|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 5 Diora fiolety, nowy cień Sephora fiolet, lakier Alfaparf
lancome odpada bo moje soczewki nie lubia lancome
i chanela tez chyba niew ''buterflajkach'' wszystkie fiolety sa cudne tylko problem w tym ze 2 kolorki mi nie pasuja i teraz nie wiem czy mam je oddawac czy nie ?? ![]() dlatego wybrzydzam i kombinuje jak kon pod gorke
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
albo jakiegos innego pitaka ale sama nie wiem jakiego
![]() albo siakas wieksza odsypke meteorkow sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- albo wieksza odsypka meteorkow z pudeluniem plus ten..no cos jeszcze
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam Tobie dać fajnego magica, bo wszyscy go chcą zazwyczaj ale.. skoro nieeee, to nieee.. najłatwiej oddałabym te lancomy, bo jednak najwięcej mam pudełków z cieniami diorka i tak się trzymamy razem lancomki mogą siedzieć w innym domku mam jeszcze 4 chanelki, ale nie jestem ich pewna mam też bronzerek bronze goddess ELa, troszku on za ciemny, ale nada się. ech nie wiem sama.. Ty specjalnie tak.. chcesz mnie doprowadzić do zawału no nie wiem, czemu mam taką chrapkę na te cienie.. czemu Ci nie pasują? przecież chciałaś fiolety mam 5 diora silver goddess.. szarości i biele.. cuudowne..
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
fiolety mi pasuja
![]() ale tam szary jest i on beee dla mnie i ten najdelikatniejszy tez niewyjsciowy dla mnie :/ bronzerki odpadaja bo ja tylko roze ![]() brazerkow sie ''bojam'' - wystarczy mi twoj ktory do mnie leci a co to ten ''magic'' ??i ten...no...a ja wiem czemu je chcesz tak bardzo - bo ja ich nie chce tak latwo oddac - mysliwy i chec zdobyczy ci sie wlaczyla
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a magic to korektor Heleny Rubinstein, który jest takim must have ale skoro nie interesowałaś się korektorami, to pewnie ich nie potrzebujesz ja stosuje pod oka, coby wszystko było gładkie i beżowe ![]() a z tymi silver goddess, to faktycznie zapomniałam, że Ty szarości nie używasz. no nic to, na siłę nie wydrę. mam jeszcze fajną paletkę chaneli golden eyes, ale waham się, ma bardzo ładne rozświetlacze. widzę jednak, że Ty twardo trzymasz, to może nie oddawaj, tylko zostaw sobie tak chciałaś fiolety i teraz puszczasz je w świat. poza tym z tymi paletkami 5 diora zawsze jest tak, że tylko 2 lub 3 są fajne, reszta już nie. tak są skonstruowane paletki, żebyś zawsze chciała ich więcej i więcej..
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
2 Lancome nr 103, day and night , kilka razy testowane, jasny pudrowy róż oraz szary, oba roziskrzone, powtarzają mi się kolory,
kredka czarna Dior nts, mniejsza, niż standardowa coś u mnie? |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Ty nasz goldy??? Kocham Cię!! Ale czy z wzajemnoscia
..? W środku nocy stukam na tel bo dojrzalam ze kochana dusza ma kulki które me lico rozjasnia blaskiem magicznyn..... Oddam wiele,nawet za odsypke..... Na 3 str wątku jest tez bronzer guerlain i chyba mini pomadka guerlain. Bądź laskawa, o pani! |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widzę wątku z kosmetykami
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
ma watek ma!!!
i tam cudow mi oddac nie chce!!! ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395557 tu linka masz
|
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
ale widzę ze anarchia dzielnie mnie wspiera w planach zdobycia goldów Cytat:
jak nie chce jak chce..
|
||
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
no nie chce
a ja tu tak dzielnie pomagam
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz za takie drobniutkie malutkie meteorki nie powinnas zaplacic duzo
)i radze zebyscie sobie zdjecia porobily :P bo motylki sa wielkie a gt malutkie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

i chanela tez chyba nie

ale.. skoro nieeee, to nieee..
najłatwiej oddałabym te lancomy, bo jednak najwięcej mam pudełków z cieniami diorka i tak się trzymamy razem
mam jeszcze 4 chanelki, ale nie jestem ich pewna
no nie wiem, czemu mam taką chrapkę na te cienie.. czemu Ci nie pasują? przecież chciałaś fiolety 

..? W środku nocy stukam na tel bo dojrzalam ze kochana dusza ma kulki które me lico rozjasnia blaskiem magicznyn..... Oddam wiele,nawet za odsypke.....

jak nie chce jak chce..