![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
![]() zawsze będziesz mój, bo nigdy nie zabronisz mi marzyć. zapach strachu. czasami po prostu już nie mam ochoty udawać, ze jestem szczęśliwa... ale cóż warte będą marzenia, gdy odeszła osoba która grała ważną w nich rolę... znałam kiedyś hasło i login do twojego serca, odkąd to zmieniłeś, przeglądarka moich marzeń skasowała cały ich rejestr.
#92 |
Zakorzenienie
|
{.} I od dziś wszystko pachnie tobą.
{.} To uczucie kiedy przechodzisz obok mnie może się równać jedynie ze skokiem na bungee. {.} Dowiesz się o sobie prawdy dopiero wtedy, gdy pokłócisz się z kumplem. {.} Mogę przespać się z kim zechcę, ale nigdy nie zadzwonię pierwsza do faceta. {.} Nie zaboli mnie to jak w złości nazwiesz mnie wredną suką, zaboli mnie to jak na prawdę będziesz tak myślał.
#93 |
Rozeznanie
|
łołołołołołołoołłolołoło, to już szesnasta część. ; D
nydee- co tu dużo mówić.. jesteś o wiele wspanialsza. <33333 kamisha, Drift - sugerujecie, że mnie przejrzałyście? ; ( <3 ___________________ wszystkie te głosy w mojej głowie przyspieszają. mam za długi język, wszystko jest nonsensem, coraz bardziej mnie to irytuje. zaraz wpadnę w szał, zwariuję. tylko ten jeden głos był roześmiany i wypełniony dziecięcą radością. JEGO głos.
#94 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej, z pewnością owocnej części.
![]() kocham twój dotyk zimny jak lód
i kocham każdą samotną łzę twego płaczu. Uwielbiam rozpacz w twoich oczach. miłość jest spluwą oddzielającą mnie od ciebie. Był słońcem świecącym nad grobem twoich nadziei i tak wątłych snów Był ogniem, niespokojnym i dzikim, a ty byłaś ustami ognia. Miłość jest pogrzebem serc i odą do okrucieństwa Słyszę Twój oddech tak daleko ode mnie, czuję Twój dotyk tak bliski i prawdziwy.
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-01-25 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Jakie to uczucie całując przystojniaka?
Straszna adrenalina, a na końcu ekstaza.
Nigdy nie mówiłam, że chcę pomagać ludziom. Chęć zostania lekarzem zrodziła się we mnie tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia swoich potrzeb, ciekawości medycznymi zagadkami. Edytowane przez Istotka z Bajki Czas edycji: 2010-01-25 o 16:54 Powód: Literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
i nawet gdybym chciała zaufać Ci kolejny raz to do cholery nie potrafię , i co .? z perspektywy czasu widzisz jak bardzo potrafiłeś mnie zranić.?
wróciłam do domu wczesnym rankiem. na nocnym stoliku postawiłam dwa kieliszki i czerwone wino. ; napij się ze mną ; - powiedziałam patrząc w tak pięknie uśpione niebo , wypijmy za moją niespełnioną miłość.. należy kochać rzeczywistość a nie te piep.szone urojenia. ![]()
#97 |
Raczkowanie
|
hey kiss me darling.
ej pocałuj mnie kochanie . this our love at sunset. ta nasza miłość o zachodzie słońca. starting from today you will be my happiness. od dziś moim szczęściem będziesz Ty ! nie chcę więcej zaciągać się tym dymem. pokochaj mnie . jedyną niespodzianką nie będzie globalne ocieplenie , tylko ty ze mną. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
_mandarynka, bananowalska,
rruda, takagwiazdka, XxValedictionxX - <3 ![]() ----------------------- Świat bierze głęboki oddech i dmucha mi nim prosto w twarz. Żyję tylko w tych krótkich wspólnych chwilach, które los tak okrutnie nam kradnie. Przywykłam już do ciągłego oczekiwania. Można nawet powiedzieć, że się z nim zaprzyjaźniłam. Wieczorami wciąż zasypiam z uśmiechem wywołanym przez świadomość, że każdy następny dzień przysuwa mnie delikatnie do szczęścia. Ze strachem i drżeniem rąk obracam głowę w stronę przyszłości. Pachnie mi ona obco i nieprzyjemnie. Biegnie w moją stronę zbyt szybko. Ale jeszcze dzisiaj jestem nijaka. Chora, stęskniona. Zaczekana nadzieją. I bezgranicznie głupia. Los się na nas uwziął? No właśnie... i po raz kolejny pokazał swoje kapryśne oblicze zmazując mi uśmiech z twarzy. Uwielbiam smak tych chwil nadziewanych czułością. Czekam na Ciebie, na to bym znów mogła ożyć w tej niezastąpionej obecności. Właśnie to sprawia, że czuję taką beztroskę. Pewność, że znów uruchomisz wszystkie moje receptory czuciowe i uśmiechem rozprawisz się z bezsensem pustych minut. Wciąż jeszcze czuję Twoją obecność na mojej skórze. Puste chwile, głuche sekundy, uciążliwy czas odchodzą. Milkną w momencie, kiedy łapię Cię za rękę. Nareszcie na mnie też przyszła pora, by dowiedzieć się, jak cudowna jest spełniona miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały <3
Otojest zgadzam się z dziewczynami, też mi przypominasz jedną z moich wizażowych miłości ![]() _______________ Czasami nie prowadzę wojny z moją kobiecością, czasami dochodzimy do porozumienia. Jak dziś. Porozmawiałyśmy ze sobą śpiąc. Pocałuj mnie. Zaśnij obok i zaśpiewaj. Przecież nie masz jeszcze zmarszczek, przecież strachy ukryłaś pod wycieraczką, co ją wyrzuciłaś w dniu urodzin. Zrzucam wszystkie winy razem z ubraniami. Pozwalam im płonąć I tak, jestem czasami dzi.wką na telefon. Pociąga mnie nieskomplikowanie i nieznośna potrzeba nadużycia. Jestem połową siebie, najczęściej, bo całej byś nie zniósł. A kochać będziesz zawsze wyidealizowany obraz, nie koniecznie mój.
#100 |
Raczkowanie
|
Mysiaaaki
![]() ![]() ![]() ![]() (przepraszam, że teraz będę tak mało pisała ale jestem chora ;/ jak tylko wróce do siebie to się poprawię ![]() ___ dodam kilka angielskich z tłumaczeniem poniżej ![]() Holding hands with you when we're out at night. Trzymam Twoje dłonie kiedy wychodzimy wieczorem. Why can't I breathe whenever I think about you ? Dlaczego nie mogę oddychać kiedy tylko myślę o Tobie? Why can't I speak whenever I talk about you ? Dlaczego nie mogę mówić kiedy tylko mówię o Tobie? Get a load of me, get a load of you Walkin' down the street, and I hardly know you It's just like we were meant to be. Obarczona ja, obarczony Ty Idziemy ulicą, lewie Cię znam To jest dokładnie tak jak myśleliśmy, że będzie. http://www.youtube.com/watch?v=wJRlSn5wfUM <333 http://www.youtube.com/watch?v=I-EBc...eature=related <333
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-01-25 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Witam .
![]() _______________ Zawsze mnie uczono, że muszę być najlepsza. Teraz nawet nie gonię za średnimi… Nowa zabawa Losu nazywa się ' Niespełniona miłość ' . Skoro pies jest najlepszym przyjacielem człowieka, a gej najlepszym przyjacielem kobiety, to dlaczego psa można przywiązać linką w lesie do drzewa i zostawić, a geja nie? Chociaż, właściwie.... Nie, nie mogłaby tego zrobić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Witam w XVI części ;]
__________________ Ona była piękną i pełną słodyczy kobietą, on całował ślady jej stóp. Boję się tego "tak", które zażąda dalszych "tak". ' wyjdę. wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa. siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. będę myśleć. tak długo, aż zapomnę. aż dym wypruje mi płuca. ' Nie prosił, bo Mu nie wypada. Brał.
#103 |
Zakorzenienie
|
nie tylko one
![]() Twój spektakl dobiegł końca. nie zagrasz już nigdy roli głównej w moim sercu.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-01-25 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
a teraz się pobajerujmy.
Tęsknię za Twoim usmiechem. Bezsennse noce i myśli o jego ciemnych oczach. Jestem masochistką. Przykro mi, nie potrafię przestać o Tobie myśleć. Chcę poczuć ciepło Twoich rąk.
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
bakaliowa dama wśród ludzi pustych niczym stare orzechy.
przez Ciebie coś mi się w środku urwało. ..po nitce do serca. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Witam ; )
__________ 'Widzisz nie każdy jest taki stworzony do głupoty jak Ty
![]() 'Idealnie nie pasuje Ci ta bluzka ![]() 'Różowe kruffki to mój świat ![]() '-Przeznaczenie jest blisko . -To znaczy gdzie ? -Pod Twoją bluzką ![]() 'No to moja babcia połamała by Cię jednym paluszkiem ,a Ty nie umiesz sobie poradzić dwoma rękoma ![]() 'Uderzę Cię ,aa z drugiej strony nie będę się marnowała ![]() 'Jestem taka brutalna ,pobiłam swoje pluszaki ![]()
#107 |
Raczkowanie
|
'żyję z myślą o Tobie.. budzę się krzycząc Twe imię..'
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
witam , witam.
![]() nie patrz się tak, ja się boje. ;d
#109 |
Przyczajenie
|
Elu ;**
już od dawna tutaj zaglądam i stwierdziłam , że czas się zarejestrować . - Zwariowała ! - Nie , po prostu zrozumiała , że już go nie kocha .
#110 |
Rozeznanie
|
Witam w XVI
![]() _____ Nie zamykaj mi ust pocałunkiem. I tak kiedyś to usłyszysz. Ten zimny dotyk Twojej ciepłej dłoni. Nawet nie możesz się domyślać, jak cudowne rzeczy robiliśmy razem w mojej wyobraźni. - Spotkałaś już tego wymarzonego księcia na białym koniu? - O tak! Nawet wielu. Ale jak przychodziło co do czego to okazywało się że koń był kradziony, a zbroja za duża. I to uczucie kiedy widzisz go z inną , kiedy wiesz ze nigdy nie będzie twój . ' siedziała naprzeciw niego, on trzymał głowę na jej ramieniu. Czuła jego ciepły, miarowy oddech na szyi, taki jak u dziecka które po dniu pełnym wrażeń usypia mamie w ramionach; jego nieświadome ruchy w sennym letargu. Bała sie poruszyć, by go nie zbudzić, ale jednocześnie opuszkami palców gładziła go po policzku. Teraz był zadziwiająco bezbronny i niewinny, zupełnie inny od tego który w każdą sobotę wybiera się na piwo z kumplami. ' Na sam początek zbada twą delikatność, następnie uwiedzie Cię, a na koniec zmiażdży twoje serce swoim skutym lodem. |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Witam Pierniczki już wXVI części
![]() Dla wszystkich wspaniałych <3 ![]() 'Potrafię kochać jak nigdy więc nie odchodź teraz gdzy jesteś mi potrzebny...
![]() Znalazłam swój własny świat: ma 185 cm wzrostu Boskie niebieskie oczy blond czupryne i jest najsłodszym ciasteczkiem na świecie ![]() Z Tobą nawet wizyta u dentysty była by ekscytująca gdybys tylko stał koło mnie i trzymał mnie za rękę... ![]() Jak raz wpadniesz w Jego ramiona nie będziesz chciała ich opuścić... Jak raz posmakujesz Jego pocałunków nie będziesz miała ich dość... Jak raz poczujesz zapach Jego skóry będziesz chciała zawsze być blisko żeby się nim napawać... Jak raz spojrzysz w Jego oczy będziesz chciała je ukraść i schować w swojej kieszeni... ![]() ![]() ![]()
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak mogłyśmy zapomnieć o takiej boskiej cholerze ![]() wróciła i już takie cuda dodaje ![]() _________________________ __________
niebo znów jest bardziej przejrzyste, chmury malują się na biało Słońce znów uśmiecha się I zaprzeczam myślą, że na twoim boku błyszczałam Kolejny raz próbując odczuć jaki sens ma rozmowa jeśli mylisz mój głos z powietrzem Znowu patrze na smagający wiatr i moczący deszcz i słońce którego nie ma To nienormalne myśleć o tobie każdego dnia szukać cię każdego zimnego poranka w sposób by uciec od tej samotności Wszystko co nas łączyło znikło w powietrzu Idąc obok ciebie na korytarzu zatrzymuje się aby dać ci powód do rozmowy Codziennie 7 ujęć tej samej sceny Wygląda na to że zgubiliśmy się w tej rutynie Zawsze wiedziałeś co na mnie działa Sprawiałeś, że się śmiałam kiedy radość odchodziła Twoja fotografia ciągle tu jest Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-25 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
serce pojemne jak przedwojenna wanna. ☺
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
-bo Jego usta smakują jak mamba
![]() -wielka mi filozofia... zdradziłeś - straciłeś!!! -w życiu warto niemożliwym być... mimo wszystko ![]() -ja Ciebie kochałam? haa chyba żartujesz... takiego idiotę?? nigdy... -to jedno słowo dodaje mi sił... KOCHAM ![]() - wybaczam ale NIGDY nie zapominam... - miej się na baczności bo mam Cię na oku ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Gość
|
InszaMala - miło dostać pochwałę, myślałam że już nikt mnie nie zauważa...
Ostatnio źle śpie, wciąż twe piwne oczy widzę w snach..
Kubek czekolady zastępuje mi Ciebie . Kochanie ważne że potrafisz dobrze ciągnąć. |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
You don`t now all truth .. When I`ll say you that, than I`ll kill you . . so ? Can U choose ?
![]() Say something, don`t lead this pain..
#117 |
Wtajemniczenie
|
Uszczęśliwia Cię moje cierpienie ?
Zmieniłam nazwisko, kolor włosów, numer telefonu, adres i wiele innych rzeczy... chciałam uciec przed ścigającą mnie miłością do Ciebie i nic nie pomogło... Nic tak nie uszczęśliwia mnie jak Twoje spojrzenie.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-01-25 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy mnie pamiętacie. ; )
byłam pod nickiem klaudus1711. w każdym bądź razie witam w XVI części ! ; ) Nie wiem kiedy minął dzień, nie wiem kiedy mój papieros zgasł..
#119 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() sometimes i get so weird i even freak myself out
#120 |
Raczkowanie
|
ona tak kozacko patrzy mi w ryj; widać, że ją bardzo buja mój styl
`Uwielbia łamać zasady, patrzeć w niebo. Lubi wracać do wspomnień, śmiać się z niczego, jeść słodycze, słuchać muzyki i rozmawiać-najczęściej bez sensu, chodzić na spacery... Wie, co znaczy nienawidzić a potem znowu kochać... Dąży do swojego celu, zazwyczaj jest uparta... Choć stara się "być", ale jest tylko "obecna"... Uważa, że życie jest niesprawiedliwe... Życie nauczyło ją, żeby nie wybiegać za bardzo w marzenia... "...co będzie dalej - zależy od Ciebie..." niebanalnie, absurdalnie, lubię tak z dnia na dzień coraz bardziej, kochanie <3
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.