![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Pomadka Korres Guava Lipstick
Hej
Nie znalazłam nic o tych pomadkach, a chcę kupić w ciemno. Czy któraś używa? Zna ktoś kolor natural pink nr 13? Na zdjęciach wygląda fajnie, ale ciekawa jestem jaki jest "na żywo". Jeśli możecie pomóc, to będę wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomadka Korres Guava Lipstick
Może zdjęcie z załącznika pomoże Ci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomadka Korres Guava Lipstick
Dzięki-już zakupiłam. W ciemno. Polecam szczerze, ale tylko dla dziewczyn z wypielęgnowanymi ustami. Długo się trzyma, ale niestety lubi wysuszać (u mnie trochę podkreślała na początku skórki, musiałam doprowadzić usta do stanu idealnej gładkości i teraz jest bomba)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Dot.: Używałyście kosmetyków Korres?
Dziewczyny, czy rzeczywiście kosmetyki Korres są takie tanie w Grecji? w sephorze szampon czy żel kosztuje majątek, widziałam na allegro wiele taniej własnie z Grecji, nie wiem czy az takie róznice (ponad dwu, trzykrotnie taniej) są mozliwe. któras z was kupowała "ze źródła", tj. w Grecji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Dot.: Korres, ktoś uzywał?
Dziewczyny, kupowałyscie kiedys oprócz w TK MAxx Korresa na allegro? sa naprawde tanie oferty kosmetyków prosto z Grecji, nie wiem czy to mozliwe, że są takie dobre ceny? znacie sie jak one stoją w Grecj, tzn po ile? widziałam szampony za 30 kilka złotych, gdy w Sephorze płaciłam ponad 50, chyba 60 nawet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Hej,
Korres w Grecji nie jest drogi jeśli chodzi o szampony i odżywki, ja kupowałam po 6 - 8 euro. Pielęgnacja twarzy już trochę drożej ok. 18-28 euro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() Chce sobie też kupić jakiś fajny krem do twarzy, czy która z Was miała ten z oliwką i żytem? na KWC ma niewiele opinii, ale jak patrze to chyba każdy krem korres ma dobre noty. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
polecam korresa
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Ten krem to jakiś fenomen. Jest bardziej kryjący, niż ich podkład! Na początku się lekko świeci, ale nie jest to tłusty film, tyko raczej rozświetlenie. Potem zasycha do matu, daje naturalny, zdrowy wygląd. Krycie mnie bardzo zaskoczyło, jest też wyjątkowo trwały.
Podkład w tubce nie podobał mi się. Mam pytanie o ten w kompakcie- używałyście? On raczej rozświetlający jest, prawda? Jak się sprawuje?
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlaczego Sephora ma w Polsce monopol na te kosmetyki? Macie na ten temat jakieś informacje lub teorie spiskowe? Dodam, że kosmetyki Korres można kupić na Korfu w każdej aptece w Kerkirze, na lotnisku również. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Dot.: Używałyście kosmetyków Korres?
Hej. Odnawiam wątek, ponieważ chcę zamówić kosmetyki Korres z Grecji i szukam chętnej osoby, która chciałaby coś zamówić ze mną. Głównie chodzi mi o koszty przesyłki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Za 2 dni jadę do Grecji - tyle się już naczytałam o marce Korres, że przywiozę chyba pół walizki kosmetyków wszelakich
![]() Jak już potestuję to napiszę.
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Pudry firmy Korres który ?
witam wszystkich,
Chcę prosić Was o pomoc w doborze pudru firmy Korres. słyszałam i czytałam ze firma jest dobra więc już czas aby to zweryfikować ![]() Generalnie znalazlam opinie tylko o tym rozświetlającym, ale zastanawia mnie czy on faktycznie matuje ( mam skórę mieszana i szukam matującego pudru, nie lubie swiecic sie jak choinka ![]() ![]() Czekam na wasze odpowiedzi ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pudry firmy Korres który ?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Pudry w białych opakowaniach były chyba dawno temu w sprzedaży. Na oficjalnej stronie możesz sprawdzić, są czarne. Edytowane przez abrakatabra Czas edycji: 2014-09-28 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
A jaki odcien mialaś? zastanawiam się nas WRP1 a WRP4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Korres
Hej, jestem wielką fanką kosmetyków Korres i miałam juz chyba wszystko z kolorówki i pielęgnacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Korres
Czy ten puder Wild Rose nadac sie moze jako bronzer? Np odcien 4/5 - mam jasna karnacje?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Z Korres mam wode toaletowa Blackcurrant&Cyclamen - fajny porzeczkowy zapach, klimaty In Love Again YSL ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Kojarze, ze w niektorych S. jesr ta marka, kojarzy ktos moze w ktorych konkretnie we Wroc, bo jak mi zdejma gips, to sie wybiorem, bo w ciemno chy a lepiej zebym nie brala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- A ten puder bardzo pachnie rozami - lubie pachnace pudry, roze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki Korres - gdzie kupujecie?
Kilka razy przeglądając różne recenzje Korres'a przeczytałam, że niektóre kupują te kosmetyki w greckich aptekach on line. Mogłybyście podrzucić link? W sephorze jest strasznie drogo a przez allegro trochę strach. Z góry bardzo dziękuję
![]()
![]() |
#112 |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Kosmetyki Korres - gdzie kupujecie?
Ja kupuję w Sephorze, jeśli to Cię ratuje to do końca czerwca jest rabat -20% z kodem matras15
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2015-06-09 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki Korres - gdzie kupujecie?
Korres można kupić na Lavande . com.pl (taniej niż w Sephorze, np. mleczko za 45 zł). Czasami w TK Maxx też pojawiają się kosmetyki tej marki.
![]() Edytowane przez 1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 Czas edycji: 2015-06-17 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Test podkładu KORRES WILD ROSE DZIKA RÓŻA
Testował ktoś podkład od Korres Wild Rose ? Zastanawiam się nad kupnem i chciałabym wiedzieć jak to z nim jest ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Test podkładu KORRES WILD ROSE DZIKA RÓŻA
Może ktoś w tym wątku będzie wiedział.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.