|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Amber Planet - wspólne zamówienie
a mam jeszcze takie zapytanie,
http://amberplanet.pl/catalog/produc...e642c0cd59095e tu jest 57zł za 3 sznury, AP dadzą jeszcze na to zniżkę 20 %? to by wyszło około 16zł za sznur, jeśli nie to po 19 zł. podzieliłam na 3 sznury, może się jeszcze ktoś skusi. ja wezmę 1 sznur edit mam nadzieję że dobrze uzupełniłam tabelkę
Dukan ![]() I faza 14III - 21III -2,5 kg II faza 21 III - 8 VII - 9kg ![]() ![]() III faza 8 VII - 10 XI Edytowane przez Lilnut Czas edycji: 2010-03-11 o 23:49 |
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby ktoś miał ochotę na takie fasetowane krople karneolinu
http://amberplanet.pl/catalog/produc...54ca88b3241d9b to ja się chętnie podzielę - odstąpię 5 sztuk.(Jeżeli nie to wezmę całe 10szt.) |
|
|
|
|
#93 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u siebie w pisujesz nie ilość sznurów tylko ilość kamieni, np. jeśli na sznurze jest 100 sztuk to wpisujesz 100 sztuk jeśli chcesz cały sznur![]() edit wychodzi 19zł za sznur bez rabatu ![]() Cytat:
Cyba ktoś już wziął te 5 sztuk więc jeśli nie chcez brać 10 to odejmij sobie żeby nie było na minusie, chociaż ja byłabym chętna na jakieś 2-3 sztuki
Edytowane przez Sunflower55 Czas edycji: 2010-03-12 o 09:19 |
||
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
To może zwiększę ilość do 20szt. - będzie także dla ciebie i może jeszcze się ktoś skusi
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
mam dziwne wrażenie, że coś zepsułam w tabelce o.O
to może się tutaj wpiszę i ktoś mądry mnie dopisze, da się tak? ![]() ja bym chciała: sznur iolitu (25zl/157 kulek) sznur turmalinkowych oponek 3m/1,5mm (25zl/219 oponek) Mix Naturalnych Kamieni kulka 2,5-3 mm (18zł/~150 kulek) x 2 (36zł) sznur kulek perydotu 3mm (25zł/~150 kulek) sznur fasetowany opal syntetyczny (25zł/~100 kulek) sznur jaspis impresjonistyczny 6mm (25zł/~65 kulek) wychodzi 161zł, z 20% zniżki będzie ~130zł pomoże ktoś sierotce? |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolejna osoba pisze, że coś jest nie tak z tabelką a ja nie wiem co![]() Ogłoszenie ![]() Jest już 25 osób chętnych (jeśli dobrze policzyłam) i prosiłabym żeby więcej nikt się nie dopisywał bo już zaczynam mieć koszmary jak ja to wszystko ogarnę jak wszystko pójdzie dobrze to stawiacie mi wino czerwone półsłodkie poproszę![]() Nie wszystkie osoby, które przesłały mi swoje dane napisały czy przesyłka ma być ubezpieczona, jeśli ktoś chce z ubezpieczeniem i o tym nie napisał proszę o info
Edytowane przez Sunflower55 Czas edycji: 2010-03-12 o 11:44 |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Widzę pomyłkę
![]() być może to ja gdzieś źle wypełniłam, więc, fasetowane krople karneolin briolet8x5 na pozycji 43 http://amberplanet.pl/catalog/produc...e642c0cd59095e sznur to 10 sztuk, i kosztuje 13 zł, czy ktoś jest pewny, że są dostępne 3 sznury? Sunflower, dziękuję za poprawienie turmalinów ![]() ![]()
Dukan ![]() I faza 14III - 21III -2,5 kg II faza 21 III - 8 VII - 9kg ![]() ![]() III faza 8 VII - 10 XI Edytowane przez Lilnut Czas edycji: 2010-03-12 o 14:10 |
|
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na razie złożyłam zamówienie na to co jest w tabelce i czekam na informacje czy wszystko jest dostępne. System sam pokazał, że nie ma kamienia księżycowego (wcale) ale może mają coś w zamian Co do krople karneolinu to niby są 3 sznury
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, na pozycji 19 są te turmaliny w sznurach:
http://amberplanet.pl/catalog/produc...b632b53a6fc84e za 3 sznury jest cena promocyjna 57zł w tej chwili został 1 sznur z 9, czyli 6 dadzą nam za 57 zł, a 2 w normalnej cenie, czyli po 25 zł, to i tak pewnie się rozłoży na wszystkie osoby, więc jeśli miałybyśmy i tak więcej zapłacić, to może lepiej podzielimy go na każdą osobę która bierze ten turmalin, jest nas 10, to wyjdzie po 1,90 gr za 16 sztuk?? co myślicie? ![]() ja jestem na tak,
Dukan ![]() I faza 14III - 21III -2,5 kg II faza 21 III - 8 VII - 9kg ![]() ![]() III faza 8 VII - 10 XI Edytowane przez Lilnut Czas edycji: 2010-03-12 o 14:45 |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten turmalin o którym piszesz jest po 57zł za 3 sznury i to jest komplet więc nie można kupić tylko jednego sznura. Jeśli nie będzie chętnych na cały komplet a mimo to chcecie kupić turmalin to musicie wpisać się w inną rubrykę z turmalinem. |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jeśli któraś jest chętna na 4 krople iolitu, to ja z swoich rezygnuje , bo mam jeszcze w zapasie, ale jak nie będzie chętnych oczywiście przygarniam z powrotem
![]() kurcze nie ma księżycowego ;/ to niefajnie :/ |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki, wiem, że nie można już się dopisywać, a ja zwlekałam, bo właśnie zrobiłam u nich zamówienie, ale mam apel
. Jak zostaną jakieś resztki, z którymi nie możecie sobie poradzić, to możecie wszystko do mnie wyrzucić . Nie ma znaczenia co. Będę takim waszym śmietnikiem . Poważnie mówię .
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty sobie nie żartuj bo zaczną domawiać i spory ten "śmietnik" się zrobi Jak tak bardzo chcesz to wpisz się do tabelki ale proszę już nie rozpoczynać nowych sznurów chyba, że cały chcesz kupić![]() WAŻNE!!!! A co do braków w zamówieniu to właśnie dostałam odpowiedź z AP. Po pierwsze to tak jak podejrzewałam lemon niebieski to nie lemon tylko apatyt więc nie wiem czy chcecie to co na zdjęciu nie ważne jak się nazywa ![]() Kwarcu Diamond Gray nie ma ale jest jakiś za 45zł 4mm, może być? Kamień księżycowy jest jakiś ok. 4,5mm, jak ktoś nie chce niech wypisze się z tabelki. Kocuria- nie ma jaspisu niestety Komurcia- brak nocy kairu Proszę o decyzję co robimy z lemonem "niebieskim", kamieniem księżycowym i kwarcem. Edytowane przez Sunflower55 Czas edycji: 2010-03-12 o 15:49 |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
dodałam jeszcze piękny spinel ko cudnym kształcie, bo zauważyłam w nowościach, ale jak juz nie mozna dopisywac to usunę
Edytowane przez klamaja Czas edycji: 2010-03-12 o 15:41 |
|
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się na niego czaję już od rana i na razie zwalczyłam w sobie chęć kupna a teraz to się nie powstrzymam pewnie
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam prośbę..... czy znajdą się jakieś dobre duszyczki by mi oddać z 10 kuleczek labradorytu?? Zagapiłam się i właśnie stwierdziłam,że będę potrzebować
![]() Nie koniecznie 1 osoba, może ktoś tam stwierdzi,że może mi choć 2 oddać, ktoś 3... .... potrzebuję max 10 sztuk ale nawet 5 mnie poratuje Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2010-03-12 o 15:44 |
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
hehe no mnie oczarował jego kształt
i nie mogłam się powstrzymać , zwłaszcza ze oponek księżycowego nie dostanę :/
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wpisałam je ale w sumie to nie są mi potrzebne![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Księżycowy jest ale chyba troszkę większy czekam więc na Waszą decyzję czy może być.
|
||
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dopiero teraz mogę odpisać, wcześniej nie miałam hasła do wizażu przepraszam
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki co dobra kobieto
Już odpisałam i dopisałam |
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
klamaja, ja przygarnęłam. i 2 spinele
![]() dziewuszki, a czy któraś z was nie oddałaby mi jeszcze dwóch briolettek iolitu? miałam akurat 6 na piękne wiszące kolczyki błagaaaaaam!
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
No ja się pisze na ten większy ten za 59 zł tak?? ale tylko wtedy na 30 kamyków, chyba ze mówisz o jakimś innym
Edytowane przez klamaja Czas edycji: 2010-03-12 o 15:53 |
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Ponoć jest w tej samej cenie co poprzedni ale na sklepie nie widać ale zapytam i dam znać.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Ja biorę kamień księżycowy dwa sznury, tak jak zadeklarowałam wcześniej, skoro cena ta sama.
Nudziaro, oddaję dwie krople iolitu.
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
Beatko, dziękuję kochana
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie wir w portfelu |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Zniknął ten iolit?
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dopisując księżycowy nie myślałam ze będzie tyle na niego chętnych ![]() Sun.. jesteś wielka, jak byś mieszkała trochę bliżej to przyjechała bym pomóc i wypiłybyśmy sobie po lampce winka półsłodkiego , ale dzieli nas sporo km więc nie da rady :/
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Ja dopisałam się jeszcze na ten labradoryt za 13 zł i teraz jest minus Sun można to jeszcze zmienić
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ilości kamieni na sznurach: kamień księżycowy ok. 136 sztuk , kwarc ok. 160 sztuk zaraz pozmieniam w tabelce |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

. Poważnie mówię
przepraszam