Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci stron - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-02, 17:56   #91
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
No wlasnie moje odczucia byly podobne jak Calli.

Igła to dosłownie I ja dalej to tak odbieram że to cyło po prostu chamskie z jego strony

Grucha totalny dezorient A to idzie wybaczyc

Ale Igła... no a są ludzie którzy pisali że może Igła myślał że go ktoś wkręca albo że wyśmiał to że 'jest ciachem' bo siebie nie uważa...

Ale jak dla mnie to po prostu był chamski.

Dlatego pytam bo to mi nie pasuje do Igły.

Wogole to mamy nową koleżankę ale trochę na nią zlałyśmy. A to pewnie dlatego że ankieta nie została wypełniona:

Girlon thebridge zapraszamy do lektury 1 posta

Calli link się nie otwiera i zapomniałam że super avvv
To wpisz na youtube: 'gwiezdne jaja - świnka'

No właśnie, mnie tez nie pasuje. I nie wierzę, że chciał wyśmiać, ze jest 'ciachem'. Akurat komu, jak komu, ale Igle to raczej pewności siebie nie brakuje

Wiem, że super
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 17:58   #92
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Ogolnie powiem wam tak ( Miss nie bij! ) to że Kadzik powołania nie dostanie to ja wiedziałąm w momencie kiedy rok temu na jakże zaszczytnej imprezie padły słowa 'A trenerem kadry mężczyzn jest obywatel DC'

Bardzo też bałam o Igłę i Zbycha. Z wiadomych powodów. DC to taki prawdziwy skierowy trener. Ułagodzeni grzeczni zawodnicy. On nie lubi czarnych owiec w stadzie. Widać potrafił znalesc nic porozumienia z Igłą i Zbyniem ale Kadzik to Kadzik. Do Gumy nic mieć nie może bo jakby go nie było w składzie to DC pożegnałby sie bardzo szybko z zaszczytnym mianem trenera no i od Gumy nikogo lepszego nie ma. I pewnie długo nie będzie
nie bój żaby, nie pobije Cię, bo od momentu powołań na ME przez jakiś czas też miałam takie przeczucie . i miałam nadzieje, że zmieni się to w tym sezonie..

Cytat:
Ja tam do Lozano nic nie miałam Ba! Baaardzo gościa lubiłam i ceniłam a no z tego powodu że po gumożuju Stanleyu zaprowadził wreszcie porządek. Kiedy przyszedł na trenera zastał niezły syf zarówno w drużynie którą stanowiła banda wyrośniętych facetów z mentalnościa 15 latków jak i w PZPS- ie musiał się niezle nawalczyć o swoje. Ciągle darł z kimś koty i miał pod górkę. Nie bał się jednak kontrowersyjnych decyzji. Był stanowczy i pewny sebie i swoich kompetencji. No i najważniejsze zawsze kiedy już coś postanowil tłumaczył dlaczego taka a nie inna decyzja nie bał się wyjść i powiedzieć współpraca z zawodnikiem X nie układa się bo lalala.

Jedyne co mogłabym sie przyczepić to to że żadko kiedy umiał przyznać się do błędu ( może z tego względu że błędy żadko kiedy popełniał ) A sami zawodnicy naprawdę go szanowali i traktowali jak przywódcę. Sam Igła mówił że po wyskoku alko i wywaleniu z kadry bardzo walczył o ponowny szacunek Raula.

Łatwiej jest docenić wszystko co Lozano zrobił mają w pamięci i na uwadze to co działo się przed jego przyjazdem do Polski. Bo o tym to żal mówić.
taaaak, Raul to był mały-wielki człowiek. zasługuje na szacunek, bo to co zrobił rzeczywiście było fenomenalne

w sumie to DC zrobił coś podobnego, bo też z totalnie rozbitej przez mnożące się kontuzje reprezentacji, stworzył Mistrzów Europy..
ale tak czy siak, jeśli te powołania są prawdziwe to facet wiele stracił w moich oczach

Cytat:
Co do ew. kto za niego PC. Jak dla mnie tylko on. No i to zgranie z Mentosem
o, tak. to co oni robią w tym sezonie to istna poezja

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
To może reszta powołań według PS:

Arki
jest Zibi
Sylwia
jest Gacek

Cytat:
PS: Co wy na to? Zwłaszcza na postawę Igły? Jestem bardzo ciekawa jak to odbieracie.

http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835..._mowia___.html
hm, może Igle wyczerpał się zapas poczucia humoru już na meczu

o mamciu

Sylwia! Arki! pis & loff ludzie !

Edytowane przez Miss Dramatique
Czas edycji: 2010-03-02 o 18:00
Miss Dramatique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:03   #93
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
Sylwia
jest Gacek

O Ty wredoto Może Kadziu niech zmieni pozycję, może wtedy w końcu dostanie powołanie

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Ależ my się z Arki kochamy. Miałyśmy tylko małą dyskusję i już Chyba nie zabronicie Nam dyskutować i się spierać tak od czasu do czasu.
s_ylwiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:03   #94
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
I nie wiem dlaczego ale Możdzonek mi nie pasował, nie pasuje i nie będzie pasował do kadry. Zawsze mam takie odczucia jak na Niego patrze. Milion razy wolałabym Kadziewicza nawet w tej jego słabej formie niż Możdzonka w dobrej.
w sumie to uważam podobnie jak ktoś na reprezentacja.net: Kadziewicz w świetnej formie jest lepszy od Pliny, a w słabej wciąż lepszy od Możdżonka .
ale możliwe, żem jest nieobiektywna
Stary 2010-03-02, 18:22   #95
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez s_ylwiaa Pokaż wiadomość
Reso z Trentino jutro o 20.30
Może obejrzę, chociaż nie wiem

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Kłos z Buhajem dostali powołanie już rok temu, jednak zakończyło się tylko na szerokiej a grali w juniorach bodajże (mogłam się palnąć bo mi się juniorzy z kadetami majtają nie wiem jakim cudem ) więc to akurat żadne zaskoczenie bo obydwaj grają świetnie
Buhaj to Buszek mam rozumieć???
Pytam bom nie obeznana w tych przezwiskach
Jeśli tak to oni chyba w zeszłym sezonie w kadrze B i radzili sobie chyba nieźle chłopaki znaczy ja jestem jak najbardziej za Kłos jak się ogra trochę może się przydać, a Buszek z tą zagrywką to już w ogóle

Cytat:
PS: Co wy na to? Zwłaszcza na postawę Igły? Jestem bardzo ciekawa jak to odbieracie.

http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835..._mowia___.html
Bardzo mi to nie pasowało do Igły, może rzeczywiście myślał, że go wkręca, nie wiem nie znam okoliczności więc nie komentuje.

Co nie zmienia faktu, że obcokrajowcy generalnie wypadli bardzo dobrze

Cytat:
Peggy normalnie nie na temat ale musze to napisać: dziołcha lubię Cie cytować
a teraz do rzeczy: ogólnie rzecz biorąc z rozgrywajacych to ma Daniello ból głowy przez Pawła bo wiadome, że jest Pawel a później długo długo nic szczerze mówiąc Łukasza Żygadły nie dane mi było oglądać w tym roku w jakims wiekszym wymiarze czasu wiec nie moge sie ustosunkowac do tego ewentualnego powołania a z pozostałej dwójki to ciezko powiedzieć Mentos faktycznie idzie do przodu ale Fabiano też sroce spod ogona nie wypadł takze gulik mały jest Woickiego za to mi szkoda trochę, bo wydawał mi się naprawdę dobrym rozgrywającym ale ostatnio coś mu nie szło.. chyba ze tak na Niego wpłynął poziom całej druzyny który krótko mówiąc równa do tych z dołu tabeli

I nie wiem dlaczego ale Możdzonek mi nie pasował, nie pasuje i nie będzie pasował do kadry. Zawsze mam takie odczucia jak na Niego patrze. Milion razy wolałabym Kadziewicza nawet w tej jego słabej formie niż Możdzonka w dobrej.

Zgadzam się Wisniewski dobry sezon, zreszta tak samo jak Kasi Grzegorz. Danielu do notesika ich!

wypowiem sie później bo brat tv oglada i nei moge sobie soundu włączyć

Dziękuję Muszę przyznać, że mnie się Ciebie też dobrze cytuje
Ja nigdy jakoś nie pałałam wielka miłością do Łukasza Żygadło, ale nie to że go nie lubię, zawsze wolałam Gume na rozegraniu Młodzi zdolni sama nie wiem którego bym wybrała, Mentos na pewno ma więcej doświadczenia do Fabiana a to może się przydać, ale jak dla mnie to z obu mozemy mieć kiedyś niezły pożytek w kadrze
A Woicki no cóż słaby sezon Fabian ma lepszy sezon i pewnie dlatego on

Też bym wolała Kadzia no ale co zrobisz a do Możdżonka nic nie mam, chociaż zawsze bardziej przekonywał mnie Daniel niż on

Oooo widzisz siostro też tak myślę

przeczytałam 'sondy' i siedzę i myślę jakiej sondy

Cytat:

Sylwia! Arki! pis & loff ludzie !
właśne właśnie

Cytat:
w sumie to uważam podobnie jak ktoś na reprezentacja.net: Kadziewicz w świetnej formie jest lepszy od Pliny, a w słabej wciąż lepszy od Możdżonka .
ale możliwe, żem jest nieobiektywna
racje masz
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:30   #96
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
EDIT: Ktoś na jakimś gdzieś forum napisał, że podobno Jurkiewicz ma dostać powołanie
To ja już wolę Kłosa
A ja bym się cieszyła za Jurkiewicza. Zanim Delecta legła, naprawdę nieźle się na meczach pokazywał

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
O! Chwilowa zmiana tematu (a to nowość )
Słyszałyście, że w polskim wydaniu "Milionerów" ktoś nareszcie wygrał milion? W marcu mają być nowe odcinki i ma być ten odcinek z główną wygraną
No ba, przecież to ja byłam
Pytanie za milijon: Castel co?

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Podoba się mój av?
No baaaa

Cytat:
Miss czego się denerwujesz. Ciastek nie ogłosił jeszcze powołań a całe zamieszanie wzięło się z paru spekulacji dziennikarzy PS, którzy dotarli do tajnych informacji
Dopóki oficjalnie nie zostaną ogłoszone powołania nie ma co robić zamieszania. A PS zrobił burzę w szklance wody i na pewno ma dzisiaj większą sprzedaż gazety
Także nie ma co się denerwować i strzępić języka na bezsensowne dyskusje nad spekulacjami
Amen, siostro. Zgadzam się w 100%

Cytat:
Właśnie przeczytałam, cieszę się ogromnie z powołania dla Fabiana Drzyzgi i jak nie Nowakowski to może chociaż Wiśniewski

prędzej stawiałabym na Patryka Czarnowskiego z JW niż na Jurkiewicza

SEHR wydaje mi się, że będzie powołany, jakby na to nie patrzeć nie mamy drugiego takiego typowego kilera na tą pozycję, a Wlazły w formie może się przydac, inna sprawa czy Mariusz będzie chciał grać
Nie no, właśnie, nawet prędzej niż na Cichego Pita czy Wiśniewskiego stawiałabym na Czarnowskiego, ew. Perłowskiego. Chłopaki wymiatają w tym sezonie, moim zdaniem zasłużyli sobie na telefon od Ciastka.
Co do Mariusza. Będę odprawiać modły za Niego, aby nic Mu się przynajmniej do końca października nie stało, żeby nawet Go głowa nie bolała. Chuchać i dmuchać.
A w przyszłości widzę Mikołajczaka. Jak już Janeczek się zestarzeje (moim zdaniem On też by się nadawał. Ale to też raczej w przyszłości - niech się rozwija, bo kilerem już trochę jest )

Ja dostałam na dziś... Pujola (peggy, wybacz )

Karola, a Kaziyka już naprostowałaś, co do jutra? Sprałaś Mu tyłek i ostrzegłaś, że jak tylko dotknie piłki z prędkością większą niż 50km/h, to już do końca życia nie będzie mógł usiąść?

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:31   #97
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

witam się

Ja tylko na chwilkę. Nadrobię Was żeby jutro mieć mniej do czytania i spadam

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 18:37   #98
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
A ja bym się cieszyła za Jurkiewicza. Zanim Delecta legła, naprawdę nieźle się na meczach pokazywał

Nie no, właśnie, nawet prędzej niż na Cichego Pita czy Wiśniewskiego stawiałabym na Czarnowskiego, ew. Perłowskiego. Chłopaki wymiatają w tym sezonie, moim zdaniem zasłużyli sobie na telefon od Ciastka.
Co do Mariusza. Będę odprawiać modły za Niego, aby nic Mu się przynajmniej do końca października nie stało, żeby nawet Go głowa nie bolała. Chuchać i dmuchać.
A w przyszłości widzę Mikołajczaka. Jak już Janeczek się zestarzeje (moim zdaniem On też by się nadawał. Ale to też raczej w przyszłości - niech się rozwija, bo kilerem już trochę jest )
Joa jeśli dzięki twemu dmuchaniu Sehr powróci w glorii chwały i będzie grał pięknie bez łamania paznokci to Ciem ozłocem albo osrebżem

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:39   #99
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Widziały to? Rozwaliło mnie doszczętnie
http://www.youtube.com/watch?v=oML6U...layer_embedded

Stary 2010-03-02, 18:39   #100
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

tak Buhaj = Buszek

co do formy chłopaków, ja nie mówię, że Kłos jakiś supahiroł bo nie, ale naprawdę jak się ogra jest z niego nie lada pożytek

a Buhaj jest naprawdę niesamowity, w ostatnim meczu nie grał, ale w meczu z Bydzią czy z Olsztynem naprawdę super

już lecę czytać
Stary 2010-03-02, 18:40   #101
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Cytat:
Joa jeśli dzięki twemu dmuchaniu Sehr powróci w glorii chwały i będzie grał pięknie bez łamania paznokci to Ciem ozłocem albo osrebżem
Nie ma sprawy
Na Małysza zadziałało, na Mariusza też zadziała

Stary 2010-03-02, 18:42   #102
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Joa coś Ci się pomieszało bo Perłowski w tym sezonie to raczej nie wymiata
Stary 2010-03-02, 18:44   #103
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Rozumiem, że chodzi o odpowiedzenie na ankietę

1) Czy "Złota formuła" wątku została przyswojona OFC.
2) Prosimy o podanie swojego imienia i wieku oraz miejscowości z której się z nami kontaktujesz Luiza, 24 lata, Mińsk Mazowiecki
3) Podania swojego ulubionego klubu siatkarskiego niezmiennie AZS Politechnika Warszawska
4) Prosimy o udzielenie informacji kto jest Twoim ulubionym siatkarzem zależy czy w aspekcie sportowym czy poza sportowym jeżeli sportowy to niezmiennie: Guma, Grbić, Stanley, Świderski (i tak mogę długo wymieniać) pozasportowe: Markiewicz, Kvaśnicka, Skórski, Bednaruk... (i tutaj też liczba może być bardzo duża)
5) Jak długo interesujesz się siatkówką 6 sezon leci
6) Czy jesteś w jakikolwiek sposób powiązana z którymś siatkarzem (w grę wchodzą koligacje, powinowactwo, sąsiedztwo itp ) nie wiem o jakie kontakty chodzi, sexualne (niestety na forum nie wypada podawać nazwisk) koleżeńskie (z kilkoma utrzymuję bliższy kontakt) sąsiedzkie? only Janusz Gałązka, powinowactwo... dzięki Bogu nikogo w rodzinie nie mam

oczywiście nikomu faceta nie odbijam, wolę starszych więc jeżeli już to w grę wchodzą tylko trenerzy

peace and LOVE
Stary 2010-03-02, 18:47   #104
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Karola jak Ci się udało powstrzymać do 2 strony ze zdjęciem Bartka
Walczyłam ze sobą ale jednak mi się udało

Cytat:
prosze prosze jakie rymy do Mentosa no i MNIE szał pał
ide przeczytam sobie wszystko od poczatka
witamy w niu części

Cytat:
nosz ****a. zaraz mnie ****ica weźme. aż mam chęć coś [kogoś ] roz*******ić.
matko, idę się pociąć
czekałam aż wyrazisz swoje rozgoryczenie
Ale tak jak Sylwia napisała- to narazie spekulacje. Mnie też na początku poniosło. Zmieszałam Ciastka w myslach z błotem i to ostro. Ale po przemysleniu i uspokojeniu stwierdzam, że nie ma się co burzyć na zapas...

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
"Koszmar styczniowej nocy, czyli Studniówka 2010" dzisiaj płytę dostałam
także narazie miłego popołudnia
opowiesz swoje wrażenia mam nadzieję

Cytat:
jeśli DC ma jakieś zatargi z Kadziem to niech powie to wprost i uświadomi wszystkich kibiców. Lozano nie bał się podawać przyczyn swoich decyzji. DC jest po prostu asekurantem .
to mnie własnie najbardziej wkurza. Sprawa powołań leży w jego gestii i skoro podejmuje taką a nie inną decyzję to znaczy, że ma ku temu jakieś powody (ważne, mniej ważne) ale niech przynajmniej wyjaśni oficjalnie czemu decyduje się na takie rozwiązania. To było do przewidzenia, że przy sprawie Kadzia rozpęta się piekiełko. Dziennikarze tylko czekają na takie atrakcje. Niech oszczędzi sobie zachodu i uraczy nas jakimis wyjaśnieniami.
Kadzia wszyscy znają nie od dziś. Jego temperament i to jak potrafi namieszać na boisku. Można mieć wobec niego wiele zastrzeżeń, że zbyt wybuchowy itd ale kurcze no przecież drużynie potrzebny taki dynamit żeby ich zarażał swoją energią
Z drugiej strony może Padre Castellani chce przetestować nowych zawodników. Od razu nie postawi na zmienienie całego składu więc kombinuje z poszczególnymi pozycjami i zawodnikami :/ Nie wiem jak mam tłumaczyć jego wybór...Jurkiewicz zamiast Kadzia :/

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Podoba się mój av?

Odnośnie powołania Kadziewicza - nie będę się wypowiadać. Castel jest tchórzem, co tu dużo mówić. Bo szkoda, że nie powie - ;Kadziewicza więcej do kadry nie powołam' Tak samo bzdury o odmładzaniu składu. Odmładza, a Żygadło bierze?! Kpiny...
Podoba się
Dzięki za powrót do niego

Odmłodzenie odmłodzeniem ale przecież nie wymieni od razu całej wyjściowej 6 i rezerwowych
Odmłodzenie poprzez sprawdzenie świeżej krwi- to popieram. Niestety musi się to odbywać kosztem innych zawodników. Wiadomo, że nie powoła 50 osobowej drużyny na LŚ Tylko że to zawsze tak drażni jak rezygnuje się na własne życzenie z zawodników pokroju Łukaza, który w Rosji swoją formę wyszlifował perfect, w imię czego? No właśnie? Tego nie raczy wyjaśnić :/

Cytat:
Ale po co tracić czas na takie przewidywania, wróci Ciastek poda listę powołanych i wtedy można dyskutować, zgadzać się lub nie. Teraz to jest takie gdybanie, powoła albo nie powoła
Ale pogadać sobie można

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:48   #105
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Cytat:
Joa coś Ci się pomieszało bo Perłowski w tym sezonie to raczej nie wymiata
Na zagrywce jednak troche miata
Wogole to mój siatkarz na dziś

Weszłam na repre i poczytałam o jutrzejszym meczu Reso i aż mi adrenalina podskoczyła oł men! Jak ja się nie mogę doczekać!!!

DO BOJU SOVIAAAAAAAAAAAA

Joa emm no nie wiem wiesz że Sehr jest odporny na wiele rzeczy Ale fakt dawno sie go w barawach narodowych nie oglądało Ciekawe co zrobi czując oddech Jarskiego na karku

~dbam o włosy
Stary 2010-03-02, 18:51   #106
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

Ja dostałam na dziś... Pujola (peggy, wybacz )
Leworęczny, przyszłościowy zawodnik obaj się przydają w końcu Azsiacy

wybaczone
A mi się trafil Brook Billings i gites lubimy Bronka

Cytat:
Widziały to? Rozwaliło mnie doszczętnie
http://www.youtube.com/watch?v=oML6U...layer_embedded
genialne

Cytat:
tak Buhaj = Buszek

co do formy chłopaków, ja nie mówię, że Kłos jakiś supahiroł bo nie, ale naprawdę jak się ogra jest z niego nie lada pożytek

a Buhaj jest naprawdę niesamowity, w ostatnim meczu nie grał, ale w meczu z Bydzią czy z Olsztynem naprawdę super

już lecę czytać
Tak myślałam

tak myśle chociaż młodych zdolnych środkowych jest kilku

Z tego co oglądałam to naprawdę nieźle także z niego też będzie pożytek stabilne przyjęcie, niezły dynamiczny atak i mocna, regularna zagrywka tyle o nim wiem tyle pamiętam
więc mam nadzieję, że się pokażą z dobrej strony

Cytat:
Nie ma sprawy
Na Małysza zadziałało, na Mariusza też zadziała
to weź na wszystkich dmuchaj coby byli zdrowi
Stary 2010-03-02, 18:56   #107
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Girl - skracam niki każdemu więc no nie gniewać siem Bardzo mi sie twa wypowiedz podoba Bo:
a - nie uwzględnia nigdzie najpiękniejszych słów na świecie ( Zbigniew Bartman )
b - kontakty sexualne? Ale Ty tak siur siur? Bo wiesz emm no głupie myśli
c - fanki Politechniki między nami brak. Chociaz John the King Więc no ten małą słabość niektóre z nas mają C'nie Miss?
d - widzem że jakiś kontakt z siatkarzmi jest Więc jak już zgłupiejesz tak jak my To będziemy sie promować a co!

PS: Zdajesz sobie sprawe że my normalne nie jesteśmy? Tak tylko uprzedzam bo emm była tu np Bezelka i chyba dziecina niewytrzymałą z nami a na pierwszej stronie przeca jest warning

Peggy I Joa! Ja sobie stanowczo wypraszam! Nie wszystkich! Dmuchać Zbycha moge tylko ja! Zrozumiano?!

~dbam o włosy
Stary 2010-03-02, 18:58   #108
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Cytat:

Joa emm no nie wiem wiesz że Sehr jest odporny na wiele rzeczy Ale fakt dawno sie go w barawach narodowych nie oglądało Ciekawe co zrobi czując oddech Jarskiego na karku
Sylwia a może i mi się pomyliło. Tak czy inaczej - moim zdaniem warto o Nim pamiętać. Kosztem Kłosa
Na zagrywce robi swoje

Powie: stary, zainwestuj w tiktaki, bo Ci jjedzie!
Cytat:
Leworęczny, przyszłościowy zawodnik obaj się przydają w końcu Azsiacy

to weź na wszystkich dmuchaj coby byli zdrowi
Tak jakoś lubię tych chłopaków. Zdolni są

A co ja dmuchawiec jestem? Pomóżcie mi!

Stary 2010-03-02, 18:58   #109
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:

Fakt zagrywką od czasu do czasu wymiecie ale zamiast Niego lepszy byłby Kosok.

Jak się Jarski dalej nie będzie golił i nie pójdzie do fryzjera to SEHR poczuje włosy a nie oddech
Stary 2010-03-02, 18:59   #110
Vivelith
Zadomowienie

Czwarta część ?!

Seeeerwus
Heloooł (a propo piosenki przewodniej)

Cytat:
Weszłam na repre i poczytałam o jutrzejszym meczu Reso i aż mi adrenalina podskoczyła oł men! Jak ja się nie mogę doczekać!!!

DO BOJU SOVIAAAAAAAAAAAA
Ja też! Ja też!
Stary 2010-03-02, 18:59   #111
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Cytat:
Peggy I Joa! Ja sobie stanowczo wypraszam! Nie wszystkich! Dmuchać Zbycha moge tylko ja! Zrozumiano?!
Toteż dmuchaj sobie Zbycha, i niech Ci to na zdrowie wyjdzie

Jezu, Viv!! Ty żyjesz!!

Edytowane przez joaa
Czas edycji: 2010-03-02 o 19:00
Stary 2010-03-02, 19:00   #112
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Perłowski ma talent ale ma też pecha i łapie kontuzje
Stary 2010-03-02, 19:00   #113
Vivelith
Zadomowienie

Cytat:
c - fanki Politechniki między nami brak. Chociaz John the King Więc no ten małą słabość niektóre z nas mają C'nie Miss?
A są. są.

Edytowane przez Vivelith
Czas edycji: 2010-03-02 o 19:08
Vivelith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:00   #114
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Viv Ty żyjesz
Stary 2010-03-02, 19:02   #115
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

No ja Jarskiego w wersji mnicha pustelnika nie widziałam więc nie wiem jak to wygląda

Ale mi nerw skacze ta repra jest niepoważna! Artykuł o Mikko był ostatnio a w miniaturce znowu Matti
Tak samo ktoś robi filmik na YT i dodaje foty Mattiego i pisze że to Mikko. Co Ci ludzie ślepi czy jak?

Śnił mi siem dziś Mikko Dobry omen? na jutro?

Joa! Ja mogem podmuchać Zbycha trochę

Vivvvv Witamy! Przywiało Cię w końcu do nas!
A teraz! Co sie tak długo nie było?

~dbam o włosy

Edytowane przez arkadia1616
Czas edycji: 2010-03-02 o 19:04
Stary 2010-03-02, 19:03   #116
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Girl - skracam niki każdemu więc no nie gniewać siem Bardzo mi sie twa wypowiedz podoba Bo:
a - nie uwzględnia nigdzie najpiękniejszych słów na świecie ( Zbigniew Bartman )
b - kontakty sexualne? Ale Ty tak siur siur? Bo wiesz emm no głupie myśli
d - widzem że jakiś kontakt z siatkarzmi jest Więc jak już zgłupiejesz tak jak my To będziemy sie promować a co!

PS: Zdajesz sobie sprawe że my normalne nie jesteśmy? Tak tylko uprzedzam bo emm była tu np Bezelka i chyba dziecina niewytrzymałą z nami a na pierwszej stronie przeca jest warning

spoko wszystkie skrócają mój nick co do zrytego beretu to spoko, sądzę, że większość kibiców siatkówki ma zryty czerep ze mną na czele co do kontaktów z siatkarzami, fakt Grbića jeszcze nie zaliczyłam (i ciągle niestety mi ucieka bo ciągle kontuzja no żesz w jego mać - chociaż chyba już mi przeszło) znam tylko tych najfajniejszych (w sensie sympatycznych ) w ogóle to uwielbiam Karela Kvaśnicke i ubolewam, że opuścił Polskę... wieszałam na nim psy, mówiłam, że jest brudasem i w ogóle jakieś najgorsze słowa.. do czasu, aż go poznałam FANTASTYCZNY gość, za którym tęsknię co do kontaktów seksualnych jak już mówiłam tylko przy wódce nie na forum to są faceci, niektórzy naprawdę też mają zryte głowy

a i taki p.s. bo wiecie, że większość z nich buszuje po forach, nie zdziwię się jak któregoś dnia natrafią na Łona Fajt
Stary 2010-03-02, 19:03   #117
Vivelith
Zadomowienie

Cytat:
Viv Ty żyjesz
Wiedziałam, że brak konta na nk się kiedyś na mnie odbije !
Stary 2010-03-02, 19:04   #118
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Rozumiem, że chodzi o odpowiedzenie na ankietę

1) Czy "Złota formuła" wątku została przyswojona OFC.
2) Prosimy o podanie swojego imienia i wieku oraz miejscowości z której się z nami kontaktujesz Luiza, 24 lata, Mińsk Mazowiecki
3) Podania swojego ulubionego klubu siatkarskiego niezmiennie AZS Politechnika Warszawska
4) Prosimy o udzielenie informacji kto jest Twoim ulubionym siatkarzem zależy czy w aspekcie sportowym czy poza sportowym jeżeli sportowy to niezmiennie: Guma, Grbić, Stanley, Świderski (i tak mogę długo wymieniać) pozasportowe: Markiewicz, Kvaśnicka, Skórski, Bednaruk... (i tutaj też liczba może być bardzo duża)
5) Jak długo interesujesz się siatkówką 6 sezon leci
6) Czy jesteś w jakikolwiek sposób powiązana z którymś siatkarzem (w grę wchodzą koligacje, powinowactwo, sąsiedztwo itp ) nie wiem o jakie kontakty chodzi, sexualne (niestety na forum nie wypada podawać nazwisk) koleżeńskie (z kilkoma utrzymuję bliższy kontakt) sąsiedzkie? only Janusz Gałązka, powinowactwo... dzięki Bogu nikogo w rodzinie nie mam

oczywiście nikomu faceta nie odbijam, wolę starszych więc jeżeli już to w grę wchodzą tylko trenerzy
No tak więc zaintrygowałaś mnie/nas tymi bliższymi kontaktami, ale jak nie chcesz nic mówić to nie
oficjalnie witamy

Cytat:
przepraszam, wdziwewam worek pokutny prosząc o wybaczenie

Cytat:
Tak jakoś lubię tych chłopaków. Zdolni są

A co ja dmuchawiec jestem? Pomóżcie mi!
Sa są

zawsze

Cytat:
Napisane przez Vivelith Pokaż wiadomość
Czwarta część ?!
ehem
Stary 2010-03-02, 19:06   #119
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ale nie martwcie się Waszych złociaków nie tykałam
Stary 2010-03-02, 19:08   #120
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale nie martwcie się Waszych złociaków nie tykałam
Mojego (a tfu) możesz tykać

Viv to zakładaj konto i wracaj do życia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości