![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przespałam się z facetem mojej siostry
nie zapominajmy o tym że autorka nie żałuje, co więcej chciałaby to powtórzyć... na domiar wszystkiego pisze że "owy" casanova kocha siostrę. BARDZO JĄ KOCHA jego miłość aż odbiła się na autorce. Wiesz ja bym jeszcze zrozumiała alkohol - chwila zapomnienia. a ty przez jakiś czas flirtowałaś z jej facetem .A ty zrobiłaś to z premedytacją. ogólem facet nic nie wart
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Nie rozumiem, skąd w Was takie ostre emocje? Przecież sprawa Was nie dotyczy, więc skąd tyle nienawiści w ocenie siorki? Czyżby na wierzch wychodziły ukryte lęki i strach przed byciem zdradzoną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi o moralnosc i etyke w zyciu miedzy ludzmi. Nikt nie jest swiety, ale sa pewne granice dobrego smaku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
A może po prostu niektórzy ludzie brzydzą się takich panien, które nie dość, że robią świństwo siostrze, to jeszcze o tym zakładają wątki na forum i bez żenady dzielą się całą historią? Bo tak naprawdę dziewczyna nie szuka rozwiązania problemu, nie chce się zmienić. Mam siostry i nie do pomyślenia jest dla mnie takie zachowanie, a nieraz się kłócimy, nieraz sprawiły mi przykrość (i ja im pewnie także - jak to w rodzinie bywa), ale pewnych rzeczy się po prostu nie robi. A ja się robi, to dla mnie jest jedno słowo na to: patologia. Jedna z Wizażanek słusznie - moim zdaniem - dała link to hasła: socjopata, bo lekkim skrzywieniem moralnym, nie szanowaniem norm społecznych, mi tu zalatuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
Dokładnie. Ja również mam Siostry i bardzo je kocham i nie wyobrażam sobie zrobic czegoś równie podłegojak autorka wątku. To chore, obrzydliwe i nie mieści mi się nawet w głowie. Facet - dupek to jedno. Ale siostra?!
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem że tobie nie sprawiałoby większego problemu wskoczyć do łóżka facetowi swojej siostry <przy założeniu gdybyś ją miała , bądź nawet masz> poza tym forum jest od wyrażania swojego zdania na temat jaki opisuje autor, mamy pisać "o jak fajnie że to zrobiłaś ... zazdroszczę ci.., na pewno było super... powtarzaj to jak najczęściej, nawet na oczach siostry"??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zgadzam się z tym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Polska wersja Mody na sukces....teraz czas na tatusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
ja pieprze
![]() nie mam siostry ale mam przyjaciołke ktora dla mnie jest jak siostra...i to dla mnie normalne że jej faceci(chociaz moze fajni i przystojni) są dla mnie aseksualni ... z resztą...facet nie lepszy....pasujecie do siebie...szkoda tylko twojej siostry....
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to co zrobiła autorka wątku jest obrzydliwe. Nigdy nie mogłabym przespać się z chłopakiem swojej siostry (choć jej nie mam). Ale mam przyjaciółkę, która jest w zaawansowanym związku z chłopakiem, którą traktuję jak siostrę. Mi by było głupio nawet z nim flirtować
![]() Autorka tego wątku jest na pewno egoistką i bezduszną osobą. Nie jestem święta i chyba nikt z nas nie jest. Ale mam wrażenie, że nikt kto wypowiedział się w tym wątku na pstryk nie wskoczył by do łóżka z facetem swojej siostry. Nawet gdyby chciał się zemścić.. Nie chcę się za dużo tutaj wypowiadać na ten temat, bo nie jestem żadnym filozofem, psychologiem itp., żeby przeanalizować to do głębinie. Ale myślę, że to co napisałam powyżej jest wstanie wyrazić moją opinię. Na to wszystko co zrobiła siorka jest mi najbardziej szkoda jej siostry. Bo może dla niej to była miłość jej życia? A, że jej facet ją zdradził z jej własną siostrą.. Jesteście siebie warci. Życzę Twojej siostrze, żeby sprawa wyszła na jaw. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
nie jest ci glupio patrzec siostrze w oczy? i jej facetowi tez.. ? dla mnie porazka, sa pewne granice i mimo najwiekszej ochoty na co nieco z tym kolesiem, moglas sie powstrzymac
![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie to miałam na myśli, pisząc, za Pani Pseudo Dziennikarka nie zdobędzie tak doświadczenia, najwyraźniej umie kręcić, ale jeszcze nie wie w która stronę najlepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
nieźle pokręcona jesteś haha;D
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja znajoma dwukrotnie dostała zaproszenie do DRZYZGI ![]() wizaż jest wielkim źródłem ciekawych infirmacji na temat kobiet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
to nie facet z ktorym sie przespalas, to kawal dziada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Szczerze współczuję Twojej siostrze nie dlatego że ją chłopak zdradził ale dlatego że ma taką siostrę jak Ty!!! Zdarzyła mi się taka sytuacja ale to ja byłam tą zdradzoną i wiem jak to boli... Bardzo długo nie rozmawiałam z nią.. z bylym TŻ do dziś się nie odzywam nigdy nie wybaczę mu tej zdrady tym bardziej że uważałam że jest tym na całe życie. Mam teraz uraz i nie potrafię nikomu zaufać i staram się nie zapoznawać siostry z moimi chłopakami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Nie no... ludzie a gorsi od zwierząt
![]() Jakaś patologiczna rodzina ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
czas wcale nie leczy rany .... tym bardziej tej, wiem coś o tym .... wiecie co? zauważyłem pewien paradoks jak czytam fora .... kiedy dzielę się tym co mnie spotkało (zdradziła mnie żona) , większość z Was (kobiet) radzi mi , żeby żonie wybaczyć jeśli ją kocham.... odwracamy sytuację - facet zdradza swoją żonę - gnój, cham,****iarz.... - odchodzicie od niego .... jak to jest??? kobiety zawsze kreują się na zagubione, niedopieszczone, tysiąc powodów zdrady zaraz wymyślą, biedne są i w ogóle ... a faceci????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze się 'najeżdża' na facetów, a właściwie przeważnie. no ale to też zależy od sytuacji..
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Wątpie, żeby ktoś Cie tutaj zrozumiał, bo nikt takich świństw najbliższej rodzinie nie robi
![]() Boisz się, że się wyda? No przeciez Ci wszystko jedno ![]() ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Jeśli tak postępujesz i piszesz że nie masz wyrzutów sumienia to wątpię żebyś potrzebowała jakichkolwiek rad...Bo i tak to znowu zrobisz skoro jesteś pozbawiona zasad moralnych. Ciekawa jestem jakie relacje łączą Cię z siostrą?Masz o niej zdanie typu "rodziny się nie wybiera" czy jesteście również przyjaciółkami? Może to nie tylko seks ale i jakaś zemsta udowodnienie sobie że coś jej zabrałaś? Bo jest tylu facetów że na pewno trafiła byś na takiego z którym jak to nazwałaś dobrze Ci było w łóżku. On zdradził swoją siostrę i jest dupkiem, a Ty nie dość że rozbijasz związek to w dodatku zdradzasz własną siostrę. Jeśli chodzi Ci tylko o seks a poza tym nic do niego nie czujesz to nie baw się ludźmi nie niszcz uczuć bo wątpię żeby siostra była w stanie wybaczyć podwójną zdradę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
dla mnie, to nie zwykły faect siostry ' siorki' ale zwykły S****IEL. przepraszając oczywiście, za wyrazenie.
nigdy, nie przespałabym się z chłopakiem, zadnej mojej siostry, a napewno one z moim. nie wiem, jak mogłaś jej coś takiego zrobić. jeśli jesteście tylko dwie, to na jej miejscu uznałabym ze jestem JEDYNACZKĄ. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
![]()
Niestety Ja też przespałam się z chłopakiem mojej siostry(ciotecznej), tylko że Ja mam wyrzuty sumienia nie tylko wobec siostry ale też wobec mojego faceta. Stało się to pod wpływem alkoholu. Nawet nie wiem czy na trzeźwo bym to zrobiła. Najgorsze jest to ze moja młodsza siostra o tym wie i mnie teraz szantażuje a ja nie chce żeby oni się rozstali z mojego powodu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
to już nikomu nie można ufac?? żal...;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Świat schodzi na psy... Mam nadzieje że to prowokacja ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Uuuu... zrobić taka rzecz przyjaciolce czy koleżance to już wielką przepada a rodzionej siostrze??? niewiem nawet jak to nazwać...
jak dobrze że mam samych braci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
zapomniałam dodać że zamierzam zakończyć znajomość z tym facetem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.