|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
Wszystkiego najlepszego dla Marcelka i Bartusia
![]() Aguha dziękuję ![]() ![]() Illbanka wspóoczuję nocki ![]() Blondi to ty też do Heraklionu? Ty tylko o zakupach ![]() cdn.. bo muszę małej pieluchę zmienić |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
zostawiam swoj slad na nowym watku
![]() Troche jestem zajeta wiec tylko przelecialam posty... Ursull troszke bylas okraglutka w ciazy... az niepodobna do siebie Milenka w nowej fryzurce piekna! blondi baleriny 200zł : eek: marze o takim szlabanie zakupowym! Aguha Lenka jest sliczna! Nie no mały nie da mi dokonczyc! Zapytam jeszcze szybko Konczy mi sie mleko bebiko (jak ja to obliczylam!) Do pl jedziemy w sobote i musze dokupic jakies inne... myslicie ze nic sie nie stanie jest mały napije sie nowego?
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic się nie stanie ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Gossik trzymam kciuki za to "wasze" mieszkanie i koniecznie daj znać co i jak. Po co ci 4-o pokojowe mieszkaniedla dwójki dzieci,przecież 3 pokoje to w sam raz. No właśnie,kiedyś Aleks zostanie sam,może powinnas wziąść to bardziej pod uwagę. A ta laska co 50kg przytyła to z jednym dzieckiem była wciąży czy z pięcioraczkami?
![]() ![]() Angel na pewno można zmierzyć maluszki. Zapytaj. Angielki tego n ie robią,ale w gabinecie mają taką specjalną taśmę do mierzenia niemowląt. W Bootsie widzialam sporo kosmetyków do opalania różnych firm,ale ponoć Nivea i własnie Granier są najlepsze,bo najpopularniejsze. Jeszcze się nie pakujemy,wczoraj tylko podałam dane do biletów lotniczych i kupiliśmy wiaderko,łopatkę i foremki do pisku. Milusia dostanie to dopiero w Grecji. Własciwie to już wszystko mam,oprócz bucików dla niej. Monia ![]() Caro a jaki test? IQ? I co poniżej normy? ![]() Mell ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Ursull
![]() ![]() ale gratuluje fasolki ![]() a takie buciki chce kupic natankowi, mysle ze mu sie przydadza jak bedzie moczyl nogi nad morzem czy gdzies. Blondi ja tez nie dalabym tyle kasy za buty, szkoda by mi bylo, ale oczywiscie to wasze pieniadze i robicie z nimi co chcecie ![]() a co u nas mowia... tyle co w kraju, z ta roznica ze u nas chodza i sprawdzaja dzieci. czesto stoi pod komenda tvn 24. Illbana naprawde nie slyszalam o tym wieku z kosci. ja mam nadzieje ze w koncu znajda sprawce i surowo ukaraja. cos jeszc ze Ci mialam pisac ale zapomnialam, przepraszam ![]() Carol pokaz zdjecia pokaz ![]() a Ty mnie nie strasz bo wiecej Ci nic nie pokaze o! Gosikk ojej ale sobie policzył ![]() w szoku jestem ciekawe kto to mieszkanie kupi... ja czekam na wiesci w sprawie tamtego i trzymam kciuki ![]() A ja wczoraj mialam kupic buty i nic nie kupilam ![]() ![]() ![]()
#97 |
Wtajemniczenie
|
ja praktycznie co miesiac, dwa jestem w pl wiec tam kupuje...
jest trzykrotnie tansze
#98 |
Wtajemniczenie
|
Mellcia ile takich opakowan kupujecie na 2 miesiace?
sprobuj dac Aleksiowi, nie powinno mu nic byc, choc rozne dzieci roznie reaguja, ale nie dowiesz sie jak sie nie przekonasz
#99 |
Zakorzenienie
|
Kurka nie chce mi sie czesac malowac ubierać wiec po świetach
![]() ursull ![]() mell na pewno macie jakies odpowiedniki bebiko wiec kup na ten czas i juz
#100 |
Zakorzenienie
|
rób mi tak, rób mi jeszcze
![]() Kurko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas na bazarkach są takie za 10 zł ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
choć mnie te buty jakoś nie przekonują
![]() ![]() ja na Twoim miejscu poszukałabym przed wyjazdem leciutkich sandałek z zapiętkiem ![]() ![]()
#104 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Wam
![]() oby mu samkowalo... kupie juz dzisiaj zeby sprobowal.
#105 |
Raczkowanie
|
Ursull
Jak mówisz o takim mierzeniu jak widać na obrazku w naszej czerwonej książeczce to się zgodze, ale taśmą to ja Jaśka mierzyłam wcześniej, a teraz trudno go zmierzyć nawet jak śpi. Sypia ostatnio z kolankami podciągniętymi. Dzisiaj odważył się puścić jedną rączkę, którą się trzyma zawsze wszystkiego i próbuje kroczków samodzielnych, co krok to upadek ale widze, że się nie poddaje. Co do bucików, ja bym kupiła te chodaczki, na plaże w sam raz, no chyba, że jakieś sandałki znajdziesz i też pewnie z plastiku muszą być, wiesz woda, kamyki.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a u Was dalej śnieg? u Nas piękne słońce chociaż zimno, dlatego zmieniam plany i wyjdziemy na chwilkę do parku, czekam aż dziubek sie obudzi, zje coś, kupka i idziemy już się nie mogę doczekać lata, zobaczyć Mili wczasowiczki na plaży czy basenie, jak nie wrócę do pracy to na dłużej chce się wybrać do Polski, żeby mały się wybiegał, wypluskał na świeżym powietrzu, brakuje mi tu własnego ogrodu. koniecznie wynajmijcie domek czy mieszkanko z ogrodem, na przyszłe lato Milusia już będzie się bawić tam z rodzeństwem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Hejjjj lasencje
A ja znowu Was zaniedbuję ![]() ![]() Możecie mnie za karę wygonić z wątku ![]() ![]() ![]() my nadal non stop na spacerkach, placu zabaw, zakupach itp.... podpisałam roczną umowę w końcu na tą siłownię i zaczynam od wtorku ![]() ![]() Melka chyba Ty pytałaś dlaczego chcę długie spodnie dresowe a nie krótkie...my z tż biegamy wieczorami i zaczniemy wieczorkami jeździć na rowerze więc chcę jedne długie bo na razie nie jest aż tak ciepło a za jakiś kupie też krótkie ![]() ja wasze dzieci radzą sobie z chodzeniem? moja zasuwa za jedną rękę i czasami na kilka sekund puści się i stoi sama ale chodzić sama jeszcze się boi. ursull buziaczek w brzuszek ![]() potrzebuję szarych balerinek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
ja jestem chwilowo bo dzisiaj mam fryzjera
![]() ![]() Ursull w przyszłym miesiącu jedziemy do Grecji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
My już po szybkim spacerku, park zaliczony a po drodze kupiliśmy wiosenne kwiatuszki.
Jaśko chyba się obraził, że tak krótko. Esti U nas z chodzeniem identyczna sytuacja. Mam pytanie a o której urodziła się Nicola? Jest z tego samego dnia co Jaśko. Gosikka Aleks urodził się o tej samej porze, to może i twoja córcia siĘ też tak urodziła? ![]() Blondi A gdzie byłaś w Grecji? I które miejsce polecasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Angel Nam się najbardziej podobało na Chalkidiki.Teraz też byśmy tam pojechali ale tego hotelu nie ma już w PL katalogach
![]() śliczny ten twój Jasio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój tz chciał jechać do Grecji zanim zakochał sie w Portugalii i znowu chce tam jechać, a ja bym chciała w inne miejsce, dlatego pytam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Elooo
Ale dzisiaj zas śliczna pogoda, więc zaś 5 godzinny soacerek zaliczony ![]() ursull - na diecie DUKANA, kupiłam sobie książkę i studiuje ci i jak i wiem dlaczego nie chudlam jak powinnam bo nie mogę nie jeśc np. śniadania na tej diecie trzeba jeśc i to nawet bez ograniczeń te dozwolone produkty i nie piłam tak duzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aguha - jaka fajnaaaa ![]() Illbanka - a co to za dieta SB? South beach? mój tata ja kiedyś stosowal i też ladnie zrzucił. A moje 4kg, to i tak mało bo popelniłam 2 podstwaowe błędy bo pomijałam posiłki i czasem caly dzień na jednym jogurcie czy serku bylam z braku czasu jak ja to tłumacze i za mało piłam. Ok to spotykamy sie po świętach ![]() gosikk_s - czekam na wieści po 17 ![]() ![]() ![]() monia - no widzisz, jak chcesz porade lekaska to wal do ans jak w dym ![]() ![]() Mell - ja tez raz miałam taka sytuacje i dalam inne mleko tzn. Nan activ i nic mu nie było. esti - roczną umowę? to coś takiego jest? u nas normlnie tylko karnety miesięczne max. mój jak na zime zacznie sam dreptac to będzie dobrze. 9 idziemy do specjalisty więc zobaczymy co tam nam wyczarują, czy z Igorkiem aby wszystko wporzo. Angel - jaki Jaśko zamyslony lub zapatrziny ![]() ![]() Ide pomyc gary i poscierac kurze. |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez byłam na Chalikidiki,jest super,polecam. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi,bo plaże piaszczyste.Kocham Grecję i myslę,że każdy kto tam zawita to ją pokocha ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Taką kieckę sobie kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Uesull - wiem kochana że jest taka ksiązka w pdf ale jednak taka mi się bardziej przyda, sa obrazki
![]() ![]() Jakie pustki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za co dostałaś z***kę? Ja dziś dostałam na wątku mamuś list-grudniowych,bo ośmieliłam się skrytykować modę na pewne imiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Ursull czyli pewnie nie czujesz sie za dobrze na watku mamus...
a jakie imiona krytykowalas? ![]() Sukiena fajna Angel sliczne zdjecie Jasia-Marzyciela ![]() Marika Ty pobijasz rekordy długosci spacerow!!! a po sklepach tez chodzisz? Bo tak to czas leci szybciutko... ![]() Ty to jestes pracowita, cały czas cos robisz! Sprzatasz ciagle, gotujesz smakowłyki i spacerujesz pol dnia! A! i jeszcze cwiczysz! A pierozki dla synka jak zrobilas... Ty to go rozpieszczasz..nalesniczk i, pierozki..ja jeszcze nic takiego mlemu nie robilam ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- a wiecie co... 23.04 konczy nam sie kontrakt na dom (jest sprzedany) Wlasciciel domu polecil nam dom od znajomych ktorzy szukaja kogos sprawdzonego, z polecenia. Tak nam go opisał ze my bylismy pelni nadziei i zachwyceni jeszcze nie widzac go. Bylismy wczoraj Tragedia! tzn nowe mieszkanie..ale takie olbrzymie ze salon ma 50 metrow, sypialnie 3szt po jakies 25metrow, i wszystko inne wielkie. Do tego nie pasuje nam polozenie i cena! Odpada na 100% W tej sytuacji zostajemy bez mieszkania Tu strasnie cizko znalesc ostatnio, przed urodzeniem Aleksa szukalismy itensywnie przez 3 miesiace! Nie wiem jak to bedzie... Moj Tz chyba zamieszka na jakis czas ze swoimi pracownikami a ja zostane w Pl ![]() Ta mysl mnie tak przeraza... ze szok Narazie licze na cud Najgorsze ze dopiero 13.04 tu wrocimy i mozemy cos szukac ![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Mell o kurcze,nieciekawie z tym domem. A od dawna wiedzieliście,że właściciel go sprzedaje? Czemu wcześniej czegoś nie szukaliście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
ursull mówisz że rzygasz tymi imionami?
![]() znalazłam Cię ![]() Mell możesz się do mnie z tż wprowadzić ![]() ![]() kawe ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.