![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, próbki, odlewki.
Aguśku na razie rezygnuję z próbek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos u mnie za:
odlewkę Sephora Vanille Chocolate ok. 5ml Christian Dior " J'adore" fabryczna, trudno ocenić ubytek Cacharel "Amor Amor" fabryczna, 0,6ml Christian Dior " Miss Dior Cherie" flakon z 2,5-3ml z 50ml Dior Addict 0,9ml Christian Dior Hypnotic Poison 1ml Chopard Wish 1,2ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
agusskoo2 Interesuja mnie wymienione probki, mam te zostawione... Czy cos zorganizujemy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Casanova Surprise Ciebie nie zainteresowała? ![]() Datura Noir 2,3ml Lulu Guiness 1,5ml Casanova Surprise 2,1ml ew. polecam ![]() Sa Majesta la Rose 2ml Botryris 1ml Musc Maori 1,5ml tyle ml mają próbeczki, A Twoje?
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-02-23 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko Musc R. oddam malenko - max. 1ml bo mam juz niepelne 5ml Napisz czego ile bys chciala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
u mnie łącznie 10,4ml
za: * Musc Ravageur 1ml * nowa OI 2ml * Penhaligon's Elixir 2ml * Heeley Cardinal 2,5 * Padparadscha Satelite2,9ml Może tak być? ![]() Może jeszcze jakaś próbka Ciebie interesuje?
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze pare szczegolow dopisze Ci na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Odpisałam
![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
odświeżam wątek.
![]() |
#101 |
BAN stały
|
Oddam próbki: * Lulu Guinnes "Lulu Guinnes" 2ml * Lutens "Sa Majeste La Rose" 2ml (x2) * Lutens "Datura Noir" 2,2ml * Penhaligon's "Ellenisia" 2ml * Lorenzo Villoresi "Alamut" 2ml * A. Goutal " Grand Amour" 2ml * A. Goutal " Vanille Exuise" 2,2ml * E. Coudray "Vanille & Coco" 2ml * E. Coudray "Ambre et Vanille" fabryczna 1,5 ml (jeden testowy psik ubytku) * Schiaparelli " Schocking" 2ml (x2) * Bvlgari "Omnia Amethyste" 2ml (x2próbki) * Esprit "Collection" 0,8ml fabryczna * Christian Dior " J'adore" fabryczna, trudno ocenić ubytek * Christian Dior "Dolce Vita" fabryczna, trudno ocenić ubytek * Cacharel "Amor Amor" fabryczna, 0,6ml * PAco Rabanne "Ultra Red" 0,7ml * Armani "Code" Edp 0,75ml i 1,4ml * Chanel " Coco mademoiselle" 2ml EDP fabryczna * Christian Dior " Miss Dior Cherie" flakon z 2,5-3ml z 50ml * Thiery Mugler "Alien" 1,1ml * Rodriguez for her EDT 0,5ml I EDP 0,3ml * Kenzo Flower 1,4ml * Lancome Hypnose EDP 1,2ml * Madness EDP 1,4ml * Etro Magot 2ml * CK Eternity 0,5ml * Botrytis Ginestet 0,6ml * Smiley fabryczna, ok. 0,8-0,9ml * Ile Bourbon L'Artisan 0,8ml * Hermes EdM 1,4ml * Le feu light 0,8ml * Isolence Guerlain fabryczna, niewielki ubytek z 1ml * L'Artisan Bois Farine fabryczna, ubytek testowy, zostalo ok. 0,9ml * Amethyst Lalique 0,8ml * Dior Addict 0,9ml * Nature Millenaire YR 0,6ml * Theorema Esprit d'ete 0,3ml * Smiley fabryczna, 0,8ml * Demeter Neew Zeland 0,3ml * Demeter Thunderstorm 0,26ml * Clalborne Bora Bora 1ml * Boucheron Initial EDP 2ml * Fougere Bengale 0,6ml * Avon Little Black Dress 2próbki, razem 1,1ml * Versace Bright Crystal 0,75ml * Versace Crystal Noir 0,15ml * Jean Paul Gaultier Ma Dame 0,65ml * Jean Paul Gaultier Fragile, fabryczna, 0,4ml * Guerlain AA Ylang&Vanille fabryczna 1ml * Christian Dior Hypnotic Poison 1ml * Christian Dior Hypnotic Poison Elixir 0,9ml * Chopard Wish 1,2ml * V&R FlowerBomb EDP 0,2ml * Guerlain Magic 0,6ml * Givenchy Ange ou Demon Le Secret 1,2ml * Escada Magnetism 0,5ml * Guerlain L’Instant 1,2ml * YR Ming Shu, fabryczna 1,3ml * Bvlgari Jasmin Noir 1,2ml * Bvlgari Eau Parfumee Au the vert extreme 1ml * Jean Paul Gaultier Le Male 1,3ml * Boss Deep Red 1ml * Cartier Le Baiser du Dragon estract 0,4ml * Mauboussin EDP 0,8ml * Guerlain, fabryczna Champs Elysees 0,5ml * Guerlain Samsara fabryczna, 0,7ml * Fleur defuende 0,6ml * Trussardi Jeans 1,45ml * Gucci EDP 1,2ml * Nina Ricci Belle de minuit 0,5ml * Moschino Uomo EDT, fabryczna 1,1ml * L’Artisan Ananas Fizz 0,1ml * F. Malle L’Eau d’Hiver 0,5ml * L’Artisan La Chasse Aux Pappilons 0,9ml * Roma 0,4ml * L’Artisan Jelous 0,15ml * Villoressi Alamut 2,7ml * L’Artisan Mure et Musc ok. 1ml * Hugo Boss Intense EDP, fabryczna męska, 1,5ml * Avon Little Black Dress fabryczna, 3/4pojemności * Demeter Fireplace ok. 0,3ml * Demeter Cinnamon Bun 1,5ml * Demeter Brownie 1,5ml * L'Artisan Tea for Two 1,5ml * PG Musc Maori 1,5ml * Elizabeth Arden Spiced Green Tea 1,5ml * Givenchy Play EDT 1ml * Chanel Chance Eau Fraiche w kartoniku zapach * Givenchy Very Irresistible Sensual EDP 1ml * Christian Dior Miss Dior Cherie L’Eau, kartonik * Givenchy Ange ou Demon EDT 1ml co bys za to chciałą orócz tych perfum co masz w wish? proszę odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Może chcesz się pozbyć 5 ml Gaiaca za:
Comme des Garcons Hinoki 1 ml Let me play the lion 1,5 ml Aomassai 1 ml Penhaligon's Elixir 1,5 ml Donna Karan Wenge 2 ml Nie mam swojego wątku, więc zajrzę tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wolałabym próbki za próbki w wypadku Gaiaca ![]() Może wybrałabyś jakieś próbeczki z listy? Trochę się mogło pozmieniać, ale od razu o tym poinformuję ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Znalazła tylko Boucheron Initial EDP 2ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
podnoszę wątek.
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
odświeżam wątek.
pozbędę się Musc Maori przede wszystkim ![]()
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
hop, hop.
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
![]() Chanel " Coco mademoiselle" 2ml EDP fabryczna Rodriguez for her EDT 0,5ml I EDP 0,3ml Versace Bright Crystal 0,75ml * Versace Crystal Noir 0,15ml Botrytis Ginestet 1ml Mure et Musc Winter Delice 1ml
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam starania o Cinnamon Bun
![]() Może zaczne od tego co mam i zrobić mogę próbki (choć fiolek mam mało) 1ml napełnione w ok. 3/4 wysokości : L'Artisan Dzing! stara BC mogę oddać odlewkę ok. 4/10ml Durbano Rock Crystal Durbano Ametyst Nasomatto BlackAfgano (mam robioną w Q 1/5 atomizerka) Odlewka : Donna Karan Wenge do 10ml max i flakony ; L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme flakon ok 8,5/50ml Gloria Cacharel Body Mist - mgiełka do ciała.Zostało ok. 30/100ml. To tyle ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-03-31 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
podnoszę wątek.
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Oddam pyszną szarlotkę Micallef Note Vanille 72/75ml
i kremowego waniliowca SL Un Bois Vanille 30/50ml
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Przychodzę dla formalnści.
Proponuję 1/2 flaszki Wenge DK ok. 50ml za 1/2 flaszki Black Cashmere DK. Zgadza się? Adres wysyłki podałam już na PW ![]() Sama przesyłkę (czy możemy umówić się na nadanie jako paczka prio?) nadam w poniedziałek - max wtorek. Czy tak może być?
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Tak, jak najbardziej
![]() Dziękuję za wymiankę i czekam na flachę ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Nadam oczywiście poleconą prio
![]() ![]() I również dziękuję za wymiankę ![]()
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.