|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wódka smakowa.
Cytat:
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo wisniowa pijam z cola i rzecczywiscie pychaaa
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Cytrynowka + fanta cytrynowa =
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, śmiało, możecie mnie zjechać za to, że nie jestem pełnoletnia
. Od razu mówię, że okazyjnie piję i mało jak co. Osobiście Sobieski ;p Ale Green Tea jest niedobra, no. I mam takie pytanie... Jakieś takie wyżej procentowe i dobre Sobieskie są, nie? Bo mnie chyba kumpel specjalnie w głupka robi i kupuje takie 4,4 % ^^". Polecicie jakieś? Ale takie łatwo dostępne, a nie jakieś Francuskie, Włoskie czy coś O.o" [Na wszelki wypadek ^^] |
|
|
|
|
#95 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
A my w wątku rozmawiamy o WÓDKACH smakowych, ktore kosztuja (w przypadku Sobieskiego) kolo 30zl za pol litra, i maja ok 40 volt.
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Kolejna pyszna wódeczka
sobieski karmel.jpg |
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie... i pachnie jak lody z McDonaldsa z polewą karmelową ![]() póki co mam założone 100 dni bez % więc będzie musiała poczekać
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
Edytowane przez 28nana Czas edycji: 2011-04-12 o 14:06 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Piła z was może któraś bułgarskiego flirta?Przywożona w ilościach hurtowych przez wszystkich chyba moich znajomych po wakacjach w tym kraju, jest bosska
hahah mmmm Strrasznie żaluje że nie jest dostępna nigdzie w Polsce i też dziwię się bardzo bo naprawde jest bardzo popularna i lubiana.Generalnie nie znoszę smaku wódki, nikt mnie nie zmusi do wypicia shota zwykłej żadnej marki, moge tylko w drinku.Polubiłam z polskich dostępnych luksusową żurawinową- uwielbiam , i chyba z resztą tylko tak się nadaje,przynajmniej my ze znajomymi nie znleźliśmy lepszej kombinacji- z sokiem bananowym -pyszna! Ostatnio, jeszcze w sezonie zimowym próbowałam też orzechowej soplicy, kolega przyniósł zachwycony że taka pyszna i można pić szoty bez popity no i faktycznie nawet ja dałam rade i smakowała mi ![]() Myśleliśmy potem z czym by ją wymieszać i wpadlam na mleko, lub śmietankę- barrdzo dobra, smakuje troszke jak monte ;p Jednak nie jest aż tak słodka i nie do picia jak likiery, które są dla mnie niezdatne do picia.No i szybko wchodzi po takich kilku drinkach z mlekiem w koncu to vodka, a jak np piję malibu z mlekiem, które też lubię to trzeba jednak sporo wypić żeby coś poczuć.Nie żebym piła tylko jak alkoholik dla fazy ale czasem miło jak coś klepnie jednakowo dobrze smakująć, nie jak takie drinki z 5% ktore sa pyszne ale zanim cos sie poczuje to czlowiek ma w brzuchu 2000tys kalorii z tych cukrow ;pBardzo chcę spróbować karmelowej, jako że uwielbiam karmel, mam nadzieję że z mlekiem też mi podpasuje i wyjdzie cos w rodzaju aromatu puddingu smakija karmelkowego. Edytowane przez PannaMigotka Czas edycji: 2011-04-18 o 19:34 |
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie Soplica Orzech wloski rzadzi
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Piłam świetnego drinka o nazwie Lolita-
-soplica wiśniowa -sok ananasowy -sok żurawinowy Pycha! |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja także bardzo lubię wspomniana już Soplicę orzech laskowy, smakuje jak lody orzechowe
![]() I jeszcze bodajże Soplica (ale nie dam sobie ręki uciąć) mandarynkowa. ![]() Ogólnie Soplica robi bardzo dobre wódki smakowe
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie Soplica orzech laskowy pychotka mniam
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
wiśniówka lubelska
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej lubie wisniowke lub zurawinowke lubelska
Jednak smakowe wodki maja to do siebie,ze nawet po niewielkich ilosciach na drugi dzien peka mi glowa.
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawe, ja wrecz odwrotnie Mialem okazje kilkukrotnie pic wspomniana juz Soplice orzechowa w drinku i z czystym sumieniem moge polecic. W kombinacji z sokiem pomaranczowym w ogole nie czuc ze pije się wódke. Jak komus za slodko mozna dolać wody mineralnej, to juz wedle gustu
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
Ja lubię Sobieski czerwoną i smakową Finlandię
|
|
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
oO widze, że nie tylko mi przypadła Soplica orzechowa do gustu
rzeczywiście ma coś w smaku z lodów orzechowych. Albo princessa orzechowa. W każdym razie pierwsza wódka, która jest smaczna |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
lubelska porzeczka
i cytrynówka własnej roboty
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie Cytrynowka jakas z jablkami (smakuje jak tymbrak!
) booska
|
|
#112 | ||
|
Wtajemniczenie
|
finlandia smakowa
![]() ale polecam też Lubelskie smakowe, cytrynówkę i porzeczkówkę!
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj zabieram na imprezę Soplicę orzechową i wiśniową. Orzechowa wiśniowa do coli - świetny drink.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
Osobiście uwielbiam Finlandie żurawinową, mango, limonkową
Jak mam mniej kasy to Lubelska porzeczkowa, żurawinowa, grejpfrutowa (moja nowa miłość) Niestety o ile jeszcze jak pije Finlandię to czuję ile piję, to porzeczkowa lubelska, jest niesamowicie zdradliwa i wchodzi mi jak soczek |
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś piłam przywiezioną przez kolegę czeską wódkę o smaku porzeczki, pyszna była mimo ze ja raczej za wódką nie przepadam
|
|
#119 |
|
Pani Buka
|
potwierdzam
ogólnie dużo alkoholu nie piję, po czystej wódce prawie zawsze mam jakieś dolegliwości żołądkowe, a już drugi raz świętowałam z cytrynówką i grejpfrutówką i nie dość, że smaczniejsze, to jeszcze nic mi po nich nie jest
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
wyborowa-smaki świata limonka z mietą-pycha z lodem.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

ale moim zdaniem rewelacyjna nie jest (latem bym jej nie pila... tylko na sezon jesienno - zimowy sie nadaje, moim zdaniem)

hahah mmmm