![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meteory Guerlain'a "Beige Chic", Armani Mania , Clinique, kolorówka i zapachy..
Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Dziękuję, ale skorzystałam z innej propozycji. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteory Guerlain'a "Beige Chic", Armani Mania , Clinique, kolorówka i zapachy..
Hej, widzisz cos u mnie?
U Ciebie interesuje mnie manka i tan booster, gdyby sie zwolnil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
YSL Elle ok. 10ml/30 ml - oryginalna buteleczka Calvin Klein Truth 17ml/30ml - oryginalna buteleczka Valentino V Absolu ok. 40 ml/50 ml - z wymiany - oryginalna buteleczka Eau de Lalique - ok. 9ml - odlewka spray, z wymiany Miss Dior Cherie - edt. 8/9 ml spray odlewka chyba, że interesuje Cię kolorówka - coś z mojego wątku? Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=blueflower;18732039]Witaj
A jaką mają pojemność diamenty, czy to jest edp, czy edt, wersja biała czy złota? ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- zostało ok. 3/4 flakona 50 ml. Są jasnozielone. EDT. Dokładnie te: http://pl.strawberrynet.com/perfume/.../95975/#DETAIL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekam spokojnie, cały czas zresztą rozważając ![]() ![]() Nie wiem, czy się odnajdę w tych różowościach gutka, którego jednakże wspominam z sentymentem, gdyż zawsze pobudzał do działania, no, ale to było kilka ładnych lat temu... ![]() Natomiast Truth i Lalique są na pewno do wzięcia. Nie jest oczywiście moim zamiarem zanudzanie Ciebie, więc, jutro odpowiem na pewno. A co byś miała do dodania jeszcze poza wątkiem w zamian za pakiet trzech buteleczek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ciagle chetna na manie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety jesczze probka od Wizazanki nie doszla ![]() ![]() ![]() Takze mysl, czy chcesz, zeby manieczka powedrowala do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;18866879]Znajdziesz coś u mnie za tusz Clinique?[/QUOTE]
Dziękuję, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Już przemyślałam i poczekam na inne propozycje za Manię. Oczywiście tak, jak pisałam wcześniej Truth i Eau de Lalique do wzięcia, najchętniej za coś w podobnej objętości ok. 20 ml (właściwie Lalique mogę dać gratis ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Witaj Nadal czekam na propozycje zapachowe ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Takze pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;18837629]
Cytat:
Dziękuję za informacje, ale ja już nie mam meteorytów ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
dolozylam troche cieni - moze cos znajdziesz za tusz clinique??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.