|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
| Pokaż wyniki sondy: Czy uważacie ten pomysł za dobry? | |||
| tak |
|
22 | 41,51% |
| nie |
|
23 | 43,40% |
| nie wiem |
|
5 | 9,43% |
| mnie takie rzeczy nie interesują |
|
3 | 5,66% |
| Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Podział kultura(lnie)?
Sugeruję założyć sondę na Kulturalnym, niech wypowiedzą się użytkowniczki tego wielce szacownego i oczywiście kulturalnego forum
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz założę. Dzięki za podsunięcie najsprawiedliwszego rozwiązania
|
|
#93 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=319664
W miarę możliwości, prosiłabym o przyklejenie tematu
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie popieram pomysł.
Co prawda zaproponowanych kategorii jest za dużo, ale na pewno warto wydzielić 3. - muzyka - literatura - kino i telewizja. Wątki telewizyjne (seriale, teleturnieje) są rozsiana po innych podforach, typu plotkowe. Sztuka spokojnie może zostać w forum matce Kulturalnie. |
|
|
|
|
#96 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Wg mnie za małe to forum, by jeszcze dodatkowo je dzielić.
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Władzo, co dalej...?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=319664&page=4
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Minęło trochę czasu i brak odezwy
|
|
#99 | |
|
Raróg
|
Nadal jestem przeciwna podziałowi Kultury, ale podoba mi się pomysł na wydzielenie osobnego miejsca na seriale i programy telewizyjne
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ankieta dała jednoznaczne wyniki
![]() Tylko czy teraz "góra" się wywiąże?
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe pod forum : Dzienniki Treningowe
dział: Fitness
pod forum: Dzienniki Treningowe Przeglądając ostatnio wątki pomyślałam że fajnie jak by każdy mógł założyć w jednym miejscu temat (tylko 1 na użytkownika) w którym mógł by pisać co robi żeby wyglądać tak jak wygląda mógł by wklejać zdjęcia co dziś zrobił co zjadł .. nie wiem czy wszyscy rozumieją moją wizję więc może przykład _________________________ ___ pierwszy post zaczęty od wymiarów oraz od przedstawiania się i najlepiej aby dać fotki jak najbardziej aktualne z przodu z tyłu z boku 04.04.04 r. Dieta: i tu wypisane co jadła w ciągu dnia i w jakich ilościach Ćwiczenia: dokładne opisane co i jak dziś ktoś ćwiczył Wspomagacze: suplementy i kremy jakie stosujemy fotki: co jakiś czas fotki żeby porównywać efekty ------------------------------------------ W ten sposób czytając jak ktoś doszedł do takich efektów mogli byśmy ściągać pomysły a także doradzać co zmienić żeby było lepiej.. Jest wiele wątków jak powinnam ćwiczyć coś tam .. dziewczyny pytają wklejając zdjęcie i w sumie zamiast zakładać milion takich wątków każdy w swoim wątku mógł by wkleić zdjęcie konkretnej partii ciała i się pytać... Jest parę dziewczyn na forum które podziwiam za efekty ale żeby znaleźć ich zdjęcia to w paru wątkach trzeba szukać .. a tak mogła bym sobie zajrzeć do takiego dziennika i zamiast szukać na 1000 stron w różnych wątkach to tam miała bym wszystko ładnie napisane co wy na taki pomysł ? Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2009-04-10 o 13:11 |
|
|
|
|
#102 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Nowe pod forum : Dzienniki Treningowe
poczekam na wyniki sondy
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
to oczywiste
mam nadzieje że ludzie będą głosować a nie tylko czytać
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież w tej chwili można coś takiego zrobić. Nie wiem, czy jest sens tworzyć nowe podforum.
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
tak ale teraz to ja pisze w 10 wątkach na raz i jak ktoś by chciał poczytać o moim planie terningowym to musiał by zajrzeć do tych 10 wątków a tak można pisać w starych wątkach i dodatkowo prowadzić swój dziennik
I jak wątku coś piszesz to przyłączają się inne dziewczyny i to nie jest już twój dziennik a wątek zbiorczy... Fajnie jest mieć miejsce tylko dla siebie |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w twoim wątku nikt nie mógł się wpisywać? Tylko ty?
[bo chyba nie rozumiem]
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
mógł by ale nie wklejał by mi swoich zdjęć diety i dokładnych planów ćwiczeń. to by działało jak na metamorfozie opisujesz tylko osobę która założyła wątek nie prosisz w tym samym wątku o pomoc tylko zakładasz własny
dla wszystkich którzy nie rozumieją może mała ściąga na sfd http://www.sfd.pl/Dzienniki_Treningowe-f162.html jest tu naprawdę sporo dziewczyn na redukcji i pomyślałam że u nas też by mógł taki kącik powstać przykład: http://www.sfd.pl/vajolet_%2F_dzienn...a-t468287.html Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2009-04-10 o 23:07 |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież o tym napisałam. Możesz założyć swój wątek, ja problemu tu nie widzę i potrzeby tworzenia nowego podforum.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak założę teraz taki wątek to na pewno ktoś się przyłączy i zacznie wklejać swoje rzeczy
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że to dobry pomysł jeśli każdy z dzienników prowadzony by był przejrzyście
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
A do takiego z napisem dziennik treningowy nie?
Szczerzę wątpię Moim zdaniem to nie jest potrzebne, ale jak większość ma taką potrzebę... |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
♥
|
Pomysł fajny - sama prowadze dziennik treningowy na innym forum. Tylko mam małe obawy jak bedzie wygladało to na wizazu ponieważ np. jest wątek nasze codzienne jadłopisy , kto i co dzisiaj ćwiczył - wiec takie dziennik treningowy bedzie powtarzał wpisy z tych wątków.
Ale ogólnie jestem na tak, . |
|
|
|
|
#114 |
|
Rzabbocop
|
Watek na forum powinien służyć dyskusji a do prowadzenia dziennika można wykorzystać blog.
Ogólnie jestem za podforum na Fitnessie ale raczej ''Trenujemy razem - grupy wsparcia'' czy coś podobnego bo zwłaszcza wiosna /przed wakacjami /przed sylwestrem /mnożą sie takie watki jak grzyby po deszczu i często w tym zalewie nie widać wątków merytorycznych. Moze watek gdzie każdy wklejałby linka do swojego bloga treningowego?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Zaznaczylem nie, mysle ze za to do blogu jak znalazl.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
mi się opcja bloga nie podoba
|
|
|
|
|
#117 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pomysł autorki jest ciekawy, ale jest typowym blogiem. Myślę, że wątki byłyby często rozwalane przez offtopy i pytania typu "czy to działa", "jak to się robi". Osobiście prędzej przeczytam czyjś wątek klikając z ciekawości w link w podpisie niż wyszukując go specjalnie w podforum. Nie mniej jednak warto zakładać dzienniki, to budujące. Skłaniam się jednak ku umieszczaniu tego w blogu.
|
|
|
#118 |
|
sophisticated
|
jestem na nie dla takiego podforum, blog jest do tego znakomitym miejscem, na forum sobie rozmawiamy i wymieniamy poglądy, w wątku indywidualnym inni użytkownicy- poza właścicielką - mieliby tylko gratulować sukcesu, podziwiać osiągnięcia, innymi słowy wyłącznie komentować, więc absolutnie blog
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wątpliwości głównie z takiego powodu, że niestety na Wizażu dużo jest bardzo kiepskich pomysłów dietetycznych i fitnessowych, i w zakładaniu takich dzienników widzę ryzyko propagowania niezdrowych zachowań. Nie bardzo wiadomo, jak taki dziennik moderować, bo skoro nie mam tam z założenia miejsca na dyskusję i wklejanie innych propozycji, to jak reagować, jeśli ktoś opisuje np. "dietę 500 kcal" albo kręcenie hulahop po 3 godziny dziennie?
Ilena, jeśli założysz wątek pt. "Dziennik treningowy Ileny" i w pierwszym poście dasz informację, że nie życzysz sobie "przyłączania się" i zamieszczania planów treningowych innych użytkowników, to myślę, że większość się do tego zastosuje. A inny wariant - blog - też się do tego doskonale nadaje.
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tego samego zdania. Po co tworzyć podforum, ktore będzie będzie zbieralo blogowe wątki pojedynczych osób?
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

)?