|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Witam w XV części
I co z tego, że wołaliście na mnie K***a? Ktoś mnie kocha i tylko to się liczy! Nieudana droga życia po której muszę iść. Kręte ścieżki, korytarze, których muszę się strzec (Z gg: Idą Święta. Co chciałabym pod choinkę? Hmm... Już wiem! WILKOŁAKA! <3 PS: Czy sny się spełniają...? Wiesz? Przez Ciebie znowu rysuję serduszka... Każda idea - dobra czy zła - zaczyna istnieć dopiero wtedy, kiedy próbujemy wprowadzić ją w życie. ble... |
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
ktoś pisał
do mnie listy i rzucał je do pieca nie kończąc zdania. ktoś czekał ode mnie gestu, lecz milczałam: uczyłam się nauki rozstań. "Człowiek jest tajemnicą, z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi." -kocham Cię ! -ciekawa teza aczkolwiek nieprawdziwa... Podejdź i przytul mnie, nie pytaj o nic A ja chcę żyć z Tobą, zaryzykujesz? Któregoś dnia, nie pamiętam już z jakiego powodu, chciałam przyjść i przytulić się do Ciebie... - Nic Ci nie jest? - Wszystko mi jest, chamie ty jeden! ...
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
<3
witam w XV części. ;* – Nie zrobiłeś tego. Powiedz mi tylko, kur.wa, że tego nie zrobiłeś! – Nie zrobiłem tego. – Nie kłam! – To nie mów mi, co mam mówić! |
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
<33
jak jesteś sama, to jesteś sama, a jak tylko zjawi się w twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny... *** A wszystko, dlatego, że oczy ci się błyszczą bardziej niż wtedy, kiedy byłaś sama. *** Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko. Kiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie. Kiedy poznałam upokorzenie i całkowitą uległość, stałam się wolna. *** jak powiem ci skacz, masz pytać jak wysoko.. *** Piętnaście po czwartej rano wszystko wydaje się możliwe. Absolutnie wszystko...
04.09.2009-nasz początek ;* ![]() " <K3" ♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥ Edytowane przez agatka944 Czas edycji: 2009-12-20 o 19:05 |
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
-Nie boisz się śmierci? -Nie wiem. -Czyli o niej nie myślisz? -Myślę. Dzień w dzień. -Dzień w dzień? To bardzo często. Za często. -Dlaczego? Wszystko da się oswoić. -Nawet to? -Tak. Chcę wiedzieć, czy istnieje jakiś ułamek sekundy, w którym dobro mierzy się ze złem, ułamek sekundy w którym dobro ma szanse zwyciężyć. Czy ktoś zna telefon do nieba? Bo chcę zadzwonić do kumpla, który po prostu sobie umarł Najtrudniejszą częścią żegnania się... jest robienie tego ponownie każdego dnia - Śpieszę się. - Do czego? - Do rzeczywistości
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
BECIORZ - < 3 serducho w Twoją stronę
![]() _________________________ _____ pieprzoty to coś pomiędzy pieprzeniem, a pieszczeniem.
jedyne co do Ciebie czuję to obrzydliwą niechęć.. ślubujesz mi uśmiech, parasol i ciepłe wieczory w zimowe dni? wyrwała sobie zęba łyżeczką szeptając 'za ojczyznę'.. serce nie sługa - nawet skur.wysyna pokocha.
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
patrząc za Tobą przez okno, wybijam na szybie rytm mojego serca.
bawić się Toba, jak guzikami przy ojcowskiej koszuli gdy byłam mała . miłośc i nagła nienawiść w rozmiarze XXXL. nie myl zazdrości z miłością, dobrze? kocham Cię chyba od zawsze. Ty idioto głupi Ty. mieć szczęście. chodź nie jesteśmy już w duecie. mówiłam miliony razy że nie potrzebuję Cię już w moim życiu. a Ty wracasz. po co? najlepiej jej wychodzi kłamstwo, że jest w porządku. za szczerą prawdę się nie przeprasza. magia świąt ? może w tym roku zadziała pozytywnie . że niby mnie kochasz? ironia podpełza pod Twoje serce. kolejne 365 dni samotnych, nieszczęsliwych nocy.
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ___ Martusia1992 - jak zwykle ___ 'zrezygnować z życia ? nie tak szybko .
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Ruda Wiewiora- Kocham, no !
Almost lover- wybacze, bo odwzajmnie ![]() __ zawsze, całe życie szłam na żywioł, ale co ja, strażak jestem? nie? koniec z tym. teraz chłód, klasa i żelazne zasady. ja wybieram, ja decyduję, ja strzelam. Do ciebie należy kolejny ruch. jak ktoś igra i igra to potem ma przeigrane. czasem usiądę w pustym pokoju, włączę dobrą muzykę, zapalę świeczki, a wszystko to tylko po to, aby zacząć płakać.. czasem lepiej wypłakać to, co boli.. nie raz, nie dwa, nie tysiąc a nawet milion.. ważne żeby przeszło! Czuję, że umieram z samotności, z miłości, z rozpaczy, z nienawiści - ze wszystkiego, co może mi zaoferować ten świat. Potem pyta, czy może mnie pocałować. Zazwyczaj nie lubię tego pytania. Po prostu całuj - zawsze myślę.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2009-12-20 o 19:23 |
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Chociaz jedna o mnie pamieta
![]() Dokoła noc bez dna i on Nie, nie, jeszcze nie jedź tam dziś On jest jak na tobie cień Nie pocieszysz mnie już nie będę twym światem było tyle, tyle dobrych chwil, zostaną w nas Bo kiedy nie przebaczysz, czy życie ma sens? Będziemy jak wędrowne ptaki uwięzione gdzieś... |
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Mrs Unfabulous - moja kochana <3
_____ Oby globalne ocieplenie stopiło lód w naszych sercach. Miłość. Narkotyk, którego przedawkowanie jest wręcz wskazane. Znowu mi się śniłeś! To taki piękny koszmar. Czy sercu też może przytrafić się Deja vu? Skoro mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus...to w takim razie, co my robimy na Ziemi? I jak błyszczykiem malinowym usta, smarować Tobą każdy dzień. będziemy się poznawać ustami i palcami. Pełne truskawek... malinowe miesiące upływają nam ![]() Księżniczka zamieniła się w łabędzia. To teraz książę musiałby też dorosnąć? Godzinami szukam pretekstu, by napisać ci gwiazdkę przy dwukropku.. Jestem złotówką, w świecie pełnym groszy. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Jak mnie tutaj dawno nie było.. ale pewnie i tak nikt nie zauważył czyż nie? ^^ Dziewczyny jak wy pędzicie! To już XV część.. nie nadążam za wami
A teraz kilka ode mnie : " In my dreams I fly, In my dreams you are mine " `W moich snach latam, W moich snach jesteś mój` " He had shining eyes Nobody ever saw " ;* `Miał błyszczące oczy, których nikt nigdy nie widział` " Słyszysz ten beat? Robi BomBom, jak moje serce " ![]() A kto wie czy za rogiem nie stoi anioł z Bogiem.. Znaleźliście przy mnie zielone liście? ![]() gdy kochasz ją nie kochaj mnie.
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Nie mów, że wszystko w miłości już było!!!!
Obiecuję Ci.. Znów będę czuć, że jestem zakochana!! |
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
. W piersi głaz zamiast serca.
. A do głowy przychodzą lubieżne chęci. ![]() .Z naszej połączonej krwi kiedyś narodzi się człowiek. .Gdybyś Ty sie nie urodził to trzeba by Cię było stworzyć! .Powiedz, że mnie kochasz. Czasem kłamstwo potrafi sprawić wiele radości. .A Ty karm mnie sobą. Będę się opychać do nieprzytomności <3 .Za jeden dzien z Tobą oddam całe me serduszko. Później i tak byłoby zbędne. Bo Ciebie nie będzie. .Nie ma nas. Powrót do szarej rzeczywistości. .Mówisz, że jestem kur.wą? A mów sobie. Kur.wa to charakter. Prostytutka to zawód.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
-Wszystkie zdania zaczynasz od „nie”? -Nie. Całując go, skupiałam się tylko na tym, żeby nie zapomnieć oddychać. |
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Witam w kolejnej części . ; ]
ucieka mi twój cień ..niemym krzykiem budzisz słońce swoim myślom każesz błądzić ..ziemi brzeg ...wymyka się spod nóg ...ja ciebie znam ..zabiorę cię w moje sny .. Na przekór losu jednak, Nigdy nie dam Ci odejść.. Skradasz się we śnie, Odchodzisz z pragnieniem, Zostawiając w sercu smutną, szarą jesień. Melancholią otwieram oczy, Budząc kolejny, blady świt, Wypłowiały jak stary kalendarz, Jak pamięć szczęśliwych dni. I nawet niebo wydaje się być Jeszcze dalej... Cokolwiek się stanie, Nie puszczaj mojej ręki... Jesteś w moim sercu, Nie jesteś sam. Jestem tu przy Tobie, Mimo, że jesteś daleko. Zostanę przy Tobie, Mimo, że jesteśmy oddaleni od siebie. Nie jesteś sam, Jesteś zawsze w moim sercu... Chodź i naucz mnie latać... Otul mnie swoimi skrzydłami. Kolejny dzień żegna się z nami Drugi wkrótce pośpieszy za nim Przerwy w życiu nam trzeba Noce krótkie, snu za mało A myśli wciąż się rozmnażają I tak już w za ciasnej głowie. Gdy czasu mi brakuje i Ciebie tu nie ma, ale kiedyś nadejdzie ten czas czas do opowiedzenia. Są tacy, otwarci jak okna Którzy wchłaniają życie do woli Inni znów, zamknięci jak drzwi Czekają, aż ktoś je otworzy. Rozstawia swe skrzydła, nie do lotu, Lecz do obrony właśnie Ciebie... By móc Cię ratować, ramionami objąć.
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
mam ochotę uderzyć głową o umywalkę, rozbić skroń. Zniknąć na dłuższy czas. kamisha & ruda wiewiora
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
moja kochana ruuuuuuda<3
___________ kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie. Ten chłopak, o którym opowiadasz, był twoją pierwszą miłością. i cokolwiek byś zrobiła, zostanie z tobą. na zawsze. Trochę zabolało, ale nauczyłam się ignorować ten ból Każda prawdziwa miłość musi mieć swój Wielki Piątek. mam psychiczną grypę na tle sercowym. i choćbym brała gripex tonami, piła ferwex i teraflu...to i tak żaden inny rutinoskorbin mi w miłości nie pomoże... coś między nami było i nie było,działo się i podziało..
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Bo życie to jedna wielka gra, zasadzki, wzloty i upadki, miłości, rozpacze i marzenia.
Jeśli przetrwasz jesteś kimś, jeśli nie to milcz, bo już miałeś swoje pięć minut...
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Czoooołem ; - *.
zmiotłabym każdego i zmiotłam, kto ważyłby się stanąć przeciw. To już tyle lat. I wciąż pamiętam...
Że wszystko, historię całą, każdy ruch i słowo. Każde dotknięcie, każdy oddech, że ból teraźniejszy- jedno tylko tłumaczy : miłość. Szalona może, może nieprzytomna, dziecinna i nieprzyzwoita może. Ale miłość. |
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
What if I lose faith in me?
[Co jeśli stracę wiarę w siebie?]
|
#113 | ||
|
Zadomowienie
|
Nie popełnia błędów tylko ten, co nic nie robi. Mój chłopak jest jak ciacho z kremem, a Twój jak zwykły suchar. -Muszę spadać. Mam coś do załatwienia przed kolacją. -Ty? Ciekawe co takiego? -Muszę zjeść obiad. ![]() I życie staje się piękne. -Chcę, żeby On widział we mnie swoją dziewczynę. -To zacznij się tak zachowywać.. -I co? Mam latać do kibla, co 5 minut poprawiając makijaż? Mam nosić 11 centymetrowe obcasy i mini ledwo za tyłek? -Przecież tak bardzo Go chcesz. -Sory, ale żaden chłopak nie jest tego wart. Każdego mężczyzne w kobiecie kręci coś innego. Żyć i kochać chwilą. Bezcenne- usłyszeć od kolegi, że facet to świnia, bez chęci zgarnięcia Ciebie dla siebie. Rybka. Zabieram. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
nie użyte słowo 'kocham' gnije w sercu. potem serce zaczyna boleć. z niekochania.
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
Są dwie strony medalu.
Piękna to ta kiedy wyznajemy swoje uczucia i zostajemy odrzuceni. Porzucamy wszelką nadzieję, ale po pewnym czasie okazuje się, że uczucia te zostały odwzajemnione. Smutne natomiast jest to że w międzyczasie zdążyliśmy oddać swoje serce komuś innemu lub zupełnie zwątpić w miłość... `Pan ...` ![]() |
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie kochane , najcudowniejsze pod słońcem dziewczyny z wieeelkim talentem w kolejnej części . ;* <3 Uwielbiam wymyślac to co do mnie powiesz .
Tak długo szukałam słów aby wrazic ten ból : kocham Cię , że ja pierd*le , kur*a i *uj . Cisza to też piękny dźwięk . Bezskutecznie szukam Ciebie obok . Kocham Cię i w ogóle i w szczególe i pod każdym względem . Jesteś gorszy niż nie jedna grypa , wirus czy inna cholera . Na Twój widok od razu dostaję czterdziestostopniowej gorączki , dreszczy i któregoś z kolei ataku serca . Wiesz co ? chyba dzisiaj skończyła się Twoja data ważności . Szkoda , że dla mnie nawet przeterminowany jesteś najlepszy . Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie Dziewczynki ;*
Bo ja nadal czuje się Twoją, wiesz..? ![]() NA PRZEKÓR WŁASNYM PRAGNIENIOM Gdybyś tylko zechciał.. nie żałowałbyś niczego... 'Cały mój świat skupia sie tylko na Tobie' Na darmo doszukuję się sensu w tym wszystkim ![]() Świat zatrzymał się na chwile... W tłumie ludzi tylko Ty i Ja... Mówią: 'walcz o to co kochasz..!'
A potem: 'Daj sobie spokój z tym'
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
muszą być grzesznicy, żeby byli święci
"Jeżeli chcesz poruszyć ważną kwestię, wal prosto w oczy. Potem walnij jeszcze raz. A potem po raz trzeci, z całej siły." Na planszy życia stać twardo,zawsze z wysoko uniesioną gardą!
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś moim księciem z bajki i nie ważne, że nie masz tego cholernego białego konia.
wiedziała że nie jest kochana. ale sama kochała w takim stopniu że jej uczucia starczyło dla nich obojga na całe 2 lata męczarni i szczęśliwości Miłość jest jak kołysanka.Potrafi cudownie utulić do snu, lecz kiedy tylko zaśniesz piosenka milknie i znów budzisz się sama.. Czerń zakrywa Twoje serce, to, które kocha, ale niewidocznie... Na tej sali płakała Twoja dusza, być może ze szczęścia, tańcząc gubiła emocje.. Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2009-12-20 o 20:32 |
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Reklamy sms-owe powinny być kategorycznie zabronione dla osób samotnych. Po co darmowe minuty? Po co darmowy numer? No po co się pytam?!
-Morderco...! -O co Ci chodzi..? -Zabiłeś mą miłość, wiarę w ludzi i optymizm, a teraz jeszcze chcesz zabić moją nadzieję?! Wchodź, rozgość się Tęsknoto. Zadzwonię jeszcze po Smutek, będzie nam raźniej we trójkę... zmiany wiesz? 4 lata. stracone archiwum. miliard rozmów. nie ma nic. f o r m a t. c a ł k o w i t y. Dlaczego nikt jeszcze nie wymyślił środków resetujących pamięć i oczyszczających serce? Stałby się przecież miliarderem...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

(

<3.