|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy odchudzanie od 1 maja oOo
ulala
no tak...jedne randkuja, drugie cwicza....to moze i ja zaraz
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Ja też muszę wreszcie pocwiczyc zaraz ściągam kieckę i wskakuję w dres
|
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Ale Nas już dużo
witam wszystkie dziewczynki listę uzupełnię wieczorem, bo nie bardzo mam teraz czas (TŻ) |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pokrecilam 20min hh...kurde...po raz 1 obciazylam je... normalnie troche jakbym sie uczyla na nowo krecic ![]() zaraz wezme jeszcze hantelkami pocwicze bo podobno tez dobre na brzuch i wrzuce absa
|
|
|
#95 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18970091]hehe widzę że podobne cwiczenia robimy, ja narazie ide na kolację, a później ABS. Jak się dobrałaś do hh żeby je obciążyc?[/QUOTE]
ja dopiero teraz zjadlam kolacje, po cwiczeniach nie bylo tego duzo, ale 100podnoszen hantelkiem, 20min hh i 8abs... i zaraz wybywam na dwor![]() wzielam rozdarlam ta folie co jest na laczeniu i troche sie pobawilam ze zszywaczami bo tam dwa byly...ale wyjelam, lejkiem przesypalam ryz a pozniej wlozylam zszywke i zakleilam gruba tasma nie rozlecialo sie czyli jest ok![]() ide na dwor milego wieczorku ![]() ps. widze w podpisie salvame fanka rbd i anahi?
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja hantelków tyle razy nie podniose bo popalę mięśnie, moje ważą po 5,5kg, teraz ja pocwiczę, wreszcie |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie mam czasu i ochoty cwiczyc
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
ja zaliczyłam 25 min stepperka i ABS
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam chyba 2kilowe...ale nie wiem ile mozna podnosic....tak sobie wzielam po 50 na jedna reke nie po 100
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Ja w sumie nigdy nie mialam przedtem problemow z waga wazylam 49 na 163cm.Czyli perfekt przy tym mam i mialam duze piersi bo miseczka dd.Biodra tez mam srednie nie szerokie i nie waskie.Wiec bylo super.W ciazy przytylam i jak urodzilam to z 49 skoczylo na 67!!!MASAKRA.Ale teraz juz schudlam do 58kg.I wciaz sie odchudzam bo marze miec52!!!ahh
tyle ze jestem juz ameczona tym ciaglaym odchudzaniem ale wiem ze musze dalej![]() Moja dieta : Jem prawie nic ![]() Nie jem po 17 i duzo picia. Dzis pracowalm 8g i zjadlam jedno jajko,kawaleczek babeczki maluski pol tosta to wszystko
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
![]() troszke sie spoznilam ale mam nadzieje ze z 2 dniowym opoznieniem mnie przyjmiecie? |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
to milo mi bardzo
![]() wiec od jutra oficjalnie zaczynam
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
3mam kciuki
mi sie udało
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dobry humor bo jeździłam dziś na rowerze, jutro tez się z przyjaciółką umówiłam na przejażdzkę.
Dziewczyny orientujecie się jakie ćwiczenia są najlepsze na nogi. Mam w związku z nimi ogromne kompleksy, nie dość że są krótkie to jeszcze grube grrrr. |
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Już zmieniłam Naszą listę
Jeśli kogoś pominęłam albo źle wpisałam to bardzo przepraszam i piszcie na PW. Moje odchudzanie legło w gruzach wraz ze świętami Wielkanocnymi. Wcześniej bardzo dobrze mi szło a tu znów klapa. Właściwie to pod koniec zaczęłam używać wspomagaczy, co bardzo odbiło się na moim zdrowiu i więcej tego robić na pewno nie będę. Więc ustalamy czas do 30 czerwca? A wagę podajemy regularnie co tydzień, czy jeśli którejś się uda to po prostu napiszę Nam ?Jestem tak zła Tak ogarnęłam w całości mojego TŻ dziś i stwierdziłam,że to okropny chudzielec jest Ja przy nim to jak słoń A On je i je i je.. Brak mi słów
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do was dziewczyny, bo mój dawny wątek coś upadł ostatnio ;p
no więc powróciłam na diete w środe, mam 182 wzrostu, waga wyjściowa to ok. 83.5. ile chce zrzucic nie wiem, moja wymarzona waga to 65kg, ale tak na poczatek chce ujrzec 7 z przodu ![]() a przed chwilą za kare (orzeszki ziemne - pierwszy grzech od srody!) machnelam sobie 45min aerobiku i 8abs, legs, arms i stretch na koniec na bunsy nie mialam jakos ochoty, na sama mysl boi mnie dupsko moze jutro
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-05-02 o 23:19 |
|
|
|
|
#110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie ja tez niska nie jestem...jak zaloze szpilki to prawie 190 a faceci teraz troche ubodzy o wzrost![]() dobrze ze pocwiczylas orzechy sa dobre...ale najlepiej nie solone![]() Cytat:
![]() moj brat tez mega chudy a ciagle cos je mam kumpele ktora wszystko je a normalnie chudzielec mega...Cytat:
no i tez mozna na podlodze jakies zykle wymachy ze np lezysz na prawym boku, wyprostowana i jedna noga do gory itp![]() Cytat:
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie dziewczyny, właśnie wstałam i zaraz śniadanko. U mnie jak najbardziej pozytywnie ze wszystkim. Widzę, że ciałka coraz mniej i waga spada, ale narazie się nie chwalę bo się boję, ze to wróci, napiszę za jakis czas
W tym, że ja zaczęłam się odchudzac 15 kwietnia |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Ojeja jak nastukane
![]() Wczorajsza impreza rodzinna u TŻ na pewno dobrze nie wpłyneła na moją wagę , ale skoro wczoraj już umierałam z przejedzenia to dziś zaczełam dzień od lekkiego śniadania
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
hej laski
![]() ja się odchudzam od 19 kwietnia ![]() bo wakacje tuż tuż. i schudłam 2,5 kg . ![]() no ale mój cel to 60 kg ![]() bo jak na razie waże 67 :/ przy wzroście 173. :p przyłączam się do Was ;D a tak wgl myslicie ,że dam radę schudnąć te 7 kg do 26 Czerwca? ![]() przy tym intensywnie ćwiczę nogi i brzuch tak ok. 20 min dziennie ![]() Życzę Wam powodzenia i slinej woli ![]() |
|
|
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
kitkat wytrwałości życzę, każdej z nas się musi udac
|
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
a dzięki
![]() a Tobie ile już się udało schudnąć?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,to ja też się dołączam do was
![]() Mam 158 cm wzrostu,ważę 53kg,chce mieć 47.. Chociaż bardziej mi zależy na zrzuceniu brzuszka,ujędrnieniu pupy i pozbycia się cellulitu. co zamierzam robic? -biegać 4 razy w tygodniu -A6W -masaże i zimie prysznice codziennie -nie jeść po 20 -ograniczyć słodycze Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na boczki? życzę wszystkim powodzenia,wytrwałości i trzymam kciuki za nas wszystkie
|
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
narazie trudno tu mówic o chudnięciu bo tak ostro to walczę dopiero od 2 tygodni, kiedyś schudłam z 91 na 72 później przytyłam do 78kg, aktualnie jest znowu 72
mam nadzieje, że nie skoczy już waga, miałam długi zastój, aż wreszcie coś się dzieje. I czuję się lepiej
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po śniadaniu i tak myśle co ze sobą zorbić, przez tą pogode odechciało mi się biegać.. znacie może jakieś fajne filmiki z fitnessem, ktore mozna ściągnąć ??takie raczej bardziej męczące. w ogole rozważam zapisanie się na siłownie, to by mi dużo ułatwiło, bo bym miala za 140 zł saune, aerobik i siłownie kiedy tylko chce.. tylko kurcze nie jestem przekonana, bo nie mam swojego auta i to jest duze utrudnienie ;/
|
|
|
|
|
#119 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18979262]bieganie powinno pomóc, do tego polecam ABS, kształtuje nie tylko mięśnie brzucha, ale i te boczne, brzuszki skośne też by były dobre, hula hop, masuj boczki szorstką myjką ruchami okrężnymi i wklepuj jakiś balsam wyszczuplający
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Polecam Tamilee Webb[/QUOTE] Tamilee znam, ale ona jest taka bardziej statyczna na określona partie. a ja szukam czegoś skocznego, żeby się można było spocić i poruszać, przez 45-60min. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

no tak...jedne randkuja, drugie cwicza....to moze i ja zaraz

witam wszystkie dziewczynki
listę uzupełnię wieczorem, bo nie bardzo mam teraz czas (TŻ) 

Tak ogarnęłam w całości mojego TŻ dziś i stwierdziłam,że to okropny chudzielec jest
A On je i je i je.. Brak mi słów
na bunsy nie mialam jakos ochoty, na sama mysl boi mnie dupsko