|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koniec z błyszczykami!!! - Odwyk dla błyszczykomaniaczek ;-) część II
Cytat:
smak i zapach nie zmienił się po dwóch latach(widać jak często używam błyszczykówA jeśli chodzi o szminki, to bardzo polecam Mary Kay(przykładowa aukcja na all) http://allegro.pl/item911145455_poma...ink_satin.html. Tu ze strony jeszcze http://www.marykay.com.pl/265. Tylko nie pamiętam jak pachną, a zostawiłam w mieszkaniu studenckim, więc nie mam jak sprawdzić(aha- bezzapachowe )
Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2010-02-08 o 18:44 |
|
|
|
|
|
#92 | |||
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Silesia City Center, takie centrum handlowe w Katowicach
Cytat:
![]() Cytat:
A Superbra mam porcelain strapless ale baaaaaaardzo rzadko go noszę... Mam może konto na balkonetce?Cytat:
A wolę tubki bo nie lubię poza domem grzebać palcem w mazidłach, pozatym jak maluję kogoś to nie wygląda profesjonalnie... Z tych słoiczkowych mam Tisane ![]() Byłam dziś u fryzjera... ale mam cudowne włosy Nie ma co, tona tapety na twarz (ten trądzik
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
kasienka.b ----->
miałam na myśli taką szminkę dostępną "od ręki", gdzie mogę sobie sprawdzić tester na Balkonetce mam konto, ale pod innym nickiem jeśli nie kojarzysz, to mogę Ci na priva napisać xDoo właśnie pytałam na wątku o Carmexie o ten wiśniowy? jest smaczny? ![]() anonyme ----> była jeszcze taka fajna owocowa seria Palomy - transparentne, słodkie, o różnych owocowych smakach, też wycofali mnie się jeszcze fartem udało rok temu dostać jakieś ostatnie tubki w wyprzedaży... dlaczego wycofują fajne produkty? ![]() te Mary Kay mają fajne odcienie, musiałabym tylko jakąś konsultantkę namierzyć, bo nie odważę się kupować szminki w ciepłym odcieniu przez neta, łatwiej mi trafić z chłodnymi odcieniami ![]() justitia ------> koookoooooos >< |
|
|
|
|
#94 | |
|
|
Cytat:
Balkonetkowa kasienka.b to właściecielka sklepu Body ![]() Z tych dostepnych od ręki do 25zł to mogę polecić tylko Giordani Gold z Oriflame (w promocji ) bo innychw tej cenie nie mam ![]() Wiśniowy Carmex jest taki miętowo-wiśniowy, smak taki jak w klasycznym a zapach mi się podoba
|
|
|
#95 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Matko Dziewczynki aleście zakupowe!!! zazdraszczam!!! ja może się niedługo w UK obkupię ale zobaczymy czy coś z tego wypali Do mnie leci kolejny Slimshine
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
|
Cytat:
![]() Szminka ok, szkoda, że mama kupiła nie do końca te tampony, które chciałam
|
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja sie tam na cyckonoszach z wysp nie znam
|
|
|
#99 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tam cie wymaluja i nie bedzie nic widac ![]() ja nic nie chce mowic ale mam 28 lat i nadal z tym walcze nie tak jak kiedys ale jednak... Cytat:
wklejalam niedawno fotki - chyba koniec poprzedniej czesci tia, kokos, super! nie moglam nigdzie znalezc tego mazdila i nagle sie pojawily zestawy walentynkowe - maly krem, zel pod prysznic i ten blyszczyk, wiec kupilam zel i balsam wyprobowalam po silowni dzisiaj - myslalam ze zwyczajnie wylize sloiczek z tym kremem ... cudo!!!TBS kokosoy sie moze schowac!!! jutro lece po pelnowymiarowe opakowanie bo sa akurat 3 produkty za £5 tego producenta... no i sa jeszcze zestawy z blyszczykiem czekoladowym, ale na ten sie nie skusze ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
te mi nie pasuja, nie ma moj biust ![]() a Cleo nie znam..
|
|
|
#100 | ||
|
|
Cytat:
Zawsze jak marudzę na trądzik to tylko słyszę 'co tradzik? jaki tradzik? przeciez ty masz idealną cerę' Szkoda tylko, że bez tego makijażu wystraszyłabym całe AE i wszytskich napotkanych po drodze a lustro samo by pękło ![]() Cytat:
Super są Tylko nie patrz na biusty modelek bo na tak bezbiustne stworzenia jak ja też mają ![]() A Cle to seria Panache http://www.panache-lingerie.com/
Blog Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2010-02-08 o 22:21 |
||
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no niestety nic mi te biustonosze nie mowia hahaha wiem, ja to sto lat za murzynami ze wszystkim jestem.. ale dobrze mi z tym :P
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
to przynajmniej 50 lat
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Poziomka fajny ten domek dla błyszczyków
. Teraz niestety gdzie się idzie wszędzie wyprzedaże, ja byłam z TŻtem w sobotę i też trochę nakupowaliśmy, TŻtowi mp4 na imieniny, bo ma za kilka dni (facetom ciężko wymyślić coś żeby byli zadowoleni), ja sobie kupiłam 2 bluzki po 10zeta każda, śliczną opaskę na włosy metalową z dwoma serduchami, torbę tzw."listonoszkę", serwetę na ławę......no i błyszczyk HelloKitty z H&M.Dziewczyny jak będziecie miały te NYXy to pokażcie, słyszałam, że bardzo dobrze nawilżają usta. kasiu możesz powiedzieć ile mniej więcej kosztuje taka pomadka razem z przesyłką do PL
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
planuje tez wktorce odwiedzic Haema, zawsze mnie tam ciagnie do blyszczykow ;P dziewczyny to jednak wychodzi na to ze odpocz blyszczykow kupujemy rowniez inne rzeczy ![]() nelko jest taki watek gdzie sa wklejany swatche kosmetykow NYX ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- o tutaj NYX
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mialam kiedys 3 balsamy do ust, rozne zapachy ale tylko tym sie rozniy od siebie, to byl zestaw, w sumie to marne byly i wydlubalam je pewnego dnia, bo potrzebowalam malych pojemniczkow ![]() ale podobaja mi sie blyszczyki bardzo.. tylko jak juz pojde do tego sklepu to mi cala gotowka pojdzie na ciuchy i na nic innego nie wystracza wiecej... ha! chyba jest watek od zakupow zbiorowych tych kosmetykow... ![]() nie wiem dokladnie bo kasienka mi zamowila... nie moge sie ich doczekac
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domek został dołączony do kubka
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie musze ze wszystkim kryc i nie moge tego tak ladnie w udeleczkach afiszowac..
![]() TZ dostalby zawalu... ale dalej na ebay cos pomalu sprzedaje bo uzywam tylko superbalmow. poszedl mi Diorkiss Guava
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
ja na szczęście nie muszę się z tym kryć przed TŻtem, ale za to siostra jak widzi u mnie nowy kosmetyk ,a zwłaszcza pomadkę lub błyszczyk to się ze mnie nabija, ale jak coś jej dam jak mi się znudzi to się cieszy i wtedy słyszę:"...super bo właśnie chciałam sobie pomadkę kupić bo mi się już kończy.".....nie rozumiem jak można mieć 1 pomadkę i 1 balsam do ust
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
mam je porozkladane w roznych szufladach – mam taki specjalny “storage” z szufladami na babiloty i tam trzymam- w sumie to juz mi sie tego malo zrobilo i moglabym sie przestac ukrywac ale jakos tak z przyzwyczajenia chyba dalej nie trzymam razem
![]() glownie Superbalsamow i szminek Mary Kay... ![]() no i JT jabluszko i rozany – mango mi sie znudzil ale uzywany sporo jest i jak mam go sprzedac za grosze to wole go sobie zostawic... bede dalej wrzucac na ebay nieuzywane, w ten sposob odzyskam czesc wydanych na te wszystkie mazidla pieniedzy ![]() i zostane tylko przy tych ktore najbardziej lubie J Cytat:
U mnie kolezanki tak zawsze reagowaly, i mnie rozliczaly z kazdego funta wydanego wiec przestalam pokazywac Zreszta zaczely mnie denerwowac bo co pokazala to chcialy “testowac” a ja nie potrzebuje niczyich zarazkow na moich mazidlach... Kazda tez kazda po szmince i balsamie jedynie, ale jak dostawaly ode mnie te co nie uzywalam to sie cieszyly teraz szlaban, nie daje nic bo wszystko wrzucam na ebay slysze juz pytania czy nie mam czegos niepotrzebnego. Moze mam ale w Manchester jest million sklepow wiec moze sobie niech kupi jedna z druga, a nie przyzwyczaily sie i teraz zdziwione.. jak raz chcialam by mi jedna JT cynamonowego dala to wielki problem miala, wymieniac sie chciala wielce ale to ze ode mnie wczesnije dostala 100 blyszczykow to nie pamietala... ehhh zenada ![]() a co do TZta to lepiej dla niego jak nie zna zawartosci mojej kosmetyczki ![]() chociaz jak widzi ze przychodzi np jakis tusz, czy liner czy jakas inna niezbedna rzecz to nic nie mowi, wlancza mu sie czerwone swiatlo jak widzi cos do ust... zreszta ma racje, ale ja uwielbiam blyszczole, nic na to nie poradze, teraz obralam sobie sposob jak nad tym zapoanowac i idzie mi super, ale nie ma sensu mu tego wszystkiego tlumaczyc bo i tak nie zrozumie
|
|
|
#113 |
|
|
Justynko zamówiłam nasze NYX'y w zbiorowym zamówieniu u Fluxus9
![]() Nelko te szminki są zazwyczaj w promocji za około 2$ więc z przesyłka z CC do PL i od organizatorki zamówienia do Ciebie wychodzi około 7-8zł za sztukę
|
|
#114 | |||||||
|
Moderator
|
Cytat:
haha mama się pewnie zasugerowała że córa lubi mazidła doustne. A że to nie ten rozmiar tamponów, eeee kto by się tam przejmował Cytat:
Cytat:
![]() jak dla mnie nic nie pachnie lepiej jak kokos TBSu marzę o pełnowymiarowym opakowaniu, póki co zuzyłam małe i jest przepyszne!!! (nie żebym jadła, pachnie bosko, nawet mąż skomentował pozytywnie ) Teraz w piątek dorwę moje Migdałowe masełko. Mam nadzieję że nie będę pachniała jakbym wylała na siebie olejek do piecznia ciasta... ![]() Cytat:
mam nawet specjalnie do tego celu toaletkę lubię mieć wszystko pod ręką. Cytat:
zaraz chyba wujaszka google zatrudnię Cytat:
ja zwykle mojej mamie daję jak mi się coś przestaje podobać albo babci Cytat:
ehhh takie właśnie potrafią być kobity... Justynka- jesteś chyba najlepiej wyleczoną błyszczykomaniaczką z nas tutaj zgromadzonych zazdroszczę... ![]() Kasieńko - superowe te biustonosze! będę musiała szukać - one w UK są dostępne tylko online? czy w centrach handlowych też? powiedz mi - za szminkę 8zł to mniej więcej pamietam... a ile wychodzi za błyszczyk?? kiedyś była taka dobra stronka ze swatchami... masz to gdzieś? jak by było jeszcze jakieś zamówionko - możesz dać znać?
Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2010-02-09 o 18:52 |
|||||||
|
|
|
|
#115 |
|
|
Kasiaj pewnie szminką się nie sugerowała bo ciągle marudzi, że mam tego za dużo a jak przychodzi co do czego to z miną kotka ze Shreka 'pożycz tusz
' ![]() Błyszczyki te round sa po 2$ a te Mega Shine po 3,75-4$ czyli round wyjdzie podobnie jak szminka a ten drugi to około parunastu zł Na wizażystce jest wątek o zbiorowych zamówieniach, jak zobaczę, że ktoś organizuje to dam Ci znać - sama brałam udział w zamówieniach Loverynki, Ganimedei i Fluxus9 i z akażdym razem byłam bardzo zadowolona ![]() Ja te Curvy Kate kupuję przez net ale coś mi się widzi, że w Poznaniu jest jakiś sklep stacjonarny, w którym je mają Przejżyj wątek na modzie 'Nosimy dobrze dopasowane biustonosze' w 1 poście są adresy sklepów
|
|
#116 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
o wlasnie, pisalas mi na mailu
![]() ale mi sie nie chcialo sprawdzac dokladnie ![]() Cytat:
![]() generalnie to sa drozsze kosmetyki niz Oriflame wiec moze nie ma na nie takiego popytu i malo konsultantek jest Cytat:
![]() i kosztuje duzo mniej :P Cytat:
![]() Cytat:
z Mary Kay mam oprocz szminek cienie, baze pod cienie, kiedys mialam tusz, mam scrub do rak, swietne produkty... probowalam kiedys tez blyszczyki ale one maja srebrne drobinki, fakt blyszcza niesamowicie ale ja za srebrnymi nie przepadam... Cytat:
na jednym oszczedzam na drugim nie - i nie wyliczam nikomu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#117 | |
|
|
Cytat:
Ech takie wyliczanie kasy komuś jest chamskie :/ No chyba, że dotyczy Ciebie samej w stylu: od poł roku wisisz mi 100zł i zamiast mi j oddać to sobie błyszczyk za 120 kupujesz , wtedy to rozumiem. Sama się wkurzam jak ktokolwiek wylicza mi moje pieniądze a w szczególności te własnoręcznie zarobione
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to tak naprawde moja kasa tylko nie jest ida na wspolny cel ![]() jest chamskie, kiedys taka panna mi w toalecie powiedziala "jaki masz fajny blyszczyk, aaaa YSL... musial kosztowac majatek!" i w tym momencie .. z ubikacji wyszla szefowa mojego TZta kurde pewnie sobie pomyalala ze moj TZ za duzo zarabia skoro mam blyszczyk ktory "majatek kosztowal.."
|
|
|
#119 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#120 | ||||||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
jak coś się będzie działo to daj znać ![]() a masz któreś z tych błyszczyków round..? możesz coś o nich powiedzieć? Cytat:
![]() super, zaraz pobiegnę ![]() Cytat:
Cytat:
a jak pielęgnuje? Cytat:
Cytat:
Cytat:
od czasu do czasu trzeba!
|
||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

no i super pachnie

ja bym chciała nawilżającą, a przynajmniej nie wysuszającą, o ładnym zapachu 

A Superbra mam porcelain strapless ale baaaaaaardzo rzadko go noszę... Mam może konto na balkonetce?
Nie ma co, tona tapety na twarz (ten trądzik
Lush & China Glaze lover! 

)

kto by się tam przejmował
'