|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brzydkie, ale moje :)
jola2243 dziękuję
Agly dziękuję kamilak dziękuję magcich dziękuję tipsiara dziękuję Kathinna dziękuję ania8211 dziękuję anita19800 dziękuję anka43 dziękuję A co tam przecież niedługo już święta przynajmniej już się zaczęło robienie dekoracji świątecznych. Pierwsza bombka karczochowa jaką zrobiłam wogóle i w tym roku.
Edytowane przez Stoonka Czas edycji: 2010-12-11 o 05:09 |
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Sliczna
![]() Mam jeszcze pytanko Gdzie mozna kupic takie kulki styropianowe? I czy sa tez w wiekszych rozmiarach do dostania?![]() A jezeli nie styropianowe to czy mogly by byc z gabki?
Edytowane przez Akashka Czas edycji: 2010-09-28 o 11:14 |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Akashka ta bombka jest zrobiona z kuli styropianowej o średnicy 12cm. Jest naprawdę spora. Zwykle wyroby ze styropianu można kupić w pasmanteriach. Ja kupywałam w hurtowni oczywiście większą ilość, wtedy wychodzi dużo taniej. Co do rozmiarów to wiem, że większe bywają składane z dwóch części. Czy gąbka by się nadawała to sama nie wiem, może gdyby była dosyć twarda... chociaż mogłaby się zniekształcać i nie wiem czy dobrze by trzymały się szpilki, ale spróbować zawsze można.
Przy okazji dorzucę kusudamę
Edytowane przez Stoonka Czas edycji: 2010-12-11 o 05:11 |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
świetne rzeczy robisz
a stado kolorowych jaj wygląda fantastycznie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
pastek1 dziękuję
Pokażę jeszcze jedną kusudamę Edytowane przez Stoonka Czas edycji: 2010-12-11 o 05:12 |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne kusudamy
a karczochowa bombka rewelacyjna
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Prześliczne kusudamy
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Ale cudności powstają twoimi rączkami
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści... ![]() Zapraszam do mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410094 |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
zadziwiające - co można zrobić ze zwykłej kartki papieru - oglądając wasze prace nigdy nie przestanę się dziwić bombka karczochowa też śliczna
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Puk, puk, a gdzie się gospodyni podziała??
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
anka43 dziękuję
moniii dziękuję lexor dziękuję anita19800 dziękuję Przyznam się szczerze, że trochę opuszczam wizaż, ale to przez to, że cały czas pakuję się w robienie dosyć pracochłonnych tworów. W ciągu najbliższego miesiąca mam kilka egzaminów do zaliczenia i brakuje mi czasu na wszystko. Ale na pocieszenie pokażę misia, którego robiłam na prezent weselny, a w ostateczności pojechał do Angli. Misio rusza głową, rączkami i nóżkami. Edytowane przez Stoonka Czas edycji: 2010-12-11 o 05:13 |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
rzadko zagladam na wizaz i widze ze mi ucieklo wiele ciekawych watkow
![]() Bardzo ladne prace i jedno co moge z cala pewnoscia powiedziec to to ze nie sa brzydkie Zdecydowanie powinnas zmienic tytul
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
misio super
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny!
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Cudny misiaczek, kusudamki świetne, ale bombeczka wymiata
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Misio jest uroczy!!! Wszystko tak precyzyjnie złożone...musisz mieć anielską cierpliwość
Wielkie
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje prace są bardzo oryginalne, a misio jest super
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Super prace. A misio ruszający się! to już mistrzostwo!!!
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
świetne prace
miso uroczy =) |
|
|
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
śliczne prace
a w szczególności ten misiek ale musialas sie napracowac
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Pierwszy raz tu ale zdarzylam przejrzeć twój watek i stwierdzam że twoje dziea sa przecudowne..powaliły mnie na kolana jajka sa boskie |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie... wooow
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne prace, a misio jest po prostu cudny
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe komentarze
Po dwóch latach nieobecności na forum odkurzam swój wątek ![]() Przez ten czas w sumie nic się nie działo u mnie poza zmianą stanu cywilnego i przybycia mi kilku myślę, że ciekawych prac do pokaznia. Postaram się zdjęciami nadrobić moją nieobecność. Od czego by tu zacząć... 1 - szkoda, że nie da się tutaj wstawić filmiku - przy pudełku jest korbka, która powoduje, że parka się całuje, wszystko z papieru 2,3 - dla kibica zielonogórskiej drużyny żużlowej w barwach klubowych myszka Miki 4,5 - z okazji 70 urodzin dla cioci - równo 70 róż, oczywiście z papieru 6,7 - po prostu pegaz 8 - mój pierwszy w życiu quilling - kartka dla 30-letniego wędkarza 9 - pierwsza kartka w moim wykonaniu 10 - kilka bombek karczochowych |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne prace,wszystkie bez wyjątku
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Fajne prace,bardzo oryginalne
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Zajrzałam na Twój wątek przez przypadek. Obejrzałam cały. Wszystkie prace śliczne
. Takie ilości jaj - ja zrobiłam kilka i już miałam dość. Origami łabędzie, motor super . Kwiatek, "obstawa" ... i reszta również ładna . Dobrze, żę wróciłaś na wątek po tak długiej nieobecności, bo jest i mam nadzieję, że będzie jeszcze można podziwiać Twoje prace.
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
lamalama, bastet78, honkus dziękuję za odwiedziny
Z racji tego, że zbliżają się święta to dzisiaj będzie kartkowo z małym elementem bombek karczochowych
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne karteczki i bombki!
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co podoba mi się bardziej - papierowe prace są rewelacyjne, karczochy cudne a kartki śliczne
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

przynajmniej już się zaczęło robienie dekoracji świątecznych. Pierwsza bombka karczochowa jaką zrobiłam wogóle i w tym roku.

a stado kolorowych jaj wygląda fantastycznie