![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starsi faceci, młodsze wizażanki cz II
behind aha czyli sobota normalny dzień
![]() no zobacz koniecznie sobie przyjemny w ciągu dnia . aa ja uzależniona od diamonds 'a ![]()
#92 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malujecie jaja? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
moje jajka są gdzieś w germanii
![]()
#94 |
Raczkowanie
|
hej mi egzamin poszedł... średnio.
widzę, że zmieniłyście tytuł wątku - ja w takim wypadku nie mam tutaj co robic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Koniecznie poproszę o zdjęcie w wersji blond ![]() Własnie kupiłam dzisiaj farbę, nadal tłukę gorzką czekoladę, ale może faktycznie czas na zmiany... zobaczymy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam TŻ koszulę - też w kratkę, ciut inna, teraz modlę się żeby była dobra ![]() Przy okazji zbankrutowałam w Inglocie, była wyprzedaż różów i cieni (po 9zł/sztuka ![]() ![]() Moje Dziecię po raz pierwszy dzisiaj wrzuciło rolki - jak ten mały skubaniec śmiga ![]() ![]() 'Sfrustrował' mnie przy okazji, bo mi trochę czasu zajęło opanowanie w miarę płynnej jazdy tyłem, a ten bździągiew po prostu wziął i pojechał! ![]() Fajnie, następnym razem biorę też swoje i będziemy poginać razem ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
aga ilee lat różnicy między Wami ? skąd jesteś ?
i spokojnie możesz tutaj zostać z Nami . ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- wyślę wyśle babeczki ![]()
#97 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 9? O wow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
mag_a super że mały taki chętny do sportu i że mu to tak dobrze wychodzi
![]() Wasza 3 taka ukierunkowana na sport nie to co ja ![]() aa jak tam badania Tż ?
#99 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Badania średnio - wykazały jakiś blok w sercu (podobno to norma u ludzi, którzy uprawiają sporty wyczynowe), idzie na dalsze badania ![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
mag_a no z jajkami trzeba delikatnie , będę ostrożna
![]() Pewnie , że będzie dobrze ![]() ![]() Moja przygoda z rolkami trwała 2 dni hehe i chyba nie jestem przekonana , nie mam motywacji , co innego wykupiony karnet na jakieś bajery ![]() ![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() ![]() Cytat:
![]() Przed chwilą dzwonił K., pytał czy spotkanie aktualne ![]() ![]()
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mój to dzwoni, przypominając mi, że mam sie nie spóźnić wiecej, niż pół godziny, bo go szlag trafi ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak juz pisalam wczesniej ciągoty do starszych miałam cale życie ... bylam dwa razy śmiertelnie i poważnie zakochana w starszym o 12 i 15 lat ... teraz jestem pierwszy raz z kims starszym ... ale o 3 lata ![]() wlasnie czekam na tego księcia mojego.. ale chyba sie zdrzemne bo egzamin mnie wyprul ze wszystkich życiowych sił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Czyli to chyba kraszanki?
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#105 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Małgosia - no właśnie, to jest ból, bo naprawdę można by sobie pokombinować na głowie, ale nie z naszymi włoskami ![]() Cytat:
![]() ![]() ojjj cienie, żebym miała za dużo gotówki, to bym sobie kupowała często, zwłaszcza jakieś delikatne róże i fiolety, ewentualnie odcienie brązu, w których czuję się najbezpieczniej ![]() trzymam kciuki za dobry rozmiar koszuli ![]() Ile lat ma Twój synek (jejku tak wywnioskowałam, przepraszam jeśli to dziewczynka ![]() ![]() Mam jednak nadzieję, że Twojemu TŻ uda się z tego wyjść (notabene jakie sporty uprawia?), a jak nie to zostanie na lekach bez konieczności operacji. Mojego za cholerę do lekarza nie mogę zagonić, fakt, ich służba zdrowia jest beznadziejna, ale On sam nie chce się kontrolować, cóż, trudno, jeszcze nie mam nad nim wystarczającej władzy ![]() ![]() Behind - baw się dobrze ![]() Aguś - zostań z nami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
haha " jakie żartwonisie '
dziewczyny Wam tylko podrzucić temacik i wszystkie taaaakie zadowolone ![]() Jajka to bardzo poważny temat ![]() aga ![]() Behind już 18.48 ![]()
#107 |
Wtajemniczenie
|
No ja niby tez mam z natury ciemne włosy, więc będe walczyć z odrostami, ale nie przeraża mnie to, jakoś dam radę
![]() No i do rudego mogę być swobodnie blada, a ja bledziuch straszny, a teraz i tak mnie czeka rok bez opalania ![]() A różnica między mną i TZ to "malutka", tylko 14 lat ![]() Swoją drogą, poczytajcie sobie wątek o Pieniądzach w związku. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Co do jajek: jako że na jądra mówi się jajka, to ja ostatnio w sklepie z koleżanką zawołałam głośno, żeby mi podała jąderka z półki. Mina ludzi była bezcenna, a jeszcze lepsza koleżanki, która mnie nie zrozumiała i zaczęła dopytywać, jakie jąderka i o co mi chodzi. Niesamowicie się usmiałysmy w trakcie tych zakupów, ale ogólnie to jakiś smiechawkowy dzień był. Może ja też się wezme za jakieś jajka jutro ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Na pewno będę zaglądała na wasz wątek i śledziła go
![]() ![]() ![]() ![]()
#109 | |
Zakorzenienie
|
nooo i to jaki
![]() ![]() Cytat:
![]() Uciekam,bo za chwilę mam autobus. Trzymajcie kciuki,bo czuję się jak małolata jakaś ![]() ![]() Buziale ![]()
![]() |
#110 | |||||
Raczkowanie
|
ahahaha bezwstydnice! umarłam ze śmiechu!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą też bym poszalała w tym inglocie ![]() ![]() ![]() Mag musiałaś przyszaleć! nie sposób przegapić takiej okazji! powiedz co nakupowałaś ![]() Cytat:
U mnie tez 14 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie uwierzycie czego ja się uczę bahahah. Mam tematy o miłości, intymności, seksie. Był motyw o gwałtach i oziebłości itp i cytat: "unikanie kontaktów seksualnych: M zmusza K, M często brutalny w kontaktach seksualnych wobec K. M -> reakcja na oziębłość K" ahahha a mi się skojarzyły skróty M i K (które oczywiscie oznaczaja mezczyzne i kobiete) z lubymi Behind! ahahahah i weź się tu człowieku ucz do egzaminów ![]() Jeszcze wam coś pokarzę o definicji miłości (pozanudzam was bo tak mi się chce uczyć ze szok:P ale już koncze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cechy miłości romantycznej: *w największym stopniu jest zafascynowany obiektem *rządzi wyłączność *kontakty społeczne poza tą relacją są zaniedbywane *pragną być ze sobą jak najczęściej jak najdłużej *wygląd innych kandydatów staje się mniej atrakcyjny *uważają, że znaleźli tę jedyną drugą połówkę i twierdzą, że ta ich miłość nigdy nie wygaśnie *by przetrwała musi być oparta na partnerstwie. Daje wtedy poczucie stabilności i trwałości związku *miłość do partnera zaangażowanie w ten związek daje poczucie stabilności *wspólne tworzenie przyszłości Edytowane przez malgoskagc Czas edycji: 2010-03-30 o 18:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzę że Wy już też o jajkach ![]() U nas w radiu nawet w reklamie hasło było czy swoje własne też można chować ^^ [ W Holandii jest taki zwyczaj że chowa się jajka a dzieci je później szukają ![]() Behind Powodzenia i opowiedz potem jak było ![]()
![]() |
#112 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale fazy miałyście niezłe, skąd ja to znam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem ciekawa jak Behind sobie radzi z tym spaghetti i manem ![]() ![]() ![]() Małgosiu - studiujesz psychologię ? ojjj chyba łączy mnie z moim sexy staruszkiem miłość romantyczna ![]() Ale wszystkie fiolety są suuuper ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-03-30 o 21:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lubię, gdy mężczyźni są tacy troskliwi, a okazuje się, że takich ze świecą szukać ![]() ![]() Cytat:
![]() Też mam nadzieję, że skończy się na badaniach kontrolnych, ewentualnie lekach, bo TŻ załamałby się, gdyby nie mógł... i tu, uwaga: jeździć na kolarzówie/góralu, na rolkach/łyżwach/snowboardzie/nartach, grać w tenisa/hokeja, pływać łódką/kajakiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Nikt nie umniejsza powagi sprawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to pogrubione - to wypisz wymaluj nasz związek z TŻ. Po całym dniu, gdy np mijamy się w drodze do pracy/na obiedzie/w mieście, jesteśmy tak samo za sobą stęsknieni jak po tygodniu nie-widzenia ![]() ![]() A! Wie o forum (tylko nie wie gdzie i na jaki temat) ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Troszkę Was podczytałam w pracy, dzięki temu mam teraz mniej do nadrabiania. Behind powodzenia ![]() ![]() ![]() Moja różnica to 25 lat, między mną a moim Kochaniem, ja mam 25 a On...wiadomo :P Dzisiaj rozmowa była. Jak zawsze wyłożyłam swoje żale, obawy, On swoje i jak zwykle do żadnych konstruktywnych wniosków, żeśmy nie doszli. On tylko mówi, że nie chce mnie od rodziców odciągać, ale wie, że to nieuniknone. a ja ciągle jak ta głupia wierzę, że oni jednak zrozumieją, że chcę z Nim być i może przez jakiś czas będzie cisza, ale potem się przekonają, i że nie wiem jak to logistycznie zaplanować wyprowadzkę. Potem On jeszcze mówi, że czasami to tak się zastanawia co ja w Nim widzę, a ja mówię, że to jest właśnie miłość ![]() ![]() Kurcze, nie dość, że problemy są z Nim, wiadomo, musimy się dograć ze sobą, nauczyć żyć i mieszkać, to jeszcze nie mam wsparcia w rodzinie i nie mogę np. mamie powiedzieć o swoich obawach, problemach idt. ale na szczęscie mam Was i jeszcze swoje koleżanki z reala ![]() ![]() dobrej nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Dzięki, Elskede i Behind. Ja też mam wrażenie, że gdy różnica jest powyżej pewnego wieku, to w jakimś momencie robi się niefajnie. Świetnie dopóki oboje są dojrzali czyli mieszczą się w przedziale 20 - 60(?), ale w przypadku dużych różnic ten wspólny przedział jest krótki, już nie mówię o długości życia, ale o tym, że chyba zupełnie inne priorytety będzie miała aktywna zawodowo czterdziestoparolatka, a zupełnie inne jej ponad siedemdziesięcioletni tż na emeryturze.
Bardzo jestem ciekawa jak wyglądają statystyki. |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
O Morenico - musimy założyć im klub 50 latków
![]() ![]() Mambo - myślę, że jak już jest się ze sobą człowiek potrafi sobie ciekawie życie zorganizować, po takim czasie związek oparty jest na głębokiej przyjaźni i innego rodzaju miłości, przywiązaniu etc. Wiele jest związków, które przetrwały próbę czasu ![]() ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-03-30 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi jak to z różnicą kulturową u was? I różnymi zwyczajami? Wiadomo co kraj to obyczaj ^^ A ja dostałam pozwolenie na zostanie dłużej na urodzinach. Jednak ojczym po mnie przyjedzie w nocy, nie ma to jak dziecinada. Czuję się jak małolata, kontrolowana na każdym kroku a naprawdę nie jestem do tego przyzwyczajona. mag_a ja poluję na taki żółty ^^ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
23.11.2010 ![]() 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine ![]() Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2010-03-30 o 21:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ciekawe jak behind i jej spaghetti. i co tam się dzieje ![]() czy tylko ja mam taki przeogromy apetyt ostatnimi czasy ?boze wzmianka o spaghetti i już mi slinka leci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio pochłaniam baardzo dużo jedzenia co dziwne jak na mnie bo zazwyczaj jem bardzo mało. No ale czas się zebrać. Branoc!
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
A ty masz ile?
![]() Rok bez opalania, bo w grudniu zachorowałam na zapalenie opon mózgowych, a to jest choroba, po której zdrowieje się bardzo długo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.