![]() |
#31 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meteory Guerlain'a "Beige Chic", Armani Mania , Clinique, kolorówka i zapachy..
Cytat:
Za perfumy nie znalazłam niczego, ale mogę oddać tusz za któryś z cieni Clinique, mogłabyś określić zużycie poszczególnych kosteczek w Pink Chocolate. ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cześć Gosiu Dziękuję bardzo za propozycję, ale za Meteorki szukam czegoś innego. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteory Guerlain'a "Beige Chic", Armani Mania , Clinique, kolorówka i zapachy..
nie pamiętam teraz dokładnie (jak bede wieczorem w domku to przyjze im sie lepiej)z tego co pamietam to ten ciemniejszy róz (do 30%) i ciemniejszy braz (do 25%) ma wieksze zuzycie
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-04-20 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
wklejam narazie poglądowo swatche z netu:
http://mymakeupreviews.blogspot.com/...-5-colour.html w porównaniu do tego, co zobaczysz na monitorze, cienie są jednak bardziej rozbielone - jasno beżowe w różnych opalizacjach i jeden brąz. to limitowana kolekcja wiosna 2009. tu lepiej widać odcienie: http://cgi.ebay.com.sg/Dior-Spring09...-/370337058668 gdyby bardziej Ci podpasowała inna paletka cieni z brązem, to mam jeszcze MAC'a z mojego podpisu, tam są swatche. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-04-20 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
a co bys powiedziala tsarinka za terracote??(chociaz pierwsza wersja chyba bardziej mi sie podoba)
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2010-04-20 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- praktycznie nowy (kilka razy wypróbowany) puder w kuleczkach Guerlain - Meteorites Beige Chic, z kartonikiem;
cos u mnie?
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie odsypka kulek:
Guerlain - Meteorites Beige Chic,
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie - praktycznie nowy (kilka razy wypróbowany) puder w kuleczkach Guerlain - Meteorites Beige Chic, z kartonikiem;
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ponieważ już nie będę mogła sprawdzić odcieni "na żywo", to Cię trochę pomęczę ![]() Ale tak serio, jeśli kolory przypominają te na zdjęciach z drugiej strony, którą podałaś, zrobionych z flashem, to proszę o rezerwację. Będę jednakże czekać na fotkę od Ciebie. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Moze ktorys z moich Davidoffow by Cie zainteresowala wzamian za meteorytki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
cos za
- tusz do rzęs Clinique- high impact curling mascara - czarny, 8 ml (nówka z kartonikiem, kupiony w marcu br., przetestowany 2 x) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety w chwili obecnej Meteorki są w negocjacjach. Jak nic z nich nie wyjdzie to się odezwę ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Będę więc czekać na fotkę. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Witaj Niestety nie przewiduję odsypek. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Niestety niczego nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Dziękuję za propozycję, ale to nie moje zapachy. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Dziękuję, ale nie szukam ciuszków. Pozdrawiam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Interesuje mnie Mania i meteoryty, zajrzyj do mnie proszę - link w podpisie ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=blueflower;18696847]Witaj
Za perfumy nie znalazłam niczego, ale mogę oddać tusz za któryś z cieni Clinique, mogłabyś określić zużycie poszczególnych kosteczek w Pink Chocolate. [QUOTE] przyjzałam sie cieniom i tak: zaczynając od lewej: zużycie około 10%; kolejny jakieś 25%; następny 10% i na końcu 15%. Sa pędzelki i ta osłonka plastikowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=pola_;18720807][QUOTE=blueflower;18696847]Witaj
Za perfumy nie znalazłam niczego, ale mogę oddać tusz za któryś z cieni Clinique, mogłabyś określić zużycie poszczególnych kosteczek w Pink Chocolate. Cytat:
Wstępnie oczywiście jestem zainteresowana, mam jednak pytanie, czy mogłabym wybrać sobie ten drugi zestaw. Już wyjaśniam: w pierwszej kolejności wolałabym pink chocolate, ale być może dostanę zestaw beży Diora i wówczas wolałabym fiolety. Sorry, że tak marudzę. Postaram się dziś do wieczora dać odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=blueflower;18721030][QUOTE=pola_;18720807]
Cytat:
![]() Co do zdjecia - to mam mozliwosc zrobic go jedynie aparatem w telefonie. Postaram sie niebawem wrzucić fotkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za meteoryty? poza watkiem mam jeszcze terracotte poudre bronzante 02 5,5g.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Meteory są w negocjacjach. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;18714720]- Armani Mania, prawie 30/30 ml, również z kartonikiem cos u mnie? [/QUOTE] Dziękuję, ale nie szukam ubrań. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-04-21 o 16:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Mam nowy watek. Moze jest w nim cos, co przekona Cie do oddania kulek
![]() edit: mam paletke cieni w naturalnych kolorach. YSL, tylko testowana: beze+brazy. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-04-21 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18724689]Mam nowy watek. Moze jest w nim cos, co przekona Cie do oddania kulek
![]() edit: mam paletke cieni w naturalnych kolorach. YSL, tylko testowana: beze+brazy.[/QUOTE] Witaj A mogę prosić fotkę (link nie działa, i pomimo, że wiem, o które cienie chodzi, to chciałabym zobaczyć zdjęcie, poproszę również o kod). Moja droga wezmę na pewno pod uwagę Twoją propozycję, nadal niestety czekam na zdjęcie innych cieni, lecz gdyby nic z wcześniejszych ustaleń nie wyszło (tj. z inną wizażanką) to myślę, że mogłybyśmy się wymieniać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
witaj, interesują mnie meteoryty. Może znajdziesz coś u mnie? Z zapachów mam jeszcze Armani Diamonds, mogę wstawić zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Odcien Nude (czwarty). Nie wiem czy Ci takie kolorki pasuja ![]() Jestem teraz poza miastem i zdjecia zrobic nie moge. Kodu nie pamietam. YSL podaje teraz daty. Pamietam, ze cienie sa wazne do 2012, ale nie pamietam do jakiego miesiaca. Daj znac co z tamta wymianka, to zrobie zdjecie w piatek. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-04-21 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
zrobilam zdjecie -niezbyt dobrej jakosci bo telefonem (daj znac czy takie wystarczy czy mam probowac dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Interesuje Cię może Ziemia Egipska Bi-Koru?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;18726726]witaj, interesują mnie meteoryty. Może znajdziesz coś u mnie? Z zapachów mam jeszcze Armani Diamonds, mogę wstawić zdjęcie.[/QUOTE]
Witaj A jaką mają pojemność diamenty, czy to jest edp, czy edt, wersja biała czy złota? ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18727239]http://www.ysl-parfums.com/ombres-qu...preferedCateg= Odcien Nude (czwarty). Nie wiem czy Ci takie kolorki pasuja ![]() Jestem teraz poza miastem i zdjecia zrobic nie moge. Kodu nie pamietam. YSL podaje teraz daty. Pamietam, ze cienie sa wazne do 2012, ale nie pamietam do jakiego miesiaca. Daj znac co z tamta wymianka, to zrobie zdjecie w piatek.[/QUOTE] Tak właśnie myślałam. Z tego co pamiętam, to ta seria jest chyba delikatnie tylko napigmentowana, ale ja mam pytanie, czy cień, którego jest najwięcej wpada bardziej w beż, czy biel? ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Witaj Chyba raczej nie, co prawda, nigdy takowej nie miałam, ale jako osoba raczej bladolica, sądzę, że byłaby dla mnie za mocna. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-04-21 o 16:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic chyba nie bede miala poza watkiem .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.