|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
oczywiście uwzględniłam spalanie osoby przy wadze 100kg i to że mogła bardzo dużo cwiczyć, ale mało prawdopodobne że dzienny bilans wyszedł aż na takim minusie, sama funkcjonowanie, a nawet cwiczenia, oraz waga nie mogły spowodować utraty tylko kilogramów( ale z tkanki tłuszczowej)
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
miałam na myśli samą wagę po tylu dniach, niekoniecznie tkankę tłuszczową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
no tak tak
![]() ![]() ![]() ![]()
#94 |
Raczkowanie
|
A co do roweru to ooo matko boska.. ja już chce lato!! chce na rower
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
co do wagi się zgadzam
jednak ja chcę schudnąc z tkanki tłuszcowej, a nie odwodnić się co ma wiele skutków niekorzystnych chyba większośc diet cud( 3-5 dniowych) własnie opiera się na tym przez pierwsze dni gdy nie pijemy ulubionych napoi a woda tak na niesmakuje pijemy mniej, tracimy wodę, kilogramy, jednak gdy powrcacamy do noramlnej diety tyjemy 2 razy wiecej niż schudłyśmy- oczywiscie jemy tez wiecej |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ja za to psuje kazdy rower
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
a teraz tyłek zbiera co by w lato stracić
![]() ![]()
#99 |
Raczkowanie
|
Tak mi się chce ćwiczyć ale dogodzić mi ciężko;/ Nie wiem co...
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma to jak szklanka chemii ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
jakie są wasze tajne smaczne i dietetyczne przepisy?
ja uwielbiam sałatkę owocową- banan,kiwi, płatki owsiane, płatki pełnoziarniste kukrydziane, garść żurawiny polane jogurtem naturalnym a czasami trochę rodzynków.....lubię też sałatkę z rukolą,pomidorami, papryką, ogórkiem, serem feta ewentualnie polane sokiem z cytryny( można dodać trochę oliwy) miałam kiedyś fazę na chlep typu wasa albo ryżowe wafle, ale wzbudzały u mnie głód. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ja np lubię jak mam tak: kapuste pekińska, kukurydzę, ogórek i papryka
![]() ![]() ![]() a u mnie dzisiaj na kolacje jajeczko z chlebem ![]() ![]() no i w końcu muszę trochę poćwiczyć ![]()
#103 |
Przyczajenie
|
roselily - nie moja wina, że tak szybko chudnę. w ciągu tych trzech dni jadłam połowę mniej niż normalnie. I tak samo z siebie wyszło. Nie pisz, że to nie możliwe, bo jakoś się to stało. Doskonale wiem, że to nie zdrowe. Ale nic na to nie poradzę. Ograniczam jedzenie i piję dużo płynów. Niekoniecznie wody.
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Witam was Dziewczynki. Chciałabym się przyłączyc do was. Mam 164 cm wzrostu ważę 92 kg moja wymazona waga to 65 - 60kg. Przyznam sie ze około rok temu próbowałam schudnąc z pomocą tego forum (chodziło o motywacje) ale coś nie wyszło pewnie dla tego ze nie bardzo chciało mi się cwiczyc. Teraz od stycznia wróciłam do pracy wiec jestem 8 godzin w ruchu na początku stycznia ważyłam 96,5 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
marzena22 - witamy w naszych skromnych progach.
![]() ![]() PS. dziewczynyyy! po wieczornym ważeniu( wiem, że powinnam ważyc się rano) wyszło 1 kg mniej! czyli już równa setka kg. zobaczymy rano czy to się potwierdzi... ![]() huraaa! po porannym ważeniu -1kg. równa 100. już "nie dużo" pozostało do końca.
105 ![]() ![]() ![]() Zacząć ćwiczyć! *40 brzuszków *rozciąganie ciała *skłony *rowerek - ok. 30 min. Ciekawe ile wytrwam? ![]() Edytowane przez ania166 Czas edycji: 2010-01-25 o 07:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
ania166 dzieki za gorące przyjęcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Hej! Witam nowe forumowiczki
![]() marzena22 ja też mam 19 miesięczną córcie (30.06.2008) ![]() Mam do ciebie pytanie ... czy te kg które chcesz zgubic są pozostałością po twojej córci ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie drogie Panie
![]() Już po śniadaniu, ale nie wiem czy 10dkg sera twarogowego można nazwać śniadaniem, ale grypsko mnie dopadło i nawet apetytu za bardzo nie mam ![]() Widzę, że nie tylko ja pozwoliłam sobie w weekend na małe odstępstwa w diecie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak już powinnaś warzyć się raz na tydzień, ale jak już tak koniecznie chcesz warzyć się codziennie, to rób to tylko rano, naga i o tej samej godzinie, bo waga w ciągu dnia się zmienia ![]() Ładnie ci waga poszła w dół, ale obawiam się, że to tylko woda, tłuszcz zaczyna się tracić dopiero od 2 tygodnia odchudzania, mam nadzieję że ćwiczysz, bo chyba nie chcesz mięśni tracić, tylko tłuszcz ![]() Witam też nowe dietowiczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Ja na śniadanko zjadłam dwie kromki ciemnego pieczywa z serem i plasterkiem szynki.
Wcześniej skusiłam się na pół tosta... :| A teraz piję zieloną ;D |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
fruzia1988 tak te kilogramy to nabyte w ciązy po porodzie schudłam do 81 kg ale jak przestałam karmic (karmiłam krótko) to sobie odbiłam i tak to wygląda. Moja księżniczka z 23.06.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja jeszcze karmię i dlatego nie mogę sobie zbytnio pozwolić na dietę a już tym bardziej na"fat burner'y" czy inne wspomagacze odchudzania, ale nie jem dużo. Żołądek mam mały, tyle tylko że warstwa tłuszczu pozostała. Dlatego zaczęłam ćwiczyć ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja juz od rana na nogach ![]() ![]() ![]() a teraz jem sobie wafla ryżowego mysiunia mam pytanie ![]() ![]() jak ja już bym też chciała mieć swoje dziecko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja właśnie zjadłam marchewkę gotowaną na parze z piersią z kurczaka ![]() Gorączka mi przeszła, więc chyba dziś poćwiczę ![]() Ja też bym chciała mieć dziecko, w zeszłym roku w czerwcu poroniłam, obiecałam sobie, że zanim znowu zajdę w ciążę, to trochę schudnę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
mysiunia dziekuję dziękuję
![]() ![]() a ja dzisiaj na obiad mam ryż ale nie wiem jeszcze co do tego ![]()
http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty ![]() co raz mniej mnie w 2015 roku !! ![]() Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2010-01-25 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę z pieskiem na spacer, przy okazji wejdę do sklepu i kupie sobie jakieś owoce, szkoda że to nie lato, bo wtedy jest więcej do wyboru i moje kochane truskawki ![]() ![]() No i po pierwszym tygodniu mogę się pochwalić ![]() waga: -1kg mniej ramiona: -2cm pod biustem: -1,5cm talia: -3cm biodra: -1cm uda: -2cm Edytowane przez mysiunia85g Czas edycji: 2010-01-25 o 15:00 Powód: dopiska wymiarów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Troche mnie tu nie było -> brak czasu niestety. Nie mogę pisać o swoich 'wzlotach i upadkach' wagowych,bo niestety nie mam wagi elektronicznej, a ta co mama (czyt. wskazówkowa) bardzo różnie pokazuje, zależy jak ustanę ![]() Dziś wszamałam: -owsianka -robiłam blok czekoladowy dla gości ![]() ![]() -połowę gołąbka w sosie pomidorowym, wyłowiłam jeszcze tak 1 liśc kapusty pekińskiej, który 'wolno dryfował' ![]() ![]() -muszę zobaczyć czy wyszedł mi drugi blok czekoladowy (poprosili mnie gości, żebym przygotowała drugi xD), więc go trochę podjem, czyli to będzie tak przed kolacją, a na kolację zjem owsianką z łyzka twarogu chudego i odrobiną jogurtu nat. ![]() A co do pytania, skąd wzięły sie te 'nadprogramowe kilogramy' to u mnie jest tak, że od zawsze byłam 'większa' od rówieśników, zawsze te pare kilo więcej, jadłam drożdzówki, rogale z czekoladą, gazowane napoje, tłuste sandwiche(duzo sera, szynki,majonezu,sosu czonkowego, tak własciwie wszystko co było w lodówce), białe pieczywo, pizza ect. Ogólnie brak zasad zdrowego, racjonalnego odzywiania. Nikt nie mówił mi w szkole, że jestem gruba (bo jak uważali mam ładna twarz, delikatne rysy itp., ale jednak ciało tez sie liczy !). Od podstawiówki trenowałam piłke reczna [do konca gimnazjum], choc byłam najgrubsza to jednocześnie jedną z najlepszych zawodniczek (grałam na skrzydle i rozegraniu), zawsze strzało z 'zera' to było coś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przerprawszam, że tak sie rozpisałam ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
hej moje kochane i witam serdecznie nowe osóbki
![]() miałam tragedie i myślałam,że dłużej już nie wytrzymam i zeświruje,a wszystko przez to,że w sobotę wieczorem na końcu bloku paliła się piwnica i przez to nie było ani telewizji ani internetu.Najlepsze jest to,że kolega zza przewiświtu w drugiej części bloku też nie miał,zadzwonił w niedziele i mu zrobili a nam nie,a jeszcze lepsze to to,że nikt z mojej połowy bloku tego nie zgłosił dopiero ja to zrobiłam,a jak dzwoniłam to się o tym dowiedziałam.Nie no fajnych mam sąsiadów co szkoda im kasy na telefon.Gdyby nie ja to nikt by nie miał ani telewizji ani internetu. Co do dietki i ćwiczeń to mają się dobrze nie napisze co jadłam wczoraj,bo z tych nerwów nie pamiętam,ale wiem,że nic słodkiego nie jadłam,a dziś na śniadanie był jogurt truskawkowy z płatkami owsianymi,na obiad zupa z kiszonej kapusty,teraz idę robić sobie budyń na deser(porcja ok.45 kcal),więc dietetycznie,a na kolacje zamierzam zjeść owsiankę na mleko z niewielką ilością suszonych owoców i trochę jeszcze pojeździć.Niektórym może się wydawać,że mało jej ale ja się wcale głodna nie czuję i mi nie wolno dużo jedzenia na raz,bo w tamtym roku wpadłam w początki bulimy i sama z tego wyszłam.Nikt w domu tego nie wie i się nie dowie tak mi jest lepiej. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- A bym zapomniała żeby nie było zamieszania z listą nasze postępy będę wpisywać na koniec każdego miesiąca.
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2010-01-25 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Ja słodkiego nie jem od 3 dni ;D Jestem z siebie dumna normalnie ;D
A dzisiaj zjadłam nie za fajne rzeczy, ale to się wytnie ![]() śniedanie: pół tosta, 2 kromki ciemnego chleba, zielona herbata takie jakby II śniadanie : 2 pierogi podsmażone (! :O) * 50 brzuszków, 30x nożyce ^^ + jogurt obiad: kopytka + troszkę sosu i kapusty podsmażanej. Oczywiście niedużo tego :p I teraz jabłko. A potem jakaś kanapka z pomidorem i ogórkiem. Chyba :P Wieeem, zaniedbałam troszkę to wszystko. Ale jutro zjem mnie. Dzisiaj nie byłam w szkole i to tak z nudów. Wiadomo, że w szkole nie dostanę pierożków ^.^ |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
pysia, to widzę, że masz takich samych sąsiadów co ja, jak coś trzeba załatwić, to żadnego chętnego nie ma i zwykle kończy się na tym, że my zgłaszamy awarie, kretyni
![]() Mam nadzieję, że tym razem nie wpadniesz w szpony bulimii, trochę mnie tym wystraszyłaś. _EnIgMaTyCzNa_ to może zamiast się ważyć, będziesz mierzyć obwody, wystarczy miara krawiecka ![]() No to mój dzisiejszy jadłospis: -kawa -ser twarogowy -mandarynka -banan -pierś z kurczaka gotowana na parze z marchewką -2 naleśniki z jabłkiem smażone bez tłuszczu -2 kromki grahamu z 2 jajkami ugotowanymi -herbata czerwona Ćwiczenia: -60 minut na orbitreku(jutro muszę go naoliwić, bo strasznie skrzypiał ![]() planuję jeszcze na dziś zumbę, ale to się jeszcze okaże |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.