![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki
A skąd będziesz dojeżdżać?
jak więcej ludu, to i więcej grup utworzą, ale pewnie podział będzie alfabetyczny ![]()
#92 |
Zadomowienie
|
ehh skasowalo mi posta chyba :\pisze wiec jeszcze raz: jak to jest z wykładami ( ja bede studiowac pedagogike) jesli np wszystkie specjalnosci maja ten sam przedmiot to wyklad maja wszyscy czy jak to jest ?
![]()
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2) trzeba pytać w dziekanacie
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Lady ja mam pytanie o grupy.
zapisałam się na zajęcia jak jeszcze planu nie było i w tym czasie zajęcia ma 1 i 2 grupa, więc oni przydzielą mnie automatycznie do 3, no nie? :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
to nie rozumiem po co dają wtorek na zapisy na wf, skoro wychodzi później, że jest wtedy dużo zajęć. mam nadzieję, że moje S będzie już 3 gr.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
ladylajla ja będę z Chojen dojeżdżać (a dokładniej to z Tuszyna) xp
hmmm a jak to jest z tym wfem? bo ja nic nie wiem... kiedy są na niego zapisy? co w ogóle i jak? aaaaa gubie sie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
zapisy na wf już są, tu masz wszystko podane:
http://www.swfis.uni.lodz.pl/index.p...l&page=4&id=30 a rejestrujesz się na tej stronie: http://ul.uni.lodz.pl/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
dziękuje Ci bardzo
![]() troszke tego nie rozumiem, ale zaraz przyjrze się dokładniej ![]() i nie rozumiem jesczez jednej sprawy - na tej stronie jes6t napisane, ze moge sie zapisać na wf we wtorki od 10.3- do 16.30, a ja mam wtedy zajęcia.... Edytowane przez _Angie Czas edycji: 2010-09-19 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Angie, może tu sobie poszukaj połączenia, bardzo fajna rzecz http://jakdojade.pl/ Dziewczyny, ten plan jest wstępny i się jeszcze zmieni ![]()
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Witam!
Też od tego roku rozpoczynam studia na UŁ. Mam w związku z tym kilka pytań. ![]() 1.Jak wyglądają zajęcia w konwersatorium? Wiem, że są to zajęcia w formie dyskusji, ale interesuje mnie to w jaki sposób się je zalicza. Wystarczy, że jest się na każdych i później pisze egzaminy? W jednej z zakładek mojego kierunku znalazłam spis przedmiotów i warunki zaliczenia, pod jednym jest napisane :"Zaliczenie : egzamin (warunkiem dopuszczenia do egzaminu jest zaliczenie konwersatorium)". Co to oznacza? Czy to zaliczenie konwerek to udział w dyskusjach, jakieś pytania czy może sama obecność na zajęciach? Pytam, bo praktycznie wszystkie zajęcia mam w konwersatorium, tylko 2 wykłady. 2. Co do wyboru zajęć wf...jeżeli wybieram zajęcia na siłowni to w jaki sposób je zaliczam? Też tylko chodząc, czy jak? 3. O tym mnie jeszcze poinformują, ale skoro już pytam to pytam...na każdym z wydziałów, czy na każdym z kierunków osobno ma miejsce rozpoczęcie? Jak wygląda rozdanie indeksów? Po kolei wywołują wszystkich po odbiór ? Ile mniej więcej trwa cała inauguracja? Przepraszam za tak błahe pytania i jednocześnie z góry dziękuję za udzielenie odpowiedzi. ![]() Pozdrawiam, Milena. |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
POMOCY!
Dostałam maila od prof. Habrajskiej, że mam korzystać z platformy e-learningowej, że tam są jakieś informacje, z którymi mam się zapoznać... Podała hasło, ale loginu nie.. Wpisałam już prawie wszystko, ale nie mam pojęcia co robić. Założyć nowe konto? Skąd ten login? Ahh.. Dzwoniłam z tym do dziekanatu, ale niestety, według mojej ulubionej pani to sprawa dla informatyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
hasło i login wymyślasz sama, taki, zebyś go zapamiętała, bo ta platforma jest w ciągłym użyciu i to z niezbyt miłych powodów - tam są materiały z zajęć i ...wyniki kolokwiów
![]() Hasło, które dostałaś mailowo, to kod dostępu na platformę , pewnie NOK0910S ![]() Czyli tak - najpierw zakładasz konto na platformie, potem za pomocą kodu przypisujesz się do danego przedmiotu - w zakładce dziennikarstwo i k.s. -przedmiot nauka o komniunikowaniu, stacjonarne Coś takiego, chyba nic nie pokręciłam
#104 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie ,,prosze o pomoc !!
Wczoraj byl termin zaplaty za ubezpieczenie.. czy moglabym dokonac tej wplaty w innym terminie ? Bede ponosila jakies konsekwencje ? I czy legitylacje studencka moge odebrac w kazdej chwili ? Z gory dziekuje ! |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Co do ubezpieczenia, to pewnie tak, ale nie orientuję się.
Legitymacja jest do odebrania w każdej chwili w dziekanacie, o ile już jest ![]()
#106 |
Rozeznanie
|
Lady uff dziękuję ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś się orientuje jaki był w tym roku próg na filologię angielską na UŁ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
ladylajla ja nie dostałam takiej wiadomości, nic o platformie nie wiem, mam sie martwić?...
orientujecie sie może czy jest gdzieś w internecie umieszczony podział grup na dziennikarstwo? Bez tego ciężko zapisać sie na wf... Edytowane przez _Angie Czas edycji: 2010-09-22 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podział grup jest w Usosie.Zaloguj się i sprawdź , w zakładce bodaj 'Grupy zajęciowe', jaką grupę masz wpisaną przy konwersatoriach. Do tej grupy jesteś przypisana ![]()
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
A studenci II stopnia też płacą za ubezpieczenie? kurcze nie mogę znaleźć informacji o ubezpieczeniu
#111 |
Zakorzenienie
|
Pewnie też. Będziecie jakos poinformowani przez dziekanat, przy odbiorze legitymacji albo w inny sposób
![]()
#112 |
Raczkowanie
|
![]()
Hmm. Ja również już za chwilę zaczynam studia na UŁ.. Socjologia (jest ktoś?
![]() ![]() W liście dostałam wiadomość że "Dowód wpłaty blablabla należy dostarczyć do Dziekanatu blablabla w dniach 13-27.09." Pieniądze wpłaciłam i dowód wpłaty mam z datą 24.09, czy legitymację mogę odebrać np pojutrze czy już po ptokach i będą problemy? ![]() A dodatkowo, gdy patrzyłam na plan inauguracji to się przeraziłam xD
![]()
![]() Edytowane przez _Fanaberia_ Czas edycji: 2010-09-28 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja mam pytanie za 1000 punktów
![]() Otóż, 16.09.2010 złożyłam podanie na zaoczną administrację (IItermin) no i do tej pory, nie wiem czy się dostałam ![]() Zaczynam się martwić, dziś już 29, a ja nadal nic nie wiem :| PS: Co do posta wyżej, Gaudeamus to taki... utwór muzyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
kobiety, jestem na 4 roku, studia II stopnia i wcześniej nie studiowałam w Łodzi. Może któraś orientuje się o ile w ogóle, co oznaczają skróty mające opisywać numer sali, typu: FMAM, FMAP11?? Dodam, że jestem na romanistyce a wydział filologiczny mieści się na ul.Kościuszki o ile mi wiadomo
![]()
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Immatrykulacja to ślubowanie, chyba przyjęcie w poczet studentów, coś takiego ![]() Ni i obowiązuje strój galowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() troszkę zaczynam sie martwić, czy ktoś jest w podobnej sytuacji do mnie? z góry dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
do fireplace
Jestem w podobnej sytuacji, a nawet gorszej... ja do tej pory nie wiem czy się dostałam na studia zaoczne, nie wspominając o liście, legitymacji itd. Składałam papiery na administrację (w drugim terminie). Mam zamiar pojechac tam jutro i się dowiedzieć, bo telefony nie odpowiadają. Na moim koncie internetowym, dostałam wiadomość (w zakładce moje wiadomości), że jak tylko dowiem się, czy dostałam sie na studia, mam wykonać przelew, jest tam podany nr konta i inne dane, właśnie na legitkę i indeks. Także zobacz jak to wygląda u Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Nie no, nie miałam zamiaru obrzydzać czy straszyć, tylko w moim odczuciu budynek wygląda niezachęcająco
![]() ![]()
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.