![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kolorówka i pielęgnacja od Givenchy po Sorayę
Mam roz Benefitu z tej porzadniejszej wersji (nie te wkartonikach). Prosze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1244025386 . Czy interesuje Cie? Mnie wpadly w oko pryzmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tu będą zdjęcia (jak będą
![]()
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2009-09-09 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cosik za:
Estee Lauder, Bronze Goddes, puder brązujący , odcień 01, wersja mini z serii Beauty Must-Haves czyli 4 g., z pędzlem; dwa razy muśnięty LRP, Effaclar K, tonik zwężający pory, z 200 ml ubyło 3-5 ml. Givenchy, Prisme Again!, poczwórny puder prasowany Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2009-09-09 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14162234]Mam roz Benefitu z tej porzadniejszej wersji (nie te wkartonikach). [/QUOTE]
Niestety, kolor zupełnie nie dla mnie ![]() Wstępnie wyrażam zainteresowanie szachownicą Clinique ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w obu watkach w zamian za: LRP, Effaclar K, tonik zwężający pory, z 200 ml ubyło 3-5 ml. oraz ew. Avene, Woda termalna, 150 ml (czyli duża), nowa, w folii Vichy, LiftactivRetinol HA, najnowszy krem dla cery 30+, nowy, nieużywany Himalaya Herbals, Nourishing Skin Cream, nowy, nieużywany Iwostin, Capillin, Krem do cery naczynkowej, raz zastosowany na całą twarz Iwostin, Krem odżywczy na noc z vit. A+C, raz użyty ? odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za Estee Lauder, Bronze Goddes, puder brązujący , odcień 01, wersja mini z serii Beauty Must-Haves czyli 4 g., z pędzlem; dwa razy muśnięty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
cos u mnie za kasetk artdeco?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
w watku mam jeszcze inny rozyk Benefitu
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23636 Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-09-09 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie:
Estee Lauder, Bronze Goddes, puder brązujący , odcień 01, wersja mini z serii Beauty Must-Haves czyli 4 g., z pędzlem; dwa razy muśnięty Givenchy, Prisme Again!, poczwórny puder prasowany, odcień 04 impertinent rose, nowy, nieużywany ArtDeco, kasetka na trzy cienie bądź jeden róż, w idealnym stanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Avene, Woda termalna, 150 ml (czyli duża), nowa, w folii?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Vichy, LiftactivRetinol HA, najnowszy krem dla cery 30+, nowy, nieużywany Estee Lauder, Signature, poczwórne cienie do powiek Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder, Signature, poczwórne cienie do powiek, wersja mini NFIS, kolory Pink Dusk, Pink Dusk Light, Smokey, Sugar Cube; każdy ze dwa razy maźnięty pędzlem
Clinique, Fresh Bloom, cienie do powiek z serii „maczkowej”, odcień 01 maple blossom, zużycie 5 %, Może coś u mnie za któreś, a jak znajdziesz to i za 2 ![]() Z poszukiwanych poza wątkiem mam preparat do skórek ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-10 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
- L’Biotica, Wax, maska z proteinami mlecznymi, z dużego opakowania ubyły ze 3 łyżki stołowe - Dermedic, Capilarte, tonik przeciwko wypadaniu włosów, ze 100 ml zostało jakieś ž - Iwostin, Krem odżywczy na noc z vit. A+C, raz użyty - Iwostin, Capillin, Krem do cery naczynkowej, raz zastosowany na całą twarz Zapraszam do wszystkich moich 3 wątków. Poza wątkiem posiadam glinkę czerwoną świetną na naczynka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
..cos u mnie:
LRP, Effaclar K, tonik zwężający pory, z 200 ml ubyło 3-5 ml. Avene, Woda termalna, 150 ml (czyli duża), nowa, w folii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
witaj, cos u mnie za miniaturki EL ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Avene, Woda termalna, 150 ml (czyli duża), nowa, w folii?
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
zainteresowały mnie
Givenchy, Prisme Again!, Vichy, LiftactivRetinol HA Iwostin, Krem odżywczy na noc z vit. A+C, zerknij prosze do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347388 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
mam nówkę sypki puder Vipery - świetne recenzje na KWC
może za: LRP, Effaclar K, tonik zwężający pory, z 200 ml ubyło 3-5 ml.? możesz coś dobrać oczywiście
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
LRP, Effaclar K, tonik zwężający pory, z 200 ml ubyło 3-5 ml. Iwostin, Krem odżywczy na noc z vit. A+C, raz użyty ? ![]() Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2009-09-10 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
czy za: Vichy, LiftactivRetinol HA, najnowszy krem dla cery 30+, nowy, nieużywany Soraya Professional, Sucha Skóra SOS, balsam do ciała intensywnie regenerujący sucha skórę, butla 400 ml z pompką, ubyło jakieś 10 ml znajdziesz cos u mnie? Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
Givenchy, Prisme Again!, poczwórny puder prasowany, odcień 04 impertinent rose, nowy, nieużywany
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Estee Lauder, Bronze Goddes, puder brązujący , odcień 01, wersja mini z serii Beauty Must-Haves czyli 4 g., z pędzlem; dwa razy muśnięty Estee Lauder, Signature, poczwórne cienie do powiek, wersja mini NFIS, kolory Pink Dusk, Pink Dusk Light, Smokey, Sugar Cube; każdy ze dwa razy maźnięty pędzlem daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie to:
Estee Lauder, Bronze Goddes, puder brązujący , odcień 01, wersja mini z serii Beauty Must-Haves czyli 4 g., z pędzlem; dwa razy muśnięty Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
witam
podoba mi się estee lauder bronze goddes i retinol HA vichy, ja mam fajny jasny puder Heleny Rubinstein, na zdjęciu ten jasniutki w kwadratowej puderniczce -nowsza wersja bo w kwc stare zdjęcie jest) kolorek taki jasny beżyk bez różu i żółtości, takie satynowe wykończenie i lekko rozswietla, zupełnie nie wysusza i nie uczula, wycofałam ostanio z racji chomiczenia ale za te rzeczy moge dać, bo tego mi potrzreba własnie, pozdrawiam ![]() aha, moze jeszcze moje cieniaski ci sie spodobaja bo masz kilka fajnych rzeczy Edytowane przez azadrubalja Czas edycji: 2009-09-10 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() Przykro mi ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14162798]w watku mam jeszcze inny rozyk Benefitu ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23636[/QUOTE] I tym razem podziękuję ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.