![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Właśnie był u nas kolega z obiecaną wanienką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||||
Konto usunięte
|
ja nikogo nie wyrzucę z listy, bez obaw.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16786605]Sam dziecko kąpie i wyciera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Się zebrać do zakupów nie możecie, to ja na zachętę do zbierania prezentację moich akcesoriów nieubrankowych przedstawiam.
1. Pieluchy, ręczniczki, myjki, kocyki, pieścidarła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
2. I inne bajery...
Było tego tyle na liście, tyle odhaczyłam, a teraz wygląda choćby wcale. A 4 stówy poszły... Masakieros. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Aha - dostałam dziś podkład pod prześcieradło do łóżeczka z Akuku. I powiem Wam, że do Canpolu to się ma on nijak. Canpol jest cienki, można mu łatwo krzywdę zrobić, a ten Akuku jest super, grubszy, sztywniejszy, trwalszy dużo... Żałuję, że jeden wzięłam. Polecam, jak będziecie miały wybór.
![]() A obcinaczek do pazurków TT to jest taki malutki, że nikt tym dziecku żadnej krzywdy nie zrobi, fizycznie nie da rady. ![]() Spadam. Idę męża uczyć golić żonę. Jak mnie jutro nie będzie - znaczy mnie pochlastał na maksa. ![]() Dobranoc. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-28 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komentarze super ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja czekam aż trochę się cieplej zrobi. Cytat:
![]() Dobranoc
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Kropka - zakupy super
![]() a co to za czerwony bajer z TT na 4 zdjęciu w drugim poście? Mam nadzieje, że mąż Cie nie pochlasta i jutro mi odpowiesz ![]() ![]() Bydgoszczanka - ciśnienie książkowe ![]() Edytowane przez velluto Czas edycji: 2010-01-28 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Kropka ucz ucz
![]() ![]() ![]() Własnie też się nad rozmiarem pieluch zastanawiam. Ja też zmykam. Idę kompciu kompciu i papu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Melduje sie i ja.
![]() Cytat:
Cytat:
Była mowa o samochodach ale wątek mi sie skończył. My mamy teraz 10 letniego focusa i zamierzamy go zamienić na coś mniejszego z mniejszym silnikiem dla mnie a jak się mały urodzi lub przed samym porodem chcemy kupić scenika. Uwielbiam mojego focusa ale kombi już mi sie nie podoba. Co do ciuchów po innych dzieciach to mój mąż oświadczył,ze on takich osikanych nie chce.Z resztą wogóle nic używanego nie chce .Nagadałam mu trochę i do niektórych rzeczy przekonałam.Mam zamiar kupić sporo używanych ciuszków, jakieś bujaczki, fotelik do samochodu. Już mu oświadczyłam ,ze moja mama już buszuje po ciucharniach. A teraz zmykam spać. Dobranoc dziewuszki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
![]() dawno sie nie udzielalam ale ost nie bardzo dobrze sie czuje puchne strasznie nogi i rece dretwieja bylam juz 2 razy u lekarza ale on zmierzyl cisnienie wzilo probke moczu i po 2 minutach stwierdzil ze wszystko jest ok i ze chcialm byc w ciazy to i mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam sobie u Tza.. zaspy po kolana, kilka razy w sniegu leżałam ![]() ![]() Tak sie najadłam ciastek że teraz mam zgagę. A co do leżaczków to tez chce jakis alee.. jeszcze nie wiem jaki ![]() ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-01-28 o 21:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16792480]
dobry początek. ![]() ![]() Właściwie gdyby nie ta wanienka, to jeszcze długo byśmy nic nie mieli ![]() ![]() Kupowanie rzeczy dla dziecka cieszy mnie i przeraża jednocześnie. Nie mam pojęcia czego ile kupić, choć czytam o tym na wizażu... Na razie czekamy czy bejbik się ujawni, bo nie wiem czy wpadać w szał różu czy błękitu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
czesc Dziewczyny
![]() po pierwsze melduje sie w czesci III, ale dajecie czadu po drugie dodalam swoje dwa zdjecia, nie jestem nimi zachwycona, ale widac brzuszek, no i mnie ![]() chcialam kurka pododawac pare linkow z moimi zakupami a tu d...a i to ciemna, jestem klocek w tej sprawie, nie umiem dodac ich jako zalacznikow (mysle tu o stronach internetowych)..help! tak samo z cytowaniem paru wiadomosci na raz....jak to robicie? pomozcie, tuman ze mnie ![]() chcialam dolaczyc moj Tako, bo tam nie wisi zadna szmatka, wozeczek jest swietny, jestem bardzo z niego zadowolona, oczywiscie szydlo wyjdzie z worka przy codziennym uzywaniu (mam na mysli lekkosc, zwrotnosc itd), ale poki co walory estetyczne...miodzio ![]() wkurzylam sie wczoraj na jedna babke z allegro, zamowilam karuzelke fisher price'a, dawno wyslalam kase a ta mi wczoraj wyskakuje, ze nic nie przyszlo na konto...ja mam potwierdzenie przelewu i to ja mam jej udowadniac, ze ode mnie pieniadze wyszly z konta ![]() siedze w domku, bo dalej doleczam przeziebionko, fajnie- moglabym sie przyzwyczaic do wolnego ![]() ![]() w poniedzialek ide do lekarza, 24 tydzien mija - rutynowe badania, czyli zadnej cukrowej, zadnej morfologii, jedynie mocz i rozmowa o samopoczuciu...hehee bede w Polsce w marcu, to do mojego ginka uderze, bo tak to sredniowiecze... trzymajcie sie dzielnie Ciezarowki.... |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
tak teraz patrze jeszcze na zdjecia tego wozeczka to faktycznie przy spacerowce jest ten material wiszacy, hmmmm, ze tez wczesniej nie zwrocilam na to uwagi,
wozek kupowalam (jak wiekszosc rzeczy) przez internet, rodzice pokazali mi go przez skype'a, w sumie i tak mi sie bardzo podoba, ma sporo zalet, ktore przycmily mi te szmatke ![]() sprobuje wkleic linki w wiadomosc, a nie jako zalacznik ![]() to nasz wozeczek: http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=306 to zestaw ciuszkow, ktore juz do nas doszly i sa przecudne: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=884236102 to przeslodki bujaczek: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=880411222 planujemy kupic te mebelki dla Dzidka, co myslicie? http://www.allegro.pl/item889090524_...oda_szafa.html |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żyję. ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak, mam plan - przynajmniej ten pierwszy etap; w dzień tetra, na spacer i na noc jednorazówka. A do tetry milusia wkładka trzymająca wilgoć z dala od pupy. Ten bajer to gryzak na 1 etap, z żelem takim co się go w lodówie schładza i maluchowi gryzienie ulgę przynosi. Tam są dwie w paczce, pod spodem jest zielony jeszcze. ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]() Musiałam pilnować żeby mi guzika nie uchlastał. ![]() Maaasaaakra. ![]() ![]() A potem go wzięło na komentarze i już w ogóle była dupa z golenia, maszynka zdążyła się zagotować, a ja ciągle się śmiałam jak koń. ![]() Mam znamię w tamtym miejscu (zresztą gdzie ja nie mam) tak sobie trochę poniżej linii włosów. Ja już wiem jak to obejść, mąż kombinował z każdej strony, z boku, pod włos, z włosem... a w końcu mówi do mnie: "czuję się jak rolnik, co ma słup na środku pola i musi kombinować jak bronuje... " Mało się nie posikałam... ![]() A potem drugi numer... Pogolił co widział z wierzchu i mówię do niego, żeby nie zapomniał, że włosy rosną też tak bardziej do wewnątrz... A ten westchnął ciężko i mówi: "no to już po guziku..." ![]() I weź tu chłopa do poważnej roboty. ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
![]() I ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]() Włoski sztuczne, muszą być twarde, więc sztuczne. Ale fajny jest ten bajer do smoków, taka gąbeczka harmonijkowa, mnie się spodobał ten zestaw. Cążki jakieś grosze, 5 czy 6 zł. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() o, to bliziutko ![]() kropka75, fajne zakupy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Choć jakość wykonania taka średnia. W ogóle teraz jak mam rzeczy BabyOno, Canpolu, TT i Akuku to stwierdzam, że mimo wygórowanych cen niektórych produktów BabyOno to nie jest żadna jakość, podobnie jak Canpol. Mam np. szczotkę miękką TT i twardą Canpol - całkiem inna bajka. Cena podobna, a jakość zupełnie inna. A termometr BabyOno to już w ogóle jest jakości socjalistycznej. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
justin18061976 - ślicznie wyglądasz
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witaj ![]() ![]() widzę, że już sporo rzeczy kupilas, mega paka ciuchów wymiata ![]() ja tez kupiłam kilka uzywek z allegro i choć niektóre wyglądaja bardzo fajnie, to jednak są to moje ostatnie zakupy uzywanych reczy przez net ![]() Cytat:
![]() dzieki za info ![]() ja chyba kupie mniej pieluch tetrowych bo coś czuję, że tylko na jednorazówkach będę jechac ![]() mi gryaczki jeszcze nawet do głowy nie przyszły ![]() Cytat:
![]() taki rolnik to prawdziwy skarb ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądałam listę i klikałam wg niej... gryzak mi po prostu wpadł w oko, bo tani był i wyraźnie opisany, że na 1 etap ząbkowania - to wzięłam bo u mnie z TT nie bardzo w sklepach, a lubię tę firmę, no i nie opłaca się dawać potem 10zł za przesyłkę, żeby kupić gryzak za 4. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli produkty TT i Akuku najlepsze jakościowo i godne polecenia? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisałyście o autach...w tej chwili nie dysponujemy żadnym ale ma nam się dostać po moim Dziadku..zmarł dwa lata temu ale Babcia auto jeszcze trzyma u siebie i dla siebie, w razie jakby chciała gdzieś pojechać to tylko kierowcę kombinuje i jedzie ale wóz stoi w 95% w garażu nie ruszany, nie jeżdżony wiec siła rzeczy marnieje.Ostatnimi czasy Babcia coś przebąkiwała, że w kwestii samochodu to Dziadek od zawsze chciał, żebym to ja go dostała- czekam więc cierpliwie aż Babcia podejmie tę decyzję. Jak juz to nastąpi będziemy jeździć Lanosem, z okrągła "dupką"...Z wierzchu auto ładne, zgrabne poza tym wielce pakowne a co ma pod maska nie wiem..nie znam się ale jeździ i jak na swoje 10 lat to przebiegu ma tyle co nic, niewiele ponad 17 tys. Ale się rozpisałam...długo, długo i nic a jak już to z grubej rury ![]()
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy ile chcemy wydać... Ja nie znam się na firmach dla maluchów, tylko miałam wizję butelek i tego typu sprzętu z firmy TT. Resztę brałam na ślepo. I trochę się zdziwiłam, bo na fotach ręczniki BabyOno wyglądają cudnie, a są raczej cienkie i często jakieś nitki gdzieś wyłażą, jak z tych marketowych... Ale może ja za dużo wymagam za tę cenę. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() U mnie słoneczko piękne za oknem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak to się robi z tymi wkładami do pieluch tetrowych? bo tez zamierzałam częściowo dziecko w nie przewijać...ale przyznam, że jeszcze nie znalazłam takich pieluch dobrej jakości...Jak wezme takowe do ręki to cienizna taka ostra ![]() ![]() ![]() Proszę dziewczyny o liste zakupów dla dzidka na priv, czy na wątku, wiem, że była zamieszczana, ale nie mogę znaleźć...Pozdrawiam was wszystkie ![]()
![]() |
#119 | |||||||
Zadomowienie
|
Miramejku,
jesli to ten kolor wozka, ktory zamieszczam, to jest bardzo ladny ![]() ![]() Moge spytac jak cenowo za taki wozek (gondolka i spacerowka?) Tutaj to ok 600 euro plus okolo 300 za fotelik wiec moze lepiej z Polski sprowadzic... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zagladaj do nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Slicznosci. Cytat:
![]() Ale przezylas, czytalam nizej ![]() Cesc, ladna babeczka z Ciebie ![]() Mam nadzieje, ze spawa z przelewem sie wyjasni. Jesli chcesz cytowac kilka odpowiedzi na raz to kliknij w kazdym poscie, ktory chcesz cytowac srodkowy kwadracik po prawej stronie a na koniec kliknij odpowiedz i pojawia sie wszystkie zacytowane odpowiedzi i bedziesz mogla sie do niech odniesc (zamotalam? ![]() Dzien dobry, wiecie? juz piatek, piatek ![]() Meza brak do niedzieli a jutro chyba pojade na zakupy dzieciaczkowe.
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.