![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
generalnie wolalabym oddac rzeczy z wątku niż very irresistable + estee lauder paletkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
w Twoim wątku podoba mi się tylko puder rozświetlający(tzn,byłby mi przydatny,bo masz wiele fajnych rzeczy) reflektuje na perfumik givenchy,ale jeśli nie to spoko,nie chce byś była niezadowolona,a mnie sie nie spieszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
w zasadzie to chcialabym sie wymienic, ale moze dorzucisz mi ten lotion do wlosow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
ok, dorzucę.Tak dla pewności Ty masz ten perfumik?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...resistible.htm masz edp? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
ja mam w fioletowej flaszce
http://www.dolce.pl/givenchy/very_ir...ible/1422.php5 edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
to niee teeen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() 100 ml zapachu w życiu nie zużyję... Nie odlałabyś trochę ze swojej flaszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
a jak to się robi?ja mam dwie nowe,więc jedna otworzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
lakier do włosów Loreal Maxi Volum-forte-zostało ok 1/4 z 300ml
ISADORA cienie poczwórne zieleń-nowe folia odsypkę świeżutkiego pudru mineralnego CLINIQUE Blended Face Powder 20 invisible blend(kupiony w Sephorze) guerlain Meteorites 02 pink fresh(odsypkę)Nowy kupiony w sephorze(chętnie za inne meteorki) profesjonalny lotion zwiększający objętość do włosów cienkich-wypróbowany 2 razy(kupiony we Francji) To coś u mnie za cokolwiek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam potrzebnego,a moze masz coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Ale to już przy okazji,nie będę Cię męczyć tak zaraz od początku nowego roku.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
a chcialabys np. dior addict 2 100ml edt
mam jeszcze inne rzeczy w domu, ktore moge dorzucic do Estee Lauder Platinum Illuminator np Serum Avon Reversalist kilka razy użyte Clarena maska z peptydami oryginalnie zapieczętowane krem nawilżający do twarzy i krem pod oczy dermedic oryginlnie zapieczętowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ja po MDC się zglaszam
![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
ma adicta
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- podoba mi się Noa,ale mało i w zasadzie najbardziej lubię białą Jakie masz jeszcze zapachy?Widziałąm dużo butelek,pewnie ukrywasz jeszcze jakies ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
w tej chwilii mam jeszcze na wylocie Gucci II edp - bez kilku psików
no i ew. ten Givenchy Very Irresitable jakby moze Ci sie podobal? do tego mogę dorzucić Estee Lauder Platinum Illuminator |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
właśnie wąchałam tamte i niestety tylko ten w różowym flakoniku mi sie podoba,miałam już go tylko małe flaszki i powracac chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
a gucci II edp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
z gucciego to gucci by gucci tylko mi pasuje.przepraszam,ze marudze
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- jeszcze go sprawdze w perfumerii i jesli bedzie mi pasowal to chetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Jabys miala, to chetnie bym oddała meteorki np. za:
któryś z mineralnych podkładów : =LAURESS -Radiant Neutral Ethereal lub Elemental =LAURESS -Radiant Ginger Ethereal lub Elemental lub apteczny żel myjący do twarzy , najchętniej Avene Cleanance Dobry pędzel (cos typu, jak Edm) do pudru sypkiego Jak cos masz, to daj znać, jak mozesz to u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
nie mam nic z tej listy,jedynie pędzle,ale używam
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie czekam na wiesci - mozesz dac znac u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem mam Valentino ete 40ml,zobacz oba wątki i całą listę moich kosmetyków.
T.Mugler Alien oryginał(tester) zostało ok 25/90ml odsypkę świeżutkiego pudru mineralnego CLINIQUE Blended Face Powder 20 invisible blend(kupiony w Sephorze) guerlain Meteorites 02 pink fresh(odsypkę) kilka kulek perfumowany balsam do ciała Guerlain L'instant zużucie ok 20-25% 1próbki KENZO L'eau Par KENZO edt: zależy mi Bourjois lakier do paznokci french manucure-wypróbowany
![]() |
#114 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Co Ty na to? Może być to odlewka Gucci (mam flakonik z atomizerem ok 18ml) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
piszesz, że nic nie wypatrzyłaś a przecież to Ty pierwsza napisałaś w moim wątku. W tej chwili nie mam nic wiecej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Loreal podkład w pędzlu Studio Secrets professional high definition -nowy(kupiony w Douglas)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lr Health & Beauty - No Angels - Perfumowany dezodorant w kulce - 50 ml - Nowy nie używany Charetti - Balsam do ciała Aloesowo-Oliwkowy - 200ml - Nowy nie używany Ricco - Balsam do ciała - Jedwab & Migdał - 150 ml -Nowy nie używany LR Health & Beauty - Body Vital - Soft-Epil - Balsam do ciała po depilacji hamujący wzrost włosków - 200ml - Kilka razy użyty - na dole ślady psich ząbków - naszczęście bez uszkodzeń- zostało 90% ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- ok.odlewka za odlewkę,ale musisz przysłać atomizerek.poj niech będzie ta sama ![]() Pasuje Ci Gosiu? ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() Myślałam,że szukasz podkładu ![]() ok, podoba mi się u Ciebie Clinique - Happy Summer Spray 100ml (pozostało 80ml, z wymiany z nameless, zdjęcie zrobione przez nameless, użyczone mi na potrzebę wymiany. Zapach bardzo podobny do klasycznego happy) Lancome Teint Idole Ultra (kolor 03 Beige Diaphane) czekamna propozycje ![]() i raz jeszcze przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- [QUOTE=luskap;16193006]Znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem mam Valentino ete 40ml,zobacz oba wątki i całą listę moich kosmetyków. T.Mugler Alien oryginał(tester) zostało ok 25/90ml odsypkę świeżutkiego pudru mineralnego CLINIQUE Blended Face Powder 20 invisible blend(kupiony w Sephorze) guerlain Meteorites 02 pink fresh(odsypkę) kilka kulek perfumowany balsam do ciała Guerlain L'instant zużucie ok 20-25% 1próbki KENZO L'eau Par KENZO edt: zależy mi Bourjois lakier do paznokci french manucure-wypróbowany za odsypkę pudru,próbkę kenzo i lakier bourjois ?pasuje Ci? "ANEW CLINICAL" KOREKTOR ZMARSZCZEK WOKÓŁ OCZU NOWY 2x10ml podaj ilość odsypki clinique. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
a co chcesz w zamian?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.