![]() |
#91 | |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Moje dzisiejsze U :/
I. Mała grahamka z wiejskim, serek z piątnicy, pół szklaneczki kefiru (tyle zostało) II. 0,5l maślanki, jabłko III. Mała grahamka z masłem orzechowym, banan IV. Duży jogurt naturalny, jabłko, półtorej paska czekolady :/ V. Ryba po grecku, dwie kanapki, jedna z wiejskim, druga z serem żółtym, półtora paseczka czekolady :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#94 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Anianiania dziekuje za ocenę
![]()
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() 1: 2 tosty z maslem orzechowym, szklanka soku orange, kawa + jogurt wisniowy maly 2: bagietka z tuna, majonezem i ogorkiem, kawa + 2banany 3:spaghetti bolonese, caly big talerz Po: mars+ orange juice 4: bagietka z chicken tikka plus salata, kubek green tea 5: talerz platkow owsianych na mleku plus miod i rodzynki po: 3jablka
#98 |
Raczkowanie
|
MalaLejdi bardzo dziękuje za ocene
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mi się podoba bo jest luźne i urozmaicone a do tego smakowite ![]() Cytat:
![]() ![]() (mam nadzieje że dużo masz, bo ja głodomor jestem ![]()
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
R
śniadanie: 2 kromki chleba razowego z chudym twarogiem i pomidorem II śniadanie: grapefruit, jogurt naturalny 0% z 4 łyżkami otrębów i łyżeczką siemienia lnianego, 10 pistacji obiad: naleśnik z mąki pełnoziarnistej ze szpinakiem i tofu kolacja: serek wiejski 3% tł i spore jabłko (czy to jabłko to duży grzech?:P) To mój pierwszy raz tutaj, będę wdzięczna za opinie ![]() P.s. nie jem mięsa. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Kalakiria Czas edycji: 2010-03-12 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
NASZE U: przed sniadaniem; +gruszka + pasek gorzkiej czeko [reszta juz] i pasek milki z nowej edycji ; Toffie and Milk Pleasure. kawa z mlekiem [pol na pol] 3,2% sniadanie; +bulka z serkiem brie, maslem czosnkowym, salata, pomidorem i mini cebulkami. +owsianka [ standard ![]() ![]() II śniadanie; +2 kromki chleba z ; 1/2 turkiem paprykowym, brie, salata, pomidorem, ogorem a 2 z tym samym skladem tylko z maslem i plastrem zoltego sera + jogurt jagodowy 400 g ze zdrowym błonnikiem, orzechami-parę garści, płątkami migdałowymi i prawie polowa paczki daktylii. Obiad; worek ryżu białego + 1/2 opakowania warzyw na patelnie z sosem do potraw chinskich + miska warzyw; pomidory z puchy, soczewica, fasola, kukurydza, marchew, ziola prowensalskie, czosnek, itp] po; jablko podprazone na patelnii z cynamonem + pół princepollo classic XXL. [ ochota na slodkie ![]() podwieczorek; sok marchewkowy 500 ml+ tost z ananasa, pomidora i polowy szynki sojowej + kakao na mleku 2 % ![]() kolacja; kostka twarogu z warzywami z obiadu + dodatkowo 2 łychy anturalnego, szczypior, zodkiewa i wkrojony plaster sera żółtego bezpodp.+ bulka fitness [chcialysmy sprobowac
![]() ![]()
Okres naturalny u jednej od czerwca, u drugiej od wrzesnia ![]() Leczenie euthyroxem. " I jeśli to nie jest grzech, napij się, a będzie tak jak chcesz! ![]() Edytowane przez twinsy21 Czas edycji: 2010-03-12 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
MalaLejdi wpadaj wpadaj, u mnie Ci piuerogów pod dostatkiem! jeszcze po drodze możesz bitą śmietane kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak, jajka jem. Mam zamiar też powoli wrócić do jedzenia ryb. To był mój wczorajszy jadłospis. Dziś spróbuję skorzystać z Twoich rad i wieczorem napisać co zjadłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Moje pierwsze P w nowym watku...
![]() sniadanie: lubellanka na mleku 3,2% (lubella zimowa, po garsci rodzynek i zurawiny, 3 lyzki granulowanych z zurawina, jablko prazone na masle z cynamonem, 2 garsci mieszanki orzechow, 2 ptasie mleczka), kawa z mlekiem przekaska: male laysy fromage 2 sniadanie: drozdzowka toffie, jablko, Pysio przekaska: kilka Tuców paprykowych obiad: 3 pulpety w sosie pomidorowym, porcja surowki (kapusta, groszek, kukurydza, marchewka, sos czosnkowy), 6 klusek slaskich smazonych na masle czosnkowym deser: 3 ptasie mleczka, cappuccino podwieczorek: szklanka mleka 3,2%, 3 male rogaliki serowe, banan kolacja: 2 zapiekanki : 2 kromi chleba: - z pesto, serem, parowka, ogorkiem, ketchupem - z majonezem, serem, parowka, ketchupem, reszta surowki z obiadu + goracy kubek - pomidorowa po: jablko, paczka suszonych sliwek, kilka schocko bons prosze o ocene |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Utrzymanie
bardzo proszę o komentarze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Moje R (proszę o ocenę
![]() Śniadanie (6:30) - owsianka na mleku 1,5% ze startym jabłkiem II śniadanie (9:30) - kromka razowca z pastą jajeczną (ww+tł w ramach 10% diety, bo słodyczy wgl nie jem, a pasta miała śladowe ilości majonezu), garść orzechów ziemnych III śniadanie (12:00) - placki owsiane (1ł. otr. pszennych, 2ł. pł. owsianych, jajko, łyżka serka homo nat. 3%) z serkiem homo i odrobiną dżemu, jabłko Obiad (15:30) - rybka z folii + gotowane warzywa Podwieczorek (17:30) - placki owsiane jw. tym razem z serkiem homo i z szynką zrobioną na wiórki 1h aerobów Kolacja (20:00) - jajko, kromka razowca z twarogiem i plastrem pomidora I jak? Wiem, że trochę za dużo, ale dzisiaj miałam jakiś dziwny dzień, bo ciągle byłam głodna. |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym posiłku są węgle złożone jak dobrze widzę, ale jeśli dzień był aktywnie spędzony to okej.. (;
plecaczkiem: 7250 km ![]() Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2010-03-12 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Moje luźniejsze R.
Śn - 2 kromki żytniego z ziarnami. 1. z dżemem. 2. z sałatą pekińską, szynką, salami, papryką. pół czerwonego grejpfruta. ( drugiego nie ma bo wstałam po 10, a potem wypadły zakupy ) O - 3 kluski na parze z nadzieniem truskawkowym oblane leśnym serkiem homo. (całym) P - pół grejpfruta, garść nerkowców i troszkę fistaszków. K - wieśniak (200g) ze szczypiorkiem i papryką. |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
coś 'ala ''płód''. Nawet nie chcemy sobie tego przypominać
![]()
#113 |
Raczkowanie
|
![]()
Moje dzisiejsze ciężkie R/U?? Chyba zaraz zwymiotuję ;/ czuje sie taka pełna. Od ponad tygodnia strasznie boli mnie brzuch
![]() 1. bułka duża ciemna z takim trójkącikiem serka topionego ziołowego, na to 2 plasterki szynki ![]() 2. większe pół zapiekankki takiej mrożonej coś ala pizza ;/ wiem że świństwo ale nie miałam za bardzo w domu nic innego. jeszcze pare łyżek krupniku mojej mamci takiego na mięsku ![]() 3. jabłko, cappucino, szklanka maślanki jagodowej 4. pół bułki słonecznikowej z 2 plasterkami szynki, jabłko, activia malinowa, kawa yhhh... ide się chyba położyć bo czuje jak bym conajmiej nic nie robiła cały dzień tylko wpieprzała! ![]()
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
To ja może moje słodkie Uuu
I śniadanie owsianka: 3 łyżki owsianych, 3 łyżki cini minis, szklanka mleka 2%; kawa z mlekiem i cukrem II śniadanie dwie kromki razowego z masłem, serem żółtym, ogórkiem konserwowym i oliwkami-zapieczone ![]() ![]() Obiad dwa jajka sadzone z cebulką, 300g warzyw na patelnie z ziemniakami (+przyprawy) na łyżce oliwy z oliwek, patison konserwowy i duuuużo keczupu ![]() po: kawa z mlekiem i cukrem ![]() Podwieczorek i tu się zaczęło...: jabłko i gruszka podprażone na patelni z sokiem z cytryny, cynamonem, łyżką pestek dyni dwa kawały ciasta biszkoptowego z masa budyniową i brzoskwiniami, 4 babeczki z jakimś sztucznym nadzieniem, 1 kruche ciacho, ale to już na szczęście małe ![]() Kolacja dwa jajka na miękko, kromka razowego z masłem, herbatka Dzisiaj raczej daleko mi do ideału, ale tak jakoś wyszło ![]() Proszę o ocenkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
można prosić o ocenę ?
R Ś1: bułka razowa z chudą wędlinką, sałatą, pomiodrem, ogórkiem Ś2 : serek homo waniliowy + bułeczka razowa O : kilka pieczonych "frytek" bez oleju z ziołami, ze 150g kurczaka posypanego bazylią i pokropiony cytryną zgrillowanego ( również bez oleju), sałatka z pekinki, ogórka, papryki zwykłej i peperoni, cebulki P: maly banan ( tutaj wiem, że złooo ale to mój 3ci dzień i póki co tylko to mnie powstrzymało od poczęstowania się sernikiem mamy) K : omlet + kromka razowca + pomidor, ogórek, cebulka ( sie właśnie zbieram do robienia) co poprawić, co dodać, co odjąć ??
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-03-12 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jw. brakuuje nnkt!
Edytowane przez warrior_mortal Czas edycji: 2010-03-12 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
P
śniadanie: 2 kromki razowca -jedna z masłem, polędwicą wędzoną, papryką, ogórkiem i szczypiorkiem; druga z serkiem topionym Hochland Gouda, camembertem i rzodkiewką; 2 jajka gotowane na miękko +majonez; herbata z sokiem malinowym 2śniadanie: bułka z ziarnami z masłem czosnkowtm, żółtym serem, papryką, ogórkiem i szczypiorkiem; banan; jabłko; activia do picia wiśnia-czarna porzeczka obiad: ogroomna zapiekana papryka faszerowana mięsem mielonym, ryżem, serem i sosem do spaghetti; 2 szklanki soku pomarańczowego deser: naleśnik z serkiem Danio waniliowym i cukrem; 2 gruszki podwieczorek: pączek z ajerkoniakiem; gorąca czekolada z bitą smietaną; garść migdałów i nerkowców kolacja: 2 kromki razowca -jedna z masełkiem czosnkowym, polędwicą wędzoną, papryką, ogórkiem i szczypiorkiem, druga z masłem i pastą z łososia; sałatka jarzynowa z majonezem; herbatka z sokiem malinowym po: jabłko; garść nerkowców |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
UTRZYMANIE
jak to wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.