę wyprostować normalnie ![]() wtedy odkłada się nam cellulit, czytałam coś o tym kiedyś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Angela Spoko
![]() ![]() lubczyk Zaraz przed snem nie ćwicz za ostro, bo pobudzisz organizm i nie bedziesz mogła spać ![]() ![]()
#119 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
annetchen, niestety, nie da się schudnąć dzięki tabletkom. lepiej jeść miej, a więcej się ruszać. za radę - dzięki wielkie !
uuu, ale mi się nic nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.