![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy... i nie tylko ;)
Cytat:
![]() wystawiam go z tego samego powodu co Ty Lolkę, a ona pod względem killerowatości to pikuś przy Classique wg mojego nosa ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Oddam Guerlain Idylle 35ml (woda perfumowana) za Parisienne YSL, Versense (nie jestem pewna pisowni), Marry Me czy jakiś inny delikatny, kwiatowy zapaszek.
Idylle kupiłam w Sephorze, zużyłam 2 psiknięcia. To jednak nie zapach dla mnie, choć na blotterku bardzo mi się podobał. Mogę dołączyć paragon z Sephory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za: JPG Classique EDP?
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Witaj, jednak się nie skuszę
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Wiesz co, jednak przystanę na Twoją propozycję. Jakiś atomizerek znajdę. Nadal jesteś chętna? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli tak: Iris Noir 23/50, serum Perfecta i 10 ml Classique JPG w atomizerku przysłanym przez Ciebie razem z czerwoną herbatką; jeżeli się zgadza to możemy przejść na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Hej, czy mialas juz okazje przetestowac Brit?
Jestes zainteresowana wymianą? ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Jasmin Noir w zamian za Inside jak najbardziej [wartością są podobne], ale jeśli jeszcze do tego Jewel, to bym musiała pomyśleć i coś u ciebie dobrać
![]() poczytaj tu: http://www.musingsofamuse.com/2008/1...el-powder.html dobry test Jewel ![]() Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-09-26 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka proszę Państwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() bardzo mnie ciekawi "bliźniak Addicta" - czy byłabys skłonna zrobić 5 ml odlewkę? W zamian mogę zaproponować odlewkę 5 ml Allure EDP z mojego flakonu. Pozdrawiam, Ola ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Nie ma problemu, ja mam atomizerki - moge wysłać Ci atomek razem z odlewką ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
nic
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie biorę pod uwagę jedynie Jil Sander, ale to się nijak nie dopasuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Nad Brit'em pomyślę (to ta taka jasna krateczka?)
![]() Podoba mi się ta próbeczka Aniołka likierowego. A cóż to za kobietka JPG? W sensie, że też na wymiankę? ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- O to tego Brita nie znam, znam tego jasnego edt. Musiałabym gdzieś powąchać, bo w ciemno już nie chcę brać, tyle nagromadziłam perfum jak chomik, że muszę brać tylko pewniaki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Pomyślę.. bo kurczę Jaśmin jest nowy, jeszcze w folii i wolałabym wymienić go na coś z wish listy jednak.. A Dieselek Twój niestety mi nie leży ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Wszystko co do oddania już wyciągnęłam z czeluści szuflady ![]() Ta Ninka żółta kupa to odlewka w atomizerze ![]() Ale pomyślę nad tą opcją: 1. Mój Amorek +Ninka za Twojego Brita (odlejesz sobie ml dla wyrównania) 2. Mój Amorek+Ninka+coś jeszcze za Twojego Brita całego postaram się jutro dać znać, ok? ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- co dwie głowy to nie jedna ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Jil Sander Jil (stara wersja) - miniaturka lekko testowana, 4,5/5 ml;
GLISS KUR Shea Cashmere odżywka natychmiastowa regeneracja Loreal Visible Lift Extra Coverage Line Minimizing Makeup mam troszke kosmetykow w watku moze akurat cos ci sie spodoba/przyda ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Mam na nadgarstkach Brita, ale on coś mi za bardzo idzie w słodycz kwiatową
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Na kimś pachniały mi te edt super słodko, a na mnie kwiatkiem ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za : podkład L`oreal Visible Lift Serum Inside KOLOR 160nude beige - nowy, poj. 30 ml, użyty dwa razy - kod z opakowania 26FD02;
[/B]podkład Loreal Visible Lift Extra Coverage Line Minimizing Makeup[/B] odcień natural beige, SPF 17 - wersja Visible Lift w tubie, na rynek amerykański, taki jak na stronie http://www.buymebeauty.com/lorealvis...ingmakeup.asp x pojemność 37 ml, użyty parę razy; myślę że zużyte nie więcej niż 7 ml; kod z opakowania FB118A; ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz co za Chanel Rouge Hydrabase, kolor 170 gipsy scarlet?? poza watkiem mam pol transparentna szminke Guerlain kolor 321 rouge broderie uzyta kilka razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.