![]() |
#93 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele inny
Buu ale poprzebierany wątek... :p
No więc z tego, co zostało podoba mi się: Revlon podkład Gosh, Velvet Touch Lipstick (Odżywcza pomadka do ust) odcień 108 CUTE ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Ok to poczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele inny
![]()
![]() |
#95 |
BAN stały
|
odpisze tutaj bo szukam kosmetyków za te ciuszki
![]() podoba mi sie to: Revlon, Custom Creations Foundation SPF 15 odcień 020light minimalne zużycie AVON Color Trend Eyeliner brokatowy zostało ok 60% Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask Calvin Klein, Euphoria Blossom EDT odlewke ![]() ogólnie podoba mi sie jescze suszarka... moze bys sobie cos dobrała? najwyzej ja z czegos zrezygnuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
* AVON Color Trend Eyeliner brokatowy zostało ok 60% * Schwarzkopf, Syoss, Repair Therapy, Balsam (Odżywka do włosów suchych i zniszczonych)
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie dobiorę:
* Revlon, Custom Creations Foundation SPF 15 odcień 020light minimalne zużycie
oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3422&d=1261423 Pasuje Ci taka wymiana? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Nie potrzebujesz witaminy K lub D dla niemowląt lub czopków? Mam witaminę D - Vigantol w kropelkach, ale nie używam, bo moja nie da sobie zakropić i kupuję Vita D ![]() Mam też butelkę Lovi nieużywaną (tylko smoczek używałam, zmieniałam do drugiej butelki Lovi). Jakbyś potrzebowała na wymianę dla dziecka czy coś ![]() Mój wątek ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-01-16 o 21:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Witaj, przepraszam za brak odzewu, sprawy potoczyły mi się w sposób przez który nie miałam głowy do wizażu. YR żel wydany, ale jeśli masz jeszcze green tea i interesuje Cię wymiana ze mną - daj mi proszę sygnał - najlepiej na PW, bo nie wiem jak długo będę miała spokojniej. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
kochana ten wątek jest już nie aktualny, zerknij do wątku w podpisie tam mam rzeczy które są do wymiany
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.