|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
Hej,
znajdziesz cos u mnie za : Soft Butter Peach (formuła intensive) - 2 sample nieużywane (zaklejone oryginalną folią ochronną) - Light (formuła intensive) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Fawn (formuła intensive) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Golden Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Sandy Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Pudry Everyday Minerals: - Natural Reflection Golden Tan (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - Sunlight Finishing Dust (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - za coś ach Puder do brwi Everyday Minerals: - Auburn - sampel (zaklejony oryginalną folią ochronną, zostało 2/3) - Blonde - sampel (bez folii ochronnej, została 1/2) Kosmetyki mineralne firmy Joppa Minerals - Lightes #1 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną) - Lightes #2 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną) - Light #1 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną) - Medium #1 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną) zapraszam |
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
olciawalczak, niestety ale nic dla siebie u Ciebie nie znalazłam.
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
Kosmetyki IWOSTIN (wymienię za coś ekstra)
- Krem intensywnie nawiżający SPF 20 (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 12/2010) - 2 szt. cos u mnie? |
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki Revlon
- podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 6(Combination/Oily skin)- 2 tubki o pojemności 5ml każda, NOWE, NIEUŻYWANE, zamknięte szczelnie w opakowaniu. - Light (formuła intensive) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) z rzeczy poszukiwanych mam miniaturę tuszu Collistar Infinito czarną, nową nieużywana zaglądnij proszę najbardziej zależy mi na colorstay 2 tubeczki pilnie poszukiwane przeze mnie![]() odp u mnie ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- oddam naprawdę dużo za te rzeczy, zapraszam do mnie ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- co do daty produkcji/ ważnośic miniaturki tuszu to nie wiem ale jest świeży, mokry, na opakowaniu jest kod 3448 ale nie umiem go rozszyfrować...
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...a-Platinum.htm Ma delikatne perłowe drobinki. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- co do dokładki to nie wiem jeszcze, czegoś konkretnego szukasz? może znajdę w swoich zapasikach bojowych coś ciekawego co Cię zainteresuje ![]() edit: to zdjęcie tej miniatury tuszu Collistar tak przeszukałam mój wątek i widzę że już Ci kedyś mój collistar wpadł w oko, ja pytałam o MF lasting performance 100 fair
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-12-19 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
Podkłady Everyday Minerals: Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Sandy Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Kosmetyki Revlon - podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 6(Combination/Oily skin)- 2 tubki o pojemności 5ml każda, NOWE, NIEUŻYWANE, zamknięte szczelnie w opakowaniu. Maseczka nawilżająco-odżywcza (Iwostin Sensitia) (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 01/2011) – z - pomadka ochronna Lip Care (Hydro Care) - ani razu nie użyta mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365480
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Avene, Antirougeurs legere, lekki krem do cery naczynkowej na dzień, pozostało ok. 60% z 40 ml Avene, Rebalancing moisture emulsion, Nawilżająca emulsja do cery normalnej i mieszanej; z 40 ml ubyło tyle, co na jedno użycie na twarz, Iwostin, Capillin, Krem do cery naczynkowej, raz zastosowany na całš twarz Data produkcji: Himalaya Herbals, Nourishing Skin Cream, nowy, nieużywany I co za niego.. Vichy, LiftactivRetinol HA, najnowszy krem dla cery 30+, nowy, nieużywany Ogólnie to 3 pierwsze pozycje najbardziej mnie interesują, szkoda, że są używane, bo preferuję wymianę na nowe kremy. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- beata_1988, Właściwie to interesowałby mnie jednak tylko tusz. Poza tym szukam nowych kremów, innych tuszy i czegoś co mi wpadnie po prostu w oko.. aha! perfum Cinema jeszcze
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Kremy do cery naczynkowej zostały otwarte jakoś we wrześniu-październiku. Avene Rebalancing na początku listopada.
Daty ważności: Antirougeurs - 03/2011 Rebalancing Moisture - 09/2010 Capillin - 07/2011 Himalaya - nie ma daty produkcji, data ważności 05/2011 Za Vichy raczej nic nie znajdę. Co do zużycia - trudno, jeśli Ci nie odpowiada, nic na siłę. Nie jestem zwolenniczką wymian, z których którakolwiek ze stron miałaby być nie w pełni zadowolona.
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a interesowałaby Cię wymiana dwóch tubek colorstay za miniaturkę tuszu Collistar? chętnie dorzucę Ci sporo próbek bo mam nadmiar którego na pewno nie zużyje
|
|
|
|
#107 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
To może miniaturki Revlon i próbki minerałów (nie orientuję się jaka jest ich wartość) i pomadka?
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba że 2 próbki minerałów EDM+ miniaturka Revlon do cery suchej+jakieś próbki ode mnie?
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, na tym Revlonie zależało mi najbardziej, bo to podkład którego używam na codzień, a miniaturki przydałyby się w podróży. Wersja dla cery suchej przy mojej skórze odpada.
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapachy próbki: Halloween kiss, Ferre, Oriflame PETAL Quartz, Avon Incandessence, Little White Dress, Bond Girl, U by ungaro, Today, Always chyba tyle ufff ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- no właśnie ta tych tubkach revlona najbardziej mi zależało ![]() są akurat najpilniejszej potrzeby )
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jestem w kropce
![]() beata_1988 napracowałaś się przy wypisaniu próbek, ale nic z nich nie wybiorę ![]() beata_1988, allie rozejrzyjcie się jeszcze u mnie i może którejś coś innego się spodoba ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- allie, a który dokładnie jest ten krem Capillin https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty
|
|
#114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
A jaka jest data ważności kremu i kiedy został pierwszy raz użyty (odklejony dziubek)?
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam go jakoś 4 dni temu, dziubek odkleiłam w dniu zakupu
![]() Gwarancji teraz Ci nie podam bo go nie mam ze sobą, ale na pewno dluuuga. |
|
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
- podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 6(Combination/Oily skin)- 2 tubki o pojemności 5ml każda, NOWE, NIEUŻYWANE, zamknięte szczelnie w opakowaniu o Sunlight Finishing Dust? |
|
|
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ziaja, Nuno, Peeling enzymatyczny, zużyte ok 30% A może Ty bys sobie coś dobrala do pędzelka do cieni?
|
|
|
#120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Datę ważności Ziaji sprawdzę jak będę w domu, otworzyłam pół roku temu. A może jakieś cienie chcesz, albo szminkę czy róż do policzków (tyle, że szminka czy róż to w ciepłych tonacjach, a nie wiem jakie lubisz) Edytowane przez aggie82 Czas edycji: 2009-12-22 o 17:08 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

?