przedwiosenne odchudzanie MAM-wszystkie mamy które chcą pozbyć się zbędnych kilogamów - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 14:10   #91
ewcia 27
Raczkowanie

Dot.: przedwiosenne odchudzanie MAM-wszystkie mamy które chcą pozbyć się zbędnych kil

Wiem że 900kcal to mało ,lecz nie daje rady więcej w siebie wcisnąć,tak jak piszesz jagoda2601 żołądek mi się juz skurczył
Co do diet to masz rację tyle tych naciągaczy jest na allegro z dietami
ewcia 27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 14:15   #92
fruzia1988
Raczkowanie

GG do fruzia1988 Send a message via Skype™ to fruzia1988
Dot.: przedwiosenne odchudzanie MAM-wszystkie mamy które chcą pozbyć się zbędnych kil

A słyszałyście o amazońskich jagodach ACAI ? Ponoć mają cudowne właściwości.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

http://www.acai.pl/

66 6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
fruzia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 14:26   #93
Zelka_07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yasirah Pokaż wiadomość
To nie jest aktualne zdjęcie, fotka jest zrobiona 1,5 roku temu, przed druga ciążom. Gdybym teraz tak wyglądała, to napewno by mnie tu nie było
Zelka-ćwiczysz na twisterze?Daje to jakieś efekty?
Ja próbuje stosować się do zasad diety niełączenia,ale to picie godzine prze i po posiłku jakoś mi nie idzie

ćwicze ćwicze od jakiś 2 tyg. jak narazie miałam tylko 1 dzień przerwy. staram sie wyciągnąć 30min dziennie w dość szybkim tempie.ale różnie to bywa. z talii mi zeszło od tego czasu 2,5cm choć waga ani drgneła. ciężko mi powiedzieć czy to zasługa samego twistera.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ewcia 27 Pokaż wiadomość
Wiem że 900kcal to mało ,lecz nie daje rady więcej w siebie wcisnąć,tak jak piszesz jagoda2601 żołądek mi się juz skurczył
Co do diet to masz rację tyle tych naciągaczy jest na allegro z dietami
ja to bym na takiej diecie chyba zemdlała
mam chyba 4komorowy żołądek ile bym nie wepchła to i tak zaraz głodna.
Zelka_07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 15:37   #94
ewcia 27
Raczkowanie

Zelka_07
Też tak kiedyś miałam ile bym nie zjadła ciągle byłam głodna
Tylko że ja jadłam nawet jak nie czułam się głodna, jadłam z nudów ,słodycze chipsy ,Pizze
Teraz juz z tym skończyłam

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

• Acai Berry Select to niezwykle skuteczny preparat odchudzający,
  • wykazuje silne działanie antyoksydacyjne,
  • nie tylko wspomaga odchudzanie, ale zwiększa poziom energii,
  • zwiększa metabolizm,
  • chroni przed zmęczeniem,
  • główny składnik to jagoda Acai, pochodząca z brazylijskich lasów amazońskich,
  • jagoda Acai zdobyła ogromną popularność w USA, gdzie produktu oparte o ten składnik świecą teraz triumfy,
  • preparat zawiera również wyciąg z zielonej herbaty, który w naturalny sposób przyspiesza metabolizm,
  • wypróbuj Acai Berry Select i przekonaj się na własnej skórze jak szybko działa ten preparat,
  • produkt w pełni naturalny i bezpieczny.
Sposób użycia

1 kapsułka rano na 20 minut przed śniadaniem i 1 kapsułka na 20 minut przed obiadem (w godzinach wczesno-popołudniowych). Nie należy przyjmować na 5 lub mniej godzin przed snem.
ewcia 27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 15:38   #95
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Hej mamusie!
Ja wróciłam niedawno od lekarza, synuś załapał jakiegoś wirusa.. zero obiawów tylko wysoka gorączka i zaczerwienione gardło...a miałam jutro na disko jechać... chyba moge sobie tylko pomarzyć. a co do dietki to jakoś nie moge sie za nią zabrać...@ mi sie zbliża i non stop słodkie porzeram jestem wsciekła że tak łatwo poddaje sie pokusom. oj bijcie bo mój jadłospis to jedna wielka porażka

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 15:49   #96
Zelka_07
Raczkowanie

Cytat:
Zelka_07
Też tak kiedyś miałam ile bym nie zjadła ciągle byłam głodna
Tylko że ja jadłam nawet jak nie czułam się głodna, jadłam z nudów ,słodycze chipsy ,Pizze
Teraz juz z tym skończyłam

.
jedzenie z nudów skąd ja to znam
Stary 2010-01-28, 17:09   #97
Arribeth
Zadomowienie

GG do Arribeth Send a message via Skype™ to Arribeth

Cytat:
Arribeth
Kochana a ile ty zjadasz kcal dziennie
Co ty jadasz w ciągu dnia
Widzę że chudniesz
A pizze uwielbiam mniam
Nie liczę kalorii bo mi się nie chce, ale kiedyś liczyłam, jadłam mniej więcej tyle co teraz, do syta i wychodziło mi ok. 1500 kcal. Wiadomo, czasem mniej, czasem więcej, czasem zaszalałam ze słodyczami, i to głównie dzięki słodyczom ważę tyle ile ważę.
W czasach studenckich stosowałam dietę 1000 kcal, chciałam schudnąć z 56 kg do 50 (!) i powiem wam, bez kija lepiej było nie podchodzić. Wiecznie głodna, wiecznie zła i poirytowana, nigdy więcej.

Arribeth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 18:58   #98
jagoda2601
Przyczajenie

Dlatego nie nalezy się moje kochane głodzić... bo z tego nie ma korzyści nic a nic...
Stary 2010-01-28, 19:06   #99
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Hej mamusie!
Ja wróciłam niedawno od lekarza, synuś załapał jakiegoś wirusa.. zero obiawów tylko wysoka gorączka i zaczerwienione gardło...a miałam jutro na disko jechać... chyba moge sobie tylko pomarzyć. a co do dietki to jakoś nie moge sie za nią zabrać...@ mi sie zbliża i non stop słodkie porzeram jestem wsciekła że tak łatwo poddaje sie pokusom. oj bijcie bo mój jadłospis to jedna wielka porażka
Zdrowka dla synusia. U mnie dzis tez ciezko z dieta. Dzien mialam ok ale teraz jestem u siostry i mnie wyciaga zamist na silownie to do mc donalda. Odechcialo mi sie cwiczyc a nawet sobie dzis dres na silke kupilam. ehhh ... mobilizacji potrzebuje.

Ja na mojej diecie jem okolo 1300kcal. Nie wyobrazam sobie mniej bo wtedy bym byla wiecznie zla i slaba. Jak bylam na 1000kacal to byla masakra...
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 19:35   #100
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

oj jak ja bym chciała na siłke chodzic...ale nie mam z kim synka zostawic bo do najbliższej siłowni mam 10km wiec to juz wyprwa na całego

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2010-01-28, 19:57   #101
Bunny_82
Zadomowienie

Czesc Dziewczyny!

U mnie niedlugo minie miesciac od kiedy jestem na diecie i tylko raz zjadlam kawalek ciasta, nie zaluje bo bylo pyszne Niestety (albo stety) zbliza mi się @, caly czas bym cos jadla, staram się trzymać z daleka od zbędnych przekąsek, jedynie pozwalam sobie na orzechy. Koszmar jakis

Niunka zdrowka dla Kacperka, moj Synus ma katar po pas, caly czas frida w uzyciu

31.10.2008

Aniołek [*] 12.10.2011 - 16 tc

Bunny_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 20:46   #102
mona2007
Wtajemniczenie

u mnie dzisiaj takze nie ciekawie z dietka bo zjadłam na obiad spagetii, ogólnie to mało dzisiaj zjadłam bo tylko serek wiejski rano w pracy, i jak wróciłam z roboty to na szybkiego musiałam zrobić obiad no i padło na spagetii i nic po za tym nie jadłam dzisiaj, tylko piłam wodę i kawke szt. 3

pamietajcie kobietki jutro ważenia - mamy piątek życze jak największych ubytków na wadze.

CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE

a ja czekam, i czekam na niego

mona2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 21:22   #103
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Cytat:
Napisane przez mona2007 Pokaż wiadomość
pamietajcie kobietki jutro ważenia - mamy piątek życze jak największych ubytków na wadze.

U mnie jutrzejsze ważenie sie nie liczy...bo Ja dopiero jutro porządnie zaczynam diete tak ma być i będzie...a słodycze bede omijała z daleka. Tak nie może być...słodycze mną żądzą.. ale koniec! Dziś umówiłam sie z mężem że przynajmniej raz w tygodniu będziemy chodzić na siłke... ale sie ciesze.. bo chce ćwiczyć ale takie ćwiczenia w domu mnie strasznie nudzą... ale nie zrezygnuje z nich

Dobranoc dziewczyny

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2010-01-29, 07:32   #104
fruzia1988
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Mona2007 nie przejmuj się tym spaghetti jeśli nie zjadłaś go dużo. Moja teoria jest taka, że można jesć wszystko tylko z umiarem Dzisiaj ważenie ? Zapomniałam ! Zaraz biorę sie za sprzątanie, bo dzis mam strasznie dużo. Zajrzę później Kobitki

Stary 2010-01-29, 07:53   #105
Arribeth
Zadomowienie

I jak wasze dzisiejsze ważenie? Mnie przybyło 10 dag po wczorajszym wieczornym szaleństwie. Dostaliśmy mały zapas Kopernikowskich pierników z praliną i nie omieszkałam jednego zjeść. Plus kilka ciasteczek maślanych. Ale dzisiaj już obiecuję sobie trzymać reżim dietetyczny, gotuję właśnie owsiankę na śniadanie. A po południu zakupy, m.in. kosmetyczne, na które się strasznie cieszę więc spalę trochę tłuszczyku chodząc po mieście.

Stary 2010-01-29, 08:16   #106
Zelka_07
Raczkowanie

u mnie waga stoi
wczoraj udało mi sie mieć dzień dietkowy a dziś zaczełam od owsianki z bananem. do tego jestem cała połamana od ćwiczeń a zaraz czekają mnie kolejne jutro pewnie z wyra nie wstane 3mam kciuki za Wasze dzisiejsze pomiary niech będzie jak najmniej UDA SIE NAM lece sprzatac i ćwiczyć bo dziś mam wszystkiego maseeee....
Stary 2010-01-29, 08:52   #107
mona2007
Wtajemniczenie

witam mamy !!!

ja dzisiaj sie zważyłam , ale niestety mam do przodu , wkurzyłam sie totalnie, za mało chyba sie staram.

CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE

a ja czekam, i czekam na niego

mona2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 09:12   #108
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Hej mamuśki
U mnie waga sie troszke podniosła o 20 dkg ale Ja ostatnio wogóle nie trzymałam sie diety....i sa efekty ale zmieniam to

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2010-01-29, 10:17   #109
mloda0690
Przyczajenie

Hejka Dziewczyny

Kurcze wczoraj chcialam wejsc na forum ale co sie logowalam to mnie wyrzucalo

Wiec moj wczorajsze posilki wygladaly takch:
Sniadanko 2 skibki chleba z szynka i do tego kabanos i herbatay
Potem jogort
Obiad:pizza
Nom i na tym koniec

A dzisiaj zaczelam dzien od platkow z mlekiemWiec nie jest zle jak narazie jak na 3 dni diety

Ja niestety dzisiaj nie bede sie wazyc bo to dopiero 3 dnie a tak wogole to kurde nie mam wagi

yasirah-
kurcze jak bym wygladala tak jak ty to bym byla w 7 niebie uwierzWiec niewiem z czego ty chcesz sie odchudzac
mloda0690 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-29, 10:41   #110
Arribeth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mloda0690 Pokaż wiadomość
Hejka Dziewczyny

Kurcze wczoraj chcialam wejsc na forum ale co sie logowalam to mnie wyrzucalo

Wiec moj wczorajsze posilki wygladaly takch:
Sniadanko 2 skibki chleba z szynka i do tego kabanos i herbatay
Potem jogort
Obiad:pizza
Nom i na tym koniec
Mało a przy tym niezbyt zdrowo. Dorzuć jeszcze jakieś warzywa, owoce i choćby malutką kolację

Cytat:
Napisane przez mloda0690 Pokaż wiadomość

yasirah-
kurcze jak bym wygladala tak jak ty to bym byla w 7 niebie uwierzWiec niewiem z czego ty chcesz sie odchudzac
To zdjęcie sprzed kilku kilogramów, Yasirah pisała że nie jest aktualne.

Ja już po śniadaniu, teraz przymierzam się do drugiego: będzie sałatka z jajka, kiszonego ogórka, cebuli i szynki. I duuuużo wody z cytryną. Nie mam zupełnie pomysłu na obiad, po południu jedziemy do teściów więc chyba sobie całkiem odpuszczę. A co wy będziecie jeść? (może ściągnę pomysł)

Edytowane przez Arribeth
Czas edycji: 2010-01-29 o 10:45
Stary 2010-01-29, 11:26   #111
AgaMili
BAN stały

Czesc dziewczyny. I jak tam zmienic komus wage aktualna? Bo widze ze nikt sie nie pochwalil spadkiem kg. Ja sie dzis nie waze bo wczoraj sie najadlam w mc donaldzie i od dzis zaczynam prawdziwa diete.
A bralyscie kiedys jakis suplement diety na odchudzanie? Ja mysle nad kupnem viper dymatize. Hamuje apetyt, dodaje enrgii i spala tluszcz
Stary 2010-01-29, 11:58   #112
Bunny_82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. I jak tam zmienic komus wage aktualna? Bo widze ze nikt sie nie pochwalil spadkiem kg. Ja sie dzis nie waze bo wczoraj sie najadlam w mc donaldzie i od dzis zaczynam prawdziwa diete.
A bralyscie kiedys jakis suplement diety na odchudzanie? Ja mysle nad kupnem viper dymatize. Hamuje apetyt, dodaje enrgii i spala tluszcz
ja sie pochwale spadkiem wagi, a co mi tam
AgaMili możesz mi zmienić, obecna waga 63,7 czyli 4,3 kg mniej
Ciesze sie bardzo, oby tak dalej.

Choc boje sie ze predziej czy pozniej pokusze sie o te chpisy ktore stoja w szafce

31.10.2008

Stary 2010-01-29, 13:26   #113
fruzia1988
Raczkowanie

Nie no ! Ktoś wam musi dać kopniaka i to porządnego !! Żadnych spadków kg, nie trzymanie diety a właściwie jeszcze gorzej: jakieś pizze, mc donalds'y, słodycze w dużych ilościach ??? Co to KU**A ma być

Ja od rana staję na wagę i wydaje mi się że chyba się popsuła ze starości! No bo pokazuje 63 ... Nie wiem czy to możliwe żeby w 8 dni zgubić 2kg stosując tylko zasadę MŻ i ćwiczyć.. Ale jak się ważyłam tydzień temu to przecież na tej samej wadze ! Idę ćwiczyć

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Już po ćwiczeniach jestem Padam normalnie!! 75 min i jestem martwa!
8min abs, 8 min buns, 8 min legs i później to
http://www.youtube.com/watch?v=0BuvI...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LG03n...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wxbhr...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_F3e6...eature=related
i kapie ze mnie !!

Polecam zamiast McDonalds'a i pizzy

Stary 2010-01-29, 13:53   #114
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Też wykonuje ten aerobik... tylko jeszcze nigdy nie doszlam do końca...
specjalnie sobie na Tv ściągnęłam bo przy dużum ekranie lepiej sie ćwiczy

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2010-01-29, 15:58   #115
fruzia1988
Raczkowanie

Ja jestem w trakcie ściągania Tylko coś słabo mi seedują

Stary 2010-01-29, 18:20   #116
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

ja juz dziewczynki po ćwiczeniach...zaraz zabieram sie do sprzatania porozwalanych po pokojach zabawek i koło 20 kapiel synka.....z męża dziś nie mam porzytku bo wyrwał zeba i jest zapuchniety i obolały miłego wieczorku

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2010-01-29, 18:27   #117
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Bunny_82 Pokaż wiadomość
ja sie pochwale spadkiem wagi, a co mi tam
AgaMili możesz mi zmienić, obecna waga 63,7 czyli 4,3 kg mniej
Ciesze sie bardzo, oby tak dalej.

Choc boje sie ze predziej czy pozniej pokusze sie o te chpisy ktore stoja w szafce
Juz zmieniam i gratuluję
Cytat:
Napisane przez fruzia1988 Pokaż wiadomość
Nie no ! Ktoś wam musi dać kopniaka i to porządnego !! Żadnych spadków kg, nie trzymanie diety a właściwie jeszcze gorzej: jakieś pizze, mc donalds'y, słodycze w dużych ilościach ??? Co to KU**A ma być

Ja od rana staję na wagę i wydaje mi się że chyba się popsuła ze starości! No bo pokazuje 63 ... Nie wiem czy to możliwe żeby w 8 dni zgubić 2kg stosując tylko zasadę MŻ i ćwiczyć.. Ale jak się ważyłam tydzień temu to przecież na tej samej wadze ! Idę ćwiczyć

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Już po ćwiczeniach jestem Padam normalnie!! 75 min i jestem martwa!
8min abs, 8 min buns, 8 min legs i później to
http://www.youtube.com/watch?v=0BuvI...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LG03n...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wxbhr...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_F3e6...eature=related
i kapie ze mnie !!

Polecam zamiast McDonalds'a i pizzy
No mi ten kopniak się przydał i dzięki za motywację. Obiecuję poprawę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 19:13   #118
fruzia1988
Raczkowanie

No to ja się cieszę, że się przydał i mam nadzieję, że zabolał Ja teraz idę córcię położyć i zabieram się za prasowanie Najgorsza czynność w pracach domowych jak dla mnie. Może jeszcze dzisiaj zajrzę, ale na wszelki wypadek - Dobranoc

Stary 2010-01-29, 19:27   #119
Bunny_82
Zadomowienie

AgaMili dziekuje za zmiane

A ja jutro robie sobie jeden dzien odpoczynku od cwiczeń Ale za to rano planuje posprzątać łazienkę, odkurzyć i zmyć podłogi na kolanach

Cytat:
Napisane przez fruzia1988 Pokaż wiadomość
No to ja się cieszę, że się przydał i mam nadzieję, że zabolał Ja teraz idę córcię położyć i zabieram się za prasowanie Najgorsza czynność w pracach domowych jak dla mnie. Może jeszcze dzisiaj zajrzę, ale na wszelki wypadek - Dobranoc
Ja prasuje tylko ciuchy małego i koszule Męża nie jest tego za dużo więc raz na jakiś czas poswięcam się dla ich ładnego wyglądu

31.10.2008

Stary 2010-01-29, 21:33   #120
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

dobranoc mamuśki..

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości